Author |
Topic  |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
|
| |
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 05/11/2007 : 11:06:20
|
Nejak tak podobne to vidim, ale nepojedu asi moc aury. Ja jedu dost pres viru stitu nebo jak se to jmenuje. Zapnu to, nabehnu mezi dost mobu, dam shield turn a nez mi sundaj stit, tak je po nich. Auram se zatim vyhybam, uvidim jak pozdeji. Mam to uz nejak promysleny, ale jeste nevim jestli zaradim shield wall. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/11/2007 : 11:11:55
|
musim rict ze shield strom se mi taky libil nejvic premyslel jsem o necem podobnym i kdyz ja teda nakonec dal bod do toho zakladniho tauntu , absolutne me stvalo behani schovavani pod rimsy atd abych donutil slitnout zvrsku ty co me ostrelovali z dalky |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 05/11/2007 : 11:22:02
|
Jak funguje taunt? Pritahne i moba kterej je ve vzduchu a neprileti ke mne? Nebo je lepsi dat do toho skoku jak ma noe? |
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 05/11/2007 : 11:35:37
|
quote: Originally posted by ZiELL
Jak funguje taunt? Pritahne i moba kterej je ve vzduchu a neprileti ke mne? Nebo je lepsi dat do toho skoku jak ma noe?
v betě jsem z toho tauntu byl takovej rozpačitej ... moby který jsem potřeboval aby se na mě seběhli tak se po tauntu u nich objevil vykřičník ale stejně na jsem je musel honit protože na mě na full kontakt nenaběhli.
Spíš mě přišlo, že taunt fungoval tak že ty moby neútočili na nikoho jinýho v grupě prostě se nalinkovali na dobu tauntu na mě ale že by i moby co jedou range šli na mě na meele nebo co skákaj a pak se stáhnou takhle to nefachalo. |
Noe
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/11/2007 : 15:36:50
|
quote: Originally posted by Noe
quote: Originally posted by ZiELL
Jak funguje taunt? Pritahne i moba kterej je ve vzduchu a neprileti ke mne? Nebo je lepsi dat do toho skoku jak ma noe?
Spíš mě přišlo, že taunt fungoval tak že ty moby neútočili na nikoho jinýho v grupě prostě se nalinkovali na dobu tauntu na mě ale že by i moby co jedou range šli na mě na meele nebo co skákaj a pak se stáhnou takhle to nefachalo.
me to teda funguje tak ze prijdou na dosah , problem je v poctu :) ze napriklad je 10 strelcu a ja pouziju taunt a prijdou dva nebo tri a zbytek v klidu strili z dalky, ze jsou i mimo dosah aury otazka je zda by na to pomohlo vic bodu |
|
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 05/11/2007 : 15:59:33
|
Kluci něco vam poradim -> deletně toho lamera a založte si enga 
1. Dron toho odtankuje 3x vic nez vy, pač za 3-4 bodíčky na nej ma eng insta heal za 1/2 jeho HP kterej muže co 7 sec (za 10 bodu do skilu co 1s). HP a defy přez skily vyženete hodne vysoko nehledě na to že mu oblečete blademastrovo brnko ...
2. Dron toho zabije 3x vic než vy, pač když mu nasadim slušnou flintu tak jede její dmg
3. Sem jestě nazapočítal raketovou věž co vám poletuje nad hlavou a neda se na ni zautočit (takže je nesmrtelna), ktera střílí na jednu ranu až (podle bodu ve skillu) 7 fire raket s aoe efektem takže letaci potvory které tady zminujete ja ještě ve hře živý ve vzduchu neviděl (leda s marksmanem) ... 
4. No a k tomu všemu ještě kolem litaji 3 droni kteří automaticky ukazují paprsky polohu mobu okolo a zpomalují jim pohyb ...
Takže když dohulím na balkoně cigaro a vratim se ke klavesnici, area je čistá a questy splněný .
Jinak engi da flintou minimalně 2/3 marksmanovi dmg což taky celkem ujde. Když se mu chce do toho mlacení mobu nedejbože zapojit ... 
Edit: Ještě sem zapoměl zmínit ten heal od drona. Taky není marnej  |
Edited by - PRIBOO on 05/11/2007 16:02:14 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 05/11/2007 : 17:43:50
|
Tak to je neco na zpusob summonera
Kazdopadne nebudu nic zkouset, pak dam 1 bod do toho skoku a dal se tim zabyvat nebudu. |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 06/11/2007 : 08:04:03
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Kluci něco vam poradim -> deletně toho lamera a založte si enga 
no jo no kdyz clovek potrebuje cas na devky je to blby :)
ale ja mel prave summonerku a to me prislo hrozne "pasivni" ta hra :) |
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 06/11/2007 : 09:01:41
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Jinak engi da flintou minimalně 2/3 marksmanovi dmg
Cim vic late game tin to pro enga bude horsi...uvidis. |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
hugo
Starting Member
59 Posts |
Posted - 28/12/2007 : 13:06:35
|
Co bych ktomu dodal, jen to ze to co napsal PRIBOO je totalni sesmysl.
Guardian je easymod, jeden z nejlehcich class, nesmrtelna teta, a jedinej kdo odtankuje pulku instance s 97% armor mitigation .] zaroven je to nejlepsi healer ve hre. |
 |
|
|
Topic  |
|