Author |
Topic  |
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 22:28:01
|
wtb moderatora i na navody ;)) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 23:17:29
|
quote: Originally posted by axel999 Post hunting jako svin (rikejte si tomu flame je to to samy a v topicu navody bych to moc neheldal )
My pri tom posthuntu aspon nepiseme nahodny nesmysly. TO uz Ineea s tim svojim rfol, lol ;-) atd. je lepsi:P |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 07:52:46
|
quote: Originally posted by alexxxx
Wilda, co ti mam rict...kdyz nejsi schopny precist svuj posledni post a nasledovne moji reakci...
Ale(x*4), co ti mam rict...ja to ctu, ale nechapu a koukam, ze nejsem sam, trosku se v tom koupes, to zbozi od metaka uz radsi neber :) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 07:53:24
|
quote: Originally posted by Firian
Dobře tak mi to vysvětli pro nás hloupé po lopatě, jakou mají tyhle věty souvislost??
Wilda: ano, je to nemozne, kor pro cloveka, co to sel jednou nebo 2x ;)
Alexxx: Wildo muj post Posted - 11/05/2007 : 15:49:02
bump, wtb vysvetleni :) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 09:18:04
|
Dobra tedy...
Vezmem to teda pomalu... Kdyz se jen tak zlehka zadivas na kazdy post co pises tak ma hlavicku (Posted - 11/05/2007 : 15:49:02), kde se pise ze to je:
Posted - poslano 11/05/2007 - datum 15:49:02 - cas
Vramci toho, ze se bavime v sekci AO Flame/The Beast, tak by bylo vhodne zalistovat zde a nasledovne se podivat co jsem psal ja u vyse uvedeneho postu. Levy ramecek je muj nick, pravy je dany post i s obsahem. No a jestli tohle nepomuze...tak potom mas hodne kvalitni vzorky.
---------------------------------------------------------------------

|
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 09:30:27
|
wtb vzorek od metaka ;) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
lonillen
Moderator

739 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 10:44:32
|
quote: Originally posted by Deka
wtb vzorek od metaka ;)
bump jak krava!  |
EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury AO - retired LCh - retired
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 11:06:18
|
quote: Originally posted by lonillen
quote: Originally posted by Deka
wtb vzorek od metaka ;)
bump jak krava! 
ja bych si s dovolenim take vzal :) nechapu porad ;) |
|
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 11:28:35
|
Tak to je potom tezke...nekde bude problem mezi klavesnici a zidli. Ted se muzem pobavit kde... |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 11:45:53
|
Tak to je potom tezke...nekde bude problem mezi klavesnici a zidli. Ted se muzem pobavit kde...
Udelej o tom vote |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 12:07:41
|
Tak to je potom tezke...nekde bude problem mezi klavesnici a zidli. Ted se muzem pobavit kde...
mno nejsem sam, co to nechape, jasno v tom mas evidentne jen ty :) |
|
 |
|
lacius
New Member

103 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 12:21:23
|
Wildo, jakou formou a do jake hloubky chci udelat tento navod nikdo z vas netusi , ale kazdy pise jen ze je to nemozne. Pockejte si az to bude hotove (zmizi uvodni veta) a pak si zalozte specialni Flame chat a sdelte mi sve pocity. Uz to pisu druhou stanku...nevim az budu v cine tak se zeptam jak se to pise cinsky. Vydrz brtka vydrz jeste par dni. 
Ty citas snad iba prvu vetu z kazdeho postu ne? Do akej hlbky? Mozes spravit navod akurat "vsichni assit, pocuvat RL naslovo, neutocit na moba kym neni callnutej, nebehat nikde sam odseba..". To je nej co mozes urobit s tvojimy skusenostami z beast raidov. Tak cakam az to bude hotove Edit: on will to s tymi 20 raidami myslel dobre, trochu pockat a nabrat par skusenosti ked to uz ides robit ten navod do hlbky |
Ladven - adv equip, Laciusnn - nt, Bylinkar - doc |
Edited by - lacius on 16/05/2007 12:27:50 |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 12:53:57
|
mno vesmes je to uplne stejna situace, jako s navodem na HHaB, pouze trosku obsirnejsi ;) |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 14:16:52
|
Nematu nekdo naladu na to shrnout tenhle topic do par vet ? Nejak se v tom nevyznam o co tu vlastne de zvlast me uplne unika co znamena a k cemu se vaze -->
Wildo muj post Posted - 11/05/2007 : 15:49:02
Myslim ze bysme meli zacit resit dulezitejsi veci treba jako "Jak mohl Chuck dostat padlem na cumak"  |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 14:23:40
|
quote: Originally posted by KodoBeast Myslim ze bysme meli zacit resit dulezitejsi veci treba jako "Jak mohl Chuck dostat padlem na cumak" 
to je FAKE, Chuck by tohle zvladl!! :) |
|
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 14:25:34
|
quote: Originally posted by Wilda
quote: Originally posted by KodoBeast Myslim ze bysme meli zacit resit dulezitejsi veci treba jako "Jak mohl Chuck dostat padlem na cumak" 
to je FAKE, Chuck by tohle zvladl!! :)
Treba je na to uz moc starej ! |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 15:42:39
|
neni, ten dil si pamatuju, i kdyz je ten nejvetsi bourak, padlem dostal, ale nebojte, dobre to dopadlo :) |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 21:36:20
|
Btw vsimli jste si jak se Chuck stylove slozil? To umi jen on! Je to proste bourak. A jak sam rika... po tme nechodi spat ne snad proto, ze by se bal tmy, ale proto, ze tma se boji jeho! Z jeho ohleduplnosti bychom si vsichni meli vzit priklad! :o |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 21:47:18
|
Tak teda padol ako amater, v takom poriadnom americkom seriali by odletel aaaaaspon 5 metrov . Dufam ze tu scenu opakovali aspon 30 krat a po nej sa rozhodol ze z herrectvom skonci :P (aj tak nevie hrat    ) ++ |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 17/05/2007 : 01:25:28
|
quote: Ladve vis kolik lidi by nepodepsalo smlouvu, kdyz by si ji docetlo do konce/popripade by ji rozumeli no a nedej boze, ze by si precetli to co je male ... ze Staby? ;)
viem a preto vzdy najskor podpisem a potom v klude doma precitam a schuti zanadavam |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 21/05/2007 : 16:08:04
|
Hele tak jsem si sehnal kvalitní koks, abych to pochopil, ale furt nic... zas nechci si toho vzít moc, abych nezagreboval  |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 21/05/2007 : 16:11:12
|
quote: Originally posted by Firian
Hele tak jsem si sehnal kvalitní koks, abych to pochopil, ale furt nic... zas nechci si toho vzít moc, abych nezagreboval 
OMG, posted 1/1/1111 11:11, jasny jak facka ne? |
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 21/05/2007 : 23:26:00
|
quote: Originally posted by paja2000 vzdyt si to postnul 16:11:12 ... to bude jeste zbytkac ze soboty ;)
Ste byli chlastat a nic ste nerekli? |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 00:05:51
|
quote: Originally posted by axtheb Ste byli chlastat a nic ste nerekli?
Padza mi povidal pohadky jak nechce hrat, to by te nezajimalo;-) |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 08:10:21
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by axtheb Ste byli chlastat a nic ste nerekli?
Padza mi povidal pohadky jak nechce hrat, to by te nezajimalo;-)
a jeje kazani :P
|
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 08:53:47
|
Evidentne mate slabe vzorky panove. Pokosum se vysvetlit.
Wilda Napsal.
Cituji : Wilda : "ano, je to nemozne, kor pro cloveka, co to sel jednou nebo 2x ;)" (Posted - 15/05/2007 : 13:12:47)
Moje reakce.
Cituji : Alexxxx : "Wildo muj post Posted - 11/05/2007 : 15:49:02" (Posted - 15/05/2007 : 13:23:47)
Coz maaaaa znamenat, ze se odkazuji na svuj post ktery probehl jiz drive. Ktery maaaaa zneniiiii.
Cituji : Alexxxx : "Diky za podporu ale nikdo z tech co to znaji poslepu neni schopen nic vytvorit na beasta. Tak se toho chytam ja. Jak budu dlouho vse sbirat to vi buh, ale aspon se o to pokousim. Beastovi zdar.
PS 1: Prvni veta, ktera bude nasledovne smazana vypovida za vse ;] Viz. TADY JEN SBIRAM MATERIAL
PS 2: A porad se neco deje " (Posted - 11/05/2007 : 15:49:02) ------------------------------------------------------------------ PS1: Kdyz tohle nedate, tak asi budu muset dojet a dovezt neco... extra spešl. PS2: Uz mam namet na dalsi flame ;] PS3: Nejak to tu umira |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 21:22:12
|
Wilda Napsal.
Cituji : Wilda : "ano, je to nemozne, kor pro cloveka, co to sel jednou nebo 2x ;)" (Posted - 15/05/2007 : 13:12:47)
Moje reakce.
Cituji : Alexxxx : "Wildo muj post Posted - 11/05/2007 : 15:49:02" (Posted - 15/05/2007 : 13:23:47)
Coz maaaaa znamenat, ze se odkazuji na svuj post ktery probehl jiz drive. Ktery maaaaa zneniiiii.
Cituji : Alexxxx : "Diky za podporu ale nikdo z tech co to znaji poslepu neni schopen nic vytvorit na beasta. Tak se toho chytam ja. Jak budu dlouho vse sbirat to vi buh, ale aspon se o to pokousim. Beastovi zdar.
PS 1: Prvni veta, ktera bude nasledovne smazana vypovida za vse ;] Viz. TADY JEN SBIRAM MATERIAL
PS 2: A porad se neco deje " (Posted - 11/05/2007 : 15:49:02) ------------------------------------------------------------------ PS1: Kdyz tohle nedate, tak asi budu muset dojet a dovezt neco... extra spešl. PS2: Uz mam namet na dalsi flame ;] PS3: Nejak to tu umira
Konecne som troska v obraze. Inac mas fakt zaujimave napady ako posthuntit v navodoch :) som zvedavy na com budeme ++ nabuduce |
Ubytovanie na orave |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 23/05/2007 : 03:40:49
|
quote: Originally posted by BoSS_631
Wilda Napsal.
Moje reakce.
PS 2: A porad se neco deje " (Posted - 11/05/2007 : 15:49:02) ------------------------------------------------------------------ PS1: Kdyz tohle nedate, tak asi budu muset dojet a dovezt neco... extra spešl. PS2: Uz mam namet na dalsi flame ;] PS3: Nejak to tu umira
Konecne som troska v obraze. Inac mas fakt zaujimave napady ako posthuntit v navodoch :) som zvedavy na com budeme ++ nabuduce
xp grind ++ na to by se navod hodil! ;p |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
lonillen
Moderator

739 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 09:07:31
|
quote:
Pro zobrazeni mapy v Pande je potreba nize uvedene nano - Knowledge of The End jinak tez zname pod nazvem kote.
v Pande netreba ziadnu mapu |
EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury AO - retired LCh - retired
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 10:42:52
|
quote:
Pro zobrazeni mapy v Pande je potreba nize uvedene nano - Knowledge of The End jinak tez zname pod nazvem kote.
v Pande netreba ziadnu mapu
navic xp mape se nerika a nerikalo kote omg?! |
|
 |
|
lacius
New Member

103 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 10:49:36
|
quote:
navic xp mape se nerika a nerikalo kote omg?!
Ja xp mapu pod skratkou kote poznam (vecne "kote pls"), ale v pande ju odo mna este nikdo nikdy nechcel |
Edited by - lacius on 24/05/2007 10:51:05 |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 11:01:42
|
quote: Originally posted by lacius
quote:
navic xp mape se nerika a nerikalo kote omg?!
Ja xp mapu pod skratkou kote poznam (vecne "kote pls"), ale v pande ju odo mna este nikdo nikdy nechcel
no nevim, ale takhle se rikalo ze chce buffnout kocku a to je naucil ufan co vim |
|
 |
|
lacius
New Member

103 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 11:04:00
|
tak rozdavam spatne buffy teda  |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 11:32:37
|
tak to ja zase pod zkratkou kote rozumim xp mapu..... nikdy sem snad neslysel kote pri pozadavku na kocku...
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 12:17:47
|
quote: Originally posted by petrpets
tak to ja zase pod zkratkou kote rozumim xp mapu..... nikdy sem snad neslysel kote pri pozadavku na kocku...
pak jste z toho mozna udelali xp mapu, ale fakt co si pamatuju na mise s ufanem, tak kote pls byla kocka a prave vsecky to naucil ufi tak at nam teda rekne kde je zaklad toho :) |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 12:18:38
|
tak rozdavam spatne buffy teda 
bud davas spatny buffy nebo ja jsem mimo :))
edit: asi jsem mimo, to vedro me nici! ;) |
|
Edited by - Wilda on 24/05/2007 12:24:06 |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 13:45:04
|
bud davas spatny buffy nebo ja jsem mimo :))
edit: asi jsem mimo, to vedro me nici! ;)
tos byl vzdycky! ;) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 14:36:53
|
quote: Originally posted by nekrotyrael tos byl vzdycky! ;)
ale no tak! :)
No a ne snad? |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 14:48:19
|
quote: Originally posted by axtheb
quote: Originally posted by nekrotyrael tos byl vzdycky! ;)
ale no tak! :)
No a ne snad?
ne, mimo byli jiny lidi, ja to ale nebyl, ja maximalne brzdil "progress" ;) |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 15:01:51
|
ALe zpet k tematu. Pande mapa je videt i bez buffu (pac je to indoor misto a znate FC...) |
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 19:51:53
|
quote: Originally posted by tojejedno
ALe zpet k tematu. Pande mapa je videt i bez buffu (pac je to indoor misto a znate FC...)
pande je indoor? hehe. no jo FC. ale ked moze byt sk++, tak ju treba castit aj na airadoch :D |
Ubytovanie na orave |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 19:53:21
|
Ladven od dnes pir poziadavke na kote, davas xp mapu :D a potom nejaku mackovytu selmu. Len neviem ako to budem pisat lillymilly lilly kote, kote pls :) |
Ubytovanie na orave |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 21:35:22
|
quote: Originally posted by BoSS_631 Ladven od dnes pir poziadavke na kote, davas xp mapu :D a potom nejaku mackovytu selmu. Len neviem ako to budem pisat lillymilly lilly kote, kote pls :)
Tywe ta slovenstina je stejne krasnej jazyk...  |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 07:45:00
|
pak jste z toho mozna udelali xp mapu, ale fakt co si pamatuju na mise s ufanem, tak kote pls byla kocka a prave vsecky to naucil ufi tak at nam teda rekne kde je zaklad toho :)
co to tu zvatlas, kdy pak? ja znam zkratku kote z tymu s cizakama, pochybuju ze by si cizaci rikaly o kocku ceskym slovem... kote je normalni zkratka pro xp mapu, co koho ufan naucil je mi burt ;) |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 08:46:12
|
pak jste z toho mozna udelali xp mapu, ale fakt co si pamatuju na mise s ufanem, tak kote pls byla kocka a prave vsecky to naucil ufi tak at nam teda rekne kde je zaklad toho :)
co to tu zvatlas, kdy pak? ja znam zkratku kote z tymu s cizakama, pochybuju ze by si cizaci rikaly o kocku ceskym slovem... kote je normalni zkratka pro xp mapu, co koho ufan naucil je mi burt ;)
jo protoze kote zacal pouzivat ufan a roznesl to dal prave na cizaky |
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 09:32:18
|
No co ja vim tak "kote" byla odjakziva zkratka pro xp mapu, "kitty" pro kocku. A jak rika Peta, jestli to nekdo zkomolil a pouzival pro neco jinyho, neni to relevantni. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 11:01:29
|
quote: Originally posted by bitch
No co ja vim tak "kote" byla odjakziva zkratka pro xp mapu, "kitty" pro kocku. A jak rika Peta, jestli to nekdo zkomolil a pouzival pro neco jinyho, neni to relevantni.
kote byla dycky mlada pekna kocka maximalne 19 let |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Topic  |
|