Author |
Topic  |
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 21/05/2007 : 23:40:33
|
quote: Originally posted by Miky
quote: Originally posted by Sidinus
Ach jo :D Asi tě zklamu ale gestapo nepracovalo pro komunisty, a když to tady tak sleduješ tak mi řekni co dělám jak qestapo?:)
Ten dotycny hovori reklamstinou. 
No to spis Sidinus ne? Dotycny nikde nenapsal, ze by gestapo pracovalo pro komunisty. Jen naznacil, ze meli podobny praktiky. (komunisti, gestapo, Sidinus ) Ale rozhodne nekomentuju jadro problemu, protoze v ty dobe sem nejak na forum nekaoukal a tak nevim co probehlo a co ne. Obrazek si delam jen z postu Kostriho, kterej nema duvod nic zabarvovat a podle toho co pise je to celkem sila, ale co Sidinus je mladej`a urcite ho to mrzi ( ikdyz verejne tu chybu asi nepriznal). Takze treba ted o to bude vic lepsi moderator nez ostatni...
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 08:02:34
|
quote: Originally posted by Arnie ... Obrazek si delam jen z postu Kostriho, kterej nema duvod nic zabarvovat a podle toho co pise je to celkem sila,...
No nevím, jestli zrovna já jsem měřítko nezaujatosti  |
PC, PS3, iPad |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 09:36:08
|
To by mne zajimalo co ma kritika moderatoru spolecneho s carodejnicema. Asi nic, ale asi to je ukazka sebekriticnosti modu v tomto foru!:P |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 09:39:02
|
quote: Originally posted by tojejedno
To by mne zajimalo co ma kritika moderatoru spolecneho s carodejnicema. Asi nic, ale asi to je ukazka sebekriticnosti modu v tomto foru!:P
Ta věc byla prodiskutována a nějak rozhodnuta, teď už je to skutečně jen hon na čarodějnice. Ale klidně se v něm může pokračovat, topic zjevně není ani zamčený a ani smazaný :-)
Změnu názvu jsem provedl já. |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 16:23:21
|
*Nasazuje si čarodějnický nos a klobouk, schání koště *
|
Haven and Hearth follower |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 16:36:04
|
quote: Originally posted by Sidinus
*Nasazuje si čarodějnický nos a klobouk, schání koště *
Já mám Kulový blesk kdo má víc ;) jdi sehnat zlatonku, camrál a potluky.. já seženu nějaké kámoše a pudeme zahrát Famfrpál ;) |
 |
|
Topic  |
|