Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Problem s patchem
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

jerryNBK
New Member

199 Posts

Posted - 15/10/2008 :  08:58:40  Show Profile  Send jerryNBK an ICQ Message Send jerryNBK a Private Message  Reply with Quote
Mam tu problem a vubec nevim co s tim. Stahnul jsem pres launcher cely patch 1,58gb a nic, tak pustim hru, kdyz se zaloguju zacne update (ve hre) a pak se objevi tlacitko restart na to kdyz kliknu zapne se downloader(nevim proc kdyz patch uz mam pres nej stahly a hodi to Error -invalid torrent file. Nemel nekdo podobny problem nebo nevi nekdo jak to vyresit?

AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive
Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive
Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active
WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive
WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive

Edited by - jerryNBK on 15/10/2008 10:22:51

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 15/10/2008 :  10:47:30  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
problem se podle me vyresi sam, az nahodi servery, tipnul bych si ze opatchovany klient dostane nejakou nekorektni odpoved a je z toho zmateny :-)
Go to Top of Page

jerryNBK
New Member

199 Posts

Posted - 15/10/2008 :  12:23:12  Show Profile  Send jerryNBK an ICQ Message Send jerryNBK a Private Message  Reply with Quote
no ja nemam clienta opatchovanyho, ja si stahnul patch pres downloader, ale updater se mnou nekomunikuje. Kdyz pustim hru a zkousim to pres ni, spousti se zase downloader.... vubec nevim proc, kdyz si patch uz davno stahnul

AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive
Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive
Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active
WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive
WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive
Go to Top of Page

Orias
Starting Member

49 Posts

Posted - 15/10/2008 :  14:21:06  Show Profile Send Orias a Private Message  Reply with Quote
Jerry je to problém který dělají Visty, koukni se na wow stránky na troubles a tam je vše vysvětleno, stačí spustit WoW jako správce a vše pujde bez problémů

Život je příliš dlouhý na všechnu tu bolest, kterou přináší i příliš krátký pro lásku a radost kterou nám dává....
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 15/10/2008 :  14:32:31  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Orias

Jerry je to problém který dělají Visty, koukni se na wow stránky na troubles a tam je vše vysvětleno, stačí spustit WoW jako správce a vše pujde bez problémů

Chlape, ozvi se mi na ICQ 330089450
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 15/10/2008 :  16:13:10  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Podarilo se vam nekomu nalogovat do hry? Nemluve o tom, ze zatim bezi jen par serveru, nenaloguju na zadny z nich (s vypnutymi addony). Loading dobehne na konec a nic.
Go to Top of Page

Demonde
Starting Member

4 Posts

Posted - 15/10/2008 :  16:30:05  Show Profile Send Demonde a Private Message  Reply with Quote
Me se zase stahnul normalne celej ale nvm proc se mi instaluje Blizzard Updater...nikdy to nic podobnyho nedelalo
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 15/10/2008 :  16:32:30  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Podarilo se vam nekomu nalogovat do hry? Nemluve o tom, ze zatim bezi jen par serveru, nenaloguju na zadny z nich (s vypnutymi addony). Loading dobehne na konec a nic.

Jo podařilo se mi dostat na pár serveru kde mám na každém po jedné postavě kolem 5 levelu. Jen sem omrknul pár věcí a zase šel, je fakt že logování trvalo trochu delé ale šlo to.

Snad až ráno přijdu z práce tak pojede můj main server.Celkem se nemužu dočkat.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 15/10/2008 :  16:34:25  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

quote:
Originally posted by Rahman

Jo podařilo se mi dostat na pár serveru kde mám na každém po jedné postavě kolem 5 levelu. Jen sem omrknul pár věcí a zase šel, je fakt že logování trvalo trochu delé ale šlo to.

Snad až ráno přijdu z práce tak pojede můj main server.Celkem se nemužu dočkat.

Obcas sa podari, ale vacsinou to zamrzne na loadings creene.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 15/10/2008 :  17:00:49  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Ono se moc neni cemu divit, kdyz jelo jen par serveru, tak se vsichni nedockavci snazili nalogovat prave na ne (vcetne me)...
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 15/10/2008 :  17:25:32  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
talenty u paladina už jsem si dával 2x a to jsem prosím pěkně reset opravdu nedával a navíc jsem se objevil jinde než po disconnectu :)

-
Go to Top of Page

Snake14
Starting Member

33 Posts

Posted - 15/10/2008 :  22:52:44  Show Profile  Send Snake14 an ICQ Message Send Snake14 a Private Message  Reply with Quote
aky mam mat vlastne patch 3.0.2 (9056) ?? mam dobry bo uz som ošalel z tych patchov

432955701 ICQ
Go to Top of Page

Snake14
Starting Member

33 Posts

Posted - 15/10/2008 :  22:53:51  Show Profile  Send Snake14 an ICQ Message Send Snake14 a Private Message  Reply with Quote
a ete som zabudol mam ten patch co som pisal o post vyssie a furt ked sa logujem na acc mi pise ze mam nespravnu verziu nerozumime :(

432955701 ICQ
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 16/10/2008 :  12:55:00  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Rekl jsem si ze se zase jendou podivam jak vypada WoWko a Blizzard Downloader se mi zasekl na 618/632 MB patche 3.0.1 - 3.0.2 s tim ze "The tracker is not responding" a takhle to stoji uz pul dne, restart downloaderu na to nema vliv.

Co s tim ? .)

Go to Top of Page

Kusovka
Starting Member

45 Posts

Posted - 16/10/2008 :  12:57:30  Show Profile  Send Kusovka an ICQ Message Send Kusovka a Private Message  Reply with Quote
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

Terorizing WoW Forums since june2005.
Offline Gamer
Go to Top of Page

Snake14
Starting Member

33 Posts

Posted - 16/10/2008 :  13:06:53  Show Profile  Send Snake14 an ICQ Message Send Snake14 a Private Message  Reply with Quote
mam problem mam patch 3.0.2 realmlist nastaveny na EU verziu ale mam hru en US verziu moze byt ze mi nejde lognut pre tuto verziu ?..skusla som viac acc a pisalo mi to ze nespravny acc

432955701 ICQ

Edited by - Snake14 on 16/10/2008 13:08:00
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 16/10/2008 :  13:58:57  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Snake14

mam problem mam patch 3.0.2 realmlist nastaveny na EU verziu ale mam hru en US verziu moze byt ze mi nejde lognut pre tuto verziu ?..skusla som viac acc a pisalo mi to ze nespravny acc

Kazdopadne to tim bude. Nainstaluj komplet verzi pro servery na ktere logujes. Neni mi jasne proc, ale nejses prvni kdo zkousel jen zmenit realmlist a nestacilo to.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 16/10/2008 :  14:18:39  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kusovka

http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

Diky mocny guru !
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000