Author |
Topic  |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 01/11/2007 : 21:47:10
|
Takže hraje nekdo summonera? zejtra v praci chci poradne przkoumat talent strom atd zatim prvni dojem perfektni hodi se do party i na solo asi ho pojedu na demony a do heal talentu moc nedam je dobry mit demona tanka a dmg demony to je celkem over a muzu si jit klidne na jidlo a oni to daji za me
|
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
|
| |
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 02/11/2007 : 01:43:35
|
Ta jeho vlastnost, ze u toho vlastne nemusi bejt mi na nem prave vadi  |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 02/11/2007 : 08:34:29
|
sem zvedavej az budu moct vyvolavat jak sem se cesky docet demona ktery se na tomto svete dlouho neudrzi avsak napacha velke skody 
jinak hraju v Party s guardianem a kdyz vyvolam tankovaciho demona tak guardian je tam jen na dmg ten demon naagruje vsecko a to jeste nemam body ve skillu ze natahne na sebe vsechny moby v okoli  |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 02/11/2007 : 09:09:20
|
Jeste otazecka jak rozdelujete body pro postavu? stamina, sila, atd (i jiny classy)
Nevim v jakym pomeru bych si mel rozhodit body u summonera jestli spis vic na manu nebo na zivoty |
Edited by - MA3X on 02/11/2007 09:09:57 |
 |
|
|
Topic  |
|