Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 Quest(y)
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 18/02/2007 :  19:55:59  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Někomu ve hře jsem slíbil odkaz na databázi questů:
http://vg.mmodb.com/
http://vanguard.tentonhammer.com/
http://www.vanguardmmorpg.com/
Jsou i jiné, tyhle mi přišli celkem komplexní. Netýkají se pochopitelně jen questů.

Borisek
Starting Member

Eadrik

17 Posts

Posted - 20/02/2007 :  14:48:50  Show Profile  Send Borisek an ICQ Message Send Borisek a Private Message  Reply with Quote
Muze mi nejaka dobra duse, co ma vetsi lv povedet, jestli je mozno hrat VG i solo? Mam totiz velky problem s hledanim solo Q. Reknu to jinak, skoro zadny nejsou a tak me napada otazka, jestlije to solo vubec hratelny bo neni. Predem dik.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 20/02/2007 :  15:02:19  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Odhadem 80 % Q je solo, v nektere zone vice v nektere mene.

Black
Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 20/02/2007 :  17:13:56  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
V % si to netipnu odhadovat (imo spíš tak 50/50), ale sólo Q je rozhodně dost a hrát VG sólo de, jen se tím odrbeš o spoustu imo nejzajímavějšího a nejzábavnějšího contentu.

Ale zpět k těm sólo Q, jsou, ale na každým místě jen pár, xp leze relativně pomalu, takže se musíš hodně stěhovat. A tím hodně myslím opravdu hodně. Já projel už víc jak půl Thestry při lovu za Q.

Většinou když uděláš všechny Q v jedný oblasti, dostaneš nějakej delivery Q kterej tě pošle do nový zóny s novýma Q.

Imaziel

Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 21/02/2007 :  12:26:05  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Borisek

Muze mi nejaka dobra duse, co ma vetsi lv povedet, jestli je mozno hrat VG i solo? Mam totiz velky problem s hledanim solo Q. Reknu to jinak, skoro zadny nejsou a tak me napada otazka, jestlije to solo vubec hratelny bo neni. Predem dik.

Jsem teprve lvl 12, ale zatím mi to přijde spíš naopak. Většina questů je v pohodě hratelná solo. Snažím se dělat všechny questy a odhaduji, že asi jen 3 nebo 4 bylo skutečně nutné udělat v grupě. Výhoda party je jasná pro zabíjení čehokoli a hlavně 3- a vícedoťáků, takové questy odsejpají jako po másle, riziko smrti je mnohem menší. Narazil jsem ale i na questy sbírání celkem blbě padajícího dropu a pak je upřímně řečeno grupa spíše na obtíž, protože to sbíráte neskutečně dlouho.
Nicméně obecně je asi pro questy jednodušší dobrá grupa. Jde to skutečně mnohem rychleji s nižším rizikem smrti. Počítám, že na vyšších lvl to bude hrát mnohem důležitější roli.
Go to Top of Page

Sadaamek
Starting Member

11 Posts

Posted - 21/02/2007 :  12:52:57  Show Profile  Send Sadaamek an ICQ Message Send Sadaamek a Private Message  Reply with Quote
No, já jsem taky ještě cucák, ale zatim to fakt solo jde. Někdy to píše že to chce Group či Small group, ale čím se to řídí nevím. O grupu žádám když si potřebuju dojít pro mrtvolu
( ne vždy mojí lemplovinou - stalo se mi že mi to spadlo, a prostě mě tam umlátili po dobu mé nepřítomnosti ).
Když už o tom mluvím..... je možné nějak zjistit kde leží moje zdechlina když se to odpojí ? Z mapy zmizí, ale ve skutečnosti tam je. Nevím jak dlouho, ale den tam byla - předpokládám že při nalogování se tam prostě zase zjeví.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000