Author |
Topic  |
Sakki
Starting Member
48 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 12:06:08
|
quote: Originally posted by pucek
Zajimavy pribow :) pekne popsany a ted trosku ze zivota.
Mam +508 spell dmg +130 shadow 4 hit + 4 crit equip viz profil
Standartni fight caster succuba:
Seduction nedovolim mu dat counter spell pokud mi ho da tak musi dostat hned charm, pokud si da kostku succubu privolavam zpet at nezacne mlatit succubu nejsem vul a nenecham mu ji u tela ze :) pockam az dojede kostka a zacnem znova a nasleduje toto combo COS kdyz opravdu mam cas :) a target je maslo (cast time 0), GC(global coldown 1,5 sec) castim SB(2,5sec) s trinkettem cca 1350 non crit nasleduje dethcoil (0) s trinketem cca 720+ (GC1,5sec) dalsi SB(2,5sec) cca 1300+ shadowburn (0cast time) 900+ mag death :) vzdy neco projde do kritu 9sec konec fightu pokud si neda kostku :) Fear tu neuvadim nebot je v moci sucuby a nasledne nez dopadne 1 SB dostava death coil pak papa na parek
sheepnu warlocka (zaroven dostanu seduce), wotf, zabiju sucubu, resheepnu warlocka, zabiju warlocka ::) |
Sakki - Black Division - DrakThul
"People say we usually raid 24 hours a day with no food or sleep, then when one dies, we replace them with young people that can live for a while. Also, true!" |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 13:38:53
|
jj, proto zadnej soudnej lock nepouziva succubu do pvp, felhunter ftw |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 13:52:43
|
mag sheepnu se ... pockam a pak se sheepnu znova ... tohle sice uplne presne nevim proc delam ale je to pravidlem ... potom se vetsinou zmrazim a zapalim a jdu ... no a pak umru :)
lock pokecam se sucubou pak zacnu horet chvili beham ve fearu a pak me zachrani sucuba ... asi se do me zamilovala ... no a pak to prijde a ja umru ... :)
lock nebo mag ... je to jedno ... |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 14:18:00
|
nechci nic rikat ,ale pokud jde proti sobe warlock+sucuba Vs mag tak ten warlock da ten seduce vzdycky driv nez mag sheep.pokud teda neni blbej.protoze posle sucubu(neviditelnou) napred at je v rangi drive(neberu instasheep)
|
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
tjtm
New Member

113 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 14:44:39
|
Pekny pohadky. O cervene karkulce by nebyla? Jak to tak ctu, tak nekteri asi maji macro "zmackni, kdyz uvidis maga" a je to...
Mage vs lock muze byt hodne zajimavy fight, kdyz kazdy umi hrat svoji classu. A rekl bych, ze vyhraje ten, ktery zautoci jako prvni. Zbytek uz jsou jen detaily. Taky bych neveril, ze holy priest dokaze zabit soucasne 2 frost magy a vcera se mi to povedlo. Kdyz je nekdo holt lama, tak mu ani equip nepomuze a naopak.
|
We are the ones we’ve been waiting for. |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 14:52:31
|
quote: Originally posted by tjtm
holy priest dokaze zabit soucasne 2 frost magy a vcera se mi to povedlo. Kdyz je nekdo holt lama, tak mu ani equip nepomuze a naopak.
Ja umim jako lock zabit soucasne 15 paladinu, 6 rougu, 13 waru, 26 magu, 1 droda a 17 hunteru. Jenom nesmi vubec nic delat, nesmi se branit, utocit a pohybovat se.
NIKDY BYCH TOMU NEVERIL A PRECE JE TO MOZNY !!! NERF LOCK!!!  |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 15:24:20
|
Pekny pohadky. O cervene karkulce by nebyla? 
Byla jednou jedna ZELENÁ karkulka... |
 |
|
tjtm
New Member

113 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 15:29:55
|
quote: Originally posted by PRIBOO
holy priest dokaze zabit soucasne 2 frost magy a vcera se mi to povedlo. Kdyz je nekdo holt lama, tak mu ani equip nepomuze a naopak.
Ja umim jako lock zabit soucasne 15 paladinu, 6 rougu, 13 waru, 26 magu, 1 droda a 17 hunteru. Jenom nesmi vubec nic delat, nesmi se branit, utocit a pohybovat se.
NIKDY BYCH TOMU NEVERIL A PRECE JE TO MOZNY !!! NERF LOCK!!! 
To ti verim. Ale ti kkti nebyli afk a navic zautocili jako prvni... Ale je mozny, ze ty hazes dc i na afk lidi, aby si mel jistotu, ze aspon nekoho zabijes :D. |
We are the ones we’ve been waiting for. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 15:31:30
|
quote: Originally posted by PRIBOO
NIKDY BYCH TOMU NEVERIL A PRECE JE TO MOZNY !!! NERF LOCK!!! 
z tohohle mi vychazi ze druidi jsou overpowered |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 15:32:20
|
quote: Originally posted by Eagle z tohohle mi vychazi ze druidi jsou overpowered
ee - priestu se boji nejvic :) |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 16:19:42
|
quote: Originally posted by Little
quote: Originally posted by Eagle z tohohle mi vychazi ze druidi jsou overpowered
ee - priestu se boji nejvic :)
NE, to znamena ze priesta davno zdrhli  |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 16:23:59
|
Jednou mě (alta) zabil v TM mág na střeše horďácké hospody. Relognul jsem na warlocka (se psem) a zkoušel ho sejmout.. Neustále se schovával za komín, takže na něj nešlo nic hodit. Pak po mě něco švihnul a vystartoval po něm pes. Pak už jsme jen koukali jak se spolu mydlej na střeše. Pes hodně resistoval a léčil se magovejma buffama, mág se léčil flaškama.. když už měl mág (gnóm) pár procent tak se nějak bugnul a zmizel i se psem nějak fuč :((
Nevíte jakým bugem/exploitem/featurou se tam nechá vylézt?
A druhé setkání s mágem bylo plague lands... Zaútočil na mne, ale soulink + resisty mi zachránili krk.. souboj trval tak dlouho, že jsem ho dokázal uhlodat i já. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 16:53:24
|
Teda jenom doufam ze to nakonec nedopadne takhle! :)))
http://i10.tinypic.com/2a7sr51.jpg |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Sheenaz
Starting Member
67 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 18:19:14
|
To bude asi valentynska akce :) |
Shu Oxx |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 18:41:07
|
quote: Originally posted by Colldor
Teda jenom doufam ze to nakonec nedopadne takhle! :)))
http://i10.tinypic.com/2a7sr51.jpg
To bude v dalsim datadisku ... aby oslovili (rozumej zkasirovali) taky 10 mil zen-hracek, tak se spoji WoW s The Sims. A toto bude lockovskej T6 equip za nejlip online vyzehlenou kosili a splachnutej zachod. Full tier bude mit +10% flirt, +10% higyene, +10 studing ... |
 |
|
Topic  |
|