Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Debilove FTW :D
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 29/09/2007 :  16:35:12  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Pred par minutama na LFF kanalu (Snowbourn).

[LookingForFellowship] Lilienor: 'nějakej čech?'
[LookingForFellowship] Evuulsara: 'wrong channel, wrong language'
[LookingForFellowship] Lilienor: 'yeah:)'
[To LookingForFellowship] 'who says what;s correct language?'
[To LookingForFellowship] 'vyliz si treba prdel, kundo :)'
[LookingForFellowship] Lilienor: 'hele je tady nějaká česká g.?'
[LookingForFellowship] Roddy: 'er the fact that this is an english server kind of gives a hint as to the preferred language'
[To LookingForFellowship] 'vim aspon o trech'
[LookingForFellowship] Lilienor: 'např.?'
[To LookingForFellowship] 'mrkni na www.imperium.cz'
[LookingForFellowship] Lilienor: 'ok dík'

[LookingForFellowship] Roddy: 'woot another few members of the ignore list'

Evuulsara tells you, 'kundu nemam a jak vidno, dalsi kreten z ceska, vitej v ignore list'

ROFL. Zda se, ze dotycnej nejak zapomnel, kde se evidentne narodil

Dragnor
Starting Member

48 Posts

Posted - 29/09/2007 :  19:56:01  Show Profile Send Dragnor a Private Message  Reply with Quote
Heh, tak tohle mne teda opravdu prekvapilo, neveril bych ze by takhle reagoval zrovna nejaky cech. Kreteny co vzdycky zacnou rvat at mluvim anglicky taky posilam do prdele. Nechapu co jim tak chudackum vadi. Je to anglicky server a ano je doporuceno na nem mluvit anglicky, ale neni to prikazano. Takze kdyz chci najit sveho rodaka, tak nevidim jediny duvod proc nepouzit rodny jazyk. a proto se tak do nich vzdycky pekne pustim, zajimave, ze pak uz drzi hubu a krok.

Ale tohle mne opravdu zarazi. Dik, aspon vim koho si mam pro zmenu dat do ignore ja :D
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 29/09/2007 :  20:12:12  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
tim debilem myslis koho octo? ;p

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 30/09/2007 :  09:15:38  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Ooo jak jsem rad, ze uz nejsem na Snowbournu...

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 30/09/2007 :  09:18:06  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dragnor

Heh, tak tohle mne teda opravdu prekvapilo, neveril bych ze by takhle reagoval zrovna nejaky cech. Kreteny co vzdycky zacnou rvat at mluvim anglicky taky posilam do prdele. Nechapu co jim tak chudackum vadi. Je to anglicky server a ano je doporuceno na nem mluvit anglicky, ale neni to prikazano. Takze kdyz chci najit sveho rodaka, tak nevidim jediny duvod proc nepouzit rodny jazyk. a proto se tak do nich vzdycky pekne pustim, zajimave, ze pak uz drzi hubu a krok.

Ale tohle mne opravdu zarazi. Dik, aspon vim koho si mam pro zmenu dat do ignore ja :D

Nejde o jeden dotaz cesky ale o tu 'kundoloidni' poznamku pak.
Proste ubozaci, co si myslej (ehm cim?) ze kdyz jim nekdo nerozumi muzou mluvit jako hovada (jako?)

Ano, prave TITO lide patrej do ignore...

Go to Top of Page

Dragnor
Starting Member

48 Posts

Posted - 30/09/2007 :  10:12:59  Show Profile Send Dragnor a Private Message  Reply with Quote
ano poznamka nebyla s privetivejsich, ale nemyslis si, ze si to prave ti namysleni *cenzored* co ti neustale vnucuji jak by si se mnel vyjadrovat zaslouzi? co je jim sakra po tom jaky jazyk pouziju? to uz sou tou hrou tak znudeni, ze jako policajt cekaji na kazdeho, kdo jenom zbleptne jinak nez anglicky? Ovsem mas pravdu, mnel mu to pekne vmest do oci anglicky odzbrojujici slusnou formou. Jenze tohle je rychlejsi a kdoby se chtel porad se vsemi hadat. Tak ho odbydes timto, ty jsi si ulevil, jemu to zpravidla nevadi pac tomu nerozumi, gm tomu nerozumi (neda ti banan), vsichni jsou spokojeni a zili stastne az do smrti. tedy pardon do te doby nez narazili na dalsiho strazce anglickeho jazyka.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 30/09/2007 :  11:34:10  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote

Slusnej clovek napise treba "Sorry for my next sentence - its in my native language. Im looking for guild :)" a pak cesky text ze hleda ceskou gildu.

Jen cesky _cenzored_ si mysli, ze si muze delat co chce, kde chce a kdy chce.

Popravde - bejt u toho tak si na nem smlsnu a s chuti ho reportnu vcetne prekladu odpovidajicich slov do anglictiny a budu doufat ze dostane alespon mesic banan. Priste uz si to rozmysli.

Kvuli takovejmhle _cenzored_ se pak clovek muze leda stydet za to, ze je Cech presneji Moravak.

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 30/09/2007 :  11:51:34  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno vona vetsina lidi co todle na chatech/kanalech delaj to dela proto ,ze neni schopna neco v anglictine vyplodit a kdyz je nekdo zprdne tak se vymlouvaj na to ze muzou mluvit jak chteji.

S takovym 15tiletym deckem nic neudelas.Snad si je tam casem vychovate...

btw:Kdyz uz jsi mel takovou potrebu mu poradit(coz je chvalyhodne) ,proc si nepouzil /tell ? Abys nastval co nejvic lidi ktere stve spam na /lff?

.....
http://volby.kategorie.cz/

Edited by - beldor5 on 30/09/2007 12:00:37
Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 30/09/2007 :  12:43:24  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Osobne chapu, ze nekdo, komu je vlastni pouze cestina a chce si zahrat, da (nez najde svoji komunitu) do oficialnich chatu ceske vety. Neskacu z toho nadsenim, ale chapu to. Stejne tak je urcita slusnost tyto vety co nejvice omezit a take naznacit (i treba tou nejjednodussi anglictinou), ze pouziti "neznameho" jazyka (pro 99% serveru je to de facto zaspamovani chatu) ma vyznam a neni to nejaky pokec nekolika n00bs. Na druhou stranu, kdyz uz ovladas pouze materstinu (a to nerikam s nejakym posmechem, pouze konstatuji), tak alespon v ni se zkus chovat a mluvit slusne. Uprimne - s chuti bych napsal ticket a nechal ti zabanovat account. Rozhodne ne proto, ze pises v cestine, ale proste proto, ze na ofico-serveru jsou urcita psana i nepsana pravidla dana provozovatelem. A je jedno, jestli je porusujes anglicky nebo cesky. Vety typu "k---o, vyliz si p---l" rozhodne neukazuji nic o prijemci zpravy, ale hlavne o odesilateli ...

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)
Go to Top of Page

Dragnor
Starting Member

48 Posts

Posted - 30/09/2007 :  15:14:17  Show Profile Send Dragnor a Private Message  Reply with Quote
ano ano, opustme ony urazky, ktere sme vsichni odsoudili a presunme se k te dulezitejsi casti.
English language preferred server. Dulezite je to preferred. Neni tam english only. Na en servery se pripojuje majorita evropy, jednoduse proto, ze se ji majorita lepe domluvi. Ale kdyz nechci neco rikat majorite, ale jen cechum tak pouziju svuj jazyk a nikdo mi nemuze rikat, ze nemuzu, protoze zadne takove pravidlo turbine v eule nema. Az tam bude pak se jim budu ridit. Osobne nechapu vase reakce. To ze mi chudaci ostatni spoluhraci nerozumi je prece vubec nemuze trapit, kdybych chtel, aby mne vsichni rozumneli pouziju onen preferred language ne? a o jakem spamu proboha mluvite? kdyz chci s nekym komunikovat mohu si na party ci guild chaty rezervovat extra okno a nikdo mne nerusi. Mam nepreberne mnozsti filtru. A kdyz nejsem schopen unest tech par vet v cizim jazyku v general, lff chatu, tak bych asi mnel jit na vzduch a poprmyslet nad sebou. K tomu cizi jazyky se v chat oknech objevuji minoritne a to prevazne v lff, lfk a v general je to jeste vetsi vyjimka . Tak proto nechapu proc se vzdy kdyz se objevi veta v cizim jazyce objevi nekdo, kdo mnohdy celkem drsne dava najevo, ze on rozumi jen anglicky a nemuze se psychicky vyrovnat s tim, ze by necemu nerozumnel. no uz se do toho zamotavam. Tod vse co jsem chtel na toto tema rici :)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 30/09/2007 :  16:10:03  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
A proc si myslis ze ve vsech hrach ma naprosta vetsina lidi podobne kanaly vypnute?protoze se najde hodne lidi kteri je pouzivaji k jinemu ucelu nez k cemu jsou udelane.Uplne zarny priklad je WoWko.Mit v urcitych oblastech zapnuty general je temer nemozne.Jeste ze udelali LFG system protoze kanal /LFG byl pokazde zaspamovan tupymi jedinci kteri se meli potrebu bavit o blbostech co na ten kanal nepatri o /trade ani nemluvim.A o tom jaky nekteri lide ve hrach pouzivaji slovnik ani nemluvim.
Kdyz uz chci ja pouzit podobny kanaly nebo se na neco zeptat tak ze skusenosti pripojuji na konec "pls /tell me".Proc?Mno proto ze je slusne neotravovat ostatni lidi na kanale spamem ktery je nezajima...

.....
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 30/09/2007 :  16:15:47  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
Ja myslim, ze prelozit si jednu vetu do anglictiny na spamovani verejnyho kanalu neni zas takovej problem, navic kdyz mame ten internet ze
Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 01/10/2007 :  02:47:17  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Dragu, pokud jsem i ja v oslovenych, tak bych te rad upozornil, ze jsem primarne nekritizoval to, ze nekdo pise na anglickem serveru do chatu cesky, ale to, ze se v nem nekdo vyjadruje jako hovado nezavisle na tom, v jakem jazyce to vyplodil ...

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)

Edited by - Trimanius on 01/10/2007 02:50:12
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 02/10/2007 :  22:03:18  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
quote:

ano ano, opustme ony urazky, ktere sme vsichni odsoudili a presunme se k te dulezitejsi casti.
English language preferred server. Dulezite je to preferred. Neni tam english only. Na en servery se pripojuje majorita evropy, jednoduse proto, ze se ji majorita lepe domluvi. Ale kdyz nechci neco rikat majorite, ale jen cechum tak pouziju svuj jazyk a nikdo mi nemuze rikat, ze nemuzu, protoze zadne takove pravidlo turbine v eule nema. Az tam bude pak se jim budu ridit. Osobne nechapu vase reakce. To ze mi chudaci ostatni spoluhraci nerozumi je prece vubec nemuze trapit, kdybych chtel, aby mne vsichni rozumneli pouziju onen preferred language ne? a o jakem spamu proboha mluvite? kdyz chci s nekym komunikovat mohu si na party ci guild chaty rezervovat extra okno a nikdo mne nerusi. Mam nepreberne mnozsti filtru. A kdyz nejsem schopen unest tech par vet v cizim jazyku v general, lff chatu, tak bych asi mnel jit na vzduch a poprmyslet nad sebou. K tomu cizi jazyky se v chat oknech objevuji minoritne a to prevazne v lff, lfk a v general je to jeste vetsi vyjimka . Tak proto nechapu proc se vzdy kdyz se objevi veta v cizim jazyce objevi nekdo, kdo mnohdy celkem drsne dava najevo, ze on rozumi jen anglicky a nemuze se psychicky vyrovnat s tim, ze by necemu nerozumnel. no uz se do toho zamotavam. Tod vse co jsem chtel na toto tema rici :)

Jen ve zkratce pridam svuj nazor: verejny kanal je urceny pro verejnost a tudiz pro jazyk, kteremu majorita serveru rozumi - tudiz je prinejmensim neohleduplne pouzivat v takovem kanalu laponštinu, nařečí Zulu, češtinu anebo jakykloiv jiny jazyk, kterym hovori zalostna mensina uzivatelu na serveru. Pokud je v zahlavi ENG je tim jazykem anglictina, pokud GER nemcina anebo FR francouzstina - to jiste kazdy chape. Vymlouvat se na to ze to "Turbine nema v EULA" je hodne chatrny alibismus. Pokud se navic ten clovek v onom kanale vyjadruje hrube nebo jinak hloupe je to zkratka debil a ja sam za sebe bych ho okamzite vykopal z kinshipu. Coz je ovsem vec ciste akademicka protoze podobne exoty v kinshipu nemame..

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/10/2007 :  07:23:51  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

No chtelo by to vypilovat cestinu a obcas zmacknout enter. Pak si to asi doctu.

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Dragnor
Starting Member

48 Posts

Posted - 06/10/2007 :  02:16:09  Show Profile Send Dragnor a Private Message  Reply with Quote
Tak speciálně pro Perthu.
Máš pravdu, je to strášné jak se dnes všichni vyjadřují. Bohužel dnešní uspěchaná doba si to nejspíš žádá. Teď ve dvě hodiny, když už mám trochu toho času, specialně pro tebe zde umisťuji přepracované vydání :). Doufám, že už je to lepší.

Ano ano, opusťme ony urážky, které jsme všichni odsoudili a přesuňme se k té důležitější části.
English language preferred server. Důležité je to „preferred“. Není tam „english only“.
Na en servery se připojuje většina Evropy jednoduše proto, že se jí většina lépe domluví. Ovšem když nechci něco říkat většině, ale jen Čechům, tak použiji svůj jazyk a nikdo mi nemůže říkat, že nemůžu, protože žádné takové pravidlo turbine v eule nemá. Až tam bude pak se jim budu řídit.
Osobně nechápu vaše reakce. To že mi chudáci ostatní spoluhráči nerozumí je přece vůbec nemůže trápit. Kdybych chtěl, aby mně všichni rozuměli použiji přece onen preferred language, no ne?
A o jakém spamu proboha mluvíte? Když chci s někým komunikovat, mohu si na party či guild chaty rezervovat extra okno a nikdo mne neruší. Mám nepřeberné množství filtrů. A když nejsem schopen unést těch pár vět v cizím jazyku v general, lff chatu …, tak bych asi mněl jít na vzduch a popřemýšlet nad sebou. Navíc cizí jazyky se v celoserverových chat kanálech objevuji minoritně a to převážně v lff a lfk. V general je to ještě větší vyjímka .
Tak proto mi nejde do hlavy proč se vždy s železnou pravidelností, když se objeví věta v cizím jazyce, objeví i někdo, kdo mnohdy celkem drsně dává najevo, že on rozumí jen anglicky a nemůže se psychicky vyrovnat s tím, že by něčemu nerozuměl. No už se do toho zamotávám. To jest vše co jsem chtěl na toto téma říci :)

Dodatek: toť holt můj názor, shodneme se tedy aspoň na tom, že general chaty by mněly ze slušnosti k ostatním zůstávat anglické, a že není nic špatného na tom hledat přátele ve svém rodném jazyce. A kdo se s tím nesmíří, má hrát na rp serveru a komunikovat quenijou :). Howgh
Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 06/10/2007 :  15:36:21  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Smutne je, ze ty jsi evidentne ne tak zcela pochopil, o cem jsme to primarne psali, tudiz pro mne nema smysl dal pokracovat v dalsich reakcich, protoze vest dva oddelene monology je ztrata casu pro nas pro vsechny. Povetsinou jsme zde totiz mluvili o nepsanych pravidlech a o slusnosti vyjadrovani v chatu serveru se statusem RP-ENG (!), kde je 98% populace anglicka ci anglicky "mluvici". Nemluvim tady rozhodne o zadnych prikazech, ze se MUSI mluvit pouze ENG. Avsak stejne jako je slusnost, kdyz nekam vejdes, rict "Dobry den", aniz by ti to nekdo narizoval, stejna slusnot by mela platit vsude. Pokud hledam na serveru CZ guildu a neumim ani kvaknout jinou reci nez cestinou, to se samozrejme muze stat. Pokud vsak nehledam obecne informace (a i ty se snazim ze slusnosti zkratit na minimum), ale pisu si s nekym blaboly v cestine misto pres /send nebo /f, jsem akorat nevychovany hulvat, co "pri vstupu do mistnosti nezdravi". Pokud jeste k tomu pridavam vety typu 'vyliz si treba prdel, kundo :)', o kterych zde byla pocatecni rec, tak jakakoliv obhajoba z tve strany ztraci v mych ocich smysl. Tim jsem pro sebe toto tema vycerpal a v tomto Topicu koncim ...

Go to Top of Page

Dragnor
Starting Member

48 Posts

Posted - 06/10/2007 :  20:21:28  Show Profile Send Dragnor a Private Message  Reply with Quote
Tak reagovalo se na puvodni post, ktery se tyka Snowburnu coz je jen "en" server. A priznavam, ze jsem se zcela zamerne vytrhl jen ten jeden problem, jelikoz mne zajimalo jaky zde panuje na toto tema nazor.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 08/10/2007 :  09:42:05  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Slusnej clovek napise treba "Sorry for my next sentence - its in my native language. Im looking for guild :)" a pak cesky text ze hleda ceskou gildu.

Jen cesky _cenzored_ si mysli, ze si muze delat co chce, kde chce a kdy chce.

Popravde - bejt u toho tak si na nem smlsnu a s chuti ho reportnu vcetne prekladu odpovidajicich slov do anglictiny a budu doufat ze dostane alespon mesic banan. Priste uz si to rozmysli.

Kvuli takovejmhle _cenzored_ se pak clovek muze leda stydet za to, ze je Cech presneji Moravak.

Ty jses taky dobrej debil ze jo
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 08/10/2007 :  09:56:48  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Když se sejde pět přátel v anglické restauraci u večeře: angličan, rus a tři češi, jak se budou bavit?

Podle stavu na serverech s českou minoritou bych typoval češi česky a hodně nahlas, a na ostatní fu2 ...
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 08/10/2007 :  11:30:35  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss
A tobe musel nekdo hodne ublizovat kdyz jsi byl malej, ze jediny co dokazes v 98% vyplodit je nadavky...

A tohle to ma prosim volebni pravo

Edited by - Atronach on 08/10/2007 11:31:02
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 08/10/2007 :  12:54:46  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
To jak víš, že má volební právo?

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 10/10/2007 :  08:24:26  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
A tobe musel nekdo hodne ublizovat kdyz jsi byl malej, ze jediny co dokazes v 98% vyplodit je nadavky...

A ty zase v 99% dokazes vyplodit jen pruzeni. Kombinovany s urazkama. Kdo je na tom teda hur?
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 10/10/2007 :  08:54:32  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A ty zase v 99% dokazes vyplodit jen pruzeni. Kombinovany s urazkama. Kdo je na tom teda hur?

Plne chapu, ze ty jako clovek, kteremu se rekne pravda to beres jako urazku a pruzeni a vubec me to neprekvapuje. Jediny kdo podle tebe ma pravdu jsi ty a vsichni ostatni jen prudi a urazi <g>

Misto kopani kolem sebe a pomateneho napadani lidi, kteri ti rikaji pravdu, bys mel stejnou energii venovat tomu proc jsi vyplodil takovy 'ulet' post v tomto topiku.

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 10/10/2007 :  13:53:54  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Ne, nemas to v hlave v poradku a nehodlam se s tebou dal bavit :)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 10/10/2007 :  14:56:47  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
No nevím, možná bych nepsal hned report (i když záleželo by na tom, jak bych měl zrovna náladu), ale všichni zůčastnění by šli do ignore.

a) jazyk - anglický server je jasný a argumentovat tím, že to není přikázáno je špatný alibismus.
b) špatný kanál - ptát se na guildu v kanále LFF je trošku mimo
c) nadávky na veřejném kanále, navíc to není ani general ale LFF.

To, že se dost lidí odmítá v hrách hlásit k čechům má právě tento důvod, viz úvodní post.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 10/10/2007 :  18:51:11  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Pointa je nekde jinde. Clovek co je evidentne novej a moc nevi o co jde se v nejakym kanale zepta cesky na guildu (a uprimne receno se nedivim, ze ASI nepochopil, co je to LFF) a lidi se na nej rovnou sesypali, s tim priblblem v cele. Fakt, ze to byl nahodou nejakej cesky mluvici clovek je, je nahoda a docela sranda.
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 20/10/2007 :  18:52:55  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Přečetl jsme si to znovu pozorněji a musím souhlasit, že pointa je vskutku někde úplně jinde.

Z textu je třeba vyjmout pasáž psanou octopissem a reakci na ní, pak to celé dává lepší smysl:

Evuulsara tells you, 'kundu nemam a jak vidno, dalsi kreten z ceska, vitej v ignore list'

/bow Evuulsara

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 20/10/2007 :  20:07:57  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
To je v praci takova nuda ze musis procitat stary topicy na foru? .)

.....
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 21/10/2007 :  02:20:03  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
To nastesti opravdu neni :))

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 27/10/2007 :  15:02:33  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pred par minutama na LFF kanalu (Snowbourn).

[LookingForFellowship] Lilienor: 'nějakej čech?'
[LookingForFellowship] Evuulsara: 'wrong channel, wrong language'
[LookingForFellowship] Lilienor: 'yeah:)'
[To LookingForFellowship] 'who says what;s correct language?'
[LookingForFellowship] Lilienor: 'hele je tady nějaká česká g.?'
[LookingForFellowship] Roddy: 'er the fact that this is an english server kind of gives a hint as to the preferred language'
[To LookingForFellowship] 'vim aspon o trech'
[LookingForFellowship] Lilienor: 'např.?'
[To LookingForFellowship] 'mrkni na www.imperium.cz'
[LookingForFellowship] Lilienor: 'ok dík'

[LookingForFellowship] Roddy: 'woot another few members of the ignore list'

ROFL. Zda se, ze dotycnej nejak zapomnel, kde se evidentne narodil

Stejné jako u WoW...

Takže na kterém serveru hraje nejméně čechů/slováků?
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 29/10/2007 :  10:46:01  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Nejde zjistit. Vynechal bych Snowbourn/Laurelin.
Ale je i jednodussi reseni - nelezt do ceskyho kinshipu.
Stejne ale nejak nechapu, kde je problem.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 09/11/2007 :  09:12:46  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Sou problémy :)) Někdy zkuste trial wow a puste si Barrens chat :) nebo STV chat a věřte mi, že to co zde popisujete je historka okresního formatu to by se vám Onoré de B vysmál :P
Go to Top of Page

pkiller007
Starting Member

1 Posts

Posted - 16/12/2007 :  22:04:44  Show Profile Send pkiller007 a Private Message  Reply with Quote
No jak sem to tu pročet, řikám si sranda. Osobně si myslim, že třeba nováček v onlinu ani neví co je LFF a když neumí anglicky je krapet v zadnici. Důvod proč sem odešel z WOW a Drakthulu byli právě vulgarity a naprostá ztráta atmosféry v takových chvílích. Zajděte si do Barrensu a poslechněte RONALDKA a jeho sexuální vychovu po africku a garantuju vám, že požitek ze hry se přepne na bod mrazu. Jinak ,i když umim celkem slušně anglicky, tak když se někdo v ňákym chatu zeptá česky, nenapíšu mu anglicky wrong něco please english, ale whispnu mu česky, že by měl přejít do angličtiny a snažim se ho navýst. Je zbytečný mu psát anglicky vysvětlení, aby si všichni mohli přečíst jak mistrně ovládám angličtinu a znám pravidla chování v online hře:-). To nic nemění na tom, že dotyčnej asi anglicky rozuměl když napsal "vyliž mi" atd..Tudíž další českej dob..k s prominutím, kterej teprve začíná poznávat svět a uhříky mu dávaj právo nadávat chlívním způsobem. Samozřejmě, že obyvatele chlíva se najdou i v jiných národnostech, ale my češi zřejmě vedem na což můžeme být hr...Ehm za co by sme se měli stydět:-). Jinak za ty nadávky souhlasim, že ban by prospěl. Třeba by si dotyčnej stihnul upravit stav svého libida, vzhledem ke stavu akné, a zjistil, že čuníků máme dost ve chlívech a do chatu v online hře(nic proti čuníkům vepřový mi chutná:-)) čuníci nepatří.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 17/12/2007 :  09:55:36  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
No jo, to vis, ve 13ti se teprve ucim sprosty slova jsem z toho na vetvi...
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 19/12/2007 :  18:07:32  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

No jo, to vis, ve 13ti se teprve ucim sprosty slova jsem z toho na vetvi...

to jsi dost pozadu, pokud vim deti od 3 let pokud jsou davany do skolky tak jejich repertoar nadavek leckdy predci rodice, co na tom ze neznaji vyznam daneho slova

lastfm
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 02/01/2008 :  16:40:59  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Pokud mě paměť neklame tak Angličtina je doporučený jazyk ne nařízený. Navíc Drak'thul má 90 procent populace čechoslováků. Čeština mě nechává chladným. To vy Lotrové ste nezažili protože si hrajete v přátelské atmosféře v nePvP hre.. Nepřeji vám číst si STV chat o tom jak tam každej nadává na to jak druhá frakce jsou lampy, že je tam někdo killuje :)
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 02/01/2008 :  17:24:03  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Drak'thul má 90 procent populace čechoslováků. To vy Lotrové ste nezažili protože si hrajete v přátelské atmosféře v nePvP hre..

Diky za informace o tom jak to vypada ve WoW a v PvP MMORPG hrach obecne. Nekam si to zapisu abych z toho nic nezapomnel a zaroven to dam jeste na nasi sekci LOTRO na forech aby z toho i ostatni clenove MDK neco meli.

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/01/2008 :  17:36:18  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Pokud mě paměť neklame tak Angličtina je doporučený jazyk ne nařízený. Navíc Drak'thul má 90 procent populace čechoslováků. Čeština mě nechává chladným. To vy Lotrové ste nezažili protože si hrajete v přátelské atmosféře v nePvP hre.. Nepřeji vám číst si STV chat o tom jak tam každej nadává na to jak druhá frakce jsou lampy, že je tam někdo killuje :)

Je az s podivem ze se vzdycky tak jednou za mesic najde nekdo kdo se do tohohle topicu prijde znemoznit.

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 02/01/2008 :  21:51:31  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Vidíš to už jen tmínka o WoW a jsem znemožněný :) A to sem býval jedním z Vás :P Jdu si ze sklopenýma ušima hrát tu svou WoW omalovánku a ty si zase můžeš jít hrát se svým Pytlíkem. Nenech se rušit :)

Edited by - Azkaban on 03/01/2008 08:42:45
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/02/2008 :  23:42:44  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
No tak ja jsem za tech 150 hodin co mam nahrano neslysel na Laurelinu /RP/ ani jednu nadavku v chatech. Ani jeden cz speak - na druhou stranu ani zadne Rp ;-))

Takovy normalni slusny server.

Co se tyce te kauzy - vulgarni mluva - vadi, cestina - nevadi.

Spamovat = psat 1 hlasku porad dokola.. to si ujasnete. to on nedelal a ENG je skutecne jen preferred.. at uz je to alibismus nebo ne. Oni nemaji pravo mu nadavat.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/02/2008 :  08:46:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
mesic uplynul a je tu dalsi :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 14/02/2008 :  09:37:15  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
hned 2

lastfm
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 14/02/2008 :  12:01:14  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Cece Pertho tys mel recht ten cyklus je skutecne zhruba 30denni :)

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

honcka
Starting Member

11 Posts

Posted - 14/02/2008 :  20:25:59  Show Profile Send honcka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

No tak ja jsem za tech 150 hodin co mam nahrano neslysel na Laurelinu /RP/ ani jednu nadavku v chatech. Ani jeden cz speak - na druhou stranu ani zadne Rp ;-))

Takovy normalni slusny server.

Co se tyce te kauzy - vulgarni mluva - vadi, cestina - nevadi.

Spamovat = psat 1 hlasku porad dokola.. to si ujasnete. to on nedelal a ENG je skutecne jen preferred.. at uz je to alibismus nebo ne. Oni nemaji pravo mu nadavat.

Ty hraci, co skutecne hrajou RP maj parametr RP a maj sedy jmena a moc se s ostatnima nebavej

ENG je sice prefered, ale tahle hlaska patri do OOC ne do LFF chanelu, kdyby to napsal do OOC tak by ho imho nikdo neserval
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/02/2008 :  21:39:52  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote

+1

tuhle nekdo v advice resil, ze mu zdrhla zenska..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000