Author |
Topic  |
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 07/10/2008 : 10:10:21
|
Mno zatim jsou porad preplneny servery.. otazka par dni na zformovani mass velkejch guild RVR.. jinak mi se porad nenudime. jedem stejnej styl probehnout celou mapu poquestit, do toho par scenarek denne.. jinak mrknete na http://www.wardb.com/ databaze vseho :o) k tomuto tematu se hodi mrknout na servery/Guildy
|
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 07/10/2008 : 10:17:51
|
To ja vim ze je vsude furt narvano nubama;)
Jen mi bylo jasny, ze ty scenarka proste grindery omrzi, coz uz se deje, tak se ptam, co dal:) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 07/10/2008 : 10:34:06
|
to ti povim az jak to bude vypadat v guilde do ktery se presouvame vypada to na 60 stale hrajicich lidi treba... jinak nesedim u toho 24/7 neni mi 12 ani nejsem dospelej cinan takze jestli nekdo dal 40 za 14 dni a vsechno zna, vsude byl a od vseho ma klice tak se asi nudi :o) |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 07/10/2008 : 15:56:48
|
quote: Originally posted by tojejedno
Toz jak to jde? Prijde mi, ze to neustale obihani scenaru lidi omrzelo a zacina se narazet na "nudu".
A jak je to u vas?
Ja se bavim, obihani seminaru me zatim neomrzelo! |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 07/10/2008 : 16:38:56
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
quote: Originally posted by tojejedno
Toz jak to jde? Prijde mi, ze to neustale obihani scenaru lidi omrzelo a zacina se narazet na "nudu".
A jak je to u vas?
Ja se bavim, obihani seminaru me zatim neomrzelo!
Budes-li se dobre ucit, bude z tebe Kočí   |
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 09/10/2008 : 09:11:16
|
V novej guilde je zivo, chodi se tymovanejch spousta veci, vlastne vsechno.. Lidi je dost takze o kombinaci ranku neni nouze... Zajimave... |
 |
|
Topic  |
|