Author |
Topic  |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 05/07/2006 : 19:21:58
|
No já jsem Eve rozehrál a kdyby měl někdo náladu po večerech trochu pirátit, ozvěte se na char Aqwella, ozvu se a něco spácháme :-) Imho je PvP na Eve to nejlepší :-)
|
|
| |
Awer
Starting Member
92 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 18:21:55
|
quote: Originally posted by Gabriel
No já jsem Eve rozehrál a kdyby měl někdo náladu po večerech trochu pirátit, ozvěte se na char Aqwella, ozvu se a něco spácháme :-) Imho je PvP na Eve to nejlepší :-)
heh to by mě zajímalo jak dlouho jsi to "rozehrával"...
Já když jako newbii chtěl vědět jak dlouho budu expit abych mohl úspěšně pirátit, tak mi bylo řečeno, že 6 až 12 měsíců...
Jako EVE je pěkná hra, řekl bych že docela "HARDCORE" - nehrajou to malé děti. Nicméně nehrajou to ani 30+ lidi protože časová náročnost téhle gamesy je naprosto šílená. |
SWG - retired |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 18:29:48
|
quote: Originally posted by Awer nehrajou to malé děti. Nicméně nehrajou to ani 30+ lidi protože
No, ja mam 2 ucty v eve od spusteni hry a ver/never, hraji to jak deti tak 'postarsi panove' 
Eve je dokonala tim, ze si kazdy muze delat to co ho zrovna bavi.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 23:37:57
|
quote: Originally posted by Atronach
quote: Originally posted by Awer nehrajou to malé děti. Nicméně nehrajou to ani 30+ lidi protože
No, ja mam 2 ucty v eve od spusteni hry a ver/never, hraji to jak deti tak 'postarsi panove' 
Eve je dokonala tim, ze si kazdy muze delat to co ho zrovna bavi.
Jojo, právě EVE hrají fakt všechny věkové kategorie. Jinak s tím pirátěním jsem si samozřejmě dělal srandu, spíš mi šlo o to probudit pár lidí, aby si EVE taky zkusili. :-) |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 12/07/2006 : 02:48:17
|
spíš mi šlo o to probudit pár lidí, aby si EVE taky zkusili. :-)
Problem je, ze lidi co hrajou EVE moc imperium nectou. Treba na hofylandu je tam skoro kazdej den 10 novej prispevku. Korporace (guildy) maji svoje fora (pristup jen pro cleny, protoze infa z for maji cenu zlata pro enemy). Ale je to skoda. Tyhle hre se musi prijit na chut a pak zjistis ze to je asi to best co v soucasnych MMORPG je. Pravda je ze tahle hra je ale taky dost nasiraci. Preci jen od ultimy uz ubehla nejaka voda a nejak si lidi odvyknuli ze muzou prijit o majetek na kterej dreli mesic, behem 3 minut.
Kdyz reknu co se mi strasne na EVE libi tak to jsou moznosti korporaci a alianci. To ze si nejaky lidi reknou tahle cast vesmiru je proste nase a kdo nam sem strci noc toho odstrelime je parada. Ale pro koho PVP neni muze zustat v Empire, kde na nej nikdo utocit nemuze a je celkem v klidu. No ale dost ty agitky. Podte to zkusit 
|
 |
|
Lucky_Lee
New Member

126 Posts |
Posted - 12/07/2006 : 08:29:32
|
quote: Originally posted by Arnie
Ale pro koho PVP neni muze zustat v Empire, kde na nej nikdo utocit nemuze a je celkem v klidu.
To není tak úplně pravda. Budeš si v klidu jako nováček těžit někde v empire a přilítne k tobě nějakej blb a přehodí ti obsah kontíku do svého a odlítne. No a co uděláš jako nováček? přehodíš si to zase do svého že. V ten moment přilítne znovu blb a rozseká tě na sračky. |
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 12/07/2006 : 09:59:35
|
quote: Originally posted by Lucky_Lee
Ale pro koho PVP neni muze zustat v Empire, kde na nej nikdo utocit nemuze a je celkem v klidu.
To není tak úplně pravda. Budeš si v klidu jako nováček těžit někde v empire a přilítne k tobě nějakej blb a přehodí ti obsah kontíku do svého a odlítne. No a co uděláš jako nováček? přehodíš si to zase do svého že. V ten moment přilítne znovu blb a rozseká tě na sračky.
Muze treba tezit v 0.7 a pouzivat anchornuty secure contiky ne? :) |
KRUANA|SHA|WOW ROONA|MA|AO|RETIRED |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 12/07/2006 : 14:39:50
|
když tu píšete že si každej může vybrat co dělat... můžete mi to trošku přiblížit? četl jsem nějaký recenze a i to pár dnů hrál, ale to asi na poznání nestačí; třeba mi každej zkuste popsat typickej den v EVE a co všechno děláte, kolik je na to potřeba lidí a na jak to je dlouho atd... :) |
offline |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 12/07/2006 : 16:27:06
|
když si vzpomenu, jak nás pár noobů prohánělo piráta po celém 0.1 sektoru několik hodin (aby nám nakonec proklouzl a vrátil se s novým equipem a jednoho po druhém nás sundal ... neměli jsme pvp equip, ani jsme nevěděli jak by měl vypadat ), ale i když tam padlo několik křižníků a fregat, byla to sranda (pojištění rulez ) |
Edited by - SNowie on 12/07/2006 16:42:30 |
 |
|
Shivaja
Moderator

136 Posts |
Posted - 12/07/2006 : 18:19:37
|
Si ze mne delas srandu te asi osobne podnu hned nekolikrtat piratit pod banerem CHONu odjakziva byl CHON antipiratskej takze koukej mazat 
 |
Shivaja CHON CEO RONIN SHOGUN RONIN Kill Board
|
Edited by - Shivaja on 12/07/2006 18:20:44 |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 12/07/2006 : 18:39:48
|
quote: Originally posted by Shivaja
Si ze mne delas srandu te asi osobne podnu hned nekolikrtat piratit pod banerem CHONu odjakziva byl CHON antipiratskej takze koukej mazat 

|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 12/07/2006 : 18:59:36
|
quote: Originally posted by Gabriel ...
pirate scum   |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 15/07/2006 : 07:47:04
|
To není tak úplně pravda. Budeš si v klidu jako nováček těžit někde v empire a přilítne k tobě nějakej blb a přehodí ti obsah kontíku do svého a odlítne. No a co uděláš jako nováček? přehodíš si to zase do svého že. V ten moment přilítne znovu blb a rozseká tě na sračky.
Hele priznam se, ze sem nikdy v Empire netezil tak nevim. Ja se vubec v Empire nerad zdrzuju . Ale jestli je to takhle tak je to urcite chyba a meli by to ccp udelat tak, aby sahnuti na kontik bylo brano stejne jako utok. ALe stejne nepredpokladam, ze by se to delo nejak casto... |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 15/07/2006 : 15:20:02
|
Hele priznam se, ze sem nikdy v Empire netezil tak nevim. Ja se vubec v Empire nerad zdrzuju . Ale jestli je to takhle tak je to urcite chyba a meli by to ccp udelat tak, aby sahnuti na kontik bylo brano stejne jako utok. ALe stejne nepredpokladam, ze by se to delo nejak casto...
nemůžeš pak na toho zloděje volně zaútočit? že by pak přiletěl concord na pomoc  |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 15/07/2006 : 15:52:18
|
quote: Originally posted by SNowie
nemůžeš pak na toho zloděje volně zaútočit? že by pak přiletěl concord na pomoc 
No zutocit asi muzes, ale myslim ze concord ti na pomoc neprileti. Nevim jak by to bylo kdyby opetoval palbu. Ja proste nejsem empire typ  |
 |
|
Akademik CZ
Starting Member
2 Posts |
Posted - 19/08/2006 : 00:52:32
|
No zutocit asi muzes, ale myslim ze concord ti na pomoc neprileti. Nevim jak by to bylo kdyby opetoval palbu. Ja proste nejsem empire typ 
Jen doplním - s tím kradením obsahu kontíku se to děje v bezpečnejch sektorech poměrně často, nevím jestli jim na to ostatní lidi skáčou, ale mě vždycky když těžim v 0,9 (Jita) a du na kafe ukradne obsah kontejneru nějaký pako a doufá že si to vezmu nazpátek a tím mu dám záminku mě v tom industrialu bezbranýho sejmout.
Plánuju že jednou se s kámošem domluvíme a uděláme na ně zátah - jeden těží a má nastraženej kontejner, jakmile ho nějakej mamlas vykrade a tím nám dá záminku zaútočit, tak se "odmaskuje dravej pták" (cloaknutej) a roznese ho na kopytech..  |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 19/08/2006 : 09:21:59
|
quote: Originally posted by Akademik CZ
No zutocit asi muzes, ale myslim ze concord ti na pomoc neprileti. Nevim jak by to bylo kdyby opetoval palbu. Ja proste nejsem empire typ 
Jen doplním - s tím kradením obsahu kontíku se to děje v bezpečnejch sektorech poměrně často, nevím jestli jim na to ostatní lidi skáčou, ale mě vždycky když těžim v 0,9 (Jita) a du na kafe ukradne obsah kontejneru nějaký pako a doufá že si to vezmu nazpátek a tím mu dám záminku mě v tom industrialu bezbranýho sejmout.
Plánuju že jednou se s kámošem domluvíme a uděláme na ně zátah - jeden těží a má nastraženej kontejner, jakmile ho nějakej mamlas vykrade a tím nám dá záminku zaútočit, tak se "odmaskuje dravej pták" (cloaknutej) a roznese ho na kopytech.. 
covert ops lodička se hodí na něco víc než průzkum?  |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 19/08/2006 : 15:39:08
|
No ono to nie je take jednoduché, lebo zabiť zlodeja ore môže len ten, komu patri kontik. (Neskúšal som, či začne blikať aj členom tej istej korporácie keď sú v grupe, ale len členom gangu určite nestačí byť). My sme to urobili tak, že som vyhodil kontík ja a cloakol sa. Do kontíka niekto iný ťažil a keď zlodej prišiel a zobral rudu, tak som uncloak a mu poslal pár hybrid antimatter nábojov. |
 |
|
Slunicko
Starting Member
82 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 17:35:20
|
Na eve online foru jsem cetl, ze prave staci byt clenem gangu ci korporace a lze tedy na kontys-zlodeje utocit... v praxi jsem vsak neoveroval.. |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 10:37:27
|
quote: Originally posted by Slunicko
Na eve online foru jsem cetl, ze prave staci byt clenem gangu ci korporace a lze tedy na kontys-zlodeje utocit... v praxi jsem vsak neoveroval..
Mám overené, že nestačí byť členom gangu. Nemal som možnosť overiť fungovanie keď si v gangu a navyše aj člen tej istej korporácie ako majiteľ vykradnutého kontíka. |
 |
|
Thawia
Starting Member
7 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 01:21:08
|
quote: Originally posted by Shivaja Si ze mne delas srandu te asi osobne podnu hned nekolikrtat piratit pod banerem CHONu odjakziva byl CHON antipiratskej takze koukej mazat 
rufl tak tohle prohlaseni by mozna chtelo update:DDD
 |
UO - was fun AO - zajimavy WoW - PvE/grinding sracka imho:D SWG - .... EVE - addicted! |
Edited by - Thawia on 26/10/2006 16:22:38 |
 |
|
sailord
Starting Member
2 Posts |
Posted - 01/11/2006 : 17:39:41
|
Co to ctu? CHONaci se dali na piratskou stezku?  |
 |
|
Sairait
Starting Member
4 Posts |
Posted - 08/11/2006 : 16:00:23
|
quote: Originally posted by sailord
Co to ctu? CHONaci se dali na piratskou stezku? 
Heh, co je to pirateni ? 0.0 je jen o preziti silnejsiho, a cil je kazdej, kdo neni Tvuj kamos.
Ten kdo se necha hloupe zabit, bude tomu co ho sestrelil vzdycky nadavat do piratu, i kdyz nejde o nic jineho nez prirozenej vyber presne podle pana Darwina ;)
CHONaci se konecne zbavili neuzitecne zateze a hloupych predsudku, a dneska se jim (nam) dari mnohem lepe nez kdykoliv pred tim - o cemz svedci treba bezne 30-40 lidi online v korporaci ve spicce, nebo nas killboard (http://chon.eve-ronin.org).
/Sairait |
 |
|
|
Topic  |
|