Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 BD hleda: rogue
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Elfkam
Starting Member

75 Posts

Posted - 26/10/2006 :  13:45:14  Show Profile  Send Elfkam an ICQ Message Send Elfkam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noztra

Elfkam ma pravdu

Ok kk Nozi? Prihod mi tam tech 1000 dkp at mam na Ashbringer kk?

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 26/10/2006 :  13:52:21  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Na nej mas i tak :)

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Legend
Starting Member

70 Posts

Posted - 26/10/2006 :  13:57:29  Show Profile Send Legend a Private Message  Reply with Quote
paladin s Ashbringer je hazeni perel svinim
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:07:08  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Jdi ty brepto :)

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:09:07  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

BTW timhle koncim tuhle zcela nesmyslnou debatu.

to bys nam prece neudelal, chceme poradnou flame!

btw ashbringer je 2h a to je pro pseudopalamega dps classu jako delanej
dps warri stejne jedou dual wield a na hunter weapon to ma prilis blbe staty

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:10:13  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

NA HUNTER WEPON MA VSECKO DOBRE STATY111111
Go to Top of Page

Legend
Starting Member

70 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:11:40  Show Profile Send Legend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

to bys nam prece neudelal, chceme poradnou flame!

btw ashbringer je 2h a to je pro pseudopalamega dps classu jako delanej

paladin je na dmg v instancich? to sem nevedel
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:12:57  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Covece, v Naxxu mas encountery, kde u nas palati delaj dmg napr., protoze si to muzou dovolit a nemusej furt healovat :)

A muzu rict, beze srandy, ze treba takovej Ninjagon ma dmg fakt dost dobrou se Severance. (BTW ta sekyra nam padla uz 3x a ma ji 2x palat a 1x hunter... )

Edited by - Noztra on 26/10/2006 14:14:29
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:17:06  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Covece, v Naxxu mas encountery, kde u nas palati delaj dmg napr., protoze si to muzou dovolit a nemusej furt healovat :)

A muzu rict, beze srandy, ze treba takovej Ninjagon ma dmg fakt dost dobrou se Severance. (BTW ta sekyra nam padla uz 3x a ma ji 2x palat a 1x hunter... )

ako by povedal klasik: "tak teraz tu o tej cervenej ciapocke"
ale oki, dobre na zaver dna ;)
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:19:55  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Nebudu ti to rozmlouvat, protoze te naprosto chapu, u nas mu vetsina lidi taky neverila, dokad to nepredvedl :)

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:21:22  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Murro

quote:

ako by povedal klasik: "tak teraz tu o tej cervenej ciapocke"
ale oki, dobre na zaver dna ;)

ROFL
Go to Top of Page

Elfkam
Starting Member

75 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:22:36  Show Profile  Send Elfkam an ICQ Message Send Elfkam a Private Message  Reply with Quote
Tim Noz nechtel rict ze paladini u nas delaj dmg, ale ze jsou urciti bosove kde si to v urcitych chvilich muzou dovolit.
Paladin se nikdy v dmg nemuze srovnavat s ciste dmg klasama.. tak si ten post ani snad nikdo nemohl vylozit, nebo snad ano Murro?
Proste na paladina ma ninja dmg zajimavou... ale na jeho uloze v raidu jako heal bitche to nic nemeni.
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:23:06  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nebudu ti to rozmlouvat, protoze te naprosto chapu, u nas mu vetsina lidi taky neverila, dokad to nepredvedl :)

nj, ktovie, ninju poznam iba z pvp obcas, raz som ho lovil s lockom asi 2 hodiny po AVcku a stale sa snazil prebehnut dozadu na fw a robit zaskodnicku cinnost, tak ak je taky vytrvaly aj v pve, tak mozno na tom nieco bude;)
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:25:14  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
paladin dmg? WTF? Ok ok ok ..uz mlcim.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:25:52  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elfkam

Tim Noz nechtel rict ze paladini u nas delaj dmg, ale ze jsou urciti bosove kde si to v urcitych chvilich muzou dovolit.
Paladin se nikdy v dmg nemuze srovnavat s ciste dmg klasama.. tak si ten post ani snad nikdo nemohl vylozit, nebo snad ano Murro?
Proste na paladina ma ninja dmg zajimavou... ale na jeho uloze v raidu jako heal bitche to nic nemeni.

ale mne to je zlatko jasne to co tu pises :)
len som si musel kopnut, lebo co som hral wow, tak bola jedina classa, ktoru som fakt nemohol vystat :) skoda ze neboli gnome paladini, to by bol vrchol dokonalosti :)
Go to Top of Page

Elfkam
Starting Member

75 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:28:45  Show Profile  Send Elfkam an ICQ Message Send Elfkam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

len som si musel kopnut, lebo co som hral wow, tak bola jedina classa, ktoru som fakt nemohol vystat :) skoda ze neboli gnome paladini, to by bol vrchol dokonalosti :)

ono staci ze bude BE paladin...
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:33:15  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ono staci ze bude BE paladin...

njn, kurvy sikmooke, uz ste sa infiltrovali aj k horde, najvyssi cas skoncit :)
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 26/10/2006 :  15:06:11  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
(BTW ta sekyra nam padla uz 3x a ma ji 2x palat a 1x hunter... )

Některý věci jdou prostě mimo mě.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 26/10/2006 15:16:11
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 26/10/2006 :  15:25:28  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

jaky? u nas ma askhandi treba hunter taky... proste nekomu ty crapy padaj porad a uz to warri ani nechteji a davat jim to za par supu...
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 26/10/2006 :  15:35:23  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No a koho by to taky překvapilo - on existuje snad ještě nějakej magor co zkouší s MS buildem v naxxu dělat dps dvouručkou?

edit: ještě někdo krom Chakry?

Edited by - Rakhen on 26/10/2006 15:55:57
Go to Top of Page

Infe
Starting Member

35 Posts

Posted - 26/10/2006 :  15:36:57  Show Profile Send Infe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

quote:

quote:

jaky? u nas ma askhandi treba hunter taky... proste nekomu ty crapy padaj porad a uz to warri ani nechteji a davat jim to za par supu...

No ale u nich to podle vseho nema zadnej war a maj to jen palove a hunter.

Kill 'em all
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 26/10/2006 :  15:39:30  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Dps warri jsou vsichni fury DW :)

A prot za to nechtej dat vic, nez je min. bid, takze to vzdycky vyhraje paladin nebo hunter

Edited by - Noztra on 26/10/2006 15:39:44
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 26/10/2006 :  15:43:06  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jezis to je drama... u nas na serveru ma DEoI taky hunter http://xs307.xs.to/xs307/06416/Hunter_weapon.jpg
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 26/10/2006 :  15:46:58  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

jezis to je drama... u nas na serveru ma DEoI taky hunter http://xs307.xs.to/xs307/06416/Hunter_weapon.jpg

Pořád lepší když to nosí hunter než aby to měl v batohu prot war s TF na promo fota... a to i přesto že víc agi má i IBS :)

Edited by - Rakhen on 26/10/2006 15:51:32
Go to Top of Page

Legend
Starting Member

70 Posts

Posted - 26/10/2006 :  16:19:16  Show Profile Send Legend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:
Originally posted by MegaDeath

Pořád lepší když to nosí hunter než aby to měl v batohu prot war s TF na promo fota... a to i přesto že víc agi má i IBS :)

shaman weapon omg
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 26/10/2006 :  16:37:02  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Ty voe taky nemusíte brát fecko vážně že jo.

Je mě úplně putna kdo to má, sám bych tu zbraň chtěl, jen sem tím chtěl říci že někteřý lidé jsou za to schopni vraždit... a hlavní pointa byla f tom že MTN to padlo už 3x, přičemž nám jaxi 2x a byla bitka. BTW Hunt/\Rd w3/\P0n

Jako palátovi je mě fakt jedno co kdo má kde za zbraň, tže tomuto sem se fakt nedivil.

Edited by - Jedi_Knight on 26/10/2006 16:38:48
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 26/10/2006 :  16:56:40  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
U nas to maj shamani a warriori. Pro huntera je to hodne slaba zbran, ve srovnani s mecem z Glutha / Ashkandi / Eye of Nerub.

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 26/10/2006 :  18:06:30  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jj mas pravdu, Cukre, jsem takovej malej Paroubek, vymejvam guilde mozky a nutim je nemit rado vsechny okolo

Kdyz uz jses u toho, tak jsou u nas jini, co maji s tim panem mnohem horsi zkusenosti nez ja. A Elfkam ma pravdu, jsem jeden z tech, kdo zrovna u nas v guilde CzH/P/Inev nikdy moc neresil, mas zvlastni dedukce podle par postu na foru, ktery byly ale jako reakce na vas, nehodlam tu to ale rozebirat. Je zajimavy, ze kdyz se ohanis Moonem, moralizujes tu, ze uz to je vsechno davno a mame se na to vybodnout, ale kdyz tobe se hodi proti me do kramu JEDEN ROK stara vec z fora, tak se s ni ohanis porad ;) Zajimave :)

ja nepochybujem ze su ini v Mtn ktori maju skusenost s Moonom, tohle mi uz povedali davno. To ze neriesis neznamena ze to v sebe nedusis a to je rozdiel. Ak mas pocit ze ja tu nejako moralizujem tak s tym nic nespravim, suhlasit s tym nemozem.
No a prepac ale ja som sa na teba uz davno vysral. Co sa tyka toho legendarneho postu tak
1. jeden krat =/= porad
2. je to legendary post z legendary thread tak by bolo hriechom nepouzit ako ukazkovy priklad
3. ak "porad" mas na mysli ze to bolo ako moj podpis tak sa zas musim vratit k tomu ze je to legendary. Je to legendarix.

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 26/10/2006 :  19:26:43  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Firian

Povinná účast, výkony, výbava, consumables... z toho fakt čouhá zábava každým coulem =)

Naxx je zabava, je to nejlepsi raid, jaky jsem kdy videl :) Z jinyho duvodu nez zabava to snad ani uz nelze raidovat s ohledem na kvalitu itemu v BC, kdo raiduje jen pro epix, zaplace nad vydelkem v lednu...

Nevim, jak v ostatnich guildach, ale consumables nejsou vubec tak zhavy, kdyz nebudu pocitat titanky, ktery jsou samozrejmost a hradi je banka, tak v Naxxu potrebujes consumables akorat na Patchwerka, Thaddiuse, Loatheba a Sapphirona. Vsechny ostatni bosse das bez dps a protection consumables. Jestli nekdo hroti a povinne buffuje treba i Grobbuluse, tak to je asi pak o necem jinem ;)

Pro me je dofarmeni spotrebovanych zasob za save otazka 2 hodinek tydne... Za tu zabavu (uz vlastne jedinou, co tahle hra do BC nabizi), to stoji... (jeste AQ40 je zabava od Huhurany dal)

Aliance, 'nuff said ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 26/10/2006 :  21:29:13  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
http://files.filefront.com/Gluth_Paladin_PoVwmv/;6014026;;/fileinfo.html

Palat v naxxu
Guilda od nas ze serveru.. Mozna pak se budete divit..

ete jedna vec.. vubec nezalezi jestli je nejaka guilda HC nebo ne.. nam se rika, ze sme socialni spolek.. ze mame jen na ZG.. udelali sme zg.. tak se rikalo, na MC nemate.. i to sme dali.. do BWL sme prej nemeli vubec lezt.. a co cert nechtel.. i to sme dali.. minulej tejden sme byli poprve v AQ40, hned sme dali dva bosse..Jen jednu nevyhodu to ma..musi nas bejt 250 v guilde, aby sme pak slozili lidi na raid..

Edited by - berousek on 26/10/2006 21:43:26
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 26/10/2006 :  21:49:16  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
no aspon nechodite o pol jedenastej spat :)

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 26/10/2006 :  21:52:42  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuk0r

To bych nerikal, nas MT to vypina kazdej den kolem 23:00.. ale treba ted v tom AQ byl online az do pul jedny :)
Go to Top of Page

Infe
Starting Member

35 Posts

Posted - 27/10/2006 :  12:13:25  Show Profile Send Infe a Private Message  Reply with Quote
quote:

A to je problem, ze nekdo chodi o pul jedenacte spat? Nekdo treba taky druhej den vstava do prace a je pro nej dulezitejsi, aby byl do prace odpocatej, nez nakej blbej raid ve WOW ...

Kill 'em all

Edited by - Infe on 27/10/2006 12:14:03
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 27/10/2006 :  12:23:56  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jj mas pravdu, Cukre, jsem takovej malej Paroubek, vymejvam guilde mozky a nutim je nemit rado vsechny okolo

Kdyz uz jses u toho, tak jsou u nas jini, co maji s tim panem mnohem horsi zkusenosti nez ja. A Elfkam ma pravdu, jsem jeden z tech, kdo zrovna u nas v guilde CzH/P/Inev nikdy moc neresil, mas zvlastni dedukce podle par postu na foru, ktery byly ale jako reakce na vas, nehodlam tu to ale rozebirat. Je zajimavy, ze kdyz se ohanis Moonem, moralizujes tu, ze uz to je vsechno davno a mame se na to vybodnout, ale kdyz tobe se hodi proti me do kramu JEDEN ROK stara vec z fora, tak se s ni ohanis porad ;) Zajimave :)

ja nepochybujem ze su ini v Mtn ktori maju skusenost s Moonom, tohle mi uz povedali davno. To ze neriesis neznamena ze to v sebe nedusis a to je rozdiel. Ak mas pocit ze ja tu nejako moralizujem tak s tym nic nespravim, suhlasit s tym nemozem.
No a prepac ale ja som sa na teba uz davno vysral. Co sa tyka toho legendarneho postu tak
1. jeden krat =/= porad
2. je to legendary post z legendary thread tak by bolo hriechom nepouzit ako ukazkovy priklad
3. ak "porad" mas na mysli ze to bolo ako moj podpis tak sa zas musim vratit k tomu ze je to legendary. Je to <font color="#FF9900">legendarix
.

hele, tak aspon tady nekdo hodte link na ten legendarix[/orange]thread..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 27/10/2006 12:24:29
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 27/10/2006 :  12:28:15  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

quote:

quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by Prandur

V soucasnosti hledame jednoho rogue, jednoho shamana a jednoho druida do Naxxu. Mista do BC raidu jeste nejsou obsazena a nic vam nebrani si v nem vydobit misto.

nechci byt otravny, ale strasne moc bych potreboval vedet, jak se "vydobiva" misto ?

lol, sak je to jasne ako facka.
Cistenie cierneho chrobaka kazdy den!

v cestine je to takova klasika uz .. ale slovensky me to skoro polozilo :)

no inspirace !! jakze teda to bude ?
specialny cierny chrobak, ktoreho uz nelze ziskat ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 27/10/2006 :  12:29:22  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Infe

quote:

A to je problem, ze nekdo chodi o pul jedenacte spat? Nekdo treba taky druhej den vstava do prace a je pro nej dulezitejsi, aby byl do prace odpocatej, nez nakej blbej raid ve WOW ...

eh, Inevitable nemaji (nebo nechteji byt) casual guilda, cize lidi by u nich meli byt srozumeni s tim, ze jit v pul11 spat neni v zajmu guildy, kapis?
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 27/10/2006 :  12:33:52  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Je lepsi se na neco dobre vyspat a pak to druhej den dat v klidu, nez nekde wipovat unavenej jeste v jednu rano, jenom moje zkusenost ;) Po takovym raidu pak stoji za ... i ten raid dalsi den vetsinou.

Po 23:00 uz hrotime raidy jen vyjimecne, vetsinou tak dva raidy tydne pretahne k pulnoci a ty ostatni tri koncime kolem 23:00 a np.

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 27/10/2006 :  12:35:31  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Infe

quote:

eh, Inevitable nemaji (nebo nechteji byt) casual guilda, cize lidi by u nich meli byt srozumeni s tim, ze jit v pul11 spat neni v zajmu guildy, kapis?

je to v zajmu guildy ... protoze pokud bude chodit spat v 1 tak bude v praci unaveny a bde delat chyby a za chvili bude bez prace ... bez prijmu a nebude moci platit wow ... a nebude moci hrat ... takze je v zajmu guildy aby vsichni chodili spat vcas :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 27/10/2006 :  13:44:44  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

no inspirace !! jakze teda to bude ?
specialny cierny chrobak, ktoreho uz nelze ziskat ?

specialny cierny chrobak, ktoreho uz nejde ziskat
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 27/10/2006 :  15:36:39  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

To imho neni v zájmu žádné gildy. Pochybuju, že by si byll happy kdyby se ti uprostřed raidu odpojilo několik lidí s tím, že je maminka posílá spát. To byl třeba jeden z důvodů proč jsem leavl Knighty - končit raidy v 10.30 mi fakt nevyhovovalo.

Go to Top of Page

Manuke
Starting Member

15 Posts

Posted - 27/10/2006 :  16:42:23  Show Profile  Send Manuke an ICQ Message Send Manuke a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To imho neni v zájmu žádné gildy. Pochybuju, že by si byll happy kdyby se ti uprostřed raidu odpojilo několik lidí s tím, že je maminka posílá spát. To byl třeba jeden z důvodů proč jsem leavl Knighty - končit raidy v 10.30 mi fakt nevyhovovalo.

souhlasim
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 27/10/2006 :  16:54:15  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je lepsi se na neco dobre vyspat a pak to druhej den dat v klidu, nez nekde wipovat unavenej jeste v jednu rano, jenom moje zkusenost ;) Po takovym raidu pak stoji za ... i ten raid dalsi den vetsinou.

Po 23:00 uz hrotime raidy jen vyjimecne, vetsinou tak dva raidy tydne pretahne k pulnoci a ty ostatni tri koncime kolem 23:00 a np.

Zdechliny maji naopak velmi dobre odzkousenou zkusenost s tim, ze je treba raidy rvat do pozdnich rannich hodin prave proto, aby zitra byli vsichni v polozomboznim stavu, nic poradne neslo, vsichni si nadavali a tudiz to byl dobry duvod proc to opet rvat do pozdnich rannich hodin. Holt nekdo se pouci a nekdo ne ;-)
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 27/10/2006 :  18:08:35  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman
Zdechliny maji naopak velmi dobre odzkousenou zkusenost s tim, ze je treba raidy rvat do pozdnich rannich hodin prave proto, aby zitra byli vsichni v polozomboznim stavu, nic poradne neslo, vsichni si nadavali a tudiz to byl dobry duvod proc to opet rvat do pozdnich rannich hodin. Holt nekdo se pouci a nekdo ne ;-)

Zdechliny maji naopak velmi dobre odzkousenou zkusenost s tim, ze je treba raidy rvat do pozdnich rannich hodin prave proto, ze vetsina bossu padla v rozmezi 0:30 - 2:00 rano?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 28/10/2006 :  00:46:25  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
My koncivame v rozmezi 11-12, vyjimecne do 1 (ale to nebyva pred pracovnim dnem). Rozumny kompromis imo.

Prandur,

Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 28/10/2006 :  02:31:46  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Já si říkal proč má tenhle topic 4 stránky a voni tady melou jabka s hruškama.
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 28/10/2006 :  13:25:14  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:

My koncivame v rozmezi 11-12, vyjimecne do 1 (ale to nebyva pred pracovnim dnem). Rozumny kompromis imo.

Taky tam ale takhle smrdíte 7 dní v týdnu, to bych fakt nezvládl

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 28/10/2006 :  16:05:01  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

quote:

Taky tam ale takhle smrdíte 7 dní v týdnu, to bych fakt nezvládl

Vsak to je na dobrovolne bazi, pro nas je klicove aby lidi meli ucast aspon vetsinu raidu. Vetsina lidi si dava nektere raidy pauzu.

Prandur,

Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 28/10/2006 :  18:15:50  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
My (Lost in Azeroth) koncievame cez tyzden o 23.30, piatok a nedela 00.00
Proste je 23.30 a raid konci, ci sa niekomu paci alebo nie.
Bud sa ludia uvedomia a hraju naplno a potom sa vsetko zmakne nacas, alebo maju smolu a sme o ten cas ukrateni iny den.

Raidujem 3x tyzdenne a staci mi to.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 28/10/2006 :  19:22:47  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

My (Lost in Azeroth) koncievame cez tyzden o 23.30, piatok a nedela 00.00
Proste je 23.30 a raid konci, ci sa niekomu paci alebo nie.
Bud sa ludia uvedomia a hraju naplno a potom sa vsetko zmakne nacas, alebo maju smolu a sme o ten cas ukrateni iny den.

Raidujem 3x tyzdenne a staci mi to.

Přesně tak to funguje v Memento Mori. A jsem za to rád :-)
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 29/10/2006 :  01:19:06  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
Dovolil bych si tvrdit, ze ani kdybychom byli skillove na vyssi urovni, nezvladali bychom davat cely naxx + progress za 3 dny. Za 2 dny dame 10 bosu, 3. den idealne dame zbyvajici 2, ale pak je jeste potreba ten progress ...

Prandur,

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000