Author |
Topic  |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 08:45:25
|
Jak jste si mohli všimnout Bohemka se teď krásně pročistila. Avšak jsou v ní teď příšerné mezery a nedá se ani říct, že by ve městě byli nějaké ulice. Co nejdříve začneme s přestěhováváním domků více do centra a se zaplňováním volných míst. Kdo bude ve hře až budu i já, tak ať mně co nejdříve kontaktuje a půjdeme na věc.
|
|
| |
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 20:00:21
|
quote: Originally posted by Jorssk
Jak jste si mohli všimnout Bohemka se teď krásně pročistila. Avšak jsou v ní teď příšerné mezery a nedá se ani říct, že by ve městě byli nějaké ulice. Co nejdříve začneme s přestěhováváním domků více do centra a se zaplňováním volných míst. Kdo bude ve hře až budu i já, tak ať mně co nejdříve kontaktuje a půjdeme na věc.
Jorssi,
a nemuzes napsat, kdy se zhruba objevis ve hre ty? At se podle toho muzeme zaridit. |
|
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 21:09:15
|
quote: Originally posted by WanargiMort
Jorssi,
a nemuzes napsat, kdy se zhruba objevis ve hre ty? At se podle toho muzeme zaridit.
jorsk je teď dva dny v práci takže se neobjeví, ale když dá dispozice kam ty domy dávat tak ho můžu zastoupit :-) |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 21:24:34
|
quote: Originally posted by Quartax
Jorssi,
a nemuzes napsat, kdy se zhruba objevis ve hre ty? At se podle toho muzeme zaridit.
jorsk je teď dva dny v práci takže se neobjeví, ale když dá dispozice kam ty domy dávat tak ho můžu zastoupit :-)
Prima. Matesa, Ufona, a Dafa prihlasuju do vyberoveho rizeni na nejakou fajn parcelu 
BTW primlouval bych se za to aby milicionarem byl jmenovan taky Elor, pac chtel delat nejaky event pro IHC a nebyl nikdo online kdo by mu dal zoning rights. |
|
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 21:30:34
|
Jorssi,
jorsk je teď dva dny v práci takže se neobjeví, ale když dá dispozice kam ty domy dávat tak ho můžu zastoupit :-)
Prima. Matesa, Ufona, a Dafa prihlasuju do vyberoveho rizeni na nejakou fajn parcelu 
BTW primlouval bych se za to aby milicionarem byl jmenovan taky Elor, pac chtel delat nejaky event pro IHC a nebyl nikdo online kdo by mu dal zoning rights.
mlicionář si nemůže dát práva sám sobě .) nemá je jako výchozí a může je jen přidělovat .) takže by si moc nepomohl :) |
|
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 21:43:06
|
mlicionář si nemůže dát práva sám sobě .) nemá je jako výchozí a může je jen přidělovat .) takže by si moc nepomohl :)
To ohledne Elora bylo spis na Jorsska nez na tebe  |
|
Edited by - WanargiMort on 25/06/2007 21:43:43 |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 22:22:18
|
mlicionář si nemůže dát práva sám sobě .) nemá je jako výchozí a může je jen přidělovat .) takže by si moc nepomohl :)
To ohledne Elora bylo spis na Jorsska nez na tebe 
to je jedno stejně elor milice je :-) (myslím) |
|
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 00:56:53
|
to je jedno stejně elor milice je :-) (myslím)
Kdyby byl milice tak nebude potrebovat zoning rights nebo jo? |
|
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 08:57:24
|
to je jedno stejně elor milice je :-) (myslím)
Kdyby byl milice tak nebude potrebovat zoning rights nebo jo?
ti říkám že milice je může přidělovat ale sám sobě je nepřidělí :-) výchozí je má jen starosta :-) , čili sám je nemá a potřebuje další milici nebo starostu aby mu je někdo přidělil |
|
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 13:31:30
|
Jo tuhle ptakovinu jsem nesnasel... Jinak prosim Jorssku nech to vazne na Elor myslim ze on to mesto udela fakt pekny. Vim ze mi do toho uz vlastne nic neni (i kdyz me domky udajne jeste stoji), ale dal sem si s predelavanim bohemky taky nejakou tu praci a porad je to takovy nase dite  |
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 13:42:04
|
jak stará je ta informace o tvých domech ? protože poslední 3dny to padá pěkně rychle  |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 15:00:04
|
Milice pro Elor spis byla myslena kvuli eventum pac tam Elor chtel/a poradat nejaky event. |
|
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 16:06:58
|
Milice pro Elor spis byla myslena kvuli eventum pac tam Elor chtel/a poradat nejaky event.
hlavně neprásněte domek kde chce mít ještěra laborku |
|
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 16:18:50
|
hlavne nech si jesterka najskor overi, ci je mozne spakovat laborku do datapadu bez toho, aby tym zrusil prebiehajuce experimenty v inkubatoroch, ktore tam ma nielen on (: |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
 |
|
Dromedarr
Junior Member

629 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 16:25:51
|
robe> no prave na to cekame.. akhemar tam ma rozdelanou nakou púotvoru  |
SWG, Europe-Farstar - Drom, Losos, Efiss, Casia' - R.I.P. SWG |
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 18:29:23
|
Ja bych byl pro aby se dala pryc nemocnice a podobne budovy. Zabiraji misto a zatim nejsou vubec k nicemu. Krome shuttleportu a clone centra me nenapada budova ktera by mela uzitek. Oslavy se stejne vetsinou konaly v tom bunkru na kraji Bohemky.
PS: nez me nekdo napadne, ze chci rusit muzea tak.... MUZEA NERUSIT |
|
Edited by - WanargiMort on 26/06/2007 18:51:49 |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 19:17:43
|
quote: Originally posted by Dromedarr
robe> no prave na to cekame.. akhemar tam ma rozdelanou nakou púotvoru 
jj varan povídal do cze že nikdo nemá začínat experimenty, že se bude stěhovat. |
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 27/06/2007 : 12:03:56
|
Takze experiemnt se pri stehovani nezrusi, takze ok. Jinak elor ma milici od zacatku. Ale pokud si chce dat prava na staveni tak si musi lognout dva chary a dat si s tim co ma milici prava na ten ktery bude stavet, ja to taky tak delam.
Arnie - Domky se budou stehovat do tech dir co zbyli po zborenych, takze se bohemka neprestavuje jen se dava zase do kupy. To zvladnu i ja, pokud by slo o prestavovani podoby, tak bych to samozrejme sam nedelal. A jak jsi tu psal, tobe to muze byt stejne sumak kdyz nehrajes.
Wanargi - Zadne ruseni nemocnic atd. se nekona, uz jen kvuli tomu ze za prve: nejsou na me a tak je nemuzu shodit, za druhe jsou to budovy ktere vypadaji alespon trochu jinka nez ostatni a delaji namesti peknym. Kdyby byla nemocnice na me, tak se z ni mohl udelat bio lab :D.
Ve hre jsem dneska a nedele, pondeli. Bio lab je prestehovan, stoji nyni za shuttlem vedle bohemia zachodku. |
 |
|
Dromedarr
Junior Member

629 Posts |
Posted - 27/06/2007 : 13:30:24
|
jj, vedle zachodu.. rovnou tam budeme odebirat DNA na potvory    |
SWG, Europe-Farstar - Drom, Losos, Efiss, Casia' - R.I.P. SWG |
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 27/06/2007 : 14:39:18
|
rovnou tam můžete ty svoje výtvory skladovat  |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 27/06/2007 : 14:39:56
|
Až bude Jorssk útočit lvl 90 škrkavkou a hlístama  |
 |
|
|