Author |
Topic  |
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:24:32
|
Poll Question:
Hlasování do 22.4.2008 do 18:00. Pak pls nějakého moderátora ať pool uzavře.
Which advisor(s) approved you to apply to CZA? Anpetuwi
What is your main toon's name, profession and level? If you have alts, please state them also. 220/70/26 Revi MA trox 150/17/42 Kelrod Keeper soli
We expect that if accepted to our guild, you would join with all your active toons. If however you do not wish to do so, pls state clearly which ones you'd like not to join with, and why. se vším
How long is it since you first started playing AO? 10/2006
Have you ever been in other guilds in AO? If so, which ones? Czech anarchy, zkoušel jsem 2x do sparty - denied
What made you leave your old org? Zdálo se mě že je málo raidů tak sem si podal app. do Spartans, pak na to přišli, a to jen hodilo polínka pod kotel což vyústilo k mojemu kiknutí z orgu.
How would you describe yourself as an AO citizen and a player? (eg. mostly afk or active? more pvm or pvp orientated? like or dislike zerg raids? How about org raids? Do you prefer solo/team playing? Like to lead or to follow? ... Jsem svině největší, chci všechno co se pobrat dá (hlavně nodrop unique - ty aspon 2x), zergy ano (tam se člověk ztratí), org raidy jen když z toho něco kápne (když už nic aspon pts tečou), prefer solo. Neposlouchám.
How do you see yourself fitting into our guild? mimo pár lidí co mě nesnáší/nemůžou vystát/ignorují vyjdu s každým
What are your plans and goals for your future in CZA, and AO as a whole? Plán je dostat se dovnitř a rozvrátit léta založený systém, no vlastně chci nasadit už konečně ten 280 sup. mozek, neco malo vyzergovat, a hlavně se pobavit
Překládat ty otázky fakt nebudu, kdo hraje mmorpg by měl mít aspon trochu tucha o angličtině.
|
|
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
Edited by - revi on 16/04/2008 15:06:14
|
|
| |
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:25:46
|
imho poll kde da nekdo hlas a nevyjadri se k nemu je k nicemu |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:32:22
|
Poll nemá smysl. Dej si pěkně aplikačku, ber to jako že jsme česká Sparta a chcem slyšet proč bys mohl být pro náš špičkový team přínosem!  |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:34:40
|
Dal sem nikam... Snaha dostat se do sparty byla "pekna" aplikacka, do CZA jen "predvedte se" sorry s timhle te (ne)vemou nikam....
edit: je dobre zes to dal do flame, tady se vetsina veci nebere vazne...
|
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
Edited by - petrpets on 16/04/2008 14:44:16 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:46:29
|
tak je pravda ze me asi zajima oc ti vlastne jde... jde ti o pristup na bota a raidit budes jinde, nebo ti jde o opravdu org a zrovna si nemyslis ze cza nechodi raidy a vubec obecne se zmenily duvody proc nehledat jinou org..../pac co si budeme nalhavat za posledni tyden snad jen tri z toho 2x ai a jeden HI/ nechces tomu dat jeste nejakej cas a zkusit si najit neco kde ti bude vazne fajn? Hledals neco jineho krom sparty? |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:52:52
|
quote: Originally posted by revi
Hlasování do 22.4.2008 do 18:00. Pak pls nějakého moderátora ať pool uzavře.
Which advisor(s) approved you to apply to CZA? Anpetuwi
What is your main toon's name, profession and level? If you have alts, please state them also. 220/70/26 Revi MA trox 150/17/42 Kelrod Keeper soli
We expect that if accepted to our guild, you would join with all your active toons. If however you do not wish to do so, pls state clearly which ones you'd like not to join with, and why. Protože nevyšla jedna app, byl jsem vyhozen z org, tak chci zpět
How long is it since you first started playing AO?[/b] 10/2006
Have you ever been in other guilds in AO? If so, which ones?[/b] czech anarchy, trying join to Spartans - denied
What made you leave your old org?[/b] nic se nedělo, žádná akce, málo raidů
How would you describe yourself as an AO citizen and a player? (eg. mostly afk or active? more pvm or pvp orientated? like or dislike zerg raids? How about org raids? Do you prefer solo/team playing? Like to lead or to follow? ...[/b] jsem svině největší, chci všechno co se pobrat dá (hlavně nodrop unique - ty aspon 2x), zergy ano (tam se člověk ztratí), org raidy jen když z toho něco kápne (když už nic aspon pts tečou), prefer solo.
How do you see yourself fitting into our guild?[/b] mimo pár lidí co mě nesnáší/nemůžou vystát/ignorují vyjdu s každým
What are your plans and goals for your future in CZA, and AO as a whole?[/b] plán je dostat se dovnitř a rozvrátit léta založený systém, no vlastně chci nasadit už konečně ten 280 sup. mozek, neco malo vyzergovat, a hlavně se pobavit
- What time zone are you in?[/b] +1 gmt, +2 v létě - What's your native language?[/b] čeština - Anything else you wanna add?[/b] překládat ty otázky fakt nebudu, kdo hraje mmorpg by měl mít aspon trochu tucha o angličtině.
lol    |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:56:28
|
What made you leave your old org?[/b] nic se nedělo, žádná akce, málo raidů
tak proto chci do te stejne org.
Nemuzes to jen nakopirovat...
|
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:59:21
|
quote: Originally posted by petrpets
What made you leave your old org?[/b] nic se nedělo, žádná akce, málo raidů tak proto chci do te stejne org. Nemuzes to jen nakopirovat...
chtěl jsem do Sparty, kdyby mě nevzali (a ty na to nepřijít), zůstal bych, jina (cízí) org. na join mě nezajímala, a ani zajímat nebude. |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
Edited by - revi on 16/04/2008 15:00:25 |
 |
|
Ceko
New Member

223 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 15:35:47
|
pred nedavnem jsem vybouchl na botu kvuli jednomu tvorovi....kdo byl online, ten vi. hodne lidi mi pak psalo: ser na nej, on uz je proste takovej. takze...dal jsem revi z5 do cza...on uz je proste takovej. P.S.: chtel jsem to oduvodnit lip, ale nejak mi to nejde slozit. jsem po sichte a linej, tak tohle musi stacit....ja uz jsem proste takovej |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 15:37:44
|
quote: Originally posted by Ceko
pred nedavnem jsem vybouchl na botu kvuli jednomu tvorovi....kdo byl online, ten vi. hodne lidi mi pak psalo: ser na nej, on uz je proste takovej. takze...dal jsem revi z5 do cza...on uz je proste takovej. P.S.: chtel jsem to oduvodnit lip, ale nejak mi to nejde slozit. jsem po sichte a linej, tak tohle musi stacit....ja uz jsem proste takovej
co bylo?! rozjed drama tady to umira :P |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 15:39:27
|
rozjed drama tady to umira :P
tjn prave vcas zrovna odchazim z prace  |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 16:54:24
|
Dal jsem moznost "Revi zpet do CZA". Modri vedi proc. |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 16:59:02
|
chtelo by to v tom pripade vyhazet zpetne vsechny kdo do cza nepodali aplikacku :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 20:22:30
|
quote: Originally posted by bitch
Dal jsem moznost "Revi zpet do CZA". Modri vedi proc.
bude sranda? :) |
 |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 20:47:36
|
No ja bych hlasoval kdyby reva trochu vic objasnil co presne stalo za jeho aplikackou do sparty, co ho primelo chtit spatky... vsetky dostupne informace :-) Proste vsetko co bylo v pozadi :D wtb souhrn, nebudu se prece rozhodovat na neuplnych informacich ne? ;p |
REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox
|
 |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 00:59:42
|
dal som revi z5 aj ked do toho asi nemam moc co momentalne hovorit.osobne proti nemu nic moc nemam on bol vzdycky divny |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
garbis
New Member

485 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 01:53:20
|
quote: Originally posted by Philty
Poll nemá smysl. Dej si pěkně aplikačku, ber to jako že jsme česká Sparta a chcem slyšet proč bys mohl být pro náš špičkový team přínosem! 
Phile, bohuzel s tebou v tomto pripade ne uplne souhlasim. Jo, poll nema smysl - ale aplikacka podle me taky ne.
Nekdo, nevim kdo (prezident?) Reviho kicknul, predpokladam, ze duvody mu rekl a ty i nadale trvaji.
Pokud se nepletu, o prijeti do orgu/bota (stejne jako o kicknuti z nej) rozhoduje advisor nebo president / admin a ten je za sve rozhodnuti do jiste miry odpovedny. Takze zadne imperko, zadny poll, ani ty nebo ja o tom nerozhodujem.
Jestli Reviho kicknul Ufan, tak by se mel Revi domluvit prave s Ufanem. Preci neni mozne, aby prezident nekoho kicknul a nejaky advisor, treba Anpe, Reviho nabral obratem zpet. Kde to jako jsme?
Takze pokud ten, kdo Reviho kicknul, bude mit potrebu udelat si na ospravedlneni sveho rozhodnuti nejaky poll, necht tak ucini. V opacnem pripade at i nadale nese dusledky sveho puvodniho rozhodnuti.
Ale aby si na prijeti do orgu/bota delal poll sam ten, kdo o to prijeti "usiluje"? No tak to snad opravdu ne... |
AO: Lithi, Karinoman, Garbis atd.
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 02:06:13
|
Myslim ze to preza muze vnimat jako pomucku pri rozhodovani, nemyslim si ze je to uplne spatne...
Ale porad mi nejde do hlavy, proc nekdo chce org kde se neco deje, chodej se casto raidy, kdyz se pak na nich nudi a je linej? Ja to proste nechapu... Pravda musi byt jinde nez v "aktivni" org... |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 07:41:46
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
Myslim ze to preza muze vnimat jako pomucku pri rozhodovani, nemyslim si ze je to uplne spatne...
pomucka celkem k nicemu dokud sem kazdej nenapise jak hlasoval tak aby se to dalo nejak spocitat... |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 09:50:04
|
quote: Originally posted by snehulienka
dal som revi z5 aj ked do toho asi nemam moc co momentalne hovorit.osobne proti nemu nic moc nemam on bol vzdycky divny
snezo mam k dispozicii nt na jeden mesiac :) ozvi sa ingame :) |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 10:45:04
|
ja samozrejme nehlasoval, ale kdyby to nekoho zajimalo, hlasoval bych proti prijeti. Jednou tak, a za tyden jinak, to je jak rozhodovani decek, bud jsem spokojeny tam kde jsem, a nebo na to kaslu a jdu jinam. Revi tim, ze si dal aplikacku do sparty jasne vyjadril, ze chce jinam. Vracet se zpet, to uz mi zavani jen prospecharstvim. |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 12:54:11
|
quote: Originally posted by Deka
ja samozrejme nehlasoval, ale kdyby to nekoho zajimalo, hlasoval bych proti prijeti. Jednou tak, a za tyden jinak, to je jak rozhodovani decek, bud jsem spokojeny tam kde jsem, a nebo na to kaslu a jdu jinam. Revi tim, ze si dal aplikacku do sparty jasne vyjadril, ze chce jinam. Vracet se zpet, to uz mi zavani jen prospecharstvim.
bump taky sem nehlasoval, ale myslim ze to co napsal Revi v aplikacce do Sparty mluvi za vse |
 |
|
Axarath
Moderator

443 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 14:15:37
|
Já jsem hlasoval pro. Ne že by mě Revi občas nesral, ale asi jsem dal pro se stejného důvodu jako Stab. |
Fengsuei Xiberius Menthor |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 14:35:18
|
quote: Originally posted by Axarath
Já jsem hlasoval pro. Ne že by mě Revi občas nesral, ale asi jsem dal pro se stejného důvodu jako Stab.
jsme od prirody zvedavej: a proto se jiz musi zeptat. Jakej je ten vas spolecnej duvod?
BTW: nemuzu votovat pote co jsem dal result... nejakej napad? |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 14:39:30
|
Já jsem hlasoval pro. Ne že by mě Revi občas nesral, ale asi jsem dal pro se stejného důvodu jako Stab.
jsme od prirody zvedavej: a proto se jiz musi zeptat. Jakej je ten vas spolecnej duvod?
BTW: nemuzu votovat pote co jsem dal result... nejakej napad?
to mne take zajima, jaky je ten duvod teda, jestli je duvodem, ze mu nejaky troll "pokazil" aplikacku necestnym (i kdyz z casti pravdivym) tvrzenim a guilda ho proto zamitla, tak porad nevidim souvislost v prijeti zpet
BTW: vypis novej poll ;)) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 15:06:31
|
quote: Originally posted by Deka to mne take zajima, jaky je ten duvod teda, jestli je duvodem, ze mu nejaky troll "pokazil" aplikacku necestnym (i kdyz z casti pravdivym) tvrzenim a guilda ho proto zamitla, tak porad nevidim souvislost v prijeti zpet
BTW: vypis novej poll ;))
To neprijeti nesouvisi s Ineinym vystupem. A zapominate, ze Sparta si muze vybirat;-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 16:18:00
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by Deka to mne take zajima, jaky je ten duvod teda, jestli je duvodem, ze mu nejaky troll "pokazil" aplikacku necestnym (i kdyz z casti pravdivym) tvrzenim a guilda ho proto zamitla, tak porad nevidim souvislost v prijeti zpet
BTW: vypis novej poll ;))
To neprijeti nesouvisi s Ineinym vystupem. A zapominate, ze Sparta si muze vybirat;-)
pravda, nekde mi tam vyklouzlo slovicko nejen, dik :) |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 07:42:48
|
BTW: nemuzu votovat pote co jsem dal result... nejakej napad?
fake registrace? ;) |
 |
|
Aleister Crowley
New Member

275 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 11:25:52
|
sice je to locknuté, ale hlasuji pro přijetí Reviho do orgu, nechápu co tady všichni stále řešíte
Stilgarr |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 12:36:24
|
quote: Originally posted by Aleister Crowley
sice je to locknuté, ale hlasuji pro přijetí Reviho do orgu, nechápu co tady všichni stále řešíte
Stilgarr
eh?
Nic neni locknute.... To ze nemuzes hlasovat bude asi tim ze uz si hlasoval ;) |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 13:15:34
|
quote: Originally posted by petrpets Nic neni locknute.... To ze nemuzes hlasovat bude asi tim ze uz si hlasoval ;)
...nebo se podival na vysledky. |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 13:24:04
|
quote: Originally posted by axtheb
quote: Originally posted by petrpets Nic neni locknute.... To ze nemuzes hlasovat bude asi tim ze uz si hlasoval ;)
...nebo se podival na vysledky.
No nevim jestli je imperko tak zabrzdeny ze ti to hodi do tabulky kdo volil i lidi co se jen podivali... |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 13:32:50
|
No nevim jestli je imperko tak zabrzdeny ze ti to hodi do tabulky kdo volil i lidi co se jen podivali...
vsak o par postu vejs pisu ze jsem se podivla na vysledek a uz nemuzu hlasovat :) |
 |
|
Axarath
Moderator

443 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 13:39:51
|
quote: Originally posted by AnpetuWi jsme od prirody zvedavej: a proto se jiz musi zeptat. Jakej je ten vas spolecnej duvod?
Nevím jestli je společný, se Stabym jsem se o tom nebavil, popravdě teď moc neloguju. Proč jsem hlasoval tak jak jsem hlasoval ? Těch důvodů je víc. Napíšu aspoň jeden generalizovaný pohled na věc. Myslím si, že chyby dělá každý, nejsem zastáncem toho, že 1x popř. 2x a dost. Vždycky jsem připraven dávat n tou šanci. Třeba se Revi něco naučil. |
Fengsuei Xiberius Menthor |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 13:45:16
|
quote: Originally posted by AnpetuWi jsme od prirody zvedavej: a proto se jiz musi zeptat. Jakej je ten vas spolecnej duvod?
Nevím jestli je společný, se Stabym jsem se o tom nebavil, popravdě teď moc neloguju. Proč jsem hlasoval tak jak jsem hlasoval ? Těch důvodů je víc. Napíšu aspoň jeden generalizovaný pohled na věc. Myslím si, že chyby dělá každý, nejsem zastáncem toho, že 1x popř. 2x a dost. Vždycky jsem připraven dávat n tou šanci. Třeba se Revi něco naučil.
Smankote to je jasny... ja se jen domnivam ze se nezmenil, ze se nic nenaucil, ze nic nepochopil... Takze je dle meho nazoru brzy :) ale zalezi na rozprave s revim in game nebo icq ne na imperku... |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 14:33:44
|
No nevim jestli je imperko tak zabrzdeny ze ti to hodi do tabulky kdo volil i lidi co se jen podivali...
vsak o par postu vejs pisu ze jsem se podivla na vysledek a uz nemuzu hlasovat :)
ah, no tak v tom pripade mam pravdu, uz volil... Jelikoz ho vidim ze uz volil a tebe ne... Takze imperko neni zabrzdeny ;)
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 14:37:37
|
nj jen si ho pochval :) mazlicka :) |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 14:42:10
|
nj jen si ho pochval :) mazlicka :)
nauc se hlasovat n00be ;) |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 14:46:26
|
nj jen si ho pochval :) mazlicka :)
nauc se hlasovat n00be ;)
rikam si ze je to vlastne dobre :) Porad bojuju s tim esly jsem nebo nejsem proti reve zaujatej, tak se to vyresilo no :) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 14:49:56
|
imperko je jen o flame, o ničem jiným...
A o vypisovani aukci, pravidlech, navodech, raidech vtipech. Ale generalizovat je desne jednoduchy. A takovyhle placani vetsinou flame nakopne no. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 15:20:13
|
quote: Originally posted by petrpets No nevim jestli je imperko tak zabrzdeny ze ti to hodi do tabulky kdo volil i lidi co se jen podivali...
Ja myslim ze je to schvalne. |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 15:26:21
|
quote: Originally posted by petrpets No nevim jestli je imperko tak zabrzdeny ze ti to hodi do tabulky kdo volil i lidi co se jen podivali...
Ja myslim ze je to schvalne.
Co je schvalne, vsak sem psal vejs ze to do te tabulky nehazi... Stilgar uz proste hlasoval.... |
 |
|
Baal
New Member

142 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 18:00:59
|
Tak teď nevim jestli sem spíš náhodou nehlasoval já za bráchu. Je možný že sem se nekoukl jako kdo sem přihlášenej :-) |
Strad |
 |
|
Nesh
Moderator

239 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 18:49:52
|
hlasoval jsem pro přijetí, dal bych další šanci |
AO Immobile . Vrimedic . Vricrat... |
 |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 09:18:58
|
Tak sem v praci nemel co delat tak sem si projel par topicu... a neni to lehky rozhouti... bylo fakt vosklivy ze revi ani nic nerekl zechce livnout... Obzvlast to äsi neudelalo dobry jmeno CzA urcite by to vypadalo jinak kdyby..... to je jedno :-) Todle se to uz resilo... Takze chyby delaji vsichni, sem pro dalsi sanci... Ale zaroven se za chyby plati, takze by mozna neuskodil nakej trestik ;p ala verejne prospesne prace :D (reva zacne pomahat vsem kolem sebe jako vymenenej ;p ) ...a treba se mu to zacne libit |
REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox
|
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 10:28:32
|
Reva si udela enfa za 14 dni at ma 220 a full equip. A bude tancit v rytmu CZA           |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 10:58:41
|
quote: Originally posted by alexxxx
Reva si udela enfa za 14 dni at ma 220 a full equip. A bude tancit v rytmu CZA          
:) snesu cokoliv mimo: doce (hylovat max. sebe, a to ještě blbě) agenta - milion nan bez možnosti mazat (pfuj) enga/mp/crata (pet profese nebrat) shade (DD dobrý, ale tak na zlomení prstů) MA (jednoho už mám)
zbývá adva, enf, fixer, keeper, NT, Solda, Trader. |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 11:14:27
|
:) snesu cokoliv mimo: doce (hylovat max. sebe, a to ještě blbě) agenta - milion nan bez možnosti mazat (pfuj) enga/mp/crata (pet profese nebrat) shade (DD dobrý, ale tak na zlomení prstů) MA (jednoho už mám)
zbývá adva, enf, fixer, keeper, NT, Solda, Trader.
Sak ti uz urcili enfa :) |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 11:36:03
|
quote: Originally posted by BoSS_631
zbývá adva, enf, fixer, keeper, NT, Solda, Trader.
Sak ti uz urcili enfa :)
no nevim, enf mi přijde jako neco tupého ve stylu "ja Refi, ja mlatit heky, ja rat bojovat, ja nechat mlatit sebe, aby tym mohl utýkat" |
 |
|
Topic  |
|