Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Arena team
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Slimak
Starting Member

27 Posts

Posted - 07/04/2007 :  21:17:41  Show Profile  Send Slimak an ICQ Message Send Slimak a Private Message  Reply with Quote
Hledam nejaky schopny hrace, co smazej na Jaedenaru za hordu a chtely by zalozit arena team ! 249563609

smradlavec
Starting Member

88 Posts

Posted - 08/04/2007 :  09:44:15  Show Profile Send smradlavec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Slimak

Hledam nejaky schopny hrace, co smazej na Jaedenaru za hordu a chtely by zalozit arena team ! 249563609

proc?

wWHAT?UH THE DEAL?
Go to Top of Page

Slimak
Starting Member

27 Posts

Posted - 08/04/2007 :  11:36:06  Show Profile  Send Slimak an ICQ Message Send Slimak a Private Message  Reply with Quote
pac chci hrat arenu a vyhravat :)
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 09/04/2007 :  16:46:39  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:

pac chci hrat arenu a vyhravat :)

a jsi ty schopny hrac?

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 10/04/2007 :  13:39:14  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
aj kdyby ne tak s dobrym tymem se mu zlepsi sance na vyhru

Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm
Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 11/04/2007 :  12:07:06  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
moc dobrej hráč to není, byl jsem afk a zabil jsem ho
Go to Top of Page

Slimak
Starting Member

27 Posts

Posted - 16/04/2007 :  00:57:21  Show Profile  Send Slimak an ICQ Message Send Slimak a Private Message  Reply with Quote
hehe, to ja nevim, ale nejhorsi asi nebudu :) ale zase mi nejde vo blaznovstvi , chci proste spoluhrace co to budou hrat spis pro zabavu nez pro blaznivy grindeni setu :) ale samozrejme ty itemy mi taky nevadi, ale proste pro zabavu :)
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 25/04/2007 :  19:04:05  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:

hehe, to ja nevim, ale nejhorsi asi nebudu :) ale zase mi nejde vo blaznovstvi , chci proste spoluhrace co to budou hrat spis pro zabavu nez pro blaznivy grindeni setu :) ale samozrejme ty itemy mi taky nevadi, ale proste pro zabavu :)

Ja to hraju jen proto abych vsem moch rikat jak jsem drsnej ze to hraju.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000