Pouze buddy key (10tidenni zkusebni doba pribalena u originalky)
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Cus lidi jsem exwowkar a chtel bych zacit s cemim jinym....LOTRO se mi zda jako docela povedena hra co sem videl ve vcideich a screenech...ale upoutavky a Beta screeny nejsou vsechno a poldle nich nemuzu soudit...proto bych chtel pozadat nejaky ho dobraka kterej by mi daroval Buddy key protoze o LOTRU hodne premejslim a o prazdinach mam volno a nebudu mit co parit protoze si nechci hned kupovat plnou a pak zjistit ze je wow lepsi...diky moc
cawa,sem naprosto ve stejne situaci jako Elrif taky me uz sere WoW a chtel bych zacim hrat jinou MMORPG,warhammer online je v nedohlednu a tohle vypada slusne nema teda nekdo pls volny buddy key?jesi jo poslete mi ho na ICQ 390278948