Author |
Topic  |
|
teteha
Starting Member
7 Posts |
Posted - 06/09/2006 : 12:54:36
|
poslednej dobe sa to na guild chate premrva urazkami a kecami, ktore na guild chat nepatria. Rozhodol som sa zhrnut pravidla slusneho spravania v TDI. Viac-menej tu budem rozpravat za seba a tak ako to vidim ja. Budem velmi rad, ak mi ostatne vedenie guildy napise postrehy s ktorymi nebudu suhlasit alebo sa s nimi stotoznovat.
1/ Guilda je miesto ktore zdruzuje hracov s rovnakou zalubou a to je wowkom (v nasom pripade). Okrem toho je to miestom, kde sa ludia medzi sebou respektuju, pomahaju a hlavne spolocne sa zabavaju. Na tom je zalozena on-line hra. Ide hlavne o zabavu.
2/ Guilda nie je miestom nepretrzitej pomoci pri kazdom queste, ktory potrebujete spravit. Nikoho nemozte nutit, aby vam isiel pomahat s Questami alebo niecim inym, ked sa vam to zrovna hodi. Kazdy hrac ma dost vlastnych starosti zo svojou postavou. Za hraci cas si plati a preto, ak sa vam nerozhodne urobit laskavost, je to cisto jeho vec a clenstvo v guilde ho nezavezuje k nepretrzitemu hot-line-u. Na druhej strane v guilde sa dohodnete rychlejsie na spolocnej akcii s ludmi s ktorymi denne komunikujete - ako s ludmi na "LFG". Nikto vam neberie pravo poziadat o pomoc. Ale taktiez necakajte, ze tu bude vzdy niekto kto vam na nu zareaguje.
3/ V guilde sa navzajom neurazame!!! Vid. prve pravidlo o respekte!!! S niekym sa verejne dohadovat ze je kkt, ..., ...., je znakom ubohosti a nedozreteho veku. Nehovorim, ze to raz za cas nikomu neujde, ale ak to vidim u niektoreho clenna na dennom poriadku - bude sa to riesit podla pravidiel. V extremnych pripadoch - obidem pravidla a hrac rovno poleti!
4/ Z casu na cas sa na serveri objavi char, ktoreho zakomplexovany majitel zacne kydat sracky na nasu (alebo aj inu) guildu - vacsinou do LFG. a/ LFG - LookingForGroup. Kto nevie co to znamena, nech sa pozre do slovnika. Ak uz chcete silou mocou odpovedat - odpovedzte strucne a jasne!! b/ Na spravy o "matkinej kunde" nebudem odpovedat!!! Dotycny clovek sa tymto znacne vyznamena sam a kazdy normalny clovek si o nom spravi dostatocnu mienku. A uz vobec neodpovedam ak sa maju podobne kydy vyskytnut v aj mojom prispevku. Mna nezaujima, ze sa snazite branit svoju "cest" alebo cest guildy. V skutocnosti ju poriadne osierate a nie hajite!!
5 Zavedieme pravidlo, ze kto raz opusti guildu z dementneho dovodu - nebude viac prijaty. /teda konkretne jeho char/. Dovod typu "sorry ale idem do guildy, ktora ma lepsiu povest ako vy" - je prikladom dementneho dovodu.
Tento topic vznikol ako reakcia na posledne udalosti v TDI. Niektori ludia maju moju zvysenu pozornost a pokial spravia jediny preslap - budem jednat nekompromisne!! Hlavne jeden hrac - vie o koho sa jedna!!!!
|
kDO NEPOSUCHA DALIBORA JANDU JE MASLO! |
|
| |
Grewen
New Member

126 Posts |
Posted - 06/09/2006 : 13:01:10
|
Nechcu rejpat, ale nepatri tohle na vase gildovni forum? :) |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 06/09/2006 : 13:02:27
|
To sem nevedel ze sekce General je zaroven i guild forum. Njn co se da taky od slaboducheho cloveka ocekavat. |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 06/09/2006 : 13:58:51
|
ROFL @Original poster.   |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 06/09/2006 : 14:17:34
|
 |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 06/09/2006 : 17:14:15
|
guild forum is >>>>>> that way |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 06/09/2006 : 18:47:45
|
A sakra, ty uz to nehul ani drceny  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 06/09/2006 : 21:52:32
|
quote: Originally posted by Rakhen

ROFL.. kdes to vzal ?  tam jsem asi 2 mesice delal, ale v te dobe to tam jeste nebylo  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 06/09/2006 21:53:17 |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 06/09/2006 : 23:13:28
|
Musím říct k tomu ASUSU že sem se fakt smál jako už dlouho ne !!!!!!! Fakt bomba |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 06/09/2006 : 23:38:31
|
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by Rakhen snip
ROFL.. kdes to vzal ?  tam jsem asi 2 mesice delal, ale v te dobe to tam jeste nebylo 
protoze fejk  |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 07/09/2006 : 00:00:38
|
Kdyby to fejk nebyl, tak bod 11 prokazuje skvělý smysl pro humor  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 07/09/2006 : 00:25:08
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by Rakhen snip
ROFL.. kdes to vzal ?  tam jsem asi 2 mesice delal, ale v te dobe to tam jeste nebylo 
protoze fejk 
hej, ty dylinaku, musis mi zkazit vtip ?
ale jako kdyz si vybavim, jak to tam chodilo.. fakt jsem se po dlouhe dobe hodne nasmal.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 07/09/2006 00:39:09 |
 |
|
Miso
Starting Member
38 Posts |
Posted - 12/09/2006 : 08:18:36
|
Tiež som sa už dlho tak dobre nezasmial  |
Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo |
 |