Author |
Topic  |
|
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 01/02/2008 : 21:22:34
|
Potreboval bych poradit jake jsou podle vas dobre classy do pravidelneho dua v LOTRO.
|
Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR) Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO) Dark Templar of Xanadu (AoC) Brigand of Xanadu (EQ2)
|
|
| |
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 01/02/2008 : 21:50:58
|
minstrel+champion :) |
 |
|
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 02/02/2008 : 00:51:05
|
s minstrelem jsem si uz jisty, ale jeste se rozhoduji k nemu guard/captain nebo champion. Co jsem zatim videl na forech, tak je doporucovan captain. |
Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR) Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO) Dark Templar of Xanadu (AoC) Brigand of Xanadu (EQ2)
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 02/02/2008 : 14:11:39
|
loremaster + guardian :D |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 03/02/2008 : 15:20:39
|
Captain je naprd... To je spis support class. A z minstrela ti to neodtaha addy. Guardian nebo champion. Vzal bych champa, protoze ma podstatne lepsi dmg. |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 03/02/2008 : 15:42:00
|
Otázka jak dlouho to pojedeě. Na začátečních levelech asi champ, později spíš guard. Jako mistrel mám zkušennost, že champ je hroznej hadrák a pak nedělám nic jiného než léčím. S guardem sice zabijíš pomaleji, ale na druhou stranu je shcopnej ustát hodně moc a tak s damage pomůže i minstrel |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 03/02/2008 : 18:34:24
|
Diky za nazory. Ted zkousim captaina a championa, budu je stridat. Guarda jsem zavrhl, protoze me nebavil a nechci hrat cisteho main tanka.
Zatim se mi zda captain jako silnejsi postava (lvl 10) a vyhoda je, ze captain+minstrel je dobry zaklad pro grp na instance.
Cekam, ze champion se jeste projevi, hlavne s prichodem book 12. Je dobre mit aoe a moznost pouzit pozdeji stit + ma ranged na pullovani. |
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 03/02/2008 : 19:18:55
|
S tim rozdilem, ze kdy nabehne vic mobu, captain ti minstrela nezachrani, zatimco champion to dokaze vsechno natahnout temer okamzite na sebe. A zase takovej gimp neni... Ale uznavam, ze v porovnani s guardianem je to slabota :) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 13/02/2008 : 23:44:31
|
mam L40 minstrela no a ten guard je fakt dobrej ze nataha 4 moby a ustoji je.. na druhou stranu desne pomalej progress a i ja u toho neusinam /netreba moc lecit/
Takze radeji chodim s rangerem nebo s tim champem se kterym to jde rychle a leceni celkem v pohode.. (na zruseni a odtazeni agra ma minstrel ability..) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Meddy
Moderator

5760 Posts |
Posted - 01/03/2008 : 00:07:04
|
quote: Originally posted by Rodier
mam L40 minstrela no a ten guard je fakt dobrej ze nataha 4 moby a ustoji je.. na druhou stranu desne pomalej progress a i ja u toho neusinam /netreba moc lecit/
Takze radeji chodim s rangerem nebo s tim champem se kterym to jde rychle a leceni celkem v pohode.. (na zruseni a odtazeni agra ma minstrel ability..)
Guardian ma stejny progress jako jakykoliv jiny char. |
STS Chvojkovice-Brod |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 01/03/2008 : 01:30:05
|
hele tohle mě zajímá.. Můj nej kámoš rozjede championa asi na 150 procent :) Dnes jsem dal prvních 6 levelu na zkoušku za minstrela a docela mě překvapil že dovede davat i dmg :) Zajímalo by mě jak je to s minstrelem na vyšším lvl. Slyšel jsem že guardu je celkem dost ale healeri chybi co je na tom na RP a normal serveru pravdy prosim?
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 01/03/2008 : 02:11:37
|
Hraj co te bavi |
 |
|
Meddy
Moderator

5760 Posts |
Posted - 01/03/2008 : 09:38:33
|
No ja za sebe bych jen podotknul ze kdybys misto zvaneni tady radeji hral a zkusil si dva tri chary na level 20 tak uz bys vedel jak to zhruba funguje a co te bavi. Neuznavam internetove "ctenare" kteri si prectou kdejaky blabol (viz ty nase) na ruznych mistech pak z toho poskladaji nejakou teorii kterou prijmou za svoji a jsou ochotni se kvuli ni i hadat :) Hrej hrej hrej a bav se uzivej si pribehy kterych je Lotro plne - to je ta spravna cesta. |
STS Chvojkovice-Brod |
 |
|
Trimanius
Moderator

6302 Posts |
Posted - 01/03/2008 : 10:33:33
|
*** amen *** |
Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin) |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 03/03/2008 : 14:18:08
|
quote: Originally posted by Meddy
No ja za sebe bych jen podotknul ze kdybys misto zvaneni tady radeji hral a zkusil si dva tri chary na level 20 tak uz bys vedel jak to zhruba funguje a co te bavi. Neuznavam internetove "ctenare" kteri si prectou kdejaky blabol (viz ty nase) na ruznych mistech...
Radeji si prectu vsemozne diskuze, nazory, preview a dalsi, abych vubec vedel jake LOTRO misto abych si tu hru koupil a pak zkousel 10 charu metodou pokus/omyl. Nechci tady argumentovat nad druhou casti te vety, a proto jsem radeji vybral jen ten zacatek. Ale opravdu mi prijde lepsi si nacist a precist vsechno mozne nez vyhazovat penize za neco, co se mi treba ani nebude libit. |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 03/03/2008 : 15:22:33
|
quote:
Radeji si prectu vsemozne diskuze, nazory, preview a dalsi, abych vubec vedel jake LOTRO misto abych si tu hru koupil a pak zkousel 10 charu metodou pokus/omyl.
Presne tak
Me treba uz dlouho nebavi to co hraju ale hraju to protoze neznam nic jineho co by me bavilo vic a savenutou pozici z RL uz nemuzu najit |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 03/03/2008 15:24:17 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 03/03/2008 : 15:47:17
|
Krabice už je doma. K tomu žvanění míto hraní. Chodím do práce a tam se nedá dělat nic jiného než spamovat tohle forum. Kdybych mohl tak hraju i tam :) Ted o víkend jsem to chekoval a vyhral to RP server a Loremaster tak se tam uvidíme :) |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 03/03/2008 : 16:09:07
|
maly ot:
quote: Originally posted by Azkaban Chodím do práce a tam se nedá dělat nic jiného než spamovat tohle forum.
Co treba pracovat? :) |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Meddy
Moderator

5760 Posts |
Posted - 03/03/2008 : 16:12:49
|
quote: Originally posted by Seth
quote: Originally posted by Meddy
No ja za sebe bych jen podotknul ze kdybys misto zvaneni tady radeji hral a zkusil si dva tri chary na level 20 tak uz bys vedel jak to zhruba funguje a co te bavi. Neuznavam internetove "ctenare" kteri si prectou kdejaky blabol (viz ty nase) na ruznych mistech...
Radeji si prectu vsemozne diskuze, nazory, preview a dalsi, abych vubec vedel jake LOTRO misto abych si tu hru koupil a pak zkousel 10 charu metodou pokus/omyl. Nechci tady argumentovat nad druhou casti te vety, a proto jsem radeji vybral jen ten zacatek. Ale opravdu mi prijde lepsi si nacist a precist vsechno mozne nez vyhazovat penize za neco, co se mi treba ani nebude libit.
Tva slova jsou krasna a pravdiva ale on uz tu hru MA :) Presne to co rikas mel delat nez si ji poridil. Pak jak sam priznava v hakne nemaka ale spamuje forum  |
STS Chvojkovice-Brod |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 03/03/2008 : 17:29:34
|
no meddy pro me to plati nejen pred koupi hry ale i po ni, radeji budu 2 hodiny prolezat fora koukat na spelly a attributy a cist pripevky, nacez se rozhodnu co zkusim hrat nez na slepo brat jednu classu po druhe a kazdou tahnout na lvl x abych pak zacal jinou.
No a kdyz pak mam jako dotycny cas v praci prolezat internet a zaroven nemuzu hrat tak uz neni vubec co resit :) |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 03/03/2008 17:30:12 |
 |
|
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 08/03/2008 : 20:27:12
|
quote: Originally posted by Eskel
Diky za nazory. Ted zkousim captaina a championa, budu je stridat. Guarda jsem zavrhl, protoze me nebavil a nechci hrat cisteho main tanka.
Zatim se mi zda captain jako silnejsi postava (lvl 10) a vyhoda je, ze captain+minstrel je dobry zaklad pro grp na instance.
Cekam, ze champion se jeste projevi, hlavne s prichodem book 12. Je dobre mit aoe a moznost pouzit pozdeji stit + ma ranged na pullovani.
Tak ubehla nejaka doba a ja jsem slibil, ze napisu zkusenosti. Zatim jsme to dotahli na level 25 (hrajem jen vikendy). S tou volbou vyhral champion. Captain je zajimava postava, ktera by me asi vice bavila, kdybych hral sam, ale ten champion je k minstrelovi do dua opravdu asi lepsi. S captainem jsem mel velke potize udrzet na sobe 3 a vice mobu, s championem to sice neni na 100%, ale udrzim na sobe particku mnohem stabilneji.
Captain mi zustal na levelu 18, takze kdyz bude nekdy vice casu, tak ho mozna vytahnu na porovnani na vyssim levelu.
Minus na championovi je jeho zamereni ciste na DPS. Captain je vice vsestranna postava, ale jak rika primo oficialni popis jeho hlavni ukol je ve full fellowshipu ve druhe linii.
Tak za cas se treba ozvu jak to vypada po levelu 30 :) |
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 10/03/2008 : 11:49:28
|
Nam se osvedcilo duo Champion - Loremaster. Loremaster healuje jednou do 30 secund má self heal a self regen, decursuje a shazuje poisny. Navíc má stejně jako Champoin AOE a to dost slušné. Umí stunovat, sleepovat.. prostě parádička. |
 |
|
|
Topic  |
|