Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 navrh na extra forum pro nabor
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/01/2008 :  12:53:12  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
co kdyby se udelalo extra forum pro nabor ? (tak jako je extra forum pro nakup, prodej..)
posledni dobou se tady ty inzeraty docela rozmohly a prijde mi lepsi, kdyz budou na extra foru, i pro ne to bude lepsi, kazda guilda si tam tak bude moct udrzovat svuj topic a neodroluje jim to nekam na dalsi stranky a bude to dele videt..

Jerzee <Mor do Kuli>

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 23/01/2008 :  14:54:56  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message
ja sem pro docela dobrej napad, ale o tom rozhoduje khostri ...

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum

Edited by - MA3X on 23/01/2008 14:55:21
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 23/01/2008 :  15:14:55  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
No nevím, jestli těch guild je tolik, aby to zaplnilo další zvlášť forum.
Co kdyby se to udělalo stejně jako to je třeba v LOTRO sekci? Tzn sice je to v General foru, ale každá guilda má svůj topic, který je Sticky. Tzn guildovní by byly nahoře.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/01/2008 :  15:58:01  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
sticky ne prosim, to bych jich bylo zase prilis

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 23/01/2008 :  16:30:06  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message
Kdyz tu tak resite ty sekce, k cemu je tu World of Warcraft - Immune? Pokud vim guilda ma vlastni stranky/forum a stejne tam nikdo nepise.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 23/01/2008 :  16:31:36  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message
quote:
Originally posted by -Mike-

Kdyz tu tak resite ty sekce, k cemu je tu World of Warcraft - Immune? Pokud vim guilda ma vlastni stranky/forum a stejne tam nikdo nepise.

jj to by se mohlo smazat ...

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 23/01/2008 :  16:34:58  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message
quote:
Originally posted by Reyden

quote:
Originally posted by -Mike-

jj to by se mohlo smazat ...

a nebo to dat misto immune

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000