Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Tak co, Petre?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  13:52:54  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
.. porad jeste trpelive cekam (ikdyz parkat uz sem se vytocil, tj), ze se k tomu postavis jako chlap a minimalne se ozves. Zatim mi pride ze se spis chovas jak dite a snazis se me ignorovat. Jestli to tak neni, uved to na spravnou miru.

Nicmene, vcera sem musel froznout acc, jelikoz me tenhle mesic AO stalo 2700 Kč a z tech penez co mi ted zbyli si ted nemuzu dovolit dat dalsich 500 Kč.

Stale sem otevreny nejake domluve (napr. jak jsem rikal, jsem ochotny nahradit ti, alespon cast, ztracenych credz). Situace se ma tak, ze mas mych 1100 Kč, za ktere jsem zatim nemel vubec nic (vlastne kecam, dostal sem frozen a nazvali me zlodejem ). Ano, chapu, tys prisel o 500m a cely to je chyba "nejake treti osoby". Timpadem chapu, ze to neni tvoje chyba, ale STEJNE tak to neni chyba moje, proto mi prijde logicky a hlavne fer pro nas oba, nejak se domluvit na reseni.

Moje reseni: Ty mi posles zpatky moje tezce vydelany real lowe, a ja ti pomuzu nahradit skodu, ktera ti vznikla, v credz. Pride mi to jednoduchy a fer.

Jestli mas jiny reseni (nebo treba i nekdo jiny), popr. nemas zadny a s cistym svedomim si chces nechat mych 1100kč, staci kdyz das vedet, mam i jiny reseni, ikdyz ty uz nejsou fer a rozhodne ne takovy, jak by to resili (ci alespo meli resit) dva dospeli lide.

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 09/10/2007 :  14:07:08  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
ja bych to vyresil na czabot chatu!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Unforgettible
New Member

Ban

263 Posts

Posted - 09/10/2007 :  14:11:58  Show Profile  Send Unforgettible an ICQ Message Send Unforgettible a Private Message  Reply with Quote
na jak dlouho si to "měl zaplacený"? já teď do října (co sem si teda "objednal") a i když mi to zabanovali, tak mi petr pomohl a na chvilku navíc mi eště prodloužil, ačkoliv dalšíma pro FC závadnýma klíčema, takže tam vidim ztrátu u petra... ale tys to měl asi na rok co podle tý částky... to je naprd no, ale tohle je taková debilně zapeklitá situace

Koprová omáčka! pay me!

kapitán Musashisan - eva na drátě
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  14:21:47  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Paja: Zkousel sem czabot, icq, offline telly a navic ted Ao nejede. Budu to resit tady jelikoz to tu zustane a Petr ma cas si to v klidu precist (navic nikdy nevim ingame jestli to je fakt petr pze ho furt nekdo loguje)

unfo: Me vcera koncil ten zaplacenej mesic, takze sem to froznu aby mi neodecetli prachy na dalsi mesic, ted na to proste nemam. Nemel sem nic na rok. Dal sem 1100 petrovi za komplet se a kdyz mi to po tydnu smazali ze je to kradene, dal sem dalsich 1600 za LE pack + mesic hrani, jelikoz dokud ty cisla pochazi z kradene kreditky, nema dle me cenu se tim zabyvat, jelikoz oni to znova checknout a to by znamena dalsi ztratu pro Petra.
Go to Top of Page

Unforgettible
New Member

Ban

263 Posts

Posted - 09/10/2007 :  14:28:09  Show Profile  Send Unforgettible an ICQ Message Send Unforgettible a Private Message  Reply with Quote
aha, už to asi chápu... tys to nejprv udělal jako já a pak sis to už zaplatil sám teda? já sem z toho pochopil že si dal 3k petrovi ...

Koprová omáčka! pay me!

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:05:20  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
No tak bez s vedomim ze kupujes kradeny/prepalovany CD/DVD za borcem o kterym vis, ze s tim smeli. Nakoupis. Stastne hrajes/koukas na film/poslouchas muziku, ale ejhle, zazvoni SW police, CD/DVD ti zabavej, kvuli tomu ze je kradeny/nelegelne prepaleny a pujdes vymahat za borcem prachy? Resp nedostanes je z nej ani kdyby ses rozkrajel, najal si 20 vymahacu atp. A pokud ja vim, ze kdyz neco kupujes s vedomim ze to je kradeny/nelegalni tak ani nemas pravo se domahat penez co jsi za to dal, spis muzes bejt rad, ze te neseberou taky za napomahani nebo ja nevim jak se to pak bere.

Nebo ti dam priklad z RL. Kamos si koupil auto, nadherny, supr cena. Po mesici provozu za nim prisla Policie, ze mu auto zabavujou, protoze se prislo na to, ze ho koupil jako kradeny (kamos nemel ani paru, ze bylo kradeny a ze "seriozniho" bazaru vubec bejt muze). To auto mu bylo zabaveny a prachy uz nikdy nikde neuvidi.

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma

Edited by - Wilda on 09/10/2007 15:07:06
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:05:35  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
jj, presne tak. Hele a co ty froobe? Delam si froob trejdra, dame tym nakej ne? ;)
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:12:56  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
nebudu to ani cist...
az dostanu 500m vratim ti 1100,-
cetl sem cos psal na botu (ze na me posles znamy) tak sem si te hodil do ignore

kthxbye

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:20:05  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

nebudu to ani cist...
az dostanu 500m vratim ti 1100,-
cetl sem cos psal na botu (ze na me posles znamy) tak sem si te hodil do ignore

kthxbye

treba myslel nejaky rostenky :)
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:34:55  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
No Wille... To ze tvymu kamosovi zabavili auto a nic nedostal, je jen jeho osobni blbost. Nam se stalo s autem presne to same. Stacil jeden pravnik (brachy prace), jedno soudni rizeni (taty prace), prokazani ze to auto ji prodal tento bazar (..pak par mesicu nic, soudci byli asi afk:)), ale dopadlo to tak, jak to dopadnou melo - bazar musel zaplatit plnou nahradu + se pak spustilo dalsi rizeni autobazar vs. ten typek co jim to auto prodal, jelikoz logicky ted autobazar chce ty prachy taky zpatky. Toho typka samozrejme jeste nenasli, protoze pry pouzil falesnou obcanku, ale je vyhlaseno patrani a jestli ho najdou, bude muset zaplatit 230 000 (cca 190 za auto a 40 za veskery soudni rizeni).

Takhle to u soudu chodi, ty prokazujes, kdo a jakou skodu ti zpusobil, ten je za to pak odpovedny, musi zaplatit a pak uz je jen na nem (dal uz se te to netyka), aby on prokazal kdo zpusobil skodu jemu a ziskal svoje prachy nazpatek.

Bejt tebou mu to vyridim, staci sehnat 15+ na pravnika a nemuze prohrat. Naopak, tech 15 i s penezmi za auto mu musi vratit zalovana strana.

Tot moje zazitky od soudu ;)
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:36:14  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
lol @ petr: ja nerikal ze na tebe nekoho poslu, rikal sem ze mam kontaktu v rodinne dost, kdyby s tebou nebyla domluva.

Edit: tim ze bych na tebe poslal nekoho at te zmlati, by se vubec nic nevyresilo, naopak.

Edited by - Metacrawen on 09/10/2007 15:36:50
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:40:13  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Kua mohli by ale uz pustit servery, 500m to je 200-300 baglu token gunu, to uz bych mel zacit abych mel na vanoce zase datace...
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:40:45  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Metacrawen

lol @ petr: ja nerikal ze na tebe nekoho poslu, rikal sem ze mam kontaktu v rodinne dost, kdyby s tebou nebyla domluva.

Edit: tim ze bych na tebe poslal nekoho at te zmlati, by se vubec nic nevyresilo, naopak.

uz to chapu! Reknes v rodine a oni ti zaplati account! :)
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:41:53  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kua mohli by ale uz pustit servery, 500m to je 200-300 baglu token gunu, to uz bych mel zacit abych mel na vanoce zase datace...

WTB jakmile prijdu tak taky pomakam na money at mam za co nakupovat :)
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:42:26  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

A kdo ti da tech XXX tisic za to auto kdyz je borec v tahu? Nikdo ti nic neda a on uz je beztak nema...
Ale to je jedno. Na tebe se vztahuje prvni pripad. Ze to je nelegalni/nepodporovany FC jsi vedel a presto jsi to koupil...

Delas z komara velblouda. Stalo se to vic lidem, Petr za to nemuze a ty se na nem chces jen evidentne zhojit. Prisli jste oba o neco, takze nechapu co resis...

Go to Top of Page

axel999
New Member

324 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:42:31  Show Profile Send axel999 a Private Message  Reply with Quote
quote:

podstata zneni se ale nemeni nemam pravdu?
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:48:55  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axel999

od vyhrozovani od ukrajincu, po vyhrozovani brachou pravnikem, tatou soudcem?:) to jsi mel na mysli?:)

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:49:43  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Will: borec je sice v tahu, ale to uz je ted problem autobazaru. My svych 190 000 dostali bez problemu (musel zacvakat autobazar). Stejne tak to mel uz davno udelat tvuj kamarad.

Go to Top of Page

axel999
New Member

324 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:50:28  Show Profile Send axel999 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

quote:
Originally posted by axel999

od vyhrozovani od ukrajincu, po vyhrozovani brachou pravnikem, tatou soudcem?:) to jsi mel na mysli?:)

tak nejak (jeho edit sem este nevidel btw) ..hlavne newim co by chtel v tomhle pripade vymahat pravni cestou
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:54:40  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

Will: borec je sice v tahu, ale to uz je ted problem autobazaru. My svych 190 000 dostali bez problemu (musel zacvakat autobazar). Stejne tak to mel uz davno udelat tvuj kamarad.

resil resil a nic nevresil, autobazar dela ze nevedel ze je kradenej a doklada to vypisem nejakym (buhvijakym) v tu dobu kradenych aut+spz a je tim z obliga, takze autobazar neplati nikomu nic, dokud nedostane svoje penize nebo auto od toho chlapika zpet a pak bud (to je z papiru co mi kamos ukazoval) dostane svoje penize za auto od bazaru nebo auto v te seme cene...

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:55:40  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
Petr je scamer!!!
Radsi rekni tatovi a brachovi at vysoudi prachy z FC! Jeste par cisel mame, tak tim udelas i dobry skustek!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:59:14  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
jeste vam musim rict jednu prihodu... Vyspal sem se s jednou holkou, ktera se mi o 2 mesice pozdeji ozvala, ze ceka dite, ze prej sem otec a chtela po me pulku penez za veskerou deckou vybavicku + mesicne 3000, ze prej me jinak bude zalozovat. No tak se stalo, u testu DNA se prokazalo ze otcem nejsem.

Hodny to holciny nektery co... Byli mi z toho nebliti ze nejaka slecna (pusobila upe normalne navic), dokaze udelat takovoudle svinarnu na nekoho. Ted nemluvim ze po me chtela prachy, ale o to ze ze me chtela udelat otce... Testy DNA ftw !
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  16:01:10  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Btw Pajo, z FC nikdo nema narok nic vysoudit, FC je z toho uplne mimo. To je jako kdybys soudil BMW ze nekdo prodava jejich kradeny auta...
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 09/10/2007 :  16:05:15  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

jeste vam musim rict jednu prihodu... Vyspal sem se s jednou holkou, ktera se mi o 2 mesice pozdeji ozvala, ze ceka dite, ze prej sem otec a chtela po me pulku penez za veskerou deckou vybavicku + mesicne 3000, ze prej me jinak bude zalozovat. No tak se stalo, u testu DNA se prokazalo ze otcem nejsem.

Hodny to holciny nektery co... Byli mi z toho nebliti ze nejaka slecna (pusobila upe normalne navic), dokaze udelat takovoudle svinarnu na nekoho. Ted nemluvim ze po me chtela prachy, ale o to ze ze me chtela udelat otce... Testy DNA ftw !

www.primeros.cz

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

axel999
New Member

324 Posts

Posted - 09/10/2007 :  16:06:05  Show Profile Send axel999 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

quote:

www.primeros.cz

lol

Edited by - axel999 on 09/10/2007 16:06:29
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 09/10/2007 :  16:13:39  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
loool, hodnotim velice kladne axuv post :)))

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Unforgettible
New Member

Ban

263 Posts

Posted - 09/10/2007 :  16:14:43  Show Profile  Send Unforgettible an ICQ Message Send Unforgettible a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

quote:

www.primeros.cz

LMAO

Koprová omáčka! pay me!

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  16:15:42  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
hh, byl to durex tusim, ne primeros :) Jelikoz sem tu sprcku mel, proto se taky rozjizdelo ten soud o urceni otcovstvi, jelikoz mi prislo kua divny ze by to bylo moje...
Go to Top of Page

Unforgettible
New Member

Ban

263 Posts

Posted - 09/10/2007 :  16:16:38  Show Profile  Send Unforgettible an ICQ Message Send Unforgettible a Private Message  Reply with Quote
quote:

jj, presne tak. Hele a co ty froobe? Delam si froob trejdra, dame tym nakej ne? ;)

já mám nějaký lowbiky, mashinerka postojí na 60, pak tam mám nějakýho crata a ntečko, ale spadla mi do náruče nějaká slečinka teď, tak moc neloguju :P

Koprová omáčka! pay me!

Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 09/10/2007 :  16:17:38  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
Uz od zacatku se mi nelibilo to vyhrozovani. Uz na czabotovi a ted i tady. Jak se pak chces s nekym domluvit normalne?

Krom toho, nejsi tu jediny, kdo ma nejake ty kontakty (rodinne ci nerodinne), ze? :)
Jestli se Petrovi neco stane...

... ale jsme vlastne rozumi dospeli lide, ze? :)
Kdyz jsi do toho sel, vedel jsi, ze to neni uplne koser. Na rozdil od Willdy sis koupil kradene auto, ale vedel jsi, ze je kradene.

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  16:20:49  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Jo holcinaaaa :) Tak jestli to neni naka trox holcina, tak to grats! Taky bych si mel nakou najit misto abych tu resil posranych 1100 a pretahoval se tu s ostatnim o jednu holku, tu nasi Anarchču Onlajnovou:)
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  16:23:03  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Kua jaky vyhrozovani? A co by se melo stat Petrovi? Nevim co to vubec jeste resis, Petr uz se k tomu vyjadril, to bylo vsechno co sem po nem chtel.
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 09/10/2007 :  16:27:33  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo holcinaaaa :) Tak jestli to neni naka trox holcina, tak to grats! Taky bych si mel nakou najit misto abych tu resil posranych 1100 a pretahoval se tu s ostatnim o jednu holku, tu nasi Anarchču Onlajnovou:)

Coz je mimochodem (ne)pekna kurva prodejna;)

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  16:28:28  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
hh, tjn taky si myslis jak flirtuje jen s tebou a pak zjistis ze se prodava kazdymu co? Svina jedna :)
Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 09/10/2007 :  16:53:49  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kua jaky vyhrozovani? A co by se melo stat Petrovi? Nevim co to vubec jeste resis, Petr uz se k tomu vyjadril, to bylo vsechno co sem po nem chtel.

Ale no tak... Ted popri, ze jsi vyhrozoval.

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  17:03:11  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Jo, popiram. Rict, ze jsem pripravenej resit to jinak pokud nebude domluva nebo me bude ignorovat, neni vyhrozovani.
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 09/10/2007 :  17:14:07  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo, popiram. Rict, ze jsem pripravenej resit to jinak pokud nebude domluva nebo me bude ignorovat, neni vyhrozovani.

hehe, no to je vyhrozovani :)

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  17:25:44  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Vazne Deka? No tak mi rekni cim mu vyhrozuju... Tim, ze bych to resil jinak? No kua to bych mel jit ale do basy pro vyhrozovani nejvyssi kalibru !!!
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 09/10/2007 :  17:27:21  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
ja nejak neviem pochopit preco si to kupoval od peta za RL prachy ked si si to mohol kupit od FC.

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 09/10/2007 :  17:36:44  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Huh docela hukot. :) Reknu jen jednu vec. Kdybych byl Petrem ja, prachy bych ti nevracel. Proc? Protoze jsi vedel, ze kupony, ktere kupujes nebyly ziskany legalni cestou. Ty jsi to vedel, byl jsi si vedom rizika z toho plynouciho a s plnym vedomim jsi to od Petra koupil. V tomhle pripade je Petr zcela a absolutne z obliga a nespravi na tom nic a to ani tvoje ohaneni se rodinyma prislusnikama (je to asi neco jako kdyz zlodej krici chytte zlodeje). Kdyby by ti na druhou stranu Petr nakecal, ze kupony, ktere kupujes, jsou legalne zakoupene a tys je tak kupoval v dobre vire s vedomim, ze jde o legalni obchod, byla by situace zcela odlisna, ale tak tomu nebylo. To ze jsi na nej vyrukoval s vyhrozovanim atd. bych bejt Petrem nerozdejchal a tuplem bych to s tebou nechtel resit. Jo a jeste neco. Taky jedu na kuponech a kdyby me to frozli ani ve snu by me nenapadlo nekoho z toho vinit a po nekom pozadovat nahradu. Proc? Protoze kdyz uz tak by to byla jen a jen moje vina. Nikdo me nenutil kupony kupovat. Rozumime si?

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

Unforgettible
New Member

Ban

263 Posts

Posted - 09/10/2007 :  17:52:08  Show Profile  Send Unforgettible an ICQ Message Send Unforgettible a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch

Kdybych byl Petrem ja, prachy bych ti nevracel. Proc? Protoze jsi vedel, ze kupony, ktere kupujes nebyly ziskany legalni cestou. Ty jsi to vedel, byl jsi si vedom rizika z toho plynouciho a s plnym vedomim jsi to od Petra koupil.

třebá já sem to nevěděl, předpokládal sem, že když peta/paja/nailo/jiní.ofc hrajou v klídku, tak je to v pohodě zaplatim si, zahraju, chyba... ale nevim jestli to bubák cálnul po, nebo před tou aférou... to je rozhodující

Koprová omáčka! pay me!

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  17:53:34  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Bitch: Mno hele, musim uznat, konecne poradnej post. Tendle postoj chapu, ale ted se podivej z moji strany: Rok jsem hral jako froob a konecne jsem se rozhodl ze si poridim datace. Supr, rekl sem si, domluvim se s Petrem, vsechno prece fungujovalo tak pohoda, navic to je levnejsi (Snezo: proto sem to bral od Petra, je to levnejsi). Ok, hraju a najednou prc, frozen. Coz jsem pochopil o co jde a zaplatil znovu primo FC. Jediny proc tu uz par dni vymyslim takovyhle nesmyslny drama je to, ze ted nemam blbych 500 Kč navic na uctu, abych todle vubec neresil a konecne si zahrat s datacema. Proto jsem hledal cestu jak nahradit Petrovi nejake credz za ty penize. Vis jak, on prisel o credz, dam mu credz, ja prisel o Kc, vrati mi Kc. Ok, uznavam, mozna jsem rekl neco vic ostrejsiho, ale to je pro to, ze nemuzu hrat tudle jedinecnou hru a uz se to tahne dost dlouho (stalo se to navic kdyz byl Petr na dovolene).

...A ted mam sehnat 500M jako fr00b, delam posrany drama na Imperku a Petr me ma v ignore listu.

.. Jen pro to ze jsem zas froob? OMG.
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 09/10/2007 :  18:03:37  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unforgettible
třebá já sem to nevěděl, předpokládal sem, že když peta/paja/nailo/jiní.ofc hrajou v klídku, tak je to v pohodě zaplatim si, zahraju, chyba... ale nevim jestli to bubák cálnul po, nebo před tou aférou... to je rozhodující

No nevim, vetsinou kdyz kupujes neco za vyhodnejsi cenu nez-li je bezne plynou z toho dve veci. Bud je ten od koho takove zbozi kupujes lidumil, ktery prodava levneji nez koupil (hehe) nebo je to levota.

----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 09/10/2007 :  18:03:47  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
Tywe on ma abstak a my se divime ze vystrojuje;)

Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 09/10/2007 :  18:07:36  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hele, nedelej z nas blbce, tohle je jasne vyhrozovani:

quote:

Jestli mas jiny reseni (nebo treba i nekdo jiny), popr. nemas zadny a s cistym svedomim si chces nechat mych 1100kč, staci kdyz das vedet, mam i jiny reseni, ikdyz ty uz nejsou fer a rozhodne ne takovy, jak by to resili (ci alespo meli resit) dva dospeli lide.

To proste nezakecas. A vcera na czabotovi ses vyjadroval jeste drsneji a okateji...

Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 09/10/2007 :  18:11:19  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

Ale jo, dokazu to pochopit. Nicmene si to mel asi s Petrem resit s trochu vic chladnou hlavou a ne se hned ohanet pravnikama z rodiny. Uz stari rimane vedeli, ze neni nad to, problem vyresit domluvou. Bohuzel po tvem vystupu na czabotu hold bylo pro Petra tezke si s tebou sednout k jednomu stolu a o tomhle problemu v klidu podebatovat.

----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 09/10/2007 :  18:17:41  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch

quote:
Originally posted by Unforgettible

No nevim, vetsinou kdyz kupujes neco za vyhodnejsi cenu nez-li je bezne plynou z toho dve veci. Bud je ten od koho takove zbozi kupujes lidumil, ktery prodava levneji nez koupil (hehe) nebo je to levota.

je i par dalsich variant, napr. ten, co to prodava, ziskal kartu treba za par let placeneho acc, co "ja" muzu vedet jestli neco nedostanes od FC jako dar za 5 let trvani acc? Nemuzu, kdyz mi frci placeny acc dejme tomu 2 roky (blbej priklad, dnes uz to vim, nedostanes NIKDY NIC, mozna jen ban ;)
Nebo FC dava kartu tomu, kdo prokazatelne dotahne dalsiho hrace na subscribe na rok - novy acc, jak "ja" to mam vedet, kdyz sem nikoho nikdy nepritahl, resp. nemel jsem duvod o tom nejak zpravit FC? atd.

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 09/10/2007 :  18:22:39  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
co se stalo, stalo se kazdej prisel o neco, a myslim ze ani Peta nevedel ze ty cards nejsou "cisty" bo sechny ty predchozi fungovali v pohode...

PS: omg takovej peknej flame na ++
Go to Top of Page

Axarath
Moderator

443 Posts

Posted - 09/10/2007 :  19:01:23  Show Profile  Send Axarath an ICQ Message Send Axarath a Private Message  Reply with Quote
quote:

(blbej priklad, dnes uz to vim, nedostanes NIKDY NIC, mozna jen ban ;)

Tyve a co veteran pointy ?

++

Fengsuei Xiberius Menthor

Edited by - Axarath on 09/10/2007 19:01:44
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 09/10/2007 :  19:05:23  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Axarath
Tyve a co veteran pointy ?

++

Foe Fengu z tebe se stal neskutecnej post hunter.

----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 09/10/2007 :  19:28:58  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Kurva, tady to je hrozny. Clovek tu chvili neni, a uz nemuze rict nic co nebylo receno.
Snad jen jedna vec. Peknej humus od tebe, at si mel nebo nemel horkou hlavu. A na rozdil od ostatnich to nechapu, protoze vsichni ostatni se zachovali naprosto pochopitelnym duvodem.
Pro mne tohle je 100% na org a czabot kick nejmin na tejden a pak s podminkou. Nerad bych v budoucnu resil pripadny ingame problemy pres RL.

Ja vim, nehraju:P

PS: Ja mam taky znamy (a neni to jen Stab - pravnik zacatecnik)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly