Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Doctore?!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:53:16  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

a nevim co tu řešíš nějaký pvp titly

hehe to je zase jinej pribeh
ted uz ale fakt huntis posty
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:54:21  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
ale prd vole dělam BS s misema na půl BS potřebuju na tokeny.. a co s tou bankou?
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:55:09  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

ale prd vole dělam BS s misema na půl BS potřebuju na tokeny.. a co s tou bankou?

Umis cist ???
Edit : brb apf

Edited by - KodoBeast on 16/03/2007 13:56:57
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:56:46  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
Sry sem to neviděl.. prositě řekni mi jak si na to přišel
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  13:58:30  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
to tě najednou napadlo že sem vykrad banku? (která ani neexistovala)
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 16/03/2007 :  14:13:59  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
soupne te tenhle topic prosim do flamu
thx

Mamma is playin'
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 16/03/2007 :  14:33:07  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
omg.
icq! :P

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  14:37:09  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

-vim umim prd ale opravdu hraju 3 roky... a nevim jak ze sebe dělam že umim víc než ostatní a stim mongem...

3 roky a nikdy sis treba nevsiml ze existuje PF map do ktery se daji koupit upgrady co
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  14:37:52  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

to tě najednou napadlo že sem vykrad banku? (která ani neexistovala)

ofc jednoho rana sem se probudil uplne spocenej a rekl sem si zes vykradl org bank!
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  14:41:23  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
No vypadá to tak
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  14:42:11  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
ne nevšim nějak sem to nepotřeboval
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  14:45:37  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

hh asi jako SL ess co
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  14:47:40  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
hele nvim co řešíš upgrady na mapy atd... 3roky hraju hrál sem 2.5 roku free... ale řekni jak si přišel na to že sem ykrad banku? nebo to řek někdo jinej?
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 16/03/2007 :  14:49:56  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KodoBeast

quote:
Originally posted by Xix

hh asi jako SL ess co

co je SL ess?

-
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 16/03/2007 :  14:52:38  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
xix! ty tovje odpovedi kere rozdelujes do dvou postu zavanej posthuntem.. ;)

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  14:54:14  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
až do povídáme to smažte
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  14:55:03  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
nabo spíš až mi doctor vysvětlí jak přišel na sons of dakness banku a to že sem jí vykrad
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  14:56:23  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

hele nvim co řešíš upgrady na mapy atd... 3roky hraju hrál sem 2.5 roku free... ale řekni jak si přišel na to že sem ykrad banku? nebo to řek někdo jinej?

To sem se jenom vracel k tomu co sem zapomel napsat... a k tomu dalsimu tematu sem se uz vyjadril a to ti musi stacit, precti si znova co sem napsal na strane2 nekde tam bylo neco takovyho ze to resit uz nebudu protoze to nema cenu a tak to uz zustane! Duvody proc te mam v ignore teda uz znas, a vic sem uz psat nebudu.
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  15:03:23  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
takže sem si z toho vzar závěr že si prostě svině o někom řekneš naprostej blábol a když na to příde tak mu to ani neumíš zdůvodnit... proč si to dělal? aby si mě schodil?
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 16/03/2007 :  15:04:15  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Diky maly nazi Loni;-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 16/03/2007 :  15:12:08  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Diky maly nazi Loni;-)

ty aby sis neprisel na nejake ++
!!! :P

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 16/03/2007 :  15:17:21  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

quote:

Diky maly nazi Loni;-)

Tak musim se nejak sichrovat, kdyz kazdy rano a vecer mam active topics plny postu od uzivatele Nekrotyrael:-)

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  15:29:52  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
A stejně nechápu proč si mě najednou začal pomlouvat já sem o tobě niky neřek ani slovo...
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 16/03/2007 :  15:37:27  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

A stejně nechápu proč si mě najednou začal pomlouvat já sem o tobě niky neřek ani slovo...

čau Pertho jak se máš, jak jde život?

-
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  15:38:16  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
?
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  15:39:56  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
eště řekni.. přišel si na to ty nebo někdo jinej?
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  15:40:36  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

Nikoho sem nepomlouval, zjistoval sem si fakta a resil to jenom s par lidma z CzA... na imperku sem o tom napsal az jen diky tobe a to nejdriv jenom neprimo, protoze sem se rozhodl ze na to proste seru, svuj nazor na to mam a to me staci,stejne se uz nikdy k tomu jak to tenkrat bylo nedostanem takze kthxbye konec posthuntu
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  15:44:50  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
K jakýmu závěru ste došli?
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 16/03/2007 :  15:53:50  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Xix

Nikoho sem nepomlouval, zjistoval sem si fakta a resil to jenom s par lidma z CzA... na imperku sem o tom napsal az jen diky tobe a to nejdriv jenom neprimo, protoze sem se rozhodl ze na to proste seru, svuj nazor na to mam a to me staci,stejne se uz nikdy k tomu jak to tenkrat bylo nedostanem takze kthxbye konec posthuntu

tohle se Ine nebude líbit :(

-
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  15:55:41  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
takže OK měj mě v Ignorate mysli si omě že sem magor nebo co chceš když k tomu máš důvod.. ale neřiš takovíhle blbosti prosimtě!

Edited by - Xix on 16/03/2007 15:56:05
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  16:09:26  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
eště teda.. začal si to ty nebo někdo jinej?
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 16/03/2007 :  16:17:15  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

takže OK měj mě v Ignorate mysli si omě že sem magor nebo co chceš když k tomu máš důvod.. ale neřiš takovíhle blbosti prosimtě!

když je člověk nasratej pýše s chibama, naštěstý se mi to nestává

-
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  16:19:23  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
njn.. ale sere mě že si to o mě někdo vymyslel
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  16:20:15  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
a nejspíš doktor a nedokáže to ani odůvodnit
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 16/03/2007 :  16:31:54  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Jenom taková technická poznámka při používání tohoto fora.

Když budeš chtít udělat jako novou řádku nemusíš přitom mačkat "Post new Reply" .

Pokud to uděláš je tam tlačítečko "Edit", které je prezentováno grafickou ikonou a můžeš svůj post pomasit. Jinak dobrý flame

-
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 16/03/2007 :  16:34:44  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

Ty blbosti si o sobe zacal sirit zde:

quote:
Originally posted by Xix
2- jestli to má bejt to že omě někdo někde navykládal že sem vykradl baknu Sons of Dakness tak to fakt blblost tam žádná banka nebyla zeptej se koho chceš kdo tam byl. a mimo jiné ty si semnou tu org zakládal.. a jedinej o kom vim že vykrad banku je destroyercz a to byla banka Hunters CZE

A prosim te zkus zamakat na te cestine.

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 16/03/2007 :  16:38:58  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Já taky čornul něco ze skladnice a nepíšu to veřejně na web. Přece nejsem mamlas, abych se prásknul.

Adrenalin factory tuším ql kolem 220

-
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  16:41:02  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

a nejspíš doktor a nedokáže to ani odůvodnit

Co chces kua oduvodnit ? Kde si myslis ze sem shanel info, u tvy babicky, nebo si fakt myslis ze sem si secko vycucal z prstu nebo mel nejaky divoky sny ???
btw. a kdy prestanes posthuntit ?
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  16:44:18  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
Prostě nechápu jak tě to vůbec napadlo

a nějaký Posty sou u pr...e

Edited by - Xix on 16/03/2007 16:45:42
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  16:45:12  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

Prostě nechápu jak tě to vůbec napadlo

Jak rikam rekla mi to tvoje babicka!
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  16:51:15  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
s timhle di do prdele

To to fakt nedokážeš přiznat žes to vymyslel ty?
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  16:55:36  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
hele nějak mě přešl vstek..

Můžeš teď uplně normálně odpovědět jak ste se k tomu dopracovi?
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/03/2007 :  17:00:22  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

s timhle di do prdele

To to fakt nedokážeš přiznat žes to vymyslel ty?

Jj posilat nekoho nekam je uplne to nejlepsi, proc myslis ze bych si mel neco vymyslet ? Protoze sme sral uz predtim nez sem s tim prisel ?

Jedinej duvod proc sem s tim neprisel driv bylo protoze sem si myslel ze o tom vetsina lidi z CzA vi, pak sem si zacal zjistovat informace od lidi po kterejch ti vubec nic neni a nevim proc bych ti mel rikat kdo mi co rek uz jenom kvuli tomu ze bys je zacal prudit jak tady me ted celej den!

Na to co sem zjistil sem si udelal nazor a nakonec nechal bejt protoze uz je to davno a lidi se rozchazej v tom co rikaj, tim ze tu hlasas neco jako "bez do ... a sis vymyslel", me neustale jenom utvrzujes v tom co sem si doted myslel!
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 16/03/2007 :  17:05:01  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Koukam, ze vedeni CzA bylo odtrzeno od obycejnych clenu, a tak k nim nedorazily vsechny famy, bah.

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 16/03/2007 :  17:14:29  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
Tak když tam napíšeš že to máš od mí babičky tak jinou odpověď čekat nemůžeš ;) scháněj informace dál asi vždycky bude někdo pro a proti takže už budu mít u CzA vroubek na furt. Takže lidem který řikaj že sem nic nevzal že tam žádná banka nebyla moc děkuju a ty ostatní netušim proč to dělaj. Skuste se nadtím zamyslet

Edited by - Xix on 16/03/2007 17:15:36
Go to Top of Page

lonillen
Moderator

739 Posts

Posted - 16/03/2007 :  17:35:35  Show Profile  Send lonillen an ICQ Message Send lonillen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Diky maly nazi Loni;-)

huh? wtf?

PC++ ftw!

EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury
AO - retired
LCh - retired
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 16/03/2007 :  18:09:04  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

xix! ty tovje odpovedi kere rozdelujes do dvou postu zavanej posthuntem.. ;)

inspiroval se mnou! :)

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 16/03/2007 :  18:10:45  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Diky maly nazi Loni;-)

Tak musim se nejak sichrovat, kdyz kazdy rano a vecer mam active topics plny postu od uzivatele Nekrotyrael:-)

kde ty casy jsou, ted se sotva drzim nad 3 postama denne. :/

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 16/03/2007 :  18:13:26  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

quote:

quote:
Originally posted by Xix

tohle se Ine nebude líbit :(

tohle me nezastavi! :P

Go to Top of Page

lacius
New Member

103 Posts

Posted - 16/03/2007 :  18:40:23  Show Profile  Send lacius an ICQ Message Send lacius a Private Message  Reply with Quote
[xx]: fixcz od nas odesel, zalozil tu org a zavedl dane, potom zbalil org bank a odesel do cza, ptoste vytuneloval je
[xx]: :)
To [xx]: takze je to rpavda
[xx]: tolko o sons of darknes
To [xx]: ten org je son of darkness
To [xx]: ?
[xx]: jj
To [xx]: pozicaim si tvoje slova
[xx]: to nie su moje slova ja to tlmocim :)
To [xx]: jo, ja viam
[xx]: ale vraj kraska nie je jeho sestra
[xx]: ale puvodni majitelka krasky(totalni pubertalni marena) pry krasku prodala, ale nevim komu
[xx]: ;)

Ladven - adv equip, Laciusnn - nt, Bylinkar - doc
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,17 seconds. on eygor Snitz Forums 2000