Author |
Topic  |
|
Hampl
Starting Member
12 Posts |
Posted - 06/02/2007 : 15:09:49
|
Tak co jak se vám hraje za Paladiny? Že je dobře že nam je blizz dal Blizz nam dal Batmany  Divim se ze jeste nikdo nema topic kde oslavuje /stezuje si na paly mimochodem se mi hodne líbí motion forum o palech, žel postradam talenty po tbc......osobne jedu retri na 70 spec na holy/retr

|
PALADIN *Blood *Elf* M Y T H* |
Edited by - Hampl on 06/02/2007 15:11:00
|
|
| |
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 06/02/2007 : 15:19:21
|
palu nejedu, ale musim uznat, ze alici jsou docela prekvapeni z shamanu ;) jako WF totem alikum hodne chybel ;) naopak vidim, ze horda proti nim moc neumi hrat |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 06/02/2007 : 15:31:59
|
hmmmm
prevzato z TTH fora z topicu Paladins ..... posted by Janys
taky vas serou ty hordacky paladini? nevim uz kolikrat me sejmula hordacka epix flying mount 70's grupa + jonatan, ten nolifer uz ma lvl68 a proste kdyz mi tady takovej pseudo paladin nahodi pri healu repentance nebo hammer of picus a pak se hodi do bubliny a vyhealuje se, kdyz uz ho skoro mam, tak to me neskutecne vytaci.. samozrejme,ze my tohle delame neustale, ale u alliance je to v poradku nejhorsi je to, ze tohle bude jenom horsi, doufam ze jim nasi shammici daji taky peknej kour.. nevim jak Vy, ale ja odted gankuju kazdyho BE paladina co vidim
http://www.tth.cz/forum/viewtopic.php?t=43&start=495
( pro nechapavce ... ano je to recese, ale vcelku vtipna :) ) |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Grewen
New Member

126 Posts |
Posted - 06/02/2007 : 16:03:37
|
quote: Originally posted by MegaDeath
palu nejedu, ale musim uznat, ze alici jsou docela prekvapeni z shamanu ;) jako WF totem alikum hodne chybel ;) naopak vidim, ze horda proti nim moc neumi hrat
rekl bych, ze paladin horde pomohl o hodne vic nez shaman alianci :) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 06/02/2007 : 16:08:57
|
to se nepru, buffboty potrebuje kazdej (svyho casu sme meli i AFK paladiny co meli whispercast a jen behali ve follow a hazeli buffy on demand...jooo to byly casy ), ale horda si uz ani neuvedomuje, ze i shaman jim sem tam pomaha ;) |
 |
|
Grewen
New Member

126 Posts |
Posted - 06/02/2007 : 16:29:46
|
to se nepru, buffboty potrebuje kazdej (svyho casu sme meli i AFK paladiny co meli whispercast a jen behali ve follow a hazeli buffy on demand...jooo to byly casy ), ale horda si uz ani neuvedomuje, ze i shaman jim sem tam pomaha ;)
nerikam ze nepomaha, ale pomaha jen svy parte, navic tolik zminovany windfury vyuzijou jen 2-3 classy, kdezto blessingy sou neco nehoraznyho |
 |
|
Hampl
Starting Member
12 Posts |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 06/02/2007 : 18:08:37
|
quote: Originally posted by Grewen
to se nepru, buffboty potrebuje kazdej (svyho casu sme meli i AFK paladiny co meli whispercast a jen behali ve follow a hazeli buffy on demand...jooo to byly casy ), ale horda si uz ani neuvedomuje, ze i shaman jim sem tam pomaha ;)
nerikam ze nepomaha, ale pomaha jen svy parte, navic tolik zminovany windfury vyuzijou jen 2-3 classy, kdezto blessingy sou neco nehoraznyho
prave proto rad chodim instance v grupe s pala (jakozto shaman), stackovani tehle class je neco nehoraznyho |
 |
|
Hampl
Starting Member
12 Posts |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 07:29:59
|
quote: Originally posted by Grewen
nerikam ze nepomaha, ale pomaha jen svy parte, navic tolik zminovany windfury vyuzijou jen 2-3 classy, kdezto blessingy sou neco nehoraznyho
prave proto rad chodim instance v grupe s pala (jakozto shaman), stackovani tehle class je neco nehoraznyho
Mozem len suhlasit ;). Aj ked som nizsi lvl, alebo hladaju niekoho ineho, ked sa ozvem, tak su OMG SHAMAN, TAKE HIM1!!!1oeneeleven
|
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
|
Topic  |
|