Author |
Topic  |
|
Dirtas
Starting Member

57 Posts |
|
| |
KrisCZ
Starting Member
53 Posts |
|
Martin
New Member

100 Posts |
|
Nixonek
Starting Member
16 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 16:13:30
|
nevíte jak získat logo Summon? Je v druhý mapě ve skále za zavřenejma dveřma u kerejch to píše že sou zamčený.. |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 16:33:36
|
quote: Originally posted by Nixonek
nevíte jak získat logo Summon? Je v druhý mapě ve skále za zavřenejma dveřma u kerejch to píše že sou zamčený..
Přečti si pořádně popis questu a zjistíš, že k otevření těch dveří musíš mít dvě loga která jsou nedaleko. |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 08:56:50
|
nevíte jak získat logo Summon? Je v druhý mapě ve skále za zavřenejma dveřma u kerejch to píše že sou zamčený..
nejen Summon ale ještě jedno logo v Divide (logo co je u pavouků v jeskyni) je uzamčené energetickým štítem, který jde odemknout jen pokud máš všechny loga co na tom štítě svítěj. |
Noe
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 09:11:32
|
quote: Originally posted by Noe
nejen Summon ale ještě jedno logo v Divide (logo co je u pavouků v jeskyni) je uzamčené energetickým štítem, který jde odemknout jen pokud máš všechny loga co na tom štítě svítěj.
V Divide u pavouků je právě logo Summon. O dalším zamčeném v té lokaci nevím, ale je možné, že mi něco uniklo. |
 |
|
Nixonek
Starting Member
16 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 10:48:10
|
quote: Originally posted by Gabriel
nejen Summon ale ještě jedno logo v Divide (logo co je u pavouků v jeskyni) je uzamčené energetickým štítem, který jde odemknout jen pokud máš všechny loga co na tom štítě svítěj.
V Divide u pavouků je právě logo Summon. O dalším zamčeném v té lokaci nevím, ale je možné, že mi něco uniklo.
díky moc |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 15:23:43
|
V Divide u pavouků je právě logo Summon. O dalším zamčeném v té lokaci nevím, ale je možné, že mi něco uniklo.
jedno logo je u ptáků a druhý u pavouků ... summon je podle mě to u ptáků ale může to být opačně. |
Noe
|
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 21:36:35
|
jedno logo je u ptáků a druhý u pavouků ... summon je podle mě to u ptáků ale může to být opačně.
Summon je zavrenej za zamkem, kterej se otevre jenom kdyz ma clovek enligthment a star a jeste 1, ty prvni 2 jsou u ptaku a u pavouku a to posledni uz mate z questu. |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
 |
|
Jeru
Starting Member
7 Posts |
Posted - 28/12/2007 : 17:13:17
|
zdravim, zjistil jsem ze mam problem.. na zacatku jsem bral questy na vsechna loga a plnil je a ted zjistuju ze takhle oznacena loga se nezapsala. A uz je nemohu znovu pouzit a naucit se je... poradi me prosim nekdo zda to jeste nejak mohu vyresit? diky
edit: chyba vyresena.. problem byl na me strane :-) |
Edited by - Jeru on 29/12/2007 13:38:10 |
 |
|
|
Topic  |
|