Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Doctore?!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 15/03/2007 :  19:35:43  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
Mlžu se tě zeptat proč mě ignoruješ? Docela mě to sere protože nechápu důvod

Edited by - lonillen on 16/03/2007 14:17:17

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 15/03/2007 :  20:30:05  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
offtopic: xix je i jméno ve hře?

-
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 15/03/2007 :  20:33:53  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
ee.. já sem Xixaoo a hraju s kámošem napůl za stračenu
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 15/03/2007 :  23:19:35  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

offtopic: xix je i jméno ve hře?

Keby si obcas logol tak sa orientujes :P

xix mozno ma dovod, nenastval si ho ty abo tvoj kamos?

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 15/03/2007 :  23:30:08  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
doktore amerika? dej vedet!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  00:37:17  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
Já nevmi co se stalo že semnou nemluví.. ale mohli by sme si to vyřiakt ale né aby semnou nemluvil jak malí děcko
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 16/03/2007 :  01:40:50  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

Já nevmi co se stalo že semnou nemluví.. ale mohli by sme si to vyřiakt ale né aby semnou nemluvil jak malí děcko

malý
to máš z toho, že se dělíš o postavu.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 16/03/2007 :  08:08:13  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
No doktor ma Stracenu v ignore co ja vim, za blby poznamky co na neho mela (stracena). Ale asi byl na postave n ekdo jinej no :))
Nebo taky ne....

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  08:41:28  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
Já netušim proto sem sem dal tenhle topic aby se vyjádřil
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  08:50:52  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
Jo a to dělení o postavu má pro mě dost výhod... tak samě pro stráču
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  08:59:10  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
1. Ses jeden z duvodu proc jsem nedavno leavnul CzA
- Mas debilni keci, narazky.

- Delas ze sebe nekoho kdo nejsi(ses noob a pritom meles jak hrajes nejaky 3 roky a ze toho o hre vis vic nez zbytek pritom ani neumis hodit mongo a nemas map upgrady).

-Tvoje chovani k ostatnim hracum me sere.

2. Je tu jeste jeden duvod proc ale ten uz nebudu rozebirat ten kdo to nedavno resil tak vi.

PS. : Jeste porad nechapu jak to teda mas - ty mas brachu(Fixcz/Xixao) co hraje na stejnym acc, nebo je to kamarad(Fixcz/Xixao), nebo ty ses kamarad(Fixcz/Xixao) tech dvou brachu(Stracena) co hrali na tomhle acc, nebo zadnyho brachu ani kamarada nemas a proste trpis nejakou nemoci a mas roztrojenou osobnost?
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 16/03/2007 :  09:35:27  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Hm taky schýza koukám při hraní. Můžu o tom vyprávět jako, že se Bohouš jmenuju .

-
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  09:36:15  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

doktore amerika? dej vedet!

Hh to jeste ne, nejdriv tu musim u nas zalozit ceskej/slovenskej ao squat az pak se muzu nekam pakovat!
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  09:41:17  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
1- Jestli mam debilní keci a narážky tak to pdole mě neni důvod opouštět CzA.

-vim umim prd ale opravdu hraju 3 roky... a nevim jak ze sebe dělam že umim víc než ostatní a stim mongem...

-nevim jaký chování máš namysli

2- jestli to má bejt to že omě někdo někde navykládal že sem vykradl baknu Sons of Dakness tak to fakt blblost tam žádná banka nebyla zeptej se koho chceš kdo tam byl. a mimo jiné ty si semnou tu org zakládal.. a jedinej o kom vim že vykrad banku je destroyercz a to byla banka Hunters CZE

- Já sem Fixcz(za to hrajou kámoši tak se kní nehlásim)/xixaoo hraju se stráčou za Stračenu ten tady asi jinou postavu nemá a pak je tu eště můj brácha a to je Vont.
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 16/03/2007 :  09:50:08  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

- Já sem Fixcz(za to hrajou kámoši tak se kní nehlásim)/xixaoo hraju se stráčou za Stračenu ten tady asi jinou postavu nemá a pak je tu eště můj brácha a to je Vont.

pekne si nam to vysvetlil ;)

"hraju se stráčou" to je RL jmeno? :)

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  09:51:03  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
Přezdívka
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  09:59:26  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

1. čti, rikam ze si jenom jeden z duvodu, kvuli jednomu cloveku bych neleavoval CzA, ale bylo jich v tu chvili az moc a ten vikend nebyl zrovna ruzovej a /org leave uz bylo jenom dusledek.

- lol nevis ? si obcas precti co pises uz jenom treba na czabot, nevim jak ted, ale myslim podle toho co se ke me obcas dostane ze je to stejny jako predtim nez sem te mel v ignore, mongo viz. treba posledni cza ai kde sem byl jeste s tebou (tak mesic z5)

-tady de spis o to ze chodis jenom ty akce kde neco potrebujes (btw. to uz taky muzes chodit jenom zerg..), ale abys pomohl jinak CzA to teda ne co , v levleni si dostal myslim dostatecnou pomoc od CzA tak proc bys nemoh pomoct i ty to taky nevim (i ja sem tam vlitnu na ely/ado hecky a treba tu hodinku dve pocketuju). Ale tadyto tema je zase jenom na dalsi flame.....

2. K tomu uz nebudu nic rikat, mluvil sem o tom s hromadou lidi kazdej uz rika neco jinyho takze uz to stejne nema cenu.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 16/03/2007 :  10:07:55  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

Tse, nasli se i malichernejsi duvody!

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 16/03/2007 :  10:08:35  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix
2- jestli to má bejt to že omě někdo někde navykládal že sem vykradl baknu Sons of Dakness tak to fakt blblost tam žádná banka nebyla zeptej se koho chceš kdo tam byl. a mimo jiné ty si semnou tu org zakládal.. a jedinej o kom vim že vykrad banku je destroyercz a to byla banka Hunters CZE

Hm, to je pro mne nova historka, panove, hlidat skladnici!

Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 16/03/2007 :  10:34:16  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Slušná páteční dráma...

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  10:38:43  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
:) asi nečteš CZARAID? minimálně 10x sem tam psal žě mam hrozný lagy skoro se mi nehjbala mmyš a měl sem pomalou odezvu a na tý lodi to bylo extra.

Já jediný co chci/chcem tak to je teď fly catchers a nějaký drobnosti a HI se nešlo už pěknou dobu a mezitim sem šel snad na každej raid...
A teď asi máš namysli to jak po mě chtěli abych jim šel tankovat na ely hacky... byl sem zrovna zaneprázdněnej natolik že sem tam jít nemoh... což se myslim stane každýmu

a dou fam že z toho nevyplyne závěr že sem tam opravdu něco vykrad
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  10:39:36  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
s tou skladnicí si to myslel jak?
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 16/03/2007 :  10:46:54  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

s tou skladnicí si to myslel jak?

Tak, ze se ma hlidat?

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  10:48:30  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
takže to nebylo na mě?
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 16/03/2007 :  11:09:04  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

takže to nebylo na mě?

Pokud na ni nemas pristup tak ne.

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  11:11:28  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
tak proč s to psal an tenhle topic? to patří jinam ne?
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 16/03/2007 :  11:36:16  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:
Originally posted by Xix

Tse, nasli se i malichernejsi duvody!

kekeke nasly

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 16/03/2007 :  11:37:08  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
xixao uz neni omnak?

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  11:40:23  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
já sem xixaoo stračena ale jenom na půl.. Jinak Char xixaoo je Omni
Go to Top of Page

Mangia
Starting Member

79 Posts

Posted - 16/03/2007 :  11:44:19  Show Profile Send Mangia a Private Message  Reply with Quote
wtb more drama plx
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 16/03/2007 :  11:46:54  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

tak proč s to psal an tenhle topic? to patří jinam ne?

Ne, ja myslim, ze to dost dobre sedi do topicu, kde se ukaze, ze se tu nekolik hracu pohybuje kolem pripadu vykradani guild bank (at uz jako svedci, nebo neco jineho) a "nikdo z vedeni" CzA o tom nevi (aspon ja poprve slysim historku o dvou vykradenych bankach)

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  11:59:26  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
já vim o jedný a to hunters a svědek sem nebyl jenom mi to někdo řek už si nepamatuju kdo akorát co mam já soplečnýho s výkrádáním banek tak to je to že to o mě někdo napovídal což je aposolutní blbost... kdyby tam aspoň nějaká banka byla (v sons of darkness)

Edited by - Xix on 16/03/2007 12:05:38
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 16/03/2007 :  12:14:47  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

já vim o jedný

Ja dodneska nevedel o jediny historce a ted vim o dvou. A predpokladam ze vetsina lidi s pristupem na skladnici jsou na tom stejne.

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 16/03/2007 :  12:17:09  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:
Originally posted by Xix

Hm, to je pro mne nova historka, panove, hlidat skladnici!

kliid.. skladnice je tak zabezpecena, ze nemam klice ani ja

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 16/03/2007 :  12:35:52  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
Xix za to ze nejdes niekomu pocketovat hecky sa ignore nedava, kazdy ma na pracy nieco ine. Skor ma raz zamrzelo ked sa robila nejaka ORG Raid akcia a par ludi napisalo nejdem som a misii. Nepamatam si nicky ale zamrzy to.
A to delenie o postavu ma sice par vyhod, (minule som logol a mal som full armor v inve), ale aj nevyhody. Lebo takto nevies kto ti poskodzuje meno postavy a ako a potom idu tieto problemy. niekto napise nieco co sa mi nepaci, alebo sa sprava tak ze s ami to nepaci, mam ho hned v ignore, je mi jedno ci to bude cech, slovak, madar, amik(american :D. Toto urobil doctorzhor. Nahnevali ho nejake poznamky od postavi stracena tak skoncila tato postava v ignore. je jedno si si to bol ty alebo nie. To ze sa delis o postavu ma fakt aj nevyhody. Takze sa nediv ked ta niekto zacne ignorovat a nevies preco.

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:16:24  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
OMG
Stracenu v ignore kuli tomu ze nesel nekomu pocketovat hecky nemam! To byl jenom priklad toho jak je Stracena ochotnej!

Na lagy se nevymlouvej voe jak my chces vysvetlit teda ze si v tom lagu tenkrat svihnul chalengera ale mongo ne?! lol

Jenom k tem bankam -> Hunters(CZE) vybral Destroyercz, Sons of Darkness banku mela.... vyzpovidal sem par znamejch a tak pulka rika todle a druha tamhleto.... ja vim svoje a nazor na to mam a jak rikam dal to neresim protoze to nema cenu akorat s tim tady zbytecne uz flamujes a huntis posty
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:25:30  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
Oka řekni 2hej příklad kdy sem někumu nepomoh ok?

toho chalngera sem hodil na mercech protože celoudobu to bylo jak má a pak neivm co se stalo měl sem připravenej prst na chalengerovi a prostě sem na to zmáčk.

A SONS ŽÁDNOU BANKU NEMĚLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:28:23  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
FFS funguje /ignore i na imperiu ???
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:29:04  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

Oka řekni 2hej příklad kdy sem někumu nepomoh ok?

Dokud sem este hral, tak si nekolikrat nesel na cza akci a grindil si (napr. si delal alieni mise kdyz se slo CzA APFko)

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:31:59  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
O tom nevim.
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:33:53  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

O tom nevim.

Tak to byl ten druhej, uz aby vam na to prisli a bannuli vam ucet :)

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:34:49  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
Doctore tos určitě s tou vykradenou bankou vymyslel ty co?!
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:36:05  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

lol vymyslel ???
Edit: uz jenom huntis posty ne ted ???

Edited by - KodoBeast on 16/03/2007 13:38:29
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:40:11  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KodoBeast

quote:
Originally posted by Xix

lol vymyslel ???

taže ty řikáš že sem to vykrad?
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:44:56  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Kde je ten nazi Ufan, kdyz je to zrovna potreba!

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:45:27  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KodoBeast

quote:
Originally posted by Xix

lol vymyslel ???

nesnáším huntery postů :/

je to trapné a bezduché

-
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:47:11  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
Já title nehuntim.
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:48:06  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

Já title nehuntim.

No pvp title na omnacich urcite ne!
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:50:17  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
vyjádři se prosimtě k tý bance
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:52:02  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
a nevim co tu řešíš nějaký pvp titly
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:52:37  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix
taže ty řikáš že sem to vykrad?

Ofc sem jeden z tech co rikaj j, ale zaroven sem jeden z tech kterej uz tam v tu dobu nebyl... takze si precti co sem psal nekde vis... vim svoje a svuj nazor mam.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,34 seconds. on eygor Snitz Forums 2000