Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Warlock nebo Mage?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Sakki
Starting Member

48 Posts

Posted - 15/11/2006 :  12:06:08  Show Profile Send Sakki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pucek

Zajimavy pribow :) pekne popsany a ted trosku ze zivota.

Mam +508 spell dmg +130 shadow 4 hit + 4 crit equip viz profil

Standartni fight caster succuba:

Seduction nedovolim mu dat counter spell pokud mi ho da tak musi dostat hned charm, pokud si da kostku succubu privolavam zpet at nezacne mlatit succubu nejsem vul a nenecham mu ji u tela ze :) pockam az dojede kostka a zacnem znova a nasleduje toto combo COS kdyz opravdu mam cas :) a target je maslo (cast time 0), GC(global coldown 1,5 sec) castim SB(2,5sec) s trinkettem cca 1350 non crit nasleduje dethcoil (0) s trinketem cca 720+ (GC1,5sec) dalsi SB(2,5sec) cca 1300+ shadowburn (0cast time) 900+ mag death :) vzdy neco projde do kritu 9sec konec fightu pokud si neda kostku :) Fear tu neuvadim nebot je v moci sucuby a nasledne nez dopadne 1 SB dostava death coil pak papa na parek

sheepnu warlocka (zaroven dostanu seduce), wotf, zabiju sucubu, resheepnu warlocka, zabiju warlocka ::)

Sakki - Black Division - DrakThul

"People say we usually raid 24 hours a day with no food or sleep, then when one dies, we replace them with young people that can live for a while. Also, true!"
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/11/2006 :  13:38:53  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jj, proto zadnej soudnej lock nepouziva succubu do pvp, felhunter ftw
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 15/11/2006 :  13:52:43  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
mag
sheepnu se ... pockam a pak se sheepnu znova ... tohle sice uplne presne nevim proc delam ale je to pravidlem ... potom se vetsinou zmrazim a zapalim a jdu ... no a pak umru :)

lock
pokecam se sucubou pak zacnu horet chvili beham ve fearu a pak me zachrani sucuba ... asi se do me zamilovala ... no a pak to prijde a ja umru ... :)

lock nebo mag ... je to jedno ...

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 15/11/2006 :  14:18:00  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
nechci nic rikat ,ale pokud jde proti sobe warlock+sucuba Vs mag tak ten warlock da ten seduce vzdycky driv nez mag sheep.pokud teda neni blbej.protoze posle sucubu(neviditelnou) napred at je v rangi drive(neberu instasheep)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 15/11/2006 :  14:44:39  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
Pekny pohadky. O cervene karkulce by nebyla? Jak to tak ctu, tak nekteri asi maji macro "zmackni, kdyz uvidis maga" a je to...

Mage vs lock muze byt hodne zajimavy fight, kdyz kazdy umi hrat svoji classu. A rekl bych, ze vyhraje ten, ktery zautoci jako prvni. Zbytek uz jsou jen detaily. Taky bych neveril, ze holy priest dokaze zabit soucasne 2 frost magy a vcera se mi to povedlo. Kdyz je nekdo holt lama, tak mu ani equip nepomuze a naopak.

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 15/11/2006 :  14:52:31  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tjtm

holy priest dokaze zabit soucasne 2 frost magy a vcera se mi to povedlo. Kdyz je nekdo holt lama, tak mu ani equip nepomuze a naopak.

Ja umim jako lock zabit soucasne 15 paladinu, 6 rougu, 13 waru, 26 magu, 1 droda a 17 hunteru. Jenom nesmi vubec nic delat, nesmi se branit, utocit a pohybovat se.

NIKDY BYCH TOMU NEVERIL A PRECE JE TO MOZNY !!! NERF LOCK!!!
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 15/11/2006 :  15:24:20  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pekny pohadky. O cervene karkulce by nebyla?

Byla jednou jedna ZELENÁ karkulka...
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 15/11/2006 :  15:29:55  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

quote:

holy priest dokaze zabit soucasne 2 frost magy a vcera se mi to povedlo. Kdyz je nekdo holt lama, tak mu ani equip nepomuze a naopak.

Ja umim jako lock zabit soucasne 15 paladinu, 6 rougu, 13 waru, 26 magu, 1 droda a 17 hunteru. Jenom nesmi vubec nic delat, nesmi se branit, utocit a pohybovat se.

To ti verim. Ale ti kkti nebyli afk a navic zautocili jako prvni... Ale je mozny, ze ty hazes dc i na afk lidi, aby si mel jistotu, ze aspon nekoho zabijes :D.

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 15/11/2006 :  15:31:30  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

quote:

z tohohle mi vychazi ze druidi jsou overpowered

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 15/11/2006 :  15:32:20  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

ee - priestu se boji nejvic :)

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/11/2006 :  16:19:42  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:
Originally posted by Eagle

ee - priestu se boji nejvic :)

NE, to znamena ze priesta davno zdrhli
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 15/11/2006 :  16:23:59  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Jednou mě (alta) zabil v TM mág na střeše horďácké hospody. Relognul jsem na warlocka (se psem) a zkoušel ho sejmout.. Neustále se schovával za komín, takže na něj nešlo nic hodit. Pak po mě něco švihnul a vystartoval po něm pes. Pak už jsme jen koukali jak se spolu mydlej na střeše. Pes hodně resistoval a léčil se magovejma buffama, mág se léčil flaškama.. když už měl mág (gnóm) pár procent tak se nějak bugnul a zmizel i se psem nějak fuč :((

Nevíte jakým bugem/exploitem/featurou se tam nechá vylézt?

A druhé setkání s mágem bylo plague lands... Zaútočil na mne, ale soulink + resisty mi zachránili krk.. souboj trval tak dlouho, že jsem ho dokázal uhlodat i já.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 15/11/2006 :  16:51:59  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Warlock protoze:

Warlock class

alliance:

http://xs208.xs.to/xs208/06456/warlock_gnome.jpg

http://xs208.xs.to/xs208/06456/warlock_human.jpg

horde:

http://xs208.xs.to/xs208/06456/warlock_be.jpg

http://xs208.xs.to/xs208/06456/warlock_orc.jpg

http://xs208.xs.to/xs208/06456/warlock_undead.jpg

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 15/11/2006 :  16:53:24  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Teda jenom doufam ze to nakonec nedopadne takhle! :)))

http://i10.tinypic.com/2a7sr51.jpg

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 15/11/2006 :  18:19:14  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
To bude asi valentynska akce :)

Shu Oxx
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 15/11/2006 :  18:41:07  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Teda jenom doufam ze to nakonec nedopadne takhle! :)))

http://i10.tinypic.com/2a7sr51.jpg

To bude v dalsim datadisku ... aby oslovili (rozumej zkasirovali) taky 10 mil zen-hracek, tak se spoji WoW s The Sims. A toto bude lockovskej T6 equip za nejlip online vyzehlenou kosili a splachnutej zachod. Full tier bude mit +10% flirt, +10% higyene, +10 studing ...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000