Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Otazka pro Petra
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 13/09/2006 :  11:22:39  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote

V souvislosti s posledni aferou, bych ti chtel, Peto, polozit jednoduchou otazku:

Co je lepsi - nebyt v CzA kvuli nekterym lidem nebo byt v CzA navzdory nekterych lidi?

Osobni nevrazivost, nazorove neshody apod. s nekterymi se daji resit i jinym zpusobem, nez /org leave. Je to opravdu tak zly, ze je potreba trestat celou CzA, ktera te potrebuje? :)

Andanthe of Czech Anarchy

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 13/09/2006 :  12:04:35  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
O co jde? Mám pocit že potřebujete někoho kdo by zjednal pořádek... ;-)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 13/09/2006 :  12:23:13  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

O co jde? Mám pocit že potřebujete někoho kdo by zjednal pořádek... ;-)

pevna ruka uz tu je, uz se vyskytnuly i hlasy, ktere volaly po novych volbach :p

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 13/09/2006 :  12:37:42  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
Byl bych ty lidi vykopal a zustal radeji... :)
Paja to tam srovna a ja se vratim!!!!!

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 13/09/2006 :  12:54:59  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

Njn, to ale nesmis davat /org leave ale /org kick
!!!

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/09/2006 :  13:19:15  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

sak uz to srovnal ne ? ses vykoplej

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 13/09/2006 :  13:27:39  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
ty voe pertho morning! co vanguardi? mas nejake pic?

omg udelejte neco s tim TTH, ted kvuli jeho avataru se neda sledovat ani wow forum, clovek nevi co to je a malem by se z toho pri predstave poblul.

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 13/09/2006 :  16:26:23  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
No, je to humus, taky už se mi zvedá kufr.

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 13/09/2006 :  16:28:07  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

No, je to humus, taky už se mi zvedá kufr.

No ja si pred tim nesnazim nic predstavit a je to v poho:-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 13/09/2006 :  19:43:36  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

omg udelejte neco s tim TTH, ted kvuli jeho avataru se neda sledovat ani wow forum, clovek nevi co to je a malem by se z toho pri predstave poblul.

urcite neco z bmezine! :)

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/09/2006 :  20:44:04  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

hafo :)

jo asi budeme muset :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000