Author |
Topic  |
Brandorad
Starting Member
5 Posts |
Posted - 13/07/2007 : 20:14:43
|
Mam malý dotaz. Až do ted jsem žil v naivitě a přesvědčení, že v areně se nesmí používat jídlo a voda (nemyslm magovu magickou) a doplnovat si tak hp a manu. V poslední době se ale mě a mýmu kámošovi množí případy kdy vidíme jak si někdo odběhne za sloup a tam se v pohodě doplní. Zajímalo by nás jak je to možné, protože nám to systém povolit nechce. Připadáme si tak celkem v nevýhodě a musim říct, že za tu dobu co jsme to zjistili, nám rating spadl o nějakých 150 bodů na současných 1650 což neni přilíš příjemné ani motivující do dalších zápasů. Otázka proto zní, jak je možné v areně pít a jíst.
|
|
| |
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 14/07/2007 : 07:32:51
|
je to mozne tak jako vsude jinde 5s bez utoku -> ses mimo kombat -> pijes
voda pouzitelna v arena se da koupit za honor |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 14/07/2007 : 10:59:55
|
quote: Originally posted by Brandorad nám rating spadl o nějakých 150 bodů
se mne enchce verit ze ve 2v2, vam jenom kvuli piti vody spadl rating o 150. to ja asi hraju uplne jinou hru, ptz prilezitosti ve 2v2, byt 5s mimo kombat a pak si sednout a v klidu se dopit, nevim no. Podle mne stejne raritni jako ve 2v2 potkat 2 wary v jednom teamu:) ale mozna se pletu ja. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 14/07/2007 : 15:14:18
|
i ve 2v2 se chlasta, chlasta se vsude, od 3v3 se dokonce i ressuje ;) |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 14/07/2007 : 17:38:13
|
quote: Originally posted by MegaDeath
i ve 2v2 se chlasta, chlasta se vsude, od 3v3 se dokonce i ressuje ;)
3v3 chapu, ale 2v2, hm, divne ze proti mne se jeste nikdo nikdy nenapil, asi se chlasta u ratingu +/-2000, tam totiz nehraju;] |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 14/07/2007 : 19:40:09
|
Ve 2v2 se chlasta asi nejspis u kitovaci grupy.. Treba druid a resto shaman, ci elemental? Kdyz bude fokus do druida, shamanek si nachvili odskoci za sloup a v klidu dopije a pak muze jit jen dohealovat druida a vyhrat. Nebo treba mage+random. Asi rogue. Zamestna oponenty, nekoho instantnou nebo lepe receno proste sundaj. Mage utrpel tezky zraneni a utika, da ovci a chce utyct za sloup.. Oponent pouzije insignii a jde za magem, rogue se ale uz postara o to, aby oponent maga nadale neobtezoval. Mag si dopije, dozere a da si treba posledni ranu
Ve 2v2 se chlasta a ji jedine v nejaky finalni fazi imo. Nepamatuju si, ze bych se s tim setkal, ale jinak ve 3v3 vcelku casto. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 14/07/2007 : 19:49:20
|
Vodu použitelnou v aréně koupíš v baráku kde se kupují věci za honor. |
 |
|
Brandorad
Starting Member
5 Posts |
Posted - 16/07/2007 : 10:20:32
|
Dik za odpověď, určitě až bude nějaký zase 10+ minutový duel tak to využijem. Jinak s tim sosáním jsme se setkali právě při těch dlouhých soubojích, proti hunterovi a paladinovi (asi třikrát za sebou) a pak proti resto druidovi a už ani nevim komu. Tím víc nás to naštvalo, protože by jsme je porazili, nedoplnit si manu 3vs3 a 5vs5 nemůžu moc dobře posoudit, protože tyhle týmy mám spíš pro zpestřední a úspěchy v nedohlednu. |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 16/07/2007 : 11:12:23
|
Vyuziju tento topik "sosani v arene" k odnasravaci poznamce:
lock je v soucasnosti uplne mimo!
uf to se mi pekne ulevilo  |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
Edited by - Seth on 16/07/2007 11:16:01 |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 16/07/2007 : 11:51:59
|
quote: Originally posted by Seth
Vyuziju tento topik "sosani v arene" k odnasravaci poznamce:
lock je v soucasnosti uplne mimo!
uf to se mi pekne ulevilo 
a proc je mimo? po 2.2 castecne mimo bude, ale ted?:) navic lock v arene nemusi sosat, bandage+lifetap a nemusi cekat az vypadne z combatu, ze jo |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 16/07/2007 : 13:06:14
|
je to spousta veci, ktere se proste sesli v jednom povolani a ktere delaji z locka ne classu jako jsou vsechny ostatni, ale neco vic
Dot dmg, minimalni LoS problemy, CC, pet, channeled kouzla, HP a dalsi |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Sheenaz
Starting Member
67 Posts |
Posted - 16/07/2007 : 13:18:13
|
A to je duvod, proc jsem maga uz par tejdnu nelognul a trenuju locku. lvl 65 atm :D |
Shu Oxx |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 16/07/2007 : 13:21:53
|
nelzi, videl jsem te minulej tejden v Og |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 16/07/2007 : 14:25:51
|
Fakt je že lock je momentálně dost mimo - pokud pominu to že třeba s warem po počátečním nadotování umřeš ať se pak stane cokoli (zažil jsem locka co zbytek fightu úplně nesmyslně spamoval fear do imunity, a stejně vyhrál), tak možnost dělat damáž a přitom se současně dost významně healovat je celkem ujetá. V podstatě to nezabiješ dokud tomu nedojde mana a nezabije se to lifetapem samo...
Uvidíme co s tím udělá nadcházející fungování resilience na dotky, to bylo prakticky nevyhnutelné - těch 10% imho pomůže, ale nezachrání to. Navíc na to dojede spousta dalších klas, který se sníží damáž přestože nedělá všechnu jen dotama. |
 |
|
Albis
Starting Member
30 Posts |
Posted - 16/07/2007 : 15:39:14
|
Dojedou na to taky shadow priesti... ktery uz nerfovany byli a jeste tohle:( |
Lantos <Immune> undead priest , Drak'thul |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 16/07/2007 : 15:48:28
|
Lock je parádní easy char.. skvěle se odreaguješ při hraní této clasy... na 40 dostaneš poníka zadara epiq za quest.. co víc si přát :)) Je to přestě pro takové lamy jako jsem já. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 16/07/2007 : 16:03:40
|
!!!! ATTENTION PLEASE !!!!
Dneska jsem dal 2x, ANO 2x za sebou Demonology Locka pred OG !!!111"3 Takze se vracim k warrovi. Na shadowpriesta ve 2.2 se tesim, ted je to demence proti warrovi na duelu |
|
 |
|
Sheenaz
Starting Member
67 Posts |
Posted - 16/07/2007 : 16:10:47
|
nelzi, videl jsem te minulej tejden v Og
to jsem asi vyrabel shadowcloth :D |
Shu Oxx |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 16/07/2007 : 16:43:45
|
aha ste mysleli "mimo" jako ze je silny? (ja sem si prave myslel ze dotycny myaslel "slaby" proto mne to nehralo), mno asi jo:) pokud war nema 120dps 2handu tak se moc nechyta, nicmene porad plati ze prumerne inteligentni rogun se solidnim equipem si i demonolohy locka povodi jak varenou nudlu, dobry frost mag taky neni bez sance a o BM hunterovi ani nemluve. a nevim co resite, wow neni hra o duelech ve smyslu skillu, pokud chcete fer duely, reroll na Quake ]|[ pak uz se budete vymlouvat jenom na spatnou mys a ty "strasne lagy" co vam znemoznuji vyhravat:D |
Edited by - qsubt on 16/07/2007 16:45:32 |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 08:30:31
|
ja vidim problem nekde jinde jak jsem psal vys - lock je classa, ktera ma defakto "all in one"
nejak si nemuzu vzpomenout jake by mel mit zapory cloth class: nejvic HP ze vsech cloth, armor na +heal, stony na heal, fear, coil, seduce, sacrifice dmg class: pet, minimum LoS problemu, DoT, DD, channel, drain ehm ehm buff class: sutr, imp, detekt (ehm), breath (ehm,ehm)
Cim vic se nad tim zamyslim, tim vic mi lock prijde jako UPLNE mimo
EDIT: nepochopte to spatne, nemluvim zde o nejakem 1vs1, jde jen o to, jak je classa "celkove vyvazena". Warr muze byt imba, ale potrebuje k tomu support a nema skoro zadne CC. Nebo treba paladin - super healer, ale muze pouze reagovat na situce - nema HoTky ani CC atd... Kazde povolani ma nejake klady a zapory a nejake nedostatky, kterejma se diferencuje oproti jinym classam. Tohle mi u locka chybi. Kdesi jsem cetl ze meritka pro nastaveni classy jsou: Raid, solo, group, PvP.
link je hodne starej, ale nevidim duvod proc by nemohl platit i ted |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
Edited by - Seth on 17/07/2007 08:37:46 |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 08:37:43
|
no kombo SP+lock melo jednu zasadni slabinu...kdyz souperi vytahli SR gear...a to uz ted nepude ;-) a vy tu jasate nad 10ti %ama z dotek :-D |
no mmo
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 08:40:39
|
quote: Originally posted by celdric
no kombo SP+lock melo jednu zasadni slabinu...kdyz souperi vytahli SR gear...a to uz ted nepude ;-) a vy tu jasate nad 10ti %ama z dotek :-D
10% je malo a NIC to nevyresi a do doby nez to Blizz opet nejak vyresi ver, ze se bude pouzivat 20SR enchant na palici a 15SR enchant na cloak -> a pote i z BT Night`s End jako standardni vybava. Spolu s aurou/bufem to bude dost na to, aby to vsechny locky totalne nasralo a mozna i donutilo Blizz prehodnotit nastaveni |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 08:43:49
|
10% je malo a NIC to nevyresi a do doby nez to Blizz opet nejak vyresi ver, ze se bude pouzivat 20SR enchant na palici a 15SR enchant na cloak -> a pote i z BT Night`s End jako standardni vybava. Spolu s aurou/bufem to bude dost na to, aby to vsechny locky totalne nasralo a mozna i donutilo Blizz prehodnotit nastaveni
no jasne je to mozny, ale porad dost rozdil proti situaci kdy jednim klikem jsi natah na sebe 250+ SR resistu a 80% dmg od tohohle dua vcetne CC na tebe proste neslo :-)
me fakt nekdy pripada, ze si z vas blizzard dela cviceny manasky...prvne jsem si toho vsiml v PvE raidovani a sralo me to jaxvina...ale ted uz se s tim serou i do PvPka...proste total pohreb :-) |
no mmo
|
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 08:57:58
|
quote: Originally posted by Seth lock je classa, ktera ma defakto "all in one"
Neni to tak dlouho, co se tu tohle prohlašovalo o jiné, mnohem chlupatější, classe. Ty Sethe, kdy jsi se proboha nakazil tou Rahmanitidou?  |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 09:47:38
|
Narozdil od Rahmana vidim u druidu jiste omezeni, ktere on z pohledu warra nevidel. Lepe receno nechtel videt. |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 10:08:48
|
imho kdyz se clovek podiva do top tymu at uz v 2vs2 3vs3 5vs5 tak tam zrovna moc locku neni :) ...
kde je chyba v uvaze? |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 10:24:15
|
quote: Originally posted by beldor5
imho kdyz se clovek podiva do top tymu at uz v 2vs2 3vs3 5vs5 tak tam zrovna moc locku neni :) ...
kde je chyba v uvaze?
V 2v2 to zas "tak" zlé není.
A v 5v5 se loci nahoru spíš "zase" dostávají a nahrazují celkem efektivně mágy na CC a pruzení healerů. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 10:36:19
|
ja jen ze je cudne poslouchat jak je lock op a pak videt realitu obecne je na 5vs5 lock bez SL rekl bych tak 3-4sekundova zalezitost pri fokusu... |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 10:45:58
|
vyjdu ze slusne stranky http://www.geekboys.org/arena/index/2/all/all/all/all/
13 locku v top 20 v 2vs2 rozhodne neni moc, pravda
Proc myslis, ze je lock v 5vs5 jako first target? Best risk/revard - SL lock je proste tank se vsim co tank ma mit - tzn kotel HP, +heal, sac - navic ma moznost CC, peta, +rezistu - proste tank, kterej je lepsi nez "tanci"
|
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 10:52:59
|
locka v 5v5 moc casto neberem jako prvni target, prece jen kazdej 5v5 lock je pripravenej na roli tanka vic nez dobre, 500 resilience neni vyjimka a kotel HP se soullinkem z nej delaj nezabitelnej cil - uhealovat ho neni problem, sem tam BoP/BoF a no chance |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 11:03:44
|
btw uz se tesim na dobu kdy first target v 5vs5 bude paladin - mozna uz pristi patch... |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 11:07:34
|
btw uz se tesim na dobu kdy first target v 5vs5 bude paladin - mozna uz pristi patch...
kdyz vidime ze paladin ma 12k many a pve veci tak je pro nas prvni target uz ted |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 11:32:42
|
Proč příští patch? Paláti se normálně jako první jedou, od doby co Blizzard omylem udělal z Mass Dispelu použitelné kouzlo.
Ideálně si palát hodí bublinu a rozjede velkej heal  |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 11:48:23
|
K tomu massdispellu, prijde mi trosku OP 0,5sec cast. Ve 2v2 nas takhle casto davalo klasicky kombo SP+Lock. Zvladam toho hodne a reaguju rychle na vsechno, ale do 0,5sec massdipelu se jentak netrefim... a hlavne kdyz je mala arena, tak ten dispell vzdy trefi. Tak to musim jistit, jak zacne paladin healovat v bubline - Warstomp(mg zase resist? neresistnul mi to predtim 5x za sebou?) + intercept (lol zase resist, tak to ne..) a v tom ho nejak "dorazit" a on ten dispell pak uz neda.
Jeste neco chci rict, resist, resist a zase resist. |
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 12:00:54
|
locka v 5v5 moc casto neberem jako prvni target, prece jen kazdej 5v5 lock je pripravenej na roli tanka vic nez dobre, 500 resilience neni vyjimka a kotel HP se soullinkem z nej delaj nezabitelnej cil - uhealovat ho neni problem, sem tam BoP/BoF a no chance
1.500resil neudelas max tak 420 pokud nebudes do vseho hazet resil gemy(a to nikdo nedava) 2.mluvil jsem o lockovi bez Sl,se sl vydrzim 30% vic takze jasne prvni target nebudu(learn2read). 3.Asi pred mesicem jsem nekde videl vypis s presnym vypsani toho jake chary jsou ve vsech tymech 2000+rating ve vsech laderech a lock urcite svymi pocty neownoval(na 2vs2 byljednou z nejzastoupenejsich v 3vs3 a 5vs5 to uz bylo mnohem horsi)..nejakych 20top tymu me nijak zvlast nezajima ,jde mi o prumer..... |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 12:00:57
|
quote: Originally posted by Marigold
Proč příští patch? Paláti se normálně jako první jedou, od doby co Blizzard omylem udělal z Mass Dispelu použitelné kouzlo.
Ideálně si palát hodí bublinu a rozjede velkej heal 
Seth ma obecne problemy s necim novym, neobvyklym. Jit prvni do pala, platu (prestoze nejvic skodi) proste nejde.
Edit: Ono se to tyka mnoha lidi, kupodivu ti, kteri jsou byli prvni nepouzivali bezne postupy. |
Edited by - Khaot on 17/07/2007 12:01:55 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 12:07:02
|
quote: Originally posted by beldor5
locka v 5v5 moc casto neberem jako prvni target, prece jen kazdej 5v5 lock je pripravenej na roli tanka vic nez dobre, 500 resilience neni vyjimka a kotel HP se soullinkem z nej delaj nezabitelnej cil - uhealovat ho neni problem, sem tam BoP/BoF a no chance
1.500resil neudelas max tak 420 pokud nebudes do vseho hazet resil gemy(a to nikdo nedava) 2.mluvil jsem o lockovi bez Sl,se sl vydrzim 30% vic takze jasne prvni target nebudu(learn2read). 3.Asi pred mesicem jsem nekde videl vypis s presnym vypsani toho jake chary jsou ve vsech tymech 2000+rating ve vsech laderech a lock urcite svymi pocty neownoval(na 2vs2 byljednou z nejzastoupenejsich v 3vs3 a 5vs5 to uz bylo mnohem horsi)..nejakych 20top tymu me nijak zvlast nezajima ,jde mi o prumer.....
400 resil+ das se SL lockem bez gemu na resil s arena gearem jak prd.. Zapocitava se tam resilience z talentu tusim, +3% snizeni critu coz by bylo prave dost v cislech a odpovidalo by to tomu. Btw soul link je nyni 20%, wtfomgnerfed? + Mozna jeste nejakejch total v "zavorce" 10% z psych dmg diky VW kterej se nepouziva  |
|
Edited by - Shatteren on 17/07/2007 12:10:49 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 12:10:38
|
500 resilience neni takovej problem, lockove maj dva sety, kdyz si veme 2/5 a 3/5 hned ma 2x bonus 35 resilience vim ze treba jeden priest od nas z battle groupy ma 507 resilience a nema jeste arena weapon |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 12:19:05
|
-mno pokud pocitas -3% crit s talentu do resil tak to jo,(ale logicky je to horsi,protoze to nesnizuje dmg z critu.) -30% beru 20% sl a +70rezist all(logciky ) to dela tak 30% podle slozeni enemy grupy btw:dej link na arm. toho priesta co ma 507resil rad mrknu... (2druhy setu na dva bonusy ma snad kazdej) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 12:19:39
|
dal bych link, kdyby mi jela armory.. ani fora mi nejdou... |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 12:20:01
|
quote: Originally posted by Khaot
Seth ma obecne problemy s necim novym, neobvyklym.
Dik za podporu! |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 12:58:53
|
quote: Originally posted by Seth Dik za podporu!
No neni zac, hlavne ze vis, na koho se muzes spolehnout  |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 13:41:02
|
dal bych link, kdyby mi jela armory.. ani fora mi nejdou...
Dnes maju maintenance ;( |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 13:45:07
|
quote: Originally posted by DarkFace
dal bych link, kdyby mi jela armory.. ani fora mi nejdou...
Dnes maju maintenance ;(
... zatímco zítra to prostě jen nepojede. |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 15:32:33
|
quote: Originally posted by ZiELL
K tomu massdispellu, prijde mi trosku OP 0,5sec cast. Ve 2v2 nas takhle casto davalo klasicky kombo SP+Lock. Zvladam toho hodne a reaguju rychle na vsechno, ale do 0,5sec massdipelu se jentak netrefim... a hlavne kdyz je mala arena, tak ten dispell vzdy trefi. Tak to musim jistit, jak zacne paladin healovat v bubline - Warstomp(mg zase resist? neresistnul mi to predtim 5x za sebou?) + intercept (lol zase resist, tak to ne..) a v tom ho nejak "dorazit" a on ten dispell pak uz neda.
Jeste neco chci rict, resist, resist a zase resist.
Sorry, ale bez toho to bylo naprosto zbytečné kouzlo. I díky tomu byla Paladinská bublina - imunita na všechno, a palát přitom dál nerušeně funguje - hodně mimo; když dostala paladiny i horda, tak se ostatně dal nějaký counter ze strany Blizzardu automaticky čekat :D
Takhle alespoň není bublina samospasitelné "IWIN" kouzlo. Bránit se mass dispelu rozhodně dá, například tím že se priest hodí do jakékoli formy CC, že. Onehdá si dokonce palát hodil bublinu a okamžite nato mi hodil hamr of pičus (!).
Jde o to že všichni jsou zvyklí že bublina řeší cokoli, palát v klidu vyhealuje všechny naplno a jede se znova, a team s paladinem automaticky vyhrává. To už prostě naštěstí neplatí, teda ne stoprocentně.
Pokud Ti 20% resist na stun (15 talenty, 5 meta gem) přijde mimo, schválně se podívej jak "zaručeně" funguje fear. Pokud Ti ho někdo resistne šestkrát po sobě, buďto máš zatracenou smůlu, nebo napiš ticket protože tak to prostě nefunguje. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 17:37:06
|
Jde jen o to, ze mi to ressistujou porad. Moc krasne se mi na to diva, warstomp ressist a intercept ressist
Jinak k paladinovi, hral jsem ho a bez bubliny je to asbsolutni bezmoc, hlavne holy. Bublina byla vlastne jedina zachrana co ten paladin mel kdyz nepocitam HoJ<- Insignia.. Takze by se dalo spis spekulovat o tom, ze byla blbost od strany Blizzardu resit paladina bublinou a ne nicim jinym. Nebo aby ta bublina slouzila jen k sebeobrane a ne k tzv. "absolutnimu" healovani.
Ted to mas proste OP Massdispell vs OP Bublina.
Na lvl 60 kdyz se rankovalo, tak jsem nesnasil paladiny kvuli tomu neprerusitelnymu healovani.. Nabehli jsem treba ve 4 na Lumbermill, prisel tam paladin s warrem, palat okamzite nahodil bublinu a nepretrzite overhealoval warriora. Ten warr jentak hazel WW kolem vlajky aby se to nedalo zabrat a kratce potom co paladinovi skoncila bublina, tak tam uz dorazili jejich kamaradi |
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 18:15:35
|
No právě, a jak bys tu bublinu řešil, než (jako prase drahým a dost nepraktickým) kouzlem kterým jde sundat, a které navíc má jediné povolání? S 1,5s casttimem byl mass dispel skutečně dost naprd, teď je situačně použitelný, a to prakticky JEN proti té (jinak nezrušitelné) imunitě.
Jinak palát má taky hamr of pičus a freedom, nemluvě o plátech a štítu, samozřejmě. To že je spousta paladinů zvyklá že se jim nemůže nic stát, neb buble vše řeší, a jedou v PVE equipu, to je jejich problém 
Jinak pravdu máš v tom že Blizzard vytlouká klín klínem, zásadní je že Divine Shield vůbec neměli do hry dávat, nebo měl fungovat jako kostka, čili imunita za cenu toho že nemůžeš nic dělat...
Krásně je to vidět na tom jak neustále bojujou s tím aby alespoň jakžtakž fungovaly stráže v neutral městech, a svoje vlastní opravy (sítě, ignorování vanishe...) si zase obratem likvidujou (Cloak of Shadows). |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 21:30:54
|
ja vidim problem nekde jinde jak jsem psal vys - lock je classa, ktera ma defakto "all in one"
nejak si nemuzu vzpomenout jake by mel mit zapory cloth class: nejvic HP ze vsech cloth, armor na +heal, stony na heal, fear, coil, seduce, sacrifice dmg class: pet, minimum LoS problemu, DoT, DD, channel, drain ehm ehm buff class: sutr, imp, detekt (ehm), breath (ehm,ehm)
Cim vic se nad tim zamyslim, tim vic mi lock prijde jako UPLNE mimo
UPLNE mimo? tak jak bys ho omezil teda aby byl v lajne s magem a dalsima?:)
proc asi ma ze vsech cloth nejvic HP? to je saakramencky tezka otzka, clothak mag ma napr blinky, frost novy, s moznosti talentu kostku a zalozni frost novy od peta - zpusoby jak si otravneho wara , rogunu a ja nevim koho jakz takz drzet od tela, prist ma zas ty svoje stity, healy, shadowfenda a ja ani nevim co vsecko, shadow prist ma nejakou redukci na melee dmg /?/, dalsi clothak je kdo? aha uz nikdo, tak lockova stamina je jeho jedina "zbran" jak neumrit behem par sekund po chargnuti/cheapshotu+expose armoru.
seduce, sacrifice, imp - no a co jako, soucasne to nema pokud se nepletu, a seduce jeste nekdo pouziva?:) stony na heal, jo ma, je to taky v podstate jeho jediny "buf" co muze parte poskytnout. prist ti da stamina buf a stit to je v podstate tolik HP co kamen. invisibilitu a vodniDech beru spis jako bufy kvuli dispelu ne jako nejak jinak prinosne.
armor na heal, jo ten je good, ale "armor" neni az tak presne oznaceni, ptz k armoru prida presnou 0.
coil? nic extra -> trinket, fear a co jako? fear ma i war, prist, kazda classa ma neco obdobneho, tak to moc nechapu jako argoment pro UPLNOU MIMOvost.
channel, drain, bez prislusnych talentu to neni az tak skvele.
a podle mne zapomnels na jednu vec, kera loka dela snad krapet vyjimecnym proti jinym cast charakterum a to life tap. btw skoda ze na charaktery s INT<X nefunguje banish, meli by to blizzy dat do 2.3:) GL a neberte mne moc vazne;] ale ten life tap sem myslel vazne, to je skvele kouzlo.
|
Edited by - qsubt on 17/07/2007 21:38:02 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 22:10:24
|
to s tim fearem u warra jsi doufam nemyslel vazne... A vubec, srovnej CC Locka s CC jaky ma enha shaman... ze by nulovy? A warr nema taky nic, ten fear je hodne smesnej a jinak stuny irelevantni.
A vem si demonology locka, je to skoro dalsi tank, velka resilience.. Peta kterej "solne" maga, 3sec stun na zacatek, Deathcoil, Fear spam s doteckama a pet te mlati, life drain, shadowburn na CD.
Sry, ale minimalne demo lock je mimo a to ne jen kvuli tomu ze je to desnej ez mod |
|
Edited by - Shatteren on 17/07/2007 23:36:21 |
 |
|
Topic  |
|