Author |
Topic  |
|
lipsan
Starting Member
2 Posts |
Posted - 12/10/2007 : 15:11:21
|
Zdravim. Mam problem- kdyz lognu do hry, nevidim itemy v baglech, ale misto nich otazniky a po chvili mi hra spadne. Pripojenim to nejspise neni a grafickou kartou taky ne, tak kdyby nekoho neco napadlo budu vdecny. Diky
|
|
| |
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 12/10/2007 : 16:10:33
|
quote: Originally posted by lipsan
Zdravim. Mam problem- kdyz lognu do hry, nevidim itemy v baglech, ale misto nich otazniky a po chvili mi hra spadne. Pripojenim to nejspise neni a grafickou kartou taky ne, tak kdyby nekoho neco napadlo budu vdecny. Diky
Pokud je to stejny problem...:
quote: Originally posted by Dorion
Ahoj, chtěl jsem se zeptat: taky Vám patch 2.2.0 nějakým způsobem pošahal celý WoW?
Normálně se naloguju, ale vidím sebe i ostatní bez brnění, beze zbraní, mám jen jeden batoh a v něm samé otazníky. Všichni se jmenují Unknown a po cca 10 vteřinách dostanu disconnect. Neví někdo, co je špatně? Nestalo se to někomu?
P.S. Zkoušel jsem vypnout addony, odstranit adresáře "Chache", "Interface" a "WTF" ale pořád ten samý problém.
Pokud někdo ví co s tím, prosím napište mi.
Snad bude mít i stejné řešení...:
quote: Originally posted by Dorion
Tak jsem to vyřešil, díky podpoře nějakého DaXe z fór BD. Tady je návod, pokud by se to někdy někomu stalo:
Try disabling the "checksum offload" feature on your NIC. skracene> na sve sitovce si vypni hodnotu "checksum offload" tzn> jdi do "sitova pripojeni"- vyber pravim vlastnosti, u sitove karty zvol konfigurovat.., jdi na zalozku vlastnosti a zmen hodnotu "checksum offload" na disable. "OK" uloz zmenu a je to. podrobny navod v eng> http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=21017&categoryId=2329&parentCategoryId=2316&pageNumber=1
Doufám, že ti to pomůže... |
Edited by - vlkodlak on 12/10/2007 16:14:56 |
 |
|
lipsan
Starting Member
2 Posts |
Posted - 13/10/2007 : 00:54:17
|
Tak to pomohlo. Diky moc za pomoc.
|
 |