Author |
Topic  |
pvpers
Starting Member
1 Posts |
Posted - 27/11/2007 : 18:30:25
|
Obsah tohoto sdělění ke mě dnes doputoval po icq, tak se s Vámi podělím o novinky z našeho českého serveru Drakthlu.
Na serveru Drakthul(Horde) podvádějí 2 týmy 5 vs 5 arena systém tím, že organizují hry v ranních hodinách proti sobě. Kupují si takto finální season reward, v těchto týmech figurují i hráči Black Division o kterých jsme si doteď mysleli, že mají nějaký character a skill,bohužel tomu tak evidentně není a je to jen sebranka dětí abusující sýstém a vytlačující hráče, kteří si tento reward zaslouží.
Pokud s tímto podváděním nesouhlasíte, pošlete níže uvedený email na adresu blizzardu:
WoWconcernsEU@blizzard.com
Hello on Drak´thul Reckoning we have a team which plays late night or morning matches against agreed team which belongs to same people, during hours when no other teams are queued.
Some of the teams are „buyers“ of the final season reward and some of them are alternative characters.
There are 2 teams called: Alter Ego
http://eu.wowarmory.com/team-info.xml?r=Drak%27thul&ts=5&t=Alter+Ego&select=Alter+Ego&fl=1
2416 rating, 36-0
Dirty holes
http://eu.wowarmory.com/team-info.xml?r=Drak%27thul&ts=5&t=Dirty+holes&select=Dirty+holes&fl=1
2403 rating, 33-0
Please examine this teams as those players are cheating (especially those with score xxx: 1-99% win ratio, who joined just to get the drake for money and didn´t play any real matches at all.
Cheating like this will result in personal rating being useless and also honest players will lose interest in Arenas as high ranked teams cheat.
|
Edited by - pvpers on 29/11/2007 08:37:52
|
|
| |
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 27/11/2007 : 19:06:57
|
Jen do nich:). Tim acid soul ses si jistej? |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
Edited by - Drizzt on 27/11/2007 19:22:39 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 27/11/2007 : 20:38:36
|
hmm a koukam, ze muj 5v5 team pomahal bez meho vedomi Prandurovi s ratingem.. tak jsem to radsi leavnul, banovat se bude a nechci ho dostat za "nic" . |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 27/11/2007 : 20:43:12
|
quote: Originally posted by ZiELL
hmm a koukam, ze muj 5v5 team pomahal bez meho vedomi Prandurovi s ratingem.. tak jsem to radsi leavnul, banovat se bude a nechci ho dostat za "nic" .
affirmative action |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 27/11/2007 : 21:35:18
|
quote: Originally posted by ZiELL
hmm a koukam, ze muj 5v5 team pomahal bez meho vedomi Prandurovi s ratingem.. tak jsem to radsi leavnul, banovat se bude a nechci ho dostat za "nic" .
tak proto se dneska všichni pouštěli do Prandura na trade channel...
jste si jistý, že je to podvod? já bych jim banána přál, ale přijde mi to trošku nereálný |
- |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 27/11/2007 : 21:39:53
|
No, je to povazovano za exploit hry. Proste system je nedokonalej a lidi ho "mohou" pouzivat umele ve svuj prospechl.
Win-Trading je novinkou jen na Drak'Thulu, ale jinak uz je to starsi zalezitost.
No a jinak po investigaci teamu dostanou vsichni cleni bana na 72hodin + okamzitej disband teamu. |
|
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 27/11/2007 : 21:54:03
|
Prandur nie je ziadny svätec .. (nikto netvrdi ze ja ano, viz. clanok dalej) nevidim dovod preco by sa to dej frasky nemohol zapojit aj on. V dobe ked sa s radostou uskutocnovali premade zapasy v WSG (ktorych som bol ucastnikom aj ja) bol Prandur tiez ten ktory sa honil za "free honorom" .. jednou vyhral tym A, podruhy tym B. Takhle hezky sme si nosili vlajecky :-) |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 27/11/2007 : 22:30:16
|
No jo, na ty BGčka pamatuju... "Hele, oni stojej v bázi, nechávaj nám to, prý zase příště jsme na řadě my..." "No, to maj blbý " |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 27/11/2007 : 23:47:10
|
quote: Originally posted by Kojot
Prandur nie je ziadny svätec .. (nikto netvrdi ze ja ano, viz. clanok dalej) nevidim dovod preco by sa to dej frasky nemohol zapojit aj on. V dobe ked sa s radostou uskutocnovali premade zapasy v WSG (ktorych som bol ucastnikom aj ja) bol Prandur tiez ten ktory sa honil za "free honorom" .. jednou vyhral tym A, podruhy tym B. Takhle hezky sme si nosili vlajecky :-)
cau kojote presne to si pamatuju grindil pve a ve volnejch chvilich se snazil nabrat free honor domluveny Bgcka proti bratrovi chakry, bladeringovi me dodnes zustali v pameti  |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 00:03:29
|
Mne zustalo v pameti "jahaha Zdechliny dostavaj furt rusaky celej den a maj 30ti minutovky a jeste prohravaj, nooo nechtel bych"  |
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 02:09:19
|
Talnivarr je nejkvalitnější realm co se PvP týče, to bych jako problém neviděl.
Nicméně problém rozhodně je prodávání Gladiátora. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 07:32:17
|
No, tak ty nalinkované týmy už neexistují  |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 07:39:18
|
quote: Originally posted by Firian
No, tak ty nalinkované týmy už neexistují 
ten prvni jo. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 08:09:45
|
quote: Originally posted by pvpers
Obsah tohoto sdělění ke mě dnes doputoval po icq, tak se s Vámi podělím o novinky z našeho českého serveru Drakthlu.
Na serveru Drakthul(Horde) podvádějí 2 týmy 5 vs 5 arena systém tím, že organizují hry v ranních hodinách proti sobě. Kupují si takto finální season reward, v těchto týmech figurují i hráči Black Division o kterých jsme si doteď mysleli, že mají nějaký character a skill,bohužel tomu tak evidentně není a je to jen sebranka dětí abusující sýstém a vytlačující hráče, kteří si tento reward zaslouží.
Pokud s tímto podváděním nesouhlasíte, pošlete níže uvedený email na adresu blizzardu:
WoWconcernsEU@blizzard.com
Hello on Drak´thul Reckoning we have a team which plays late night or morning matches against agreed team which belongs to same people, during hours when no other teams are queued.
Some of the teams are „buyers“ of the final season Edward and some of them are alternative characters.
There are 2 teams called: Alter Ego
http://eu.wowarmory.com/team-info.xml?r=Drak%27thul&ts=5&t=Alter+Ego&select=Alter+Ego&fl=1
2416 rating, 36-0
Dirty holes
http://eu.wowarmory.com/team-info.xml?r=Drak%27thul&ts=5&t=Dirty+holes&select=Dirty+holes&fl=1
2403 rating, 33-0
Please examine this teams as those players are cheating (especially those with score xxx: 1-99% win ratio, who joined just to get the drake for money and didn´t play any real matches at all.
Cheating like this will result in personal rating being useless and also honest players will lose interest in Arenas as high ranked teams cheat.
quote: Author pvpers Starting Member 1 Posts
Čím to, že se každý Američan nebo Angličan pod něco podobného bez potíží podepíše, jen Čech či Slovák si na to musí založit "nový" účet? Budíček, vstávat, anonymní "papírky", "dopisy" a "telefonáty" jsou už 18 let out.
quote: final season Edward

S obsahem toho cos tu plácl souhlasím ale ten způsob, kopání do celé gildy atd. teda nic moc. |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 08:22:45
|
quote: Originally posted by Rakhen
Čím to, že se každý Američan nebo Angličan pod něco podobného bez potíží podepíše, jen Čech či Slovák si na to musí založit "nový" účet? Budíček, vstávat, anonymní "papírky", "dopisy" a "telefonáty" jsou už 18 let out.
S obsahem toho cos tu plácl souhlasím ale ten způsob, kopání do celé gildy atd. teda nic moc.
No ze se pod to nepodepise je myslim si jasne. Podle me patri k okruhu uzce obeznamenych lidi s vyse zminenou praktikou (mozna se o neco podobneho sam pokousel, ale neuspel), nebo si mysli, ze reward si zaslouzi on a standardni cestou mu to nejde. Ci se v nem hnulo svedomi (hehe tak tomu sam neverim) nebo se na nej jen vykaslali a zustala ticha zavist. Pricemz moderator/admin fora nejspis muze dotycneho identifikovat.
Osobne obdivuji na lidech ve zminenych tymech jejich odhodlani kvuli...kvuli cemu, nejakemu nesmyslu na flexovani...vstavat brzo rano a blbnou ve hre. To, ze to tak jde delat je snad jasne kazdemu od doby, kdy se stanovil system ziskavani bodu v arenach. Neco podobneho se delalo v BG. Kazdy se na to muze divat jak chce, podvod, koumactvi, schopnost venovat necemu spoustu energine (casu na dalsi chary, na domluvu...), ale ma kazdy moznost to delat. Jen chtit.
To same se tyka prodavani mist v tymech na body. Je to stejne, jako prodavat mista v instancich, prodej goldu atd. Co lidem narikajicih na to vic vadi. To ze to jde i v poctu X-1(x) nebo to, ze s tim prisel nekdo jiny a ma z toho prospech? Nebo ze prodavajici dokazi dosahnout stejneho efektu (rating, kill npc) i pri handicapu a nakladech (prohry a vliv na rating, ktery pote dozenou). Pokud nekdo umi nebo ma cas investovat do neceho dost energie, tak bude mit vzdy vice nez ti, co to neudelaji. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 09:11:05
|
Treba ten clovek nemel jeste zadnej ucet na imperiu (jestli to sem postnul ten kterej myslim, tak urcite nema) |
|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 09:45:11
|
quote: Originally posted by Khaot No ze se pod to nepodepise je myslim si jasne. Podle me patri k okruhu uzce obeznamenych lidi s vyse zminenou praktikou (mozna se o neco podobneho sam pokousel, ale neuspel), nebo si mysli, ze reward si zaslouzi on a standardni cestou mu to nejde. Ci se v nem hnulo svedomi (hehe tak tomu sam neverim) nebo se na nej jen vykaslali a zustala ticha zavist. Pricemz moderator/admin fora nejspis muze dotycneho identifikovat.
Je az s podivem, jak hluboko je v ceskem lidu zakorenene heslo 'kdo nekrade okrada svoji rodinu'.
Libi se mi, jak nekdo urazi cloveka, ktery si dovolil poukazat na 'neciste praktiky'. Ano zesmesnovat urazet umis dobre, zrejme vis proc (ze by potencialni ban na ceste?).
Nemam rad zlodeje tunelare podvodniky a podobne hajzliky v RL. Nemam je rad ani ve hrach a nemam rad ani lidi, kteri jejich ciny a chovani obhajuji...
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 10:26:00
|
quote: Originally posted by Marigold
No jo, na ty BGčka pamatuju... "Hele, oni stojej v bázi, nechávaj nám to, prý zase příště jsme na řadě my..." "No, to maj blbý "
Tohle si také pamatuji. Ale nedělali to jenom Black Division ale i plno dalších. Takovéhle dohody mě osobně vždy štvaly a odmítal jsem je respektovat. Pak se stalo že jsem bojoval sám a ostatní jen stáli a křičeli na mě  |
Ninjagon |
Edited by - NINJA on 28/11/2007 10:31:25 |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 11:01:19
|
quote: Originally posted by NINJA
Tohle si také pamatuji. Ale nedělali to jenom Black Division ale i plno dalších. Takovéhle dohody mě osobně vždy štvaly a odmítal jsem je respektovat. Pak se stalo že jsem bojoval sám a ostatní jen stáli a křičeli na mě 
A jak to dopadlo? Vyhráls?  |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 11:35:54
|
quote: Originally posted by PRIBOO
quote: Originally posted by NINJA
Tohle si také pamatuji. Ale nedělali to jenom Black Division ale i plno dalších. Takovéhle dohody mě osobně vždy štvaly a odmítal jsem je respektovat. Pak se stalo že jsem bojoval sám a ostatní jen stáli a křičeli na mě 
A jak to dopadlo? Vyhráls? 
ne smetl ho wesley se svym legendarnim kladivem  |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 11:52:55
|
quote: Originally posted by NINJA Tohle si také pamatuji. Ale nedělali to jenom Black Division ale i plno dalších. Takovéhle dohody mě osobně vždy štvaly a odmítal jsem je respektovat. Pak se stalo že jsem bojoval sám a ostatní jen stáli a křičeli na mě 
Jsou chvíle, kdy jsem fakt rád, že jsem byl v grupě, kde 14 lidí vesele bojovalo a jedinej se chvilku na začátku zoufale ptal "hele, a nebylo by rychlejší jim to taky nechat?"  |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 12:02:49
|
quote: Originally posted by NINJA Tohle si také pamatuji. Ale nedělali to jenom Black Division ale i plno dalších. Takovéhle dohody mě osobně vždy štvaly a odmítal jsem je respektovat. Pak se stalo že jsem bojoval sám a ostatní jen stáli a křičeli na mě 
Jsou chvíle, kdy jsem fakt rád, že jsem byl v grupě, kde 14 lidí vesele bojovalo a jedinej se chvilku na začátku zoufale ptal "hele, a nebylo by rychlejší jim to taky nechat?" 
bez urážky, ale jenom v jednom jediném případě to schvaluju... battleground wg, ten je postavený tak, že pokud jsou soupeři vyrovnaní tak to nemusí skončit nikdy, už jsem hrál přes 30 minut a skore 0:0, pak jsem prostě leavnul, na to jsem nervy fakt neměl... člověk co se chce bavit chodí třeba AV, AB, EotS, ale WG je opruz největšího kalibru :-/ |
- |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 12:30:16
|
quote: Originally posted by sleglik
Jsou chvíle, kdy jsem fakt rád, že jsem byl v grupě, kde 14 lidí vesele bojovalo a jedinej se chvilku na začátku zoufale ptal "hele, a nebylo by rychlejší jim to taky nechat?" 
bez urážky, ale jenom v jednom jediném případě to schvaluju... battleground wg, ten je postavený tak, že pokud jsou soupeři vyrovnaní tak to nemusí skončit nikdy, už jsem hrál přes 30 minut a skore 0:0, pak jsem prostě leavnul, na to jsem nervy fakt neměl... člověk co se chce bavit chodí třeba AV, AB, EotS, ale WG je opruz největšího kalibru :-/
WG a dva vyrovnane premade tymy na VT? Pro me jedny z nejkrasnejsich vzpominek na cely WoW. Hry, ktere trvaly klidne hodinu a pul i dele a rozhodovalo par chybicek. |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 12:32:07
|
quote: Originally posted by pompo
quote: Originally posted by sleglik
bez urážky, ale jenom v jednom jediném případě to schvaluju... battleground wg, ten je postavený tak, že pokud jsou soupeři vyrovnaní tak to nemusí skončit nikdy, už jsem hrál přes 30 minut a skore 0:0, pak jsem prostě leavnul, na to jsem nervy fakt neměl... člověk co se chce bavit chodí třeba AV, AB, EotS, ale WG je opruz největšího kalibru :-/
WG a dva vyrovnane premade tymy na VT? Pro me jedny z nejkrasnejsich vzpominek na cely WoW. Hry, ktere trvaly klidne hodinu a pul i dele a rozhodovalo par chybicek.
Tak toje na čase,aby sis udělal nějaké pořádné vzpomínky  |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 12:42:28
|
quote: Originally posted by Drizzt
quote: Originally posted by pompo WG a dva vyrovnane premade tymy na VT? Pro me jedny z nejkrasnejsich vzpominek na cely WoW. Hry, ktere trvaly klidne hodinu a pul i dele a rozhodovalo par chybicek.
Tak toje na čase,aby sis udělal nějaké pořádné vzpomínky 
Nic ve zlem ale musim souhlasit s Pompo. V dobe tesne pred BC, kdy vypukla ona PVP horecka, se nas premade parkrat dostal do podobne situace a jedna hra (byla tusim proti motionum) trvala neco pres hodinu. Nakonec sme sice vyhrali (uz nevim jestli to za stavu 2:2 pustili nebo udelali chybu to je bezpredmetne) ale i kdybysme prohrali, byla to jedna z nejlepsich her kterou sem kdy hral. A vzpominam na to dodnes. A bylo mi uplne ale uplne putna, ze sem mezi tim mohl nafarmit xkrat vic honoru/marek. Ten zazitek ti nikdo nevezme, body/marky/tituly whatever budou vzdycky, tyhle zazitky ne.
Zajimalo by me co si pamatujes z her, ktere se prodali a trvali 5 min. |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 12:46:04
|
quote: Originally posted by Little
quote: Originally posted by pompo WG a dva vyrovnane premade tymy na VT? Pro me jedny z nejkrasnejsich vzpominek na cely WoW. Hry, ktere trvaly klidne hodinu a pul i dele a rozhodovalo par chybicek.
Nic ve zlem ale musim souhlasit s Pompo. V dobe tesne pred BC, kdy vypukla ona PVP horecka, se nas premade parkrat dostal do podobne situace a jedna hra (byla tusim proti motionum) trvala neco pres hodinu. Nakonec sme sice vyhrali (uz nevim jestli to za stavu 2:2 pustili nebo udelali chybu to je bezpredmetne) ale i kdybysme prohrali, byla to jedna z nejlepsich her kterou sem kdy hral. A vzpominam na to dodnes. A bylo mi uplne ale uplne putna, ze sem mezi tim mohl nafarmit xkrat vic honoru/marek. Ten zazitek ti nikdo nevezme, body/marky/tituly whatever budou vzdycky, tyhle zazitky ne.
Zajimalo by me co si pamatujes z her, ktere se prodali a trvali 5 min.
Nevim co myslis tim, ze v bg jsou prodany hry. Myslis domluveny zapasy? Tak to taky nevim,ja nikdy rank stylem hraj 24/7 BG zerg a budes mit HW nedelal,takze zazitky na to nejak nemam.
Her co trvaj kolem hodiny bylo vic nez jedna, takze ty si taky nepamatuju. No, je to se mnou spatny co  |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 12:55:21
|
Co tim chtel basnik rici? |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 12:56:47
|
Her co trvaj kolem hodiny bylo vic nez jedna, takze ty si taky nepamatuju. No, je to se mnou spatny co 
Mimochodem je docela rozdil mezi hrou, ktera trva hodinu pac hrajes s lamama a hrou, ktera trva hodinu, protoze zadny z tymu nedela chyby.
P.s.:Sorry za double post. |
Edited by - pompo on 28/11/2007 12:57:02 |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 13:23:41
|
Her co trvaj kolem hodiny bylo vic nez jedna, takze ty si taky nepamatuju. No, je to se mnou spatny co 
Mimochodem je docela rozdil mezi hrou, ktera trva hodinu pac hrajes s lamama a hrou, ktera trva hodinu, protoze zadny z tymu nedela chyby.
P.s.:Sorry za double post.
No, ja hraju samozrejme furt s lamama, mam to moc rad. a btw L2 edit a use brain, jestli si to nepochopil:).
|
Edited by - Drizzt on 28/11/2007 13:24:06 |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 14:15:20
|
P.s.:Sorry za double post.
No, ja hraju samozrejme furt s lamama, mam to moc rad. a btw L2 edit a use brain, jestli si to nepochopil:).
Pochopil, ale jsem na to moc liny, jestli chapes.
P.s.:Je dobre, ze si toho jsi vedom. |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 14:43:23
|
trapas ted jsem viděl spam Prandura na trade channelu... :( |
- |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 15:05:30
|
Ja uz posledni dobou ten daily quest i leechnu.. Jak tam nejsem s nekym koho znam, tak je to strasnej voser. Krome toho nudnyho zergu ani ostatni nectou chat a tak se to neda vyhrat a je to jen na dlouho.
Ty casy jsou pryc, za locka vzpominam na hrani s obscurum a ascension, bavilo me to i kdyz hra trvala 45min proti dobrymu premadu, ale i kdyz jsme treba nevyhrali, tak byla v poho atmosfera.(spamovani sracek do chatu ftw).
Jednou jsme taky potkali premade TTH a nejak se rozhodlo, ze jim to nechame 3:2. Tak Padlo k nam prisel na VT a proste jsme vsichni zacali jentak duelovat a druidici si jen vymenovaly vlajky. Takovahle prohra mi ani nevadila |
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 16:43:11
|
quote: Originally posted by sleglik bez urážky, ale jenom v jednom jediném případě to schvaluju... battleground wg, ten je postavený tak, že pokud jsou soupeři vyrovnaní tak to nemusí skončit nikdy, už jsem hrál přes 30 minut a skore 0:0, pak jsem prostě leavnul, na to jsem nervy fakt neměl... člověk co se chce bavit chodí třeba AV, AB, EotS, ale WG je opruz největšího kalibru :-/
No, pamatuju i ve Warsongu po hodině dotaz "hele, nenecháme jim to?"
Po odpovědi "A proč? My si zahrajem, a oni když to chtěj leavnout, můžou.." se jelo dál 
Já tyhle "let them win" týpky fakt nechápu. Hraju abych hrál, ne abych měl maximální honor/minuta... |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 17:48:28
|
Nikdy nikomu nic nenechat nase heslo, at jsou nasrany zvlast kdyz farmej honory, z toho mam nejvetsi radost, kdyz to muzu nekomu zneprijemnit a prodlouzit  |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 19:08:11
|
quote: Originally posted by Shatteren
Treba ten clovek nemel jeste zadnej ucet na imperiu (jestli to sem postnul ten kterej myslim, tak urcite nema)
quote: Originally posted by pvpers Obsah tohoto sdělění ke mě dnes doputoval po icq, tak se s Vámi podělím o novinky z našeho českého serveru Drakthlu.
Ty víš i co komu dojde na ICQ? Saaakra, velkej bratr se dívá! |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 19:34:40
|
quote: Originally posted by Araya
Nikdy nikomu nic nenechat nase heslo, at jsou nasrany zvlast kdyz farmej honory, z toho mam nejvetsi radost, kdyz to muzu nekomu zneprijemnit a prodlouzit 
Nic nepotěší tolik, jako sebrat premadu farmícímu honor 45 minut času a ještě ho porazit :) |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 19:49:45
|
quote: Originally posted by Rakhen
quote: Originally posted by Shatteren
Treba ten clovek nemel jeste zadnej ucet na imperiu (jestli to sem postnul ten kterej myslim, tak urcite nema)
quote: Originally posted by pvpers Obsah tohoto sdělění ke mě dnes doputoval po icq, tak se s Vámi podělím o novinky z našeho českého serveru Drakthlu.
Ty víš i co komu dojde na ICQ? Saaakra, velkej bratr se dívá!
To s tim icq jsou kecy |
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 19:58:10
|
quote: Originally posted by Gurrshael
quote: Originally posted by Araya
Nikdy nikomu nic nenechat nase heslo, at jsou nasrany zvlast kdyz farmej honory, z toho mam nejvetsi radost, kdyz to muzu nekomu zneprijemnit a prodlouzit 
Nic nepotěší tolik, jako sebrat premadu farmícímu honor 45 minut času a ještě ho porazit :)
Presne tak, myslim ze jsme z toho meli vzdycky vseci uprimnou radost  |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 20:42:35
|
No a když to byl premade rusaku a ja byl v pickupu tak jsem se jim zasil s vlajkou někam za strom, nakopl /sleep a sel na balkon na cigaro ... to maji za 68 grazlove  |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 08:33:21
|
quote: Originally posted by Little
Zajimalo by me co si pamatujes z her, ktere se prodali a trvali 5 min.
V tom WSG o kterém mluvíš jsem byl a nemohu než souhlasit, i si pamatuju jak a proč to zkončilo, ale to je vážně jedno, bitka to byla až neskutečná, tehdy byl Jemen ještě v Motion a nosil vlajky jako protection warr  |
Ninjagon |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 09:02:09
|
quote: Originally posted by pompo Mimochodem je docela rozdil mezi hrou, ktera trva hodinu pac hrajes s lamama a hrou, ktera trva hodinu, protoze zadny z tymu nedela chyby.
... jsi si jistej že ty hry o kterých píšeš nebyli jen lameření a že to trvalo tak dlouho právě proto a né proto že ste byli všici tak dobrý a nedělali chyby ? |
Noe
|
Edited by - Noe on 29/11/2007 09:03:44 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 11:40:10
|
quote: Originally posted by Noe
quote: Originally posted by pompo Mimochodem je docela rozdil mezi hrou, ktera trva hodinu pac hrajes s lamama a hrou, ktera trva hodinu, protoze zadny z tymu nedela chyby.
... jsi si jistej že ty hry o kterých píšeš nebyli jen lameření a že to trvalo tak dlouho právě proto a né proto že ste byli všici tak dobrý a nedělali chyby ?
to, si myslim, kazdy, kdo neni tupe hovado, po chvili hrani v BG pozna, zda jsou spolu(proti)hraci kvalitni, nebo ne ;) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 10:55:00
|
quote: Originally posted by Atronach
quote: Originally posted by Khaot No ze se pod to nepodepise je myslim si jasne. Podle me patri k okruhu uzce obeznamenych lidi s vyse zminenou praktikou (mozna se o neco podobneho sam pokousel, ale neuspel), nebo si mysli, ze reward si zaslouzi on a standardni cestou mu to nejde. Ci se v nem hnulo svedomi (hehe tak tomu sam neverim) nebo se na nej jen vykaslali a zustala ticha zavist. Pricemz moderator/admin fora nejspis muze dotycneho identifikovat.
Je az s podivem, jak hluboko je v ceskem lidu zakorenene heslo 'kdo nekrade okrada svoji rodinu'.
Libi se mi, jak nekdo urazi cloveka, ktery si dovolil poukazat na 'neciste praktiky'. Ano zesmesnovat urazet umis dobre, zrejme vis proc (ze by potencialni ban na ceste?).
Nemam rad zlodeje tunelare podvodniky a podobne hajzliky v RL. Nemam je rad ani ve hrach a nemam rad ani lidi, kteri jejich ciny a chovani obhajuji...
too much weed? ;p |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 12:56:08
|
No a když to byl premade rusaku a ja byl v pickupu tak jsem se jim zasil s vlajkou někam za strom, nakopl /sleep a sel na balkon na cigaro ... to maji za 68 grazlove 
A to jako zabralo? /target priboo /cast mind vision |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 14:48:13
|
quote: Originally posted by Mandorallen
No a když to byl premade rusaku a ja byl v pickupu tak jsem se jim zasil s vlajkou někam za strom, nakopl /sleep a sel na balkon na cigaro ... to maji za 68 grazlove 
A to jako zabralo? /target priboo /cast mind vision
Počítám, že to bylo v době, kdy se nevypisovalo kdo má vlajku, a nezobrazovala se po určité době na mapě 
Nemluvě o tom že to makro u každého kromě priesta jaksi nefunguje  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 15:04:36
|
quote: Originally posted by Mandorallen
A to jako zabralo? /target priboo /cast mind vision
Počítám, že to bylo v době, kdy se nevypisovalo kdo má vlajku, a nezobrazovala se po určité době na mapě 
Nemluvě o tom že to makro u každého kromě priesta jaksi nefunguje 
a to vubec nemluve o tom, ze to umelo pouzit asi tak 1% vsech pristu..
nehlede na to, ze nektere dobre zasite pozice se dost blbe poznavaly pres mind vision.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Topic  |
|