Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 Bezdrátové připojení po Praze
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Dirtas
Starting Member

BSG

57 Posts

Posted - 17/01/2008 :  19:23:47  Show Profile Send Dirtas a Private Message  Reply with Quote
Zdravim. Jelikož mám zájem o vysokou školu v Praze a nějakou tu kolej, tak by mě zajimaly zkušenosti s bezdrátovým připojením. Hledám připojení na kterém by šlo bezproblému hrát MMO RPG, konkrétně LOTRO. Rychlost nejlépe 1Mbit. Datový limit nejlépe neomezeno. A cena kolem toho jedno tisíce za měsíc. Neporadí někdo? :)

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 17/01/2008 :  22:27:00  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Na koleji bude na 100% net k dispozici, nevim co resis.
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 20/01/2008 :  14:47:56  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Na koleji bude na 100% net k dispozici, nevim co resis.

a to máš ověřeno odkud ?

internet na kolejích rozhodně není jistota, jedna věc je optikou prošpikovaný Strahov a něco jiného jsou koleje netechnicky zaměřených škol / fakult
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 21/01/2008 :  21:51:13  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Takovy VSE koleje na Jiznaku by mohly vypravet :D
Go to Top of Page

tempest
New Member

229 Posts

Posted - 25/01/2008 :  00:27:23  Show Profile  Send tempest an ICQ Message Send tempest a Private Message  Reply with Quote
chcete mi rict ze v praze jsou nejaky koleje bez netu? to snad ne... ja znam jen koleje cvutu a hnojarny a tam je to standard dlouuuhy leta
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 25/01/2008 :  13:47:46  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tempest

chcete mi rict ze v praze jsou nejaky koleje bez netu? to snad ne... ja znam jen koleje cvutu a hnojarny a tam je to standard dlouuuhy leta

ač je to k neuvěření, tak je to tak :)

zasíťování kolejí si z větší části dělali studenti svépomocí, takže je jednoduchý si odvodit, kterých kolejí se to týká :)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000