Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Problem s listou hunterova peta
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

necrofrost
Starting Member

39 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:55:37  Show Profile Send necrofrost a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,
tak jsem ted respecoval peta a po respecu a nauceni peta potrebnych abilit se mi jiz neobjevila lista s temito abilatami. Prowl ted zapinam a vypinam pres makro ;(. Nevidim tim padem ani naucene ranky (ne ze by se to nedalo zjistit jinde), ani jaky ability zrovna pouziva a jakej na nich ma CD. Nesetkal jste se stim uz nekdo ? Zkusil jsem vypnout a zapnout vsechny addony a problem je porat stejny. U jineho peta je to OK.

Diky za radu

AFK: This common term stands for "Attack, Fight, Kill" and is the priest's way of telling you to go pull more mobs.

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 10/01/2007 :  11:03:12  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
Mno kdyz sem mel problem s listou peta (to prislo s patchem 2.0), tak mi pokazde stacil relog... jestli ti to nefunguje jenom na jednom petovi, tak asi bude nejlepsi reseni ho abandnout a tamnout novyho :) nebo toho problemovyho schovat na lepsi casy, az blizz vyresi problemy s mizenim pet listy
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 10/01/2007 :  11:04:41  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Jo normální, pet bary bugují od 2.0 všude možně, peti se různě neresují, stejnej problém mají občas lidi i u razuva nebo razorgora. Nicméně těch pár povelů (pet defensive/passive a pet attack/pet follow/pet stay) zas tak šílené keybindy nemá a dá se to zapamatovat.

Příště to piš do otázek a odpovědí.

Edited by - Rakhen on 10/01/2007 11:05:05
Go to Top of Page

necrofrost
Starting Member

39 Posts

Posted - 10/01/2007 :  11:17:56  Show Profile Send necrofrost a Private Message  Reply with Quote
Attack/Follow/Stay a Def/Off/Agr je na liste videt, jediny co neni videt jsou Ability ;)

PS: ok, sorry priste otazky a odpovedi. Nejak mi prislo, ze to tam nepatri, ale np priste tam.

AFK: This common term stands for "Attack, Fight, Kill" and is the priest's way of telling you to go pull more mobs.
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 10/01/2007 :  11:23:23  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by necrofrost

Attack/Follow/Stay a Def/Off/Agr je na liste videt, jediny co neni videt jsou Ability ;)

PS: ok, sorry priste otazky a odpovedi. Nejak mi prislo, ze to tam nepatri, ale np priste tam.

jo takhle :) vytahni peta, zmackni P (jakoze spellbook), dole zalozka Pet. tam mas vsechny ability co si ho naucil, at uz aktivni nebo pasivni. aktivni si muzes naladovat do listy
Go to Top of Page

necrofrost
Starting Member

39 Posts

Posted - 10/01/2007 :  11:27:13  Show Profile Send necrofrost a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grewen

quote:
Originally posted by necrofrost

jo takhle :) vytahni peta, zmackni P (jakoze spellbook), dole zalozka Pet. tam mas vsechny ability co si ho naucil, at uz aktivni nebo pasivni. aktivni si muzes naladovat do listy

Jestli je to jen takhle jednoduchy, tak jsem fakt i..... a to jsem si myslel, ze jsem proti blbosti imunni ;o).

btw diky

Edited by - necrofrost on 10/01/2007 11:27:40
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000