Author |
Topic  |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 13:39:22
|
Haj kamosi! Nejak mi chybi ovecky v moji progres grupe! Ja su tank a potrebuju tak tri doktory do grupy. Ceka na mne cela guilda abych mohl majntankovat raidy. Budou vam vdecni!
EQ2 na PvP je ubr! V plne grupe tam pojizdite o 5 levelu nizsi nubiky a citite se jako kingove! Uplne nejlepsi je, kdyz kydli nejakyho moba na quest, ktery popuje jednou za par hodin a pojet je! A rozhodne se vam nemuze stat, ze byste se mohli ocitnout na jejich miste;-) Rozhodne lepsi nez heckovani je kydleni nubu! To je spravna challenge.
HW narocnost je nizsi nez ve VG!
Je tam neco jako adv! Ale ve full grupse da sejmout, je to proste vyvazene.
A sici vite ze AO sucks!!!
PST na ICQ, zbyvaji pouze tri mista!
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
| |
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 13:47:12
|
quote: Originally posted by tojejedno
Haj kamosi! Nejak mi chybi ovecky v moji progres grupe! Ja su tank a potrebuju tak tri doktory do grupy. Ceka na mne cela guilda abych mohl majntankovat raidy. Budou vam vdecni!
EQ2 na PvP je ubr! V plne grupe tam pojizdite o 5 levelu nizsi nubiky a citite se jako kingove! Uplne nejlepsi je, kdyz kydli nejakyho moba na quest, ktery popuje jednou za par hodin a pojet je! A rozhodne se vam nemuze stat, ze byste se mohli ocitnout na jejich miste;-) Rozhodne lepsi nez heckovani je kydleni nubu! To je spravna challenge.
HW narocnost je nizsi nez ve VG!
Je tam neco jako adv! Ale ve full grupse da sejmout, je to proste vyvazene.
A sici vite ze AO sucks!!!
PST na ICQ, zbyvaji pouze tri mista!
Metak okamzite mu to zacni riedit, woe!!! sak ho zabijes !!!!! omg
|
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 13:59:33
|
kurna tak do toho du |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 14:05:56
|
quote: Originally posted by BoSS_631 Metak okamzite mu to zacni riedit, woe!!! sak ho zabijes !!!!! omg
Tse, metaka si ty pamatovat nemuzes;-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 14:07:12
|
quote: Originally posted by BoSS_631 Metak okamzite mu to zacni riedit, woe!!! sak ho zabijes !!!!! omg
Tse, metaka si ty pamatovat nemuzes;-)
1 Metamystika si pamatam. sa mi ubufoval mochov pocas froobovania. 2 Metacravena som mal na mysli :P |
Ubytovanie na orave |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 14:09:58
|
quote: Originally posted by BoSS_631 1 Metamystika si pamatam. sa mi ubufoval mochov pocas froobovania. 2 Metacravena som mal na mysli :P
Mno, bohuzel Jano, ani jeden ani druhej :) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
Inco
New Member

421 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 14:10:17
|
to byl jiny meta :) --- jinak jestli v eq neni omni soli sb a orbital tak to nema cenu :) |
In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell. |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 14:12:21
|
quote: Originally posted by Wilda
quote: Originally posted by BoSS_631 1 Metamystika si pamatam. sa mi ubufoval mochov pocas froobovania. 2 Metacravena som mal na mysli :P
Mno, bohuzel Jano, ani jeden ani druhej :)
Ako ani jeden, pamatam si raz pokec na czabote ked metacrawen zhanal kredit :) Bol vraj novy v prahe a nik mu nechel predat ;) |
Ubytovanie na orave |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 14:12:55
|
quote: Originally posted by BoSS_631 Ako ani jeden, pamatam si raz pokec na czabote ked metacrawen zhanal kredit :) Bol vraj novy v prahe a nik mu nechel predat ;)
Metajenda Jano, Metajenda. |
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 14:14:08
|
quote: Originally posted by BoSS_631 Ako ani jeden, pamatam si raz pokec na czabote ked metacrawen zhanal kredit :) Bol vraj novy v prahe a nik mu nechel predat ;)
Metajenda Jano, Metajenda.
Tak vy myslite niekoho ineho ako ja, ale co pisem sa vazne stalo niekedy zaciatkom tohoto roku.  |
Ubytovanie na orave |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 14:15:37
|
to je zas nejaka "ubah" pokreslena gamesa pro skolou povinne co ;pp |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 14:19:17
|
quote: Originally posted by Deka
to je zas nejaka "ubah" pokreslena gamesa pro skolou povinne co ;pp
Hlavne ti skolou povinni ti psychicky v pohode ustoji kdyz sou na strane pojizdenych:-) |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 14:32:29
|
quote: Originally posted by tojejedno Hlavne ti skolou povinni ti psychicky v pohode ustoji kdyz sou na strane pojizdenych:-)
To me pripomina, kdyz jsem jednou lognul v AO pauze do Cabala na ffa server :) Logl, ubehl 10m, mrtvej.... no co stane se... release, vybehnu jinou branou z mesta a uz mam zas okynko release corpse... blby mesto, zkusim treti posledni branu...znova, tak jsem rikal, to tooho tady hodne udelam a melo to dobrou ficiru, ze na pve serveru jsem se odlogl jinde a po nalogovani na ffa server jsem logl v jinym meste, no situace se opakovala, takze tim pro me pvp tam skoncilo :) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 15:08:15
|
Hmms zni to slibne, ale AO je AO.  |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 15:14:29
|
Tse, metaka si ty pamatovat nemuzes;-)
Nicmene ma pravdu, mel by ti to Metak redit. |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 15:22:22
|
pojd si dat pvp s mojim metaphyzlem... vyzivam te na souboj advo! :) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 15:25:57
|
quote: Originally posted by axtheb Nicmene ma pravdu, mel by ti to Metak redit.
hele, nespamujte mi tu nebo reknu Petovi at to promaze!!!1!1!
Tady to je vazne mineny naborovy topic! |
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 18:07:48
|
Tady to je vazne mineny naborovy topic!
No ked peto zisti ze mu beres nakupcov game kariet tak ta premaze fakt poriadne :) |
Ubytovanie na orave |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 21:28:47
|
quote: Originally posted by BoSS_631
Tady to je vazne mineny naborovy topic!
No ked peto zisti ze mu beres nakupcov game kariet tak ta premaze fakt poriadne :)
Aha, tak proto Funcom zabanoval ty nase karty. Toje ty si pekna kurva. |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 21:30:06
|
quote: Originally posted by axtheb Aha, tak proto Funcom zabanoval ty nase karty. Toje ty si pekna kurva.
TO delam pro vas. Vite ze se mnou vam bylo dobre ne?:P |
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 21:32:15
|
quote: Originally posted by axtheb Aha, tak proto Funcom zabanoval ty nase karty. Toje ty si pekna kurva.
TO delam pro vas. Vite ze se mnou vam bylo dobre ne?:P
Uplne stejne dobre jako ted bez tebe! |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 21:57:48
|
quote: Originally posted by axtheb
TO delam pro vas. Vite ze se mnou vam bylo dobre ne?:P
Uplne stejne dobre jako ted bez tebe!
lol  |
Ubytovanie na orave |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 22:49:20
|
jj, neco jako ao |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
axel999
New Member

324 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 23:24:38
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
jj, neco jako ao