Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 THE DEATH ITSELF VYHLASUJE
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

teteha
Starting Member

7 Posts

Posted - 06/09/2006 :  12:54:36  Show Profile Send teteha a Private Message
poslednej dobe sa to na guild chate premrva urazkami a kecami, ktore na guild chat nepatria.
Rozhodol som sa zhrnut pravidla slusneho spravania v TDI. Viac-menej tu budem rozpravat za seba a tak ako to vidim ja. Budem velmi rad, ak mi ostatne vedenie guildy napise postrehy s ktorymi nebudu suhlasit alebo sa s nimi stotoznovat.

1/ Guilda je miesto ktore zdruzuje hracov s rovnakou zalubou a to je wowkom (v nasom pripade). Okrem toho je to miestom, kde sa ludia medzi sebou respektuju, pomahaju a hlavne spolocne sa zabavaju. Na tom je zalozena on-line hra. Ide hlavne o zabavu.

2/ Guilda nie je miestom nepretrzitej pomoci pri kazdom queste, ktory potrebujete spravit. Nikoho nemozte nutit, aby vam isiel pomahat s Questami alebo niecim inym, ked sa vam to zrovna hodi. Kazdy hrac ma dost vlastnych starosti zo svojou postavou. Za hraci cas si plati a preto, ak sa vam nerozhodne urobit laskavost, je to cisto jeho vec a clenstvo v guilde ho nezavezuje k nepretrzitemu hot-line-u.
Na druhej strane v guilde sa dohodnete rychlejsie na spolocnej akcii s ludmi s ktorymi denne komunikujete - ako s ludmi na "LFG".
Nikto vam neberie pravo poziadat o pomoc. Ale taktiez necakajte, ze tu bude vzdy niekto kto vam na nu zareaguje.

3/ V guilde sa navzajom neurazame!!! Vid. prve pravidlo o respekte!!! S niekym sa verejne dohadovat ze je kkt, ..., ...., je znakom ubohosti a nedozreteho veku.
Nehovorim, ze to raz za cas nikomu neujde, ale ak to vidim u niektoreho clenna na dennom poriadku - bude sa to riesit podla pravidiel. V extremnych pripadoch - obidem pravidla a hrac rovno poleti!

4/ Z casu na cas sa na serveri objavi char, ktoreho zakomplexovany majitel zacne kydat sracky na nasu (alebo aj inu) guildu - vacsinou do LFG.
a/ LFG - LookingForGroup. Kto nevie co to znamena, nech sa pozre do slovnika. Ak uz chcete silou mocou odpovedat - odpovedzte strucne a jasne!!
b/ Na spravy o "matkinej kunde" nebudem odpovedat!!! Dotycny clovek sa tymto znacne vyznamena sam a kazdy normalny clovek si o nom spravi dostatocnu mienku. A uz vobec neodpovedam ak sa maju podobne kydy vyskytnut v aj mojom prispevku.
Mna nezaujima, ze sa snazite branit svoju "cest" alebo cest guildy. V skutocnosti ju poriadne osierate a nie hajite!!

5 Zavedieme pravidlo, ze kto raz opusti guildu z dementneho dovodu - nebude viac prijaty. /teda konkretne jeho char/.
Dovod typu "sorry ale idem do guildy, ktora ma lepsiu povest ako vy" - je prikladom dementneho dovodu.

Tento topic vznikol ako reakcia na posledne udalosti v TDI.
Niektori ludia maju moju zvysenu pozornost a pokial spravia jediny preslap - budem jednat nekompromisne!!
Hlavne jeden hrac - vie o koho sa jedna!!!!

kDO NEPOSUCHA DALIBORA JANDU JE MASLO!

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 06/09/2006 :  13:01:10  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message
Nechcu rejpat, ale nepatri tohle na vase gildovni forum? :)
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 06/09/2006 :  13:02:27  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message
To sem nevedel ze sekce General je zaroven i guild forum. Njn co se da taky od slaboducheho cloveka ocekavat.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 06/09/2006 :  13:58:51  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
ROFL @Original poster.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 06/09/2006 :  14:11:23  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message
mno kurnik teteha ty prekvapujes!! jde videt, ze sis fakt musel vcera dobre uzit s tim podnikatelcenym bobrem, konecne post, ktery ma hlavu a patu.

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 06/09/2006 :  14:17:34  Show Profile Send Rakhen a Private Message
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 06/09/2006 :  17:14:15  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message
guild forum is >>>>>> that way

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 06/09/2006 :  18:47:45  Show Profile Send berousek a Private Message
A sakra, ty uz to nehul ani drceny
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/09/2006 :  21:52:32  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:
Originally posted by Rakhen

ROFL.. kdes to vzal ?
tam jsem asi 2 mesice delal, ale v te dobe to tam jeste nebylo

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 06/09/2006 21:53:17
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 06/09/2006 :  23:13:28  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message
Musím říct k tomu ASUSU že sem se fakt smál jako už dlouho ne !!!!!!!
Fakt bomba
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 06/09/2006 :  23:38:31  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
snip

ROFL.. kdes to vzal ?

protoze fejk

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 07/09/2006 :  00:00:38  Show Profile Send Marigold a Private Message
Kdyby to fejk nebyl, tak bod 11 prokazuje skvělý smysl pro humor
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/09/2006 :  00:25:08  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
snip

ROFL.. kdes to vzal ?

protoze fejk

hej, ty dylinaku, musis mi zkazit vtip ?

ale jako kdyz si vybavim, jak to tam chodilo.. fakt jsem se po dlouhe dobe hodne nasmal..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 07/09/2006 00:39:09
Go to Top of Page

Miso
Starting Member

38 Posts

Posted - 12/09/2006 :  08:18:36  Show Profile Send Miso a Private Message
Tiež som sa už dlho tak dobre nezasmial

Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll