Author |
Topic  |
|
krevetak
Starting Member
10 Posts |
Posted - 04/11/2006 : 19:34:38
|
Mam dotaz prosim , ted jsem zacal hrat trial a jelikoz neumim anglicky je to pro me porod , nicmene se bolestne ucim , mam moznost delat mining takze jsem si nasel asteroid a nakopal nejakou rudu , vratil se do nejakeho komplexu , asi pretavil a prodal, super))nicmene v me lodi je Cargo(asi kontejner) o velikosti 130 m3 .Takze kopu 5 minut a musim jet vykladat(((prohlizel jsem si co jde koupit a polozek:Cargo je tam fura ale kdyz jsem jakysi koupil zjistil jsem ze je asi jen pro stanici(( Takze bych rad vedel jestli vubec jde koupit Cargo(kontejner) pro lod kterou jsem vyfasoval v zakladu vetsi a pokud ano jak se presne ma jmenovat a nebo mam litat z prava do leva par dni a zkusit koupit rovnou vetsi lod?
|
|
| |
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 05/11/2006 : 02:50:11
|
Chce to vetsi lod. Containery co se prodavaj sou jen popelnice s tim kolik mas prostoru v lodi to nema nic spolecnyho.... Takze se to chce naucit pouzivat lepsi lod. Pokud te bavi tezit tak s bonusem na tezbu a s velkym cargem.... |
 |
|
krevetak
Starting Member
10 Posts |
Posted - 07/11/2006 : 16:37:03
|
Aha , super, uz jsem pomalu dospel ke stejnemu nazoru , cargo ma navic smysl hlavne u vetsi lode protoze nadstavuje velikost v procentech.Jinak ano chci hlavne kopat, mam ted trial ale uvazuju o tom ze to koupim, jen jedina vec me trapi , tezko , pokud neumim anglicky, jak nejlepe zalozit po vsech tech pokusech opravdu skilem uz dobre zalozenou postavu pro tohle zamereni((Jake by mela mit tedy postava skilly, atributy?v cem by mela byt dobra?Rasa je jen skin , nebo jsou pro kopani i urcite rasy co jsou nejlepsi? |
 |
|
Marcurus
Starting Member
68 Posts |
Posted - 11/11/2006 : 11:59:12
|
quote: Originally posted by krevetak
Aha , super, uz jsem pomalu dospel ke stejnemu nazoru , cargo ma navic smysl hlavne u vetsi lode protoze nadstavuje velikost v procentech.Jinak ano chci hlavne kopat, mam ted trial ale uvazuju o tom ze to koupim, jen jedina vec me trapi , tezko , pokud neumim anglicky, jak nejlepe zalozit po vsech tech pokusech opravdu skilem uz dobre zalozenou postavu pro tohle zamereni((Jake by mela mit tedy postava skilly, atributy?v cem by mela byt dobra?Rasa je jen skin , nebo jsou pro kopani i urcite rasy co jsou nejlepsi?
No hele EVE ma vyhodu v tom, ze pokud nemas osklivy jmeno "sdjkfhasdljf" nebo tak nejak a nemas silenej xicht a neudelal jsi nejaky pruser mezi lidma tak nema cenu delat si novej charakter - casem jsou vsichni na stejno. No jediny co te zajima je velikost statu "memory" a "inteligence" - ty urcuji jak rychle se budes ucit skilly ktere jsou pro tebe podstatne (tj. tezba a vyroba - jak jsem to pochopil malo kdo jen tezi, ono to neni zase tak moc zabavne). U rasy se jeste muzes rozhodovat podle lodi - to pokud chces hrat za to svoje (omezenej nejsi ale pokud chces hrat RP tak je celkem blby bejt treba Amarr a litat v podradnejch Minmatarskejch popelnicich :) ). S tim teda ze nejlepsi tezarsky lode jsou od ORE syndikatu a ten je neutralni. |
Edited by - Marcurus on 11/11/2006 12:00:56 |
 |
|
Gedrex
Starting Member
16 Posts |
Posted - 13/11/2006 : 12:44:21
|
co se vyberu rasy a krevni linie tyce, mozna by ti mohlo pomoct tohle http://www.eve-online.com/guide/en/g03.asp. jsou tam staty ale jen 2 ze soucasnych 3 krevnich linii kazde rasy. |
Gedrex as. Irrataki Abela(SWG - Infinity) as. Irrataki Abela(SWG - Eclipse) as. Aeido Mai-Shre(SWG - Eclipse)
GW - DNA, EVE - GenealogyCZ, Gedrex CZ
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|