Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Cokoliv co se nevejde jinam
 forum - typ
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 08/03/2007 :  18:59:49  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
ahoj, muzete mi prosim nekdo poradit forum (instalaci), ktere ma ceske prostredi, chodi na win. komercni verze neni na skodu. dulezite je, aby to melo dobrou moznost udrzby, pridelovani priviliegii, vic jak 2 urovne a bylo bezpecne.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 08/03/2007 19:00:17

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 08/03/2007 :  19:03:14  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

ahoj, muzete mi prosim nekdo poradit forum (instalaci), ktere ma ceske prostredi, chodi na win. komercni verze neni na skodu. dulezite je, aby to melo dobrou moznost udrzby, pridelovani priviliegii, vic jak 2 urovne a bylo bezpecne.
Koukni se na www.communityserver.org. Čeština není úplně kompletní, ale dá se.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 08/03/2007 :  19:55:40  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
moc dekuju

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000