Author |
Topic  |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 29/06/2007 : 11:12:49
|
zdravim, mam problem. Jdu primo k veci.
Skiluju si engineering ... 1...100....250 ... a jdu si mrknout na tu specializaci ... kvesty na specializaci dava nejaky goblinek v ratchetu, zajedu tam, "promluvim" s nim a nic... nenabidl mne zadny qvest... pak mne napadne, ze je to mozna bugle, ono ta postava uz kdyzsi davno mela engineering 300/300 (gnomish), tak sem si zajel za gnomish masterem do booty Bay, a vida, nabizi mne renewal kartu za 2G, kupuju ji teda, a cekam ze mne treba nabidne at se naucim ty gnomske recepty, transportacni trinket apod, ale ne, nenabidl mne vubec nic:( sem si rikal aha, mozna si system pamatuje ze uz mne to jednou naucil... tak eng skiluju na 325, coz je nejnizsi tbc gnomsky recept (Gnomish Flame Turret) a doufal sem ze ten mne nabidne k nauceni, nenabidl:/
tak nejak nevim co soudruzi udelali spatne:( nemel nekdo podobny problem?
|
|
| |
tjtm
New Member

113 Posts |
Posted - 29/06/2007 : 11:29:28
|
Neporadim ti, ale pridam se k dotazu. Zase po case jsem zacal expit alta (48lvl) a divam se co ma za skilly. Engineering byl jeden z nich, tak jsem zvedl skill na 240 a uvedomil si, ze mam koupeny goblin recept a specializaci neumim. Lital jsem od jednoho trenera k druhymu, ale nikdo mi nenabidl zadny quest, at uz na gnomish ci preferovan goblin. Kontroloval jsem to s databazi na allakhazam a ty posrany npc me proste meli v <> a nechteli me nic naucit. Ale je to tak cca 3 tydny zpatky, od te doby jsem to neresil...Rozumna odpoved by bodla, at zjistim, jestli jsem debil ja nebo je chyba nekde jinde. |
We are the ones we’ve been waiting for. |
 |
|
zomgz
Starting Member
76 Posts |
Posted - 29/06/2007 : 15:00:23
|
quote: Originally posted by tjtm
Neporadim ti, ale pridam se k dotazu. Zase po case jsem zacal expit alta (48lvl) a divam se co ma za skilly. Engineering byl jeden z nich, tak jsem zvedl skill na 240 a uvedomil si, ze mam koupeny goblin recept a specializaci neumim. Lital jsem od jednoho trenera k druhymu, ale nikdo mi nenabidl zadny quest, at uz na gnomish ci preferovan goblin. Kontroloval jsem to s databazi na allakhazam a ty posrany npc me proste meli v <> a nechteli me nic naucit. Ale je to tak cca 3 tydny zpatky, od te doby jsem to neresil...Rozumna odpoved by bodla, at zjistim, jestli jsem debil ja nebo je chyba nekde jinde.
iba tak strelim...neuci sa to nahodou z nejakej knihy co tam lezi? |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 29/06/2007 : 15:28:58
|
quote:
iba tak strelim...neuci sa to nahodou z nejakej knihy co tam lezi?
specializacni qvesty by mel zadavat Tinkerwiz v Ratchetu, to ze mne nic zadat nechce je vec druha a to ze mne ten ten manik v BB primo nabizi Renewal kartu bez splneneho kvestu je vec treti a ze mne nic nenauci je vec ctvrta:( |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 29/06/2007 : 15:45:03
|
imho bug Q sis zkousel nabrat dobre Renewal si zaplatil taky dobre
Bug je ze te nic neuci - zkus ticket GMs - nekde jsem cetl neco o respecu mezi goblin/gnomish, ale nevim zda to je uz ve hre. |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 29/06/2007 : 15:52:59
|
quote: Originally posted by qsubt
quote:
iba tak strelim...neuci sa to nahodou z nejakej knihy co tam lezi?
specializacni qvesty by mel zadavat Tinkerwiz v Ratchetu, to ze mne nic zadat nechce je vec druha a to ze mne ten ten manik v BB primo nabizi Renewal kartu bez splneneho kvestu je vec treti a ze mne nic nenauci je vec ctvrta:(
Hele už dlouho jsem huntera nehrál ale mám pocit že jsem se takhle nachytal hunterem - v tanarisu jsem vzal quest, dolít jsem do ratchetu, kartu renewal mám ale až dodatečně jsem zjistil že teleporter si můžu udělat do winterspringu a ne do tanarisu. Buď jsem to jen nějak zlamil a udělal špatnou specku nebo nevím.
Nekontroloval sis to? :) |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 29/06/2007 : 16:07:37
|
quote:
Hele už dlouho jsem huntera nehrál ale mám pocit že jsem se takhle nachytal hunterem - v tanarisu jsem vzal quest, dolít jsem do ratchetu, kartu renewal mám ale až dodatečně jsem zjistil že teleporter si můžu udělat do winterspringu a ne do tanarisu. Buď jsem to jen nějak zlamil a udělal špatnou specku nebo nevím. Nekontroloval sis to? :)
goblini maji whinterspring, gnomska specka gadzestan, to je normalni
muj problem je, ze jsem proste kvest na volbu specky (v ratchetu) Gnome Engineering nedostal, NPCecko (Tinkerwiz) mne ho nechce dat, to je alfa omega. Mam renewal gnom kartu ale nejsu gnom engineer bo v AH recepty kde je podminka na gnom eng, tak ty mam "cervene"
edit: tak po GM ticketu sem dostal nasledujici radu
 na dotaz kde mam jit a jak se kniha jmenuje, mne rekl ze neni opravnen mne to rict. takze nakonec zomqz zda se nebyl daleko od pravdy EDIT2: Tanaris 65.15 je kniha, konec dobry vsecko dobre, konec topicu. |
Edited by - qsubt on 29/06/2007 17:27:44 |
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 29/06/2007 : 20:52:43
|
A delal si ten Q, kde musis napred vyrobit nejake ty kraviny co chce?
Nevim jak u hordy, protoze tam sem eng neskilloval u zadne postavy, ale u aliku byl postup takovy, ze napred jsem nabral q v IF, kde me to poslalo do Tanarisu a tam jsem dostal q, ze mu musim napred vyrobit nejake ty kravinky a az pak me ucil ty recepty podle specky. |
To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit. |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 01/07/2007 : 21:06:33
|
jak to teda dopadlo? dobre?
btw kdyz si respecnul engy prisel si o skill? a nebo to bylo neco jak BS, kde prijdes jen o spec. recepty, kdezto common ti zustanou? |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 02/07/2007 : 18:00:38
|
quote: Originally posted by Seth
jak to teda dopadlo? dobre?
btw kdyz si respecnul engy prisel si o skill? a nebo to bylo neco jak BS, kde prijdes jen o spec. recepty, kdezto common ti zustanou?
jo, dobre, proste sem mel nejak porad aktivni starou specializaci, nechapu moc ze to pres drop profese nejak "zustalo" ale to neni uz moje starost, no a tak sem jenom zaletel do tanarisu na lokaci 65.15, do te chatrce, koukl do knizky, vybral specku a bylo to, ani ten vstupni quest sem nemusel delat. |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|