Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Laurelin (Role Playing)
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Bacil
Starting Member

3 Posts

Posted - 16/04/2007 :  15:21:37  Show Profile Send Bacil a Private Message  Reply with Quote
jestli zde budou i jine giuldy nez Anarúth Order, nebo bude zatim jedina...

Ctp.Flamingo
New Member

Morwing

280 Posts

Posted - 17/04/2007 :  16:02:38  Show Profile  Send Ctp.Flamingo an ICQ Message Send Ctp.Flamingo a Private Message  Reply with Quote
Jen 1 zatim :) ..nevim jestli by si nasel lepsi ...vetsina clenu ma zkusenosti z bety..

Morwing Silveren | Elven Lose-Master | Tinker | Sid Eb Yside |
Zortag | Orc Reaver | Karn Aanug | Chief Guard
Halhon | Uruk Warleader | Karn Aanug | Soldier

Edited by - Sidinus on 17/04/2007 19:41:09
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/04/2007 :  21:40:43  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ctp.Flamingo

Jen 1 zatim :) ..nevim jestli by si nasel lepsi ...vetsina clenu ma zkusenosti z bety..

Zkušenosti nezkušenosti. Hlavní je pohodoví lidé se smyslem pro humor :D
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 19/04/2007 :  11:02:17  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Vubec nejlesi reseni co existuje je, ze bude na jednom serveru 20 ceskych guild o peti clenech. Tohle cesky narod umi dobre.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 19/04/2007 :  11:19:15  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miky

Vubec nejlesi reseni co existuje je, ze bude na jednom serveru 20 ceskych guild o peti clenech. Tohle cesky narod umi dobre.

Ale zas tak černě bych to neviděl. Já v tom nevidím problém, aby bylo 20 guild po 5 členech.. stejně dříve nebo později poznáš, že to není ono a guildy se ti budou kumulovat a zvětšovat radši 10 guild po 30 členech než dvě po 200 stovkách.. to je můj názor. U velkých guild je ta anonymita děsná..

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 19/04/2007 :  11:39:15  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Ale zas tak černě bych to neviděl. Já v tom nevidím problém, aby bylo 20 guild po 5 členech.. stejně dříve nebo později poznáš, že to není ono a guildy se ti budou kumulovat a zvětšovat radši 10 guild po 30 členech než dvě po 200 stovkách.. to je můj názor. U velkých guild je ta anonymita děsná..
Zazil jsem velkou guildu s 300+ cleny a v pohode...stvaly me guild maily, ze nekdo odesel a nekdo prisel z/do guildy. Anonymita? Je pravda, ze jsem asi mesic rozkoukaval a pak uz to bylo gut. Muj nazor je presne opacny.

Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 29/04/2007 :  23:41:15  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zazil jsem velkou guildu s 300+ cleny a v pohode...stvaly me guild maily, ze nekdo odesel a nekdo prisel z/do guildy. Anonymita? Je pravda, ze jsem asi mesic rozkoukaval a pak uz to bylo gut. Muj nazor je presne opacny.

Imho zalezi na kvalite lidi ne na poctu. Radsi budu s peti pohodarema nez se nervovat s lidma s kterjema to nema cenu.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/04/2007 :  00:28:24  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnie
...

Přesně tak.

Já si pamatuji jak jsem většinu svého hraní WoW byl v partě jen s jedním človíčkem. On Priest já Rogue.. byli sme nerozlušná dvojka Undedů:) Ještě ted si pamatuji jak sme poprvé letěli balonem do Barens .. *zamáčkl slzu nostalgie* :)

No každopádně zatím je to hodně zajímavé. Tvoří se parta a lidé se musí dostat na podobný leveli a zatím sme dost všude roztahaní a pár lidí nemá krabice protože logistika nějak nezapracovala.. ale to se časem podá. Musí ještě odpadnout pár WoWáků co srovnávaj nesrovnatelné a bude to fine :)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/05/2007 :  00:58:30  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Mne spis vadi to tristeni cechu mezi servery nez mezi guildy. Mezi gildy - to je normalni.. prece spolu nebudou lide co se nemusi, ale v ramci 1 serveru by bylo fajn potkavat vic cechu..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 03/05/2007 :  07:28:14  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
urcite si si vsimol, ze cast hracov je len na jednom z non-RP serverov (Snowbourn) a cast na jedinom RP (Laurelin)

...proste niekto si chce uzit RP, a vadi mu LOL ROFL prostredie na normalnom serveri a naopak, tak naco nutit niekoho, aby hral podla pravidiel, ktore mu nevyhovuju

tahat do toho etnicku spriaznenost ako hlavny a jediny dovod spajat sa v tomto pripade je dost velka hovadina...vsetci si vyberali server vylucne podla toho, ci chcu byt na RP alebo nie, nevidim v tom nic zvlastne a hodne blizsej pozornosti

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 03/05/2007 :  09:08:09  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Mne spis vadi to tristeni cechu mezi servery nez mezi guildy. Mezi gildy - to je normalni.. prece spolu nebudou lide co se nemusi, ale v ramci 1 serveru by bylo fajn potkavat vic cechu..

heh proc? me naopak vyhovuje ze zas po dlouhy dobe nepotkavam na kazdym rohu cecha, kanaly nejsou zaspamovany cestinou atd, ve wow me tohle uz neskutecne sralo

v lotro hraju v grupach v podstate pouze s cizincema a nemam s tim problem, aspon oprasim anglictinu

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 03/05/2007 :  09:09:57  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
btw s tim RP to na Laurelinu zas neni tak horky, RP hrani je spis vyjimkou ktera ale na zas na druhou stranu potesi ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 03/05/2007 :  10:07:52  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

btw s tim RP to na Laurelinu zas neni tak horky, RP hrani je spis vyjimkou ktera ale na zas na druhou stranu potesi ;)

jj, hlavne tak nejak se spise ostatni snazi nekazit hru ostatnim, lidi jsou ochotni, houknu ze potrebuju grupu a behem par vterin jsem invitnuty, kdyz dobehnu k lozisku rudy jako prvni, tak se me nikdo nesnazi za kazdou cenu pedbehnout, lidi proste nedelaji blbosti, mohlo by byt vic cechu, ale to se snad spravi az dorazi vsem krabice
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 03/05/2007 :  14:41:47  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych
...ale to se snad spravi az dorazi vsem krabice

No tak to jsi s tou rudou měl celkem dobré zkušenosti.. mě krade rudu kde kdo a to jak na RP tak i non RP :)

Jinak já jsem rád, že tu není moc čechů aspon si říkám, že když už hraju tak se při tom i zdokonaluji v angliš :D
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/05/2007 :  15:04:58  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Zkoušel jsem i normální PvE server, ale zlatý Laurelin. S RP se to skutečně moc nepřehání, tak nějak na pohodu, ale je tam cítit dospělejší přístup.

S čechama je to hodně špatné, hraje jich málo a moc nevěřím tomu, že se to zlepší. Takže jeden char mám v anglicky mluvící relativně velké guildě.
Go to Top of Page

Bone
Starting Member

19 Posts

Posted - 03/05/2007 :  17:24:05  Show Profile  Send Bone an ICQ Message Send Bone a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Zkoušel jsem i normální PvE server, ale zlatý Laurelin. S RP se to skutečně moc nepřehání, tak nějak na pohodu, ale je tam cítit dospělejší přístup.

S čechama je to hodně špatné, hraje jich málo a moc nevěřím tomu, že se to zlepší. Takže jeden char mám v anglicky mluvící relativně velké guildě.

Také to tak vidím, ale myslím si, že se tam češi opět nahrnou až xzone pošle hru, zatím tam hrálo včetně mě spousta lidí v pre-orderu a teď čekají na plnou hru

Barabu (LOTRO, Laurelin, Burglar, mistr hobit)
Barabu (UO-DP retired)
Bonehunter (UO-Moria retired)
Barabu (WoW-Hellscream retired)
Marabu (WoW-Thunderhorn retired)
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 03/05/2007 :  17:27:56  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Souhlas s Aragornem. DIKY bohu, ze je malo cechu na Laurelinu! Laurelin je pohodovy server, coz je super.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/05/2007 :  17:45:50  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Souhlas s Aragornem. DIKY bohu, ze je malo cechu na Laurelinu! Laurelin je pohodovy server, coz je super.

Vidím to stejně.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/05/2007 :  20:29:29  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Ja nemam problem na Evernightu. Populace je kolem 2500 tisic lidi kolem 23:00 (kdy hraju), coz je tak akorat.

Lidi jsou zde v pohode; ta silena ceska vulgarni spina co se objevovala uz v prvnich hodinach po releasu EU WOW se nastesti neopakuje.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 03/05/2007 :  20:48:56  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT
...releasu EU WOW se nastesti neopakuje.

Koukám, že jste hráli na Drak'thulu :) Když si na ty spratky nevycválaný vzpomenu, kteří ti v klidu leavnou partu aniž by se omluvili, mluví vulgárně a hrají si na mistry světa..

Zlatej RP Lotro i Normal je zatím fine doufám, že se to v Lotro nebude opakovat.. mohli by tu hru trochu ztížit, aby odpuzovala hlupáky jako hráli tu klikačku wow..

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/05/2007 :  21:04:33  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Koukám, že jste hráli na Drak'thulu :) Když si na ty spratky nevycválaný vzpomenu, kteří ti v klidu leavnou partu aniž by se omluvili, mluví vulgárně a hrají si na mistry světa..

Kdepak. Tehdy pred par lety jeste Drakthul neexistoval. Neoficialnim ceskym serverem byl Shadowmoon.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 03/05/2007 :  21:08:57  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by VT
...releasu EU WOW se nastesti neopakuje.

Zlatej RP Lotro i Normal je zatím fine doufám, že se to v Lotro nebude opakovat.. mohli by tu hru trochu ztížit, aby odpuzovala hlupáky jako hráli tu klikačku wow..

VT mluvi jeste o SM... a pokud to povazoval za vulgarni spinu, tak by me zajimalo, co by rikal na DT populaci.

Sice nevim jak je to na RP, nicmene zkusenosti z normal serveru:
* Zhruba kazdy dve hodiny ze na OOC chatu objevi debata LOTRO vs WoW, chvili se bavi, pak nekdo napise ze ho wow nezajima, nekdo jinej to potvrdi. Pak se prida dalsi clovek, ze pokud se chteji bavit pouze o lotro maji jit na RP server, atd... Tyhle debaty vetsinou trvaji par minut - zatim velke minus.
* Jinak jak tu psal almych, tak mam stejne zkusenosti i z normal serveru co se tyce nekazeni hry, ochoty a shaneni grupy.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 03/05/2007 :  21:31:06  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-
...serveru co se tyce nekazeni hry, ochoty a shaneni grupy.

Jo můžu jen potvrdit, že debaty tam jsou, ale to jsou i na RP, ale víš jak.. já například hraju tak hodinku denně takže si OOC čtu zběžně a věnuji se partě.

Jinak ted se mi stalo, že se mě nějaký chlapík ptal jestli jsem miner, když jsem u naleziště zabíjel moba.. napsal jsem mu, že ano. Popřál mi hodně štěstí a neukradl mi ten post. Záleží prostě a jen na lidech.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 03/05/2007 :  22:03:15  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Koukam ze Azkaban musi mit pokazde posledni slovo :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 04/05/2007 :  08:41:32  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Na to jsou tu jiní experti, že Reydene :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 04/05/2007 :  12:22:01  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

Koukam ze Azkaban musi mit pokazde posledni slovo :)

Post huntím jsem ranger dude :D

A hlavně se v práci neuvěřitelně nudím..

Edited by - Azkaban on 04/05/2007 12:23:09
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 08/05/2007 :  21:05:16  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
CUste lidi prosim vas budu parit Lotro a budu hrat za huntera a minstrela teda jestli je minstrel healer ale hlavne jsem se vas chtel zeptat co je RP server a normal server????,dekuju moc potrebuju rychlou odpoved!!!
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 08/05/2007 :  21:15:00  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Role play: pro svoji postavu musíš mít vymysleny životopis, třeba příklad jdeš s partou lidí do lesa a zjistíte že jsou tam pavouci. Ty jsi ale v minulosti přišel o sestru kterou sežral pavouk.Takže máš dvě možnosti jak zahrát následovně svoji postavu:

a) budeš se bát a odmítneš jít dále, prostě leavneš partu a odejdeš pryč.Samozřejmě jim to musíš vyprávět!! co se stalo tvoji sestře že se bojíš a dál nejdeš.Ostatní tě budou přesvědčovat že se ti nic nestane že tě ochraní.Od té doby budou vědět že tvoji sestru sežral pavouk a ty se jich bojíš.

b) popíšeš partě co se stalo tvojí sestře a jakmile potkáte pavouky popadne tě šílenej bojovej vztek.Protože budeš chtít pomstít tvoji malou sestřičku naběhneš mezi všechny pavouky a začneš bojovat, řvát kolem sebe jako šílenec.Samozřejmě všichni umřete ale zahraješ RP jako řemen dalo by se říct pravé HCRP

Takže pro RP potřebuješ naprostou perfektní alngličtinu to je asi jasný.Mohu tě ujistit ale že takhle to moc na RP nechodí jde o to že na RP serveru jde o vzájemnou toleranci a slušnost prostě potkáš hráče kteří hrajou RP ty se pokusíš se zapojit nebo jim to nekazit.Takže se vlastně hraje skoro jako na normal serveru akorát musíš dodržovat pravidla více než slušného chování.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 08/05/2007 21:51:37
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 09/05/2007 :  16:41:27  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Ano slušnost by jsi tu měl najív ve větší míře než například na normal serveru. Je to dáno zaprvé větším věkovým průměrem. Lidé si tu víc sebe váží. I když samozřejmě najdeš i vyjímky. V global chatu se tu takové slova jako rofl, lol atd.. moc nevedou.

Co se RP týká.. Je dobré mít svou historii postavy. Zaprvé je to sranda vymyslet si nějaký takový životopis a za druhé získáváš k té postavě věčí vztach. Výhodu zde mají schizofrenici :)

Celkem je to sranda na RP serveru hlavně ty hlášky a ta vzájemná tolerance a pomoc. Navíc další výhoda je v tom, že na RP serveru většinou nebívá taková populace jako na normal serverech.
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 09/05/2007 :  21:31:27  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Mám postavy na Eldar a na Laurelin, a musím říci že lidé které potkávám na RP serveru jsou daleko slušnější v jednání a cíle a organizovanost group třeba v instanci je daleko lepší..nikdo se neodpojí bez omluvy nebo jenom kvůli tomuže se naštval. Všichni se domlouvají o pravidlech lootu. Na Eldaru mi jedna groupa do které jsem omylem zaběhl spíš připomnělo skřetí grupu hádajíccí se o jeden kus sturdy hide.Kvůli té sturdy hide se pak rozpustila celá groupa a vznikl tím pouhý: Wasting Time)

Je to zatím moje druhá zkušenost na Normálním serveru, neříkám že jsou výpravy stejné, pouze říkám svůj neblahý zážitek.

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

Havran
New Member

305 Posts

Posted - 10/05/2007 :  02:21:08  Show Profile  Send Havran an ICQ Message Send Havran a Private Message  Reply with Quote
Vypada to tam nejak takhle? http://thenoobcomic.com/daily/strip248.html
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 10/05/2007 :  08:15:46  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Havran

spis takhle: http://thenoobcomic.com/daily/strip194.html :D

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 10/05/2007 :  08:16:51  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sidinus

Mám postavy na Eldar a na Laurelin, a musím říci že lidé které potkávám na RP serveru jsou daleko slušnější v jednání a cíle a organizovanost group třeba v instanci je daleko lepší..nikdo se neodpojí bez omluvy nebo jenom kvůli tomuže se naštval. Všichni se domlouvají o pravidlech lootu. Na Eldaru mi jedna groupa do které jsem omylem zaběhl spíš připomnělo skřetí grupu hádajíccí se o jeden kus sturdy hide.Kvůli té sturdy hide se pak rozpustila celá groupa a vznikl tím pouhý: Wasting Time)

Je to zatím moje druhá zkušenost na Normálním serveru, neříkám že jsou výpravy stejné, pouze říkám svůj neblahý zážitek.

Zase takový ráj to není, ale první větu bych podepsal. S tím lootem to zažívám na obě strany, truhly mi lidi umí vykrást před nosem, atd. Ale i přes těch pár událostí mi to taky přijde jako "dospělejší" server.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 10/05/2007 :  08:21:39  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

quote:
Originally posted by Havran

spis takhle: http://thenoobcomic.com/daily/strip194.html :D

Haha tak tohle příště zkusím na svou grupu :-)
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 10/05/2007 :  11:08:06  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
Bych to viděl na RP serveru tak, že se extrémní role playeři na jedné straně a ti ostatní přicmrndávači (jako třeba já) na druhé straně postupem času promísí a vznikne jakási průměrná úroveň chování, která bude ale pořád lepší než na normal serveru.

I malé kousky roleplayingu hru příjemně osvěží. Na RP mám víc pocit, že si hraju. Na normalu spíš soutěžím.
Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 10/05/2007 :  12:06:54  Show Profile Send belialcz a Private Message  Reply with Quote
Ja si zas myslim, ze vzhledem k tomu ze tam lidi chodej prave kvuli tomu ze tam cekaj jen lepsi chovani a "hodnejsi" lidi ale rp jim nic moc nerika, tak z toho za chvili bude normalni server kde rp hraje tak 5% lidi (jako ve WoWu). Proto si myslim, ze lidi co hrajou rp jednou za tejden protoze to je obcas zabava by meli byt spis na normalnim. Jednak proto, ze nebudou kazit hru tem co tam kvuli rp prisli a za druhy oni jsou vetsinou hraci kteri rp sami od sebe s cizim clovekem nezacnou a proste se jen obcas pridaj (a nebo to hraji se znamymi) - cili naprosto vyhovujici spis pro normalni server. Jednoduse jit na rp s umyslem nehrat ho je jako jit na nemeckej server a mluvit anglicky, nebo na anglickej a zacit do occ mluvit cesky - to se proste nedela: )
Btw nejsem zadnej hardcore rp, hraju na obou serverech (snowbourn a laurelin) a vim ze kdyz nemam naladu psat rp mluvou tak tam radsi ani nelezu a jdu na normal. Jenze co muze delat ciste rp hrac kdyz tam potkava 90% normalnich hracu? Prave proto jsem aby se tohle prisne dodrzovalo (nebo aspon v ramci moznosti)

Edited by - belialcz on 10/05/2007 12:10:03
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 10/05/2007 :  14:23:34  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Tohle napis devum...jen jsem zvedav, jak by to uhlidali.

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 10/05/2007 :  14:27:19  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa
a) budeš se bát a odmítneš jít dále, prostě leavneš partu a odejdeš pryč.Samozřejmě jim to musíš vyprávět!! co se stalo tvoji sestře že se bojíš a dál nejdeš.Ostatní tě budou přesvědčovat že se ti nic nestane že tě ochraní.Od té doby budou vědět že tvoji sestru sežral pavouk a ty se jich bojíš.

Tohle si schválně na nějakém RP serveru zkusím uprostřed nějaké instance;-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 10/05/2007 :  14:32:57  Show Profile Send belialcz a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ono by stacilo napsat do pravidel jako povinnost hrat rp (myslim v ramci moznosti, ne ze budu psat porad kvetnatou stredovekou mluvou) tak jako je povinnost mit rp jmeno. To se ted taky hlida - nebo spis to hlidaj hraci, kdyz se jim neci jmeno nalibi tak ho upozornej a pak nahlasej gm. Cili by to byl stejnej postup.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 10/05/2007 :  14:40:47  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by belialcz

quote:

No ono by stacilo napsat do pravidel jako povinnost hrat rp (myslim v ramci moznosti, ne ze budu psat porad kvetnatou stredovekou mluvou) tak jako je povinnost mit rp jmeno. To se ted taky hlida - nebo spis to hlidaj hraci, kdyz se jim neci jmeno nalibi tak ho upozornej a pak nahlasej gm. Cili by to byl stejnej postup.

Udavači :) Nevím na RP serveru hraju celkem v pohodě a když někdo nehraje RP tak je to jeho věc. Navíc RP neznamená mluvit Shakespearovskou nebo středověkou angličtinou. Můžeš mluvit naprosto přirozeně. Ty určuješ jak se ta postava bude chovat.. můžeš být normální ranger s tím, že ta postava má nějaký příběh a tak se chovat, ale neznamená to, že budeš mluvit: Ted zlý skřeti poznají hněv mého meče..
Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 10/05/2007 :  14:45:12  Show Profile Send belialcz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Udavači :) Nevím na RP serveru hraju celkem v pohodě a když někdo nehraje RP tak je to jeho věc. Navíc RP neznamená mluvit Shakespearovskou nebo středověkou angličtinou. Můžeš mluvit naprosto přirozeně. Ty určuješ jak se ta postava bude chovat.. můžeš být normální ranger s tím, že ta postava má nějaký příběh a tak se chovat, ale neznamená to, že budeš mluvit: Ted zlý skřeti poznají hněv mého meče..

Vsak ja prave psal ze neni nutny psat stredovekou anglictinou: ) Ale jak jsi napsal, proste se chovat jako ranger a ne jak Pepa z Loun. Jenze ted je situace takova, ze tam chodej lidi jen kvuli tomu ze cekaj ze tam budou vsichni hodni a "dospeli" a rp je pritom nezajima. A ano, takovy bych klidne udaval protoze tam proste nepatri. Navic je to od nich dost neslusnej a sobeckej pristup a meli by zustat na normalnim serveru. Thats all: )
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 10/05/2007 :  23:25:34  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by belialcz

quote:

Vsak ja prave psal ze neni nutny psat stredovekou anglictinou: ) Ale jak jsi napsal, proste se chovat jako ranger a ne jak Pepa z Loun. Jenze ted je situace takova, ze tam chodej lidi jen kvuli tomu ze cekaj ze tam budou vsichni hodni a "dospeli" a rp je pritom nezajima. A ano, takovy bych klidne udaval protoze tam proste nepatri. Navic je to od nich dost neslusnej a sobeckej pristup a meli by zustat na normalnim serveru. Thats all: )

A zrušit OOC kanál ! :-)
Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 10/05/2007 :  23:40:44  Show Profile Send belialcz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel
A zrušit OOC kanál ! :-)

Ten se da nastesti vypnout: )
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000