Author |
Topic  |
|
godlike
New Member

209 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 22:12:39
|
Mozna ze uz je vsichni znaji ale treba nekoho potesi ..
vanguardvault.ign.com/View.php?view=Movies.List&category_select_id=4
|
Vanguard-Xanadu-retired EQ2-MDK-retired
|
|
| |
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 21/12/2006 : 09:33:34
|
nejvic videii z bety jsou asi na youtube.com |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 21/12/2006 : 12:51:34
|
youtube je opravdu super bomba na videa z her... s tim rozlisenim... |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/12/2006 : 12:52:52
|
quote: Originally posted by Yennefer
youtube je opravdu super bomba na videa z her... s tim rozlisenim...
mno porad vetsi nez ma daoc ne ?  |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 21/12/2006 : 16:34:01
|
quote: Originally posted by Pertha
mno porad vetsi nez ma daoc ne ? 
to kazdopadne :)
mimochodem koukal jsem na nake ty videa na IGN, UI me pripada jako zkopirovane z WoWu, grafika a animace postav horsi nez v daocu catacombs, ten 1st person pohled kterej tam tak protezuji je hroznej no jedine co bylo zajimave jsou ty obrovske exteriery...
bylo to z bety3 predpokladam ze se to zlepsi (zlepsilo), mam na mysli textury ?
jde UI uzivatelem menit ? |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 22/12/2006 : 17:42:17
|
ta grafika je pořád naprosto šílená, na těch videích je vidět malej posun, ale pořád to vypadá jak 5 let stará hra... to bych ještě překousnul, ale ty animace jsou úplně divný, mob tam chodí po podlaze a šmrdlá nohama asi tak 5x rychleji než ve skutečnosti jde, animace pro zranění nebo úder je asi jenom jedna a vypadá taky vyloženě uměle, vsadil bych se že vůbec nepoužívali žádnej motion capturing; další věc je, že je tam vidět jakej to má strašně dlouhej global cooldown, mám docela obavu že ty souboje musej bejt jak pro starý babičky |
offline |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 22/12/2006 : 18:02:19
|
quote: Originally posted by Yennefer bylo to z bety3 predpokladam ze se to zlepsi (zlepsilo), mam na mysli textury ?
jde UI uzivatelem menit ?
animace agrafiku porad delaji
jo ui je plne customizovatelny naky xml fajly uz existujou i naky upraveny ui |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 26/12/2006 : 01:06:20
|
grafiku to ma starou mozna tak na vymrdanym kompu.. jinak je to neco jako EQ 2.5 |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 28/12/2006 : 00:35:21
|
Grafika EQ2 mi pride hezci. Animace, textury a styl je mi v EQ2 rozhodne blizsi. A to nemluvim o tom ze to porad vylepsujou. |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
cimrek
Starting Member
94 Posts |
Posted - 28/12/2006 : 14:07:53
|
I don't want to give an exact date for open beta, because there's a few things on our end we have to take care of that may change it by a few days first but early January is what we're planning on. __________________ Nick Parkinson Community Manager Sigil Games Online |
Lotro - Gilmaren/Minstrel Level 60 EQ2 - Cimrek/Wizard (RL) Level 69 |
 |
|
|
Topic  |
|