Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 neví někdo jak vypnou UAP ve Vistách ?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 28/12/2007 :  12:25:15  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
nemáte někdo návod jak ve Vistách vypnout UAP (takový to otravný okno kde musím vždy zvolit volbu jako administrátor, když například kopíruju soubory z jednoho do druhýho adresáře)? Už jsem si na Visty celkem zvyknul ale tohle UAP je šílený opruz. Nějak to musí jít deaktivovat přeci.

Noe

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 28/12/2007 :  15:03:37  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Control Panel/Security Center (mám Classic View) a tam klikni na turn it off.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 28/12/2007 :  17:35:20  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Control Panel/Security Center (mám Classic View) a tam klikni na turn it off.

díky tam to sice jen vidím že to je zapnutý ale nejde to tam vypnout aspoň v mé verzi Vist, ale díky týhle indicii jsem to našel hurááá .. vypíná se to v uživatelských účtech u administrátora ...

Ještě pls poraď Tibore kde se ve Vistách spravují video a audio kodeky ... potřebuji odinstalovat všechny kodeky z kompu a nahrát si tam pouze CORE AV ale nemůžu nikde najít správu kodeků :)

Noe

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 29/12/2007 :  10:37:02  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Hledal bych to tam kde se odinstalovávají ostatní programy.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 31/12/2007 :  10:56:59  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Hledal bych to tam kde se odinstalovávají ostatní programy.

jj tam jsem všechny programy co nahrávají kodeky odinstalil ale mám podezření že kodeky mě v PC zůstali i po uninstalu těch programů. Hledal jsem nějakou vyloženou správu kodeků ale ta asi ve Vistách není.

Noe

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 31/12/2007 :  11:43:06  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
zkus posledni verzi programu GSPOt, v Xpckach umel identifikovat vsechny nainstalovane kodeky v OS, treba uz je i pro Visty
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,07 seconds. on eygor Snitz Forums 2000