Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 Craft - přesun na jiný kontinent
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Mistrix
Starting Member

25 Posts

Posted - 18/02/2007 :  20:36:49  Show Profile Send Mistrix a Private Message  Reply with Quote
Původem jsem High Elf, ale hned po startu jsem se přestěhoval k lidím na Thestře do města Tursh, kde jsem vyexpil craftera na lvl 12. Udělal jsem kompletní přestupák na Tailora a dostal mraky receptů po přestupáku jsem ještě pár procent udělal na Thestře, ale pak jsem se přestěhoval na Qalian do města Khal kde craftím doposud.

V současné době jsem lvl 16 Tailor, ale mám problém, že se mnou žádný trenér nemluví. Dal jsem si tu práci a dorazil jsem zpátky do města Tursh a NPC které mi do té doby dávalo recepty mi žádné nenabízelo (proč?).

V Khalu jsem právě dodělal potřebnou frakci (Khal Artisans factions mám 115 a Qalian Artisans factions mám 100). Jenže ani v Khalu se mnou nikdo nemluví. Dost lidí mi říkalo, že ještě musím udělat nějaký kontinentální quest, ale kde ho sebrat? V Khalu jsem nikoho takového nenašel, dočetl jsem se, že by mi to měl dát nějaký "Propher Trainer".

Netušíte někdo co dál, popřípadě v čem je problém, že mi nenabízí žádné recepty ani v Turshi? Díky moc za jakékoliv rady.

Vanguard - Gelenia EU PvE
Mistrix - Sorcerer 27, Tailor 23

Krvezbrote
New Member

344 Posts

Posted - 19/02/2007 :  09:19:46  Show Profile  Send Krvezbrote an ICQ Message Send Krvezbrote a Private Message  Reply with Quote
Před pár dny se mi ukázal nový quest, který neměl jinou funkci než jen upozornit, že pokud dojdeš do jiného města než rodného, tak musíš pokecat s hlavním artisanem aby ses naučil styl daného města a mohli ti ostatní nabízet recepty. Nevím jestli to není zrovna tvůj případ.

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny, Znamení Chaosu

Aktuálně jen Defiance
V alpha verzi: Landmark (Galerie)
pár poznámek z historie:
Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)

Go to Top of Page

Mistrix
Starting Member

25 Posts

Posted - 19/02/2007 :  16:33:27  Show Profile Send Mistrix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krvezbrote

Před pár dny se mi ukázal nový quest, který neměl jinou funkci než jen upozornit, že pokud dojdeš do jiného města než rodného, tak musíš pokecat s hlavním artisanem aby ses naučil styl daného města a mohli ti ostatní nabízet recepty. Nevím jestli to není zrovna tvůj případ.

Problém je, že mě nikdo žádný takový quest nenabízí. Akorád hlavní craft npc, netuším jméno, píše různé helpy pro craftění. U něj jsem se proklikal k nějaké nabídce kde píše o tom co musíš udělat když se stěhuješ na jiný kontinent. Musíš prý udělat klasické questy a navíc speciální quest, který by měl dávat právě ten Propher Trainer. Píše tam příklad, že jeden se nachází někde na thestře, ale přijde mi logické abych ho osobně hledal spíše na continentu kde jsem. Přesto dneska večír zkusím na tu thestru zajít a tohoto trenéra najít, třeba se se mnou bude bavit a dá mi qeust abych mohl craftit na jiných kontinentech. Už mě to tak točí, rád bych expil crafta a vyráběl, ale když neni žádná budoucnost co se týče nových receptů tak se mi do toho ani nechce... :( Fakt neznáte někdo řešení? A opravdu je mi záhadou proč se se mnou nebaví trenér na thestře, že by mi klesla frakce? Tuší někdo jaká musí být? To se mi nepodařilo nikde zjistit :(

Go to Top of Page

Mistrix
Starting Member

25 Posts

Posted - 19/02/2007 :  23:07:54  Show Profile Send Mistrix a Private Message  Reply with Quote
Tak se zadařilo, stačilo zajít do hlavního města na Thestre, kde mě bez nejmenších problémů naučil všechny recepty. Jinak mám zprávu že continentální quest se bere vždy v hlavním městě. Až budu mít náladu testnu to...

Go to Top of Page

cimrek
Starting Member

94 Posts

Posted - 20/02/2007 :  15:43:36  Show Profile Send cimrek a Private Message  Reply with Quote
Zkoušel si oslovit nějakého jiného tailora? Nemohlo se stát, že už ses naučil všechny dostupné T2 recepty? Já jsem armorer level 19 a na levelu 18 a 19 jsem nedostal také žádné recepty.

Lotro - Gilmaren/Minstrel Level 60
EQ2 - Cimrek/Wizard (RL) Level 69
Go to Top of Page

Mistrix
Starting Member

25 Posts

Posted - 20/02/2007 :  15:52:06  Show Profile Send Mistrix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cimrek

Zkoušel si oslovit nějakého jiného tailora? Nemohlo se stát, že už ses naučil všechny dostupné T2 recepty? Já jsem armorer level 19 a na levelu 18 a 19 jsem nedostal také žádné recepty.

Všechny dostupné recepty jsem naučené neměl. Ale jinej tailor se se mnou normálka baví. Takže problém je již vyřešený...

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000