Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 lvl 70
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 03/02/2007 :  11:25:48  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
zatim mam draenai na lvl38 a BEcko na lvl31 a minimalne 3 mesice budu mit jeste co prozkoumavat =P
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 05/02/2007 :  20:29:08  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Jo a tam jsi započítal i HC nebo ne? Plus taky nezapomeň že content budes zase postupně přibývat a zkoumat půjde pořád něco ;)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 06/02/2007 :  10:34:45  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
Prosli ste uz nekdo naky heroic instance? vcera sem byl poprvy heroic HC-ramparts a docela sem se pobavil. mobaci crit do clothu 12k+, do T2/BC mailu 8k, neelitni psi v hlidkach 3k crit. a to je nejlehci heroic instance :)

imho gilda co ma +- 15 lidi pravidelne online ma tak na pul roku o zabavu postarano
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 06/02/2007 :  13:10:31  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grewen

Prosli ste uz nekdo naky heroic instance? vcera sem byl poprvy heroic HC-ramparts a docela sem se pobavil. mobaci crit do clothu 12k+, do T2/BC mailu 8k, neelitni psi v hlidkach 3k crit. a to je nejlehci heroic instance :)

imho gilda co ma +- 15 lidi pravidelne online ma tak na pul roku o zabavu postarano

hmm zvlastni ja tam byl taky a dostal jsem od tech elitnich mobu do mailu 4k AC za 2k noncrity a 4k crity
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/02/2007 :  13:25:49  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak ide o to aky maju ti ludia equip :D Ja som bol Slave Pens a schytal som do priesta za 5,5k hit, ale tak to bol iba nejaky zly luck, pretoze potom ma zoparkrat trafili a uz to nebolo az take huste.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 06/02/2007 :  14:39:06  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Tak ide o to aky maju ti ludia equip :D Ja som bol Slave Pens a schytal som do priesta za 5,5k hit, ale tak to bol iba nejaky zly luck, pretoze potom ma zoparkrat trafili a uz to nebolo az take huste.

Na heroic obtiznost?

Edited by - Araya on 06/02/2007 14:40:04
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 06/02/2007 :  15:23:31  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya
hmm zvlastni ja tam byl taky a dostal jsem od tech elitnich mobu do mailu 4k AC za 2k noncrity a 4k crity

jj od vetsiny hit 1-2,5k do mailu, ale ten druh meleeka co chodi jako patrola se psama nam vcera sejmul jednoho T2+ huntera ranou za 8030 :) kdyz nad tim ale tedka premyslim, tak je pravda, ze v te dobe nam 2x resetovali server a mozna to byla jen naka haluz
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 07/02/2007 :  16:18:08  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
Už jste někdo začal Areny? Kolik se dá udělat cca arena points týdně?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 07/02/2007 :  18:08:31  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
voni uz je spustili?
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 07/02/2007 :  20:48:07  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
este 9 dnu pokud se nepletu

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Rimsy
Starting Member

83 Posts

Posted - 08/02/2007 :  19:56:44  Show Profile Send Rimsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

dneska jsou ... no rekneme 3 tydny od chvile co jsem koupil datadisk... mam lvl 66 a videl jsem 3 zony z outlandu...

nerek bych, ze je tam nejak extremne malo contentu :-) a to jsem z dungu videl akorat HC a v coilfangu tu lehci....

hravam da se rict v prumeru 3-4 hodiny denne coz uz neni tak uplne casual, ale samozrejme neni to nolife hrani...

imo jsem moc zvedavej az se dokodrcam na 70, udelam nejaky repky na heroicy, zkusim par heroicu co mi jako content zbyde bo nejaky velky raidovani me neinteresuje... a jeste porad v zaloze mam na lvl 15 paladinku :-)

jsem docela dost spokojen :-D

Hehe Celdriku nezapomeň, že stará láska nerezaví - mě se už moc hrát nechtělo - teď jsem si založil blood elfku paláta za hordu .. vstoupil do slušný guildy a už mám level 21 Protože ho mám v krvi, tak mi sedí a kritici paladinů jen chrochtají. Navíc protože jsem za hordu nikdy nehrál, tak vlastně jedu tu hru od začátku (teď jsem poprvý byl v tý instanci v Ogri ...super.

Kašli na paldina, založil si draenei shamana a leveluj - uvidíš ja tě to bude bavit a navíc ukážeš alíkům jak se má shammy správně hrát, stejně jako já teď horďákům paláta

Rimsy: virtuální světy.
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 09/02/2007 :  07:44:34  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Sice to sem nepatri, ale nechtelo se mi zakladat kvuli tomu novy topic.

Umi uz nekdo sakrys na Drak'Thulu na srane hordy +35 AGI na 2H?
Vim ze Jingej snad uz ma mongoose, ale nemel na to jeste skill, ale 35 AGI bych rad pro sveho medvidka :)

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000