Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Skladnice
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 14/10/2008 :  08:12:23  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Vydaval jsem ze skladnice Nuzgovi a zjistil jsem ze asi neni moc QL 300 Kyr'Ozch Viralbots, asi bude potreba zas udelat nejak to City raideni. Potom jeste druha vec. Nano chtel po me taky 2 veci viz. forum -> Skladnice:
Backpack # 26: QL 300 Intelligent Right Arm Symbiant, Support Unit Aban

Bagl jsem nenasel a i pri prohledani nepojmenovanych baglu jsem nenasel tento symb. Nano se koukal ze ho nikdo nepozadoval na foru. Kde je? Mozna jsem asi jenom slepy, tak bych se chtel ujistit.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 14/10/2008 :  10:32:09  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexxxx

Vydaval jsem ze skladnice Nuzgovi a zjistil jsem ze asi neni moc QL 300 Kyr'Ozch Viralbots,

Nejsou, nechodí se city a je to spotřebák který si každý musí většinou kupovat v gsm. Co se dostane na sklad z toho mála tak je za chvíli pryč.
quote:
Originally posted by alexxxx

Backpack # 26: QL 300 Intelligent Right Arm Symbiant, Support Unit Aban

Na skladě není, mám ho už u tranďáka.
Jinak poslední export je již nějaký ten měsíc starý takže nesedí spousta věcí co v seznamu je a skutečnost je jinak, včetně dalších báglů s číslem a itemů v jiných báglech než udává export.
Do konci měsíce bude export nový.

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

nanoinstance
New Member

172 Posts

Posted - 14/10/2008 :  11:00:13  Show Profile Send nanoinstance a Private Message  Reply with Quote
Tak hlavně, že se ten symb neztratil a nějakej Revi ho nemá v gms za 500m :)
Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 14/10/2008 :  11:14:01  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nanoinstance

Tak hlavně, že se ten symb neztratil a nějakej Revi ho nemá v gms za 500m :)

to bych musel mít přístup na skladnici, a první co bych udělal, že bych smazal celou skladnici

AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939
WAR - Etharion - Order - Bohemia
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 14/10/2008 :  13:35:02  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Diky za osvetleni a za brzky novy export

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000