Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 problem
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

lipsan
Starting Member

2 Posts

Posted - 12/10/2007 :  15:11:21  Show Profile Send lipsan a Private Message  Reply with Quote
Zdravim. Mam problem- kdyz lognu do hry, nevidim itemy v baglech, ale misto nich otazniky a po chvili mi hra spadne. Pripojenim to nejspise neni a grafickou kartou taky ne, tak kdyby nekoho neco napadlo budu vdecny. Diky

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 12/10/2007 :  16:10:33  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lipsan

Zdravim. Mam problem- kdyz lognu do hry, nevidim itemy v baglech, ale misto nich otazniky a po chvili mi hra spadne. Pripojenim to nejspise neni a grafickou kartou taky ne, tak kdyby nekoho neco napadlo budu vdecny. Diky

Pokud je to stejny problem...:
quote:
Originally posted by Dorion

Ahoj, chtěl jsem se zeptat: taky Vám patch 2.2.0 nějakým způsobem pošahal celý WoW?

Normálně se naloguju, ale vidím sebe i ostatní bez brnění, beze zbraní, mám jen jeden batoh a v něm samé otazníky. Všichni se jmenují Unknown a po cca 10 vteřinách dostanu disconnect. Neví někdo, co je špatně? Nestalo se to někomu?

P.S. Zkoušel jsem vypnout addony, odstranit adresáře "Chache", "Interface" a "WTF" ale pořád ten samý problém.

Pokud někdo ví co s tím, prosím napište mi.

Snad bude mít i stejné řešení...:
quote:
Originally posted by Dorion

Tak jsem to vyřešil, díky podpoře nějakého DaXe z fór BD. Tady je návod, pokud by se to někdy někomu stalo:

Try disabling the "checksum offload" feature on your NIC.
skracene> na sve sitovce si vypni hodnotu "checksum offload"
tzn> jdi do "sitova pripojeni"- vyber pravim vlastnosti, u sitove karty zvol konfigurovat.., jdi na zalozku vlastnosti a zmen hodnotu "checksum offload" na disable. "OK" uloz zmenu a je to.
podrobny navod v eng>
http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=21017&categoryId=2329&parentCategoryId=2316&pageNumber=1

Doufám, že ti to pomůže...

Edited by - vlkodlak on 12/10/2007 16:14:56
Go to Top of Page

lipsan
Starting Member

2 Posts

Posted - 13/10/2007 :  00:54:17  Show Profile Send lipsan a Private Message  Reply with Quote
Tak to pomohlo. Diky moc za pomoc.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000