Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Tak co, Petre?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  19:33:50  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Ok, jestli vam to, ze me nasralo, vytocilo a udelal sem drama, pze sem prisel o posledni prachy a jeste nemuzu hrat, prijde jako duvod ke kicku, tak teda kick hosi a bye.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 09/10/2007 :  19:35:19  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Metacrawen

Ok, jestli vam to, ze me nasralo, vytocilo a udelal sem drama, pze sem prisel o posledni prachy a jeste nemuzu hrat, prijde jako duvod ke kicku, tak teda kick hosi a bye.

No jestli standardne resis spory vyhrozovanim, tak s radosti.
Jenze ja nejsem my a uz vubec do toho nemam co kecat:P

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  21:13:13  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Zvedla sem kolem toho vseho poradna vlna, ale nejlip to vyresil stejne Petr, rekl jasne co a jak si predstavuje, a to bylo taky jediny co sem chtel slyset a na co jsem cekal. Blby napad to byl resit pres tohle forum, je to vec urcena petrovi a ja jen doufal ze se konecne vyjadri az si to v klidu precte, to se stalo a to je vsechno co jsem chtel. Misto toho se to zaclo cely nafukovat, behem tech skoro 2 tydnu cekani sem parkrat resil neco s horkou hlavou a pouzil mozna i ostra slova, a je z toho 3 strankove drama.

Nikdy sem nechtel at mi vrati 1100 ze je zlodej nebo tak, celou dobu jsem se proste chtel jen na necem domluvit, jak jemu pomoct vyrovnat skodu, abych ziskal svoje Kč zpet a mohl kua zase hrat. Fajn, nejaky vyrazy asi vyzneli blbe, vy Petra vsichni znate asi dlouho a ja sem jen obycejnej n00b, tak chapu ze ste ho obhajili. Porad se to protahovalo a ja to potreboval vyresit rychle, protoze sem vedel, ze 8. mi konci zaplaceny playtime a nemam na prodlouzeni.

Udelal jsem stejnou chybu jako Doctorzhor, kdyz jsem nezachoval klidnou hlavu a cele se to vyhrotilo. Ale budte v klidu, uz vim v cem byl problem !!! To Anča Onlajnová ! Musis ji proste mit, v plny palbe, kazdej vecer na ni myslis a hrajes si s ni, ses ji zvykly mit treba i nekolik let, chce se ji vzdycky kdyz se zachce tobe! A kdyz ti dojdou penize aby byla s tebou, nebo ti ji ty osklivy nackove od FC zakazuji (lo doctore, zavidim ti SL ;)), tak nezachovas chladnou hlavu, ztratis kuli ni hlavu a udelas to jeste horsi.

Timto jeste zpetne posilam to svoje "Im sorry, Doctorzhor.", protoze dostat ban na 90 dni (a jeste k tomu takova situace a ty emaily) ... chjo..

No a vysledek? Misto aby sem se proste jen nekdy domluvil s Petrem, zalozil jsem flame o nekom koho vsichni znaji, protoze sem na nej byl zrovna nasrany (mezitim co on si uzival na dovoleny - WTB :)), kterej zvedl vlnu kritiku, nenavisti a treba mi bude i nekdo vyhrozovat...

P.S. Prosim, aby sem nikdo uz neposilal ++, toto neni ++, vy ++ !!
Go to Top of Page

axel999
New Member

324 Posts

Posted - 09/10/2007 :  21:34:35  Show Profile Send axel999 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nikdy sem nechtel at mi vrati 1100 ze je zlodej nebo tak, celou dobu jsem se proste chtel jen na necem domluvit, jak jemu pomoct vyrovnat skodu, abych ziskal svoje Kč zpet a mohl kua zase hrat. Fajn, nejaky vyrazy asi vyzneli blbe, vy Petra vsichni znate asi dlouho a ja sem jen obycejnej n00b, tak chapu ze ste ho obhajili. Porad se to protahovalo a ja to potreboval vyresit rychle, protoze sem vedel, ze 8. mi konci zaplaceny playtime a nemam na prodlouzeni.

Sice te nejak neznam a vcelku mi do toho nic neni nicmene sem musel reagovat na par veci...Kdyz si nechtel nikdy vratit 1100,- a nemyslel si ze je Petr zlodej tak proc si byl nastvany? A proc uz to v druhy casti vety zase vyvracis? (mel by sis to po sobe trochu precist ) Z toho co sem pochopil to nebyla jeho vina ale proste predem zname riziko ktere se holt stalo skutecnosti. To jestli si n00b nebo nejsi s tim nema nic spolecnyho..jak vidis tak Petra vice mene neznam a reaguji stejne...a co se tyce posledni vety...tomu se rika zavislost...ac se o tom pozdejc zminujes tak pamatuj ze neni dobry kvuli tomu svadet vinu sveta na ostatni ac je to snadny (nebo aspon tak mi to pripada )

Edited by - axel999 on 09/10/2007 21:38:30
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  21:35:28  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Jo a jeste neco...

[URL=http://www.mypicshare.com/2dem4gpxpic.html][/URL]

Edited by - Metacrawen on 09/10/2007 21:36:40
Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 09/10/2007 :  21:37:11  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
Ja bych to uz asi dal nepitval. Myslim, ze pochopil, ze udelal chybu a to je dulezite. Dal bych to neresil. Snad priste zachova chladnou hlavu :).

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  21:41:13  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axel999

quote:

Sice te nejak neznam a vcelku mi do toho nic neni nicmene sem musel reagovat na par veci...Kdyz si nechtel nikdy vratit 1100,- a nemyslel si ze je Petr zlodej tak proc si byl nastvany? A proc uz to v druhy casti vety zase vyvracis? (mel by sis to po sobe trochu precist ) Z toho co sem pochopil to nebyla jeho vina ale proste predem zname riziko ktere se holt stalo skutecnosti. To jestli si n00b nebo nejsi s tim nema nic spolecnyho..jak vidis tak Petra vice mene neznam a reaguji stejne...a co se tyce posledni vety...tomu se rika zavislost...ac se o tom pozdejc zminujes tak pamatuj ze neni dobry kvuli tomu svadet vinu sveta na ostatni ac je to snadny (nebo aspon tak mi to pripada )

Abych to jen upresnil. Nikdy jsem nechtel, aby mi vratil proste 1100 jako ze to je jeho chyba. Od zacatku sem chtel nejakou domluvu, jak si vzajemne vykompenzovat ztraty. Lepsi takhle?
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 09/10/2007 :  21:50:52  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by axel999

quote:

Abych to jen upresnil. Nikdy jsem nechtel, aby mi vratil proste 1100 jako ze to je jeho chyba. Od zacatku sem chtel nejakou domluvu, jak si vzajemne vykompenzovat ztraty. Lepsi takhle?

Ide skor o to ze ak si vedel ze to neni uplne cista transakcia, tak fakt nemozes od petra peniaze pytat naspat, pretoze si vedel do coho ides. A z toho co som tu cital si ani raz nenapisal ze si o tom nevedel a to ani potom co par ludi toto naznacilo. Je mi luto. FC obcas rozdava kody na vsetky datace ludom co to maju predlatene, sam som takto updatoval frooba na SL, AI, NW, a po 3 dnoch hrania som mal acc frozen. Ale to bola moja chyba, pretoze som si neprecital presne detaily. Ked som si predlzoval hraci cas cez karty od petra/pajju nevedel som ze to neni celkom v poriadku zo zakonom, ale ked mi to bolo vysvetlene tak som si to jednoducho zaplatil, nemozem nikoho vinit z toho. A nemal by si ani ty. PS neboj sa o mesiac tu ao stale bude.

Edit: Dohodil som par znakov 'p', pretoze mi este stale blbne klavesnica.

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave

Edited by - BoSS_631 on 09/10/2007 21:53:30
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 09/10/2007 :  22:17:42  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Ked som si predlzoval hraci cas cez karty od petra/pajju nevedel som ze to neni celkom v poriadku zo zakonom, ale ked mi to bolo vysvetlene tak som si to jednoducho zaplatil, nemozem nikoho vinit z toho.

Ze je to kradene, jsem zjistil az od GM Odin pres email na FC support a pote taky z Imperka kde o tom bezel nejaky post a nekdo rikal ze to naky typek koupil kradenou kreditkou. Takze jsem pochopil o co jde a udelal to same, zakoupil znovu LE a mesic playtime.

Jenze, tady ted nejde o to, jestli jsem vedel nebo ne, ze to je kradene. Od sameho zacatku rikam, ze vim ze to neni Petrova chyba. Proto jsem chtel jemu pomoct vyrovnat dluh v credz, abych ziskal zpet svych 1100, ktere mi chybi, abych znovu hral.

No a petr odpovedel jasne, dej mi 500m a dam ti tvych 1100. Strucne a jasne, ikdyz popravde, co si budem namlouvat, moc realne nevidim zpusob jak si rychle vydelat 500m na fr00b acc.

Kazdopadne stale je pro me 1100 Kč > 500m, jelikoz za 500m nakoupim jen veci v AO, coz mi moc nepomuze v RL.

To, ze se to vsechno takhle vyhrotilo a zvrhnulo je pekne napicu, nicmene vase nazory respektuju, a jestli nekdo citi ze me nechce v org nebo na czabotu, tak asi ./tell Ufan.
Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 10/10/2007 :  08:53:15  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
reseni se naslo nebo jenom ++ ?
jako docasnej froob tech 500m urco nenasetris. jsem ochotnej (pokud si sezenes zbytek) ti 250m pujcit. predam je petrovi, az dostane 250 od tebe. a znam ukrajince, tak se mas na co tesit, jestli to nevratis! a muzes bejt rad, ze to mas od petra, kterej to resi jenom tim, ze chce 500m. ja bych se na tebe asi vys.... ti neco vracet. priste nejdriv vychladni a pak teprve neco res, s horkou hlavou to vzdycky poseres. pisni mi, az splasis tech 250m.

Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 10/10/2007 :  09:57:49  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Teda kdyby se na tohle forum mrkli lidi z TV NOVA, tak mají jen za poslední týden několik slušných dramat do hlavních zpráv :-)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 10/10/2007 :  11:22:51  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

Teda kdyby se na tohle forum mrkli lidi z TV NOVA, tak mají jen za poslední týden několik slušných dramat do hlavních zpráv :-)

To si viem predstavit

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

Mangia
Starting Member

79 Posts

Posted - 10/10/2007 :  12:53:57  Show Profile Send Mangia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ceko

reseni se naslo nebo jenom ++ ?
jako docasnej froob tech 500m urco nenasetris. jsem ochotnej (pokud si sezenes zbytek) ti 250m pujcit. predam je petrovi, az dostane 250 od tebe. a znam ukrajince, tak se mas na co tesit, jestli to nevratis! a muzes bejt rad, ze to mas od petra, kterej to resi jenom tim, ze chce 500m. ja bych se na tebe asi vys.... ti neco vracet. priste nejdriv vychladni a pak teprve neco res, s horkou hlavou to vzdycky poseres. pisni mi, az splasis tech 250m.

Jenom 250m!! Přitlač gimpe! :)
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 10/10/2007 :  14:36:49  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Hele Ceko, uprimne sem prekvapeny, ze se po tomhle vsem nasel nekdo, kdo mi chce pujcit 250m, ale popravde nevim, zda to je dobry napad, vubec totiz netusim kdy bych byl schopny to vratit. Nemam jeste ani jeden high lvl char (nejvyssi je muj froob MP 172 a z tech placenych doc 150). Zrovna sem se teda chystal nalevlil crata, s kterym to podle me asi jde rychle ^^ a slysel jsem ze si na sebe i dokaze dobre vydelat. Ale jako opravdu nejsem schopny rict kdy bych ti je mohl dat zpatky, takze cekam ze si to jeste rozmyslis :)
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 10/10/2007 :  14:52:27  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hele Ceko, uprimne sem prekvapeny, ze se po tomhle vsem nasel nekdo, kdo mi chce pujcit 250m, ale popravde nevim, zda to je dobry napad, vubec totiz netusim kdy bych byl schopny to vratit. Nemam jeste ani jeden high lvl char (nejvyssi je muj froob MP 172 a z tech placenych doc 150). Zrovna sem se teda chystal nalevlil crata, s kterym to podle me asi jde rychle ^^ a slysel jsem ze si na sebe i dokaze dobre vydelat. Ale jako opravdu nejsem schopny rict kdy bych ti je mohl dat zpatky, takze cekam ze si to jeste rozmyslis :)

Mno jestli mas doce 150 tak s nim budes chodit sec10 a nasetris bezproblemu

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 10/10/2007 :  16:45:41  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
podle neověřených zpráv z Hollywoodu se chystá filmová adaptace tohoto vlákna, pracovní název Pro jedenáct set korun navíc, žánr bláznivá komedie s prvky horroru, natáčení by mělo začít na jaře příštího roku na Ukrajině
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 10/10/2007 :  16:55:39  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

podle neověřených zpráv z Hollywoodu se chystá filmová adaptace tohoto vlákna, pracovní název Pro jedenáct set korun navíc, žánr bláznivá komedie s prvky horroru, natáčení by mělo začít na jaře příštího roku na Ukrajině

Mohl bych delat krovi? Mohu nabidnout sve zkusenosti z jednoho komparzu! Jsem ochotny i nabidnout ingame creds, bo takova prilezitost se nemusi opakovat!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 10/10/2007 :  18:29:55  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
No parada, snad dostanu hlavni roli a vydelam si nejaky penizky :)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 24/10/2007 :  05:02:14  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no myslim ze kdyby tady metacrawen nedrzel hubu a rozhodl se spolupracovat (coz FC nabizi, potom by nefrouzli ucet) mel by "Petr" mnohem vetsi problemy. A docela se divim, ze tu nikdo neresil, ze tu nekdo dela dealera kradenej veci. Kdybych si tu otevrel topic ze prodavam kradeny auta, asi by to taky nebylo koser.

Jinak 500M v AO stoji nakejch 1600Kc (vykupuji se za 9-10$ per 100m). Takze bych je Petrovi nechal, at si za to ty creditz koupi kdyz je to takovej nolifer a nevydrzi bez nich ;)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 24/10/2007 05:03:42
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 24/10/2007 :  07:02:10  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

no myslim ze kdyby tady metacrawen nedrzel hubu a rozhodl se spolupracovat (coz FC nabizi, potom by nefrouzli ucet) mel by "Petr" mnohem vetsi problemy. A docela se divim, ze tu nikdo neresil, ze tu nekdo dela dealera kradenej veci. Kdybych si tu otevrel topic ze prodavam kradeny auta, asi by to taky nebylo koser.

Jinak 500M v AO stoji nakejch 1600Kc (vykupuji se za 9-10$ per 100m). Takze bych je Petrovi nechal, at si za to ty creditz koupi kdyz je to takovej nolifer a nevydrzi bez nich ;)

nj, zase jeden chytrak co si precetl jeden post tady a nevi o co de.....

Videls nekde topic ze prodavam kradeny prepaid?
O tom ze prepaidy jsou koupeny z kradeny kreditky sem nevdel, takze sem nic kradenyho neprodaval.
Jen sem mel moznost sehnat prepaid za ingame credz coz se plno lidem hodilo... Po tom co prepaidy zacli stornovat (a bylo jasne ze sou levy) sem neprodal ani jeden...

No nakoupil sem kupony za 5b ktery sou ted nepouzitelny....
Jestli Ti prijde ze sem se na tom nejak obohatil....

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 24/10/2007 :  07:33:25  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:

LOL...
Verim tomu, ze nikdo z nas netusil, ze je to kradeny. Ja si napriklad myslel neco vy stylu, ze nejakej bohatej americkej teenager co dostava penize od rodicu proste koupi gamekeys za dolace a pak proda lidem za credz, protoze je to n00b (nebo treba liny) a chce proste byt bohaty i ve hre, aby se citil na urovni (a Deka zase uvedl dalsi varianty, myslim ze teoreticky je spousta zpusobu jak by to mohlo fungovat a nedelal aby se obohatil, ale protoze pro spousta lidi neni problem 500m vydelat a tudiz to byl vyborny zpusob jak se vyhnout placeni real money (a mimo jine i pouzivani kreditky pres net, coz je zpusob ktery ja velmi nerad), tudiz dle me to delal pro lidi.

To, ze se divis ze sem nic neresil pres FC, je tvou osobni nevedomosti o teto zalezitosti.

Navic, a to uz se po nekolikate opakuji, oba jsme prisli o neco (resp. vice lidi, ne jen my dva) a od zacatku jsem chtel jen domluvu jak si vykompenzovat ztraty, jelikoz v dobe kdy jsem to cele zacinal resit, jsem nemel praci a tudiz pro me real money >>> herni credz.

To ze sem ztratil hlavu a rekl urcite veci ktere jsem nemel, je uz vec jina, ale rozhodne jsem nikdy nechtel Petrovi zpusobit problemy, jen se domluvit na reseni. Navic Petr je veteranem cza komunity, clovekem ke kteremu dost lidi chova respekt (imo) a tudiz nevydim jediny rozumny duvod, proc by chtel vztahy rozbijet tim, ze nam bude umyslne prodavat nefunkcni game keys.

A mimochodem, Petr diky tomuto prisel o nejvic, ikdyz to jsou credz a ne jine realne hodnoty.

ZAVER: Reakcim na veci, o kterych vis asi tolik, co tvoje prarodice o funkci GPU (rozumej: nic), se vyhybej, zbytecne ze sebe udelas hlupaka + imo nikdo o nazor nekoho takove nestoji.
Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 24/10/2007 :  08:02:30  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
quote:

Chlapce, hled si svych omalovanek ve WoW a neplet se do zalezitosti, kterym nerozumis. Dekuji :).

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 24/10/2007 :  09:08:16  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by commanche
Chlapce, hled si svych omalovanek ve WoW a neplet se do zalezitosti, kterym nerozumis. Dekuji :).

To neznas Rodiera, on vi vzdycky vsechno.

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 24/10/2007 :  09:49:42  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch

quote:
Originally posted by commanche

To neznas Rodiera, on vi vzdycky vsechno.

Nebyval to tvuj kamos?

PS: Aspon ma i AO sekce nejakou pravou Rodierovu perlu.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/10/2007 :  04:43:53  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
presne tak rudy bratre, ja vim vzdycky a vsechno ;-)

ad prarodice a gpu - clovece to sis nabeh ;) muj pra predek stal u vynalezu gpu ZX81

++

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 26/10/2007 :  07:54:04  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:

ad prarodice a gpu - clovece to sis nabeh ;) muj pra predek stal u vynalezu gpu ZX81

++

No fajn, tak co vi tvuj pra dedek o historii Hip Hopove sceny na Ukrajine? :)

--
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 26/10/2007 :  09:07:53  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

++

No fajn, tak co vi tvuj pra dedek o historii Hip Hopove sceny na Ukrajine? :)

--

tak to sis zase nabehl!
rodieruv pradeda zacal jako jeden z prvnich nosit siroke kalhoty, cepici dozadu, znicil 4 tesla gramofony a nescetne desek pri pokusech o scratchovani....

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 26/10/2007 :  10:37:27  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno
Nebyval to tvuj kamos?

Stale je.

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll