Author |
Topic  |
|
saragar
Starting Member
8 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 12:43:58
|
Cau all. Tak jsem zalozil neco pro lidičky co si užívaj na free serverech oblibene hry Wow :). Tak sem pište prosím nějaké své zkušenosti a rady.
|
Rychlík - Fixer |
Edited by - saragar on 30/10/2007 12:51:02
|
|
| |
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 13:05:08
|
Moje rada zní nehrajte na free serveru.
1. Lagy 2. Padání serveru 3. Wipe (a to nemyslím Wipe na bossech) 4. Debilní ekonomika 5. Nefunkční questy 6. Nefunkční skilly 7. Nefunkční talent tree 8. Špatně ospamované 9. Špatné instance 10. Málo lidí 11. V mocí nadšenců co je to sice jejich hoby, ale moc tomu nerozumí
A mohl bych pokračovat..
Moje rada.. našetři si 350 korun měsíčně a hraj svou oblíbenou hru na Ofiku. |
Edited by - Azkaban on 30/10/2007 13:07:46 |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 13:14:38
|
free je sračka[original by rodier] Lock |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
tjtm
New Member

113 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 13:25:09
|
quote: Originally posted by Azkaban
1. Lagy 2. Padání serveru 3. Wipe (a to nemyslím Wipe na bossech) 4. Debilní ekonomika 5. Nefunkční questy 6. Nefunkční skilly 7. Nefunkční talent tree 8. Špatně ospamované 9. Špatné instance 10. Málo lidí 11. V mocí nadšenců co je to sice jejich hoby, ale moc tomu nerozumí
A mohl bych pokračovat..
Moje rada.. našetři si 350 korun měsíčně a hraj svou oblíbenou hru na Ofiku.
Pravda, co bys taky chtel, kdyz je to bez krabice. |
We are the ones we’ve been waiting for. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 15:37:44
|
quote: Originally posted by tjtm
A mohl bych pokračovat..
Pravda, co bys taky chtel, kdyz je to bez krabice.
Souhlasím, bez krabice to prostě nejde. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 16:18:07
|
Nechtěl jsem se do té vaší hry o krabicích vůbec zapojovat, ale v tomto případě naprostý souhlas.. bez krabice není ofik bez ofiku není zábava. Takže kupujte krabice. |
 |
|
Chmelda
New Member

104 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 16:21:01
|
Nechtěl jsem se do té vaší hry o krabicích vůbec zapojovat, ale v tomto případě naprostý souhlas.. bez krabice není ofik bez ofiku není zábava. Takže kupujte krabice.
To neni pravda, ja mam ofik bez krabice! Koupil jsem jen CD-Key. |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 16:24:43
|
quote: Originally posted by Chmelda
Nechtěl jsem se do té vaší hry o krabicích vůbec zapojovat, ale v tomto případě naprostý souhlas.. bez krabice není ofik bez ofiku není zábava. Takže kupujte krabice.
To neni pravda, ja mam ofik bez krabice! Koupil jsem jen CD-Key.
V evropě? a kdy jsi ho koupil? před měsícem jsem chtěl koupit BC nešlo to. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 16:29:20
|
Krabice neni zadna hra, ale zivotni štýlo ! |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 16:37:38
|
A jak muzes hrat bez krabice? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Chmelda
New Member

104 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 17:06:50
|
V evropě? a kdy jsi ho koupil? před měsícem jsem chtěl koupit BC nešlo to.
jojo evropa, asi pred 4 mesicema to slo vpohode :-)) |
 |
|
Anarawd
Starting Member
8 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 20:30:44
|
V evropě? a kdy jsi ho koupil? před měsícem jsem chtěl koupit BC nešlo to.
jojo evropa, asi pred 4 mesicema to slo vpohode :-))
Bez krabice ? Toho bych se nedotknul ani klackem z povodně ! |
 |
|
saragar
Starting Member
8 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 22:17:26
|
Njn. Neoficiální servery mají své chyby ale já hraju WOW týden a kdybych měl hru platit tak to wow-ko určite nebude . Ale na neofiku me to celkem bavi. A chci upozornit že tady se mají dávat rady a ne to hodnotit!!!!! Dík |
Rychlík - Fixer |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 22:56:12
|
quote: Originally posted by saragar
Njn. Neoficiální servery mají své chyby ale já hraju WOW týden a kdybych měl hru platit tak to wow-ko určite nebude . Ale na neofiku me to celkem bavi. A chci upozornit že tady se mají dávat rady a ne to hodnotit!!!!! Dík
Jakoze nehrat na neofiku je velmi dobra rada. A pokud jde o mmorpg, tak lepsi este vazne nevyslo. :) |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 23:23:12
|
A mohl bych pokračovat..
1,2,3 záleží na povazue serveru, jsou servery, kde je latency v pohodě a wajpy se nekonají, to už někteří zažranci nechtějí uznat 
v každém případě platí 5,6,7 což považuju za dost zásadní
co je nezníměno tak na některých serverech podivná obtížnost
osobně doporučuju hrát ofiko kvůli bodu 5,6 a 7 :) |
- |
 |
|
Chmelda
New Member

104 Posts |
Posted - 31/10/2007 : 08:48:22
|
quote: Originally posted by sleglik
A mohl bych pokračovat..
1,2,3 záleží na povazue serveru, jsou servery, kde je latency v pohodě a wajpy se nekonají, to už někteří zažranci nechtějí uznat 
v každém případě platí 5,6,7 což považuju za dost zásadní
co je nezníměno tak na některých serverech podivná obtížnost
osobně doporučuju hrát ofiko kvůli bodu 5,6 a 7 :)
Tak takovej server bych chtel videt kde nebudou lagy, kde nebudou wipy, kterej pojede aspon jeden den vkuse a bude tam hrat vic jak 100 lidi. Hral sem na hodne freeckach a wipe driv nebo pozdej byl... Obvykle je tak jednou za mesic az dva, ale samozrejme za mensi prispevek na server ti obnovi postavu :)) Takze orig FTW. |
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 31/10/2007 : 09:09:12
|
Vubec nechapu jak nekdo muze vubec zacit uvazovat o tom, ze by se mohl nekdy zamyslet nad tim, ze by chtel hrat mmorpg na neofiko servru.  |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 31/10/2007 : 09:18:05
|
Tak wow na free je nehratelné.. Lineage je na tom o mnoho lépe a dokonce kdysi fungovali i naprosto totožně. To že je to naprostá peachovina je věc druhá :)) |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 31/10/2007 : 10:35:31
|
a uzivas si tak tu hru aj bez krabice?  |
Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 31/10/2007 : 11:58:02
|
Tak takovej server bych chtel videt kde nebudou lagy, kde nebudou wipy, kterej pojede aspon jeden den vkuse a bude tam hrat vic jak 100 lidi. Hral sem na hodne freeckach a wipe driv nebo pozdej byl... Obvykle je tak jednou za mesic az dva, ale samozrejme za mensi prispevek na server ti obnovi postavu :)) Takze orig FTW.
o množství populace na tom serveru nic nevím, ale znám servery, kde fakt lagy nejsou a wajpy se nekonají, moc si toho asi nezkoušel, ale mám pár kámošů co prostě nechtějí utrácet za hry
pořád platí bod 5,6,7 |
- |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 31/10/2007 : 12:03:27
|
Tak takovej server bych chtel videt kde nebudou lagy, kde nebudou wipy, kterej pojede aspon jeden den vkuse a bude tam hrat vic jak 100 lidi. Hral sem na hodne freeckach a wipe driv nebo pozdej byl... Obvykle je tak jednou za mesic az dva, ale samozrejme za mensi prispevek na server ti obnovi postavu :)) Takze orig FTW.
o množství populace na tom serveru nic nevím, ale znám servery, kde fakt lagy nejsou a wajpy se nekonají, moc si toho asi nezkoušel, ale mám pár kámošů co prostě nechtějí utrácet za hry
pořád platí bod 5,6,7
A za chlast a za huleni utraceji? To je hodne stare a ohrane. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 31/10/2007 : 16:09:17
|
zasadne nesouhlasim s bodem 8 ... ospamovane sou free servery celkem slusne ... se spawnovanim je to horsi |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 31/10/2007 : 21:48:10
|
quote: Originally posted by pompo
pořád platí bod 5,6,7
A za chlast a za huleni utraceji? To je hodne stare a ohrane.
já je neobahuju, jenom jsem napsal jejich stanovisko, zeptej se jich sám :) |
- |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 31/10/2007 : 23:57:43
|
já je neobahuju, jenom jsem napsal jejich stanovisko, zeptej se jich sám :)
Me je to docela fuk, ja jen, ze tohle sem slysel uz asi 1684747315497krat. A taky se tomu pokazde zasmeju. Holt se smeju casto. 
P.s.:Asi pred rokem a neco sem prestal hrat wow a rekl sem si, ze kdyz budu mit chut si zahrat mmorpg, tak muzu zaparit UO na DP jako za starych casu. Jak ja sem se pletl. Samy pubertak, pulka skillu nefunguje, lagy a vubec. To jako fakt ani zadarmo... |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 01/11/2007 : 11:35:41
|
Základ všeho je mít krabici.
I kdyby byla od Mrazáku, hlavně ať je dostatečně krabice! |
 |
|