Author |
Topic  |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 09:22:30
|
Klikáte nebo máte nabindováno?
Postněte sem svoje keybindings....
Já zatím většinu věcí klikám, ale cítím, že to není úplně ono. Takže hledám nějaké vhodný typy na nabindování kláves. Hraju druida.
|
|
| |
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 09:48:30
|
kdyz jsem hral maga tak jsem jel vsechno pres klavesnici ... ted jsem war a vsechno klikam ... proto abych u toho neusnul :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 10:19:11
|
U druida je dobrý si nabindovat shapeshifty - mě vyhovoval SHIFT + kolečko na myši (dopředu kočka, kliknutí medvěd,...) + si je nastavit na makro, který tě nehodí zpátky, když to zmáčkneš víckrát.
Jinak všechno přes klávesnici (1-9; Q,E,R,F,C + to samý se shiftem na nejpoužívanější akce)...jedinej, kde se mě nevejde všechno co bych potřeboval je warlock;) |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 10:26:41
|
a jak je nejlepší udělat pohyb přes myš? |
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 10:29:07
|
quote: Originally posted by daruma
a jak je nejlepší udělat pohyb přes myš?
vysvětlit, je na mě ještě brzo;) |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 11:12:02
|
no spousta lidí běhá myší, já běhám na klávesnici (q,w,e,a,s,d), takže by mě zajímalo, jak to mají udělaní ti, co běhají myší... |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 11:16:04
|
quote: Originally posted by daruma
no spousta lidí běhá myší, já běhám na klávesnici (q,w,e,a,s,d), takže by mě zajímalo, jak to mají udělaní ti, co běhají myší...
beham mysi a klavesami asdwqe :) mysi se rozhlizim nebo urcuji smer behu ... ono o jde bez toho? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 11:23:26
|
No já běhám taky myší + WASD, nikde jsem nepsal, že používám jen myš;) |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 11:23:41
|
kua jak se beha tou mysi? :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 11:25:49
|
quote: Originally posted by Reyden
kua jak se beha tou mysi? :)
Zmacknes leve a prave mysitko soucasne, jeslti se nepletu ;-) Obcas si tim omylem zrusim autorun. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 11:27:54
|
zmacknete oba tlacitka a pak jen "a" a "d" ? :)
ja beham prez klavecnice ale otacim se tak se mysli kdyz kolem nekoho klickuju ... mackam tak 5 keybindingu, a to te co nejvic pouzivam zbytek kliknu ... treba shouty, na te proste keybindings nemam a jsem zvyklej kliknout :p |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 11:27:58
|
neni v nastaveni neco jako "kam kliknes tam postavicka dobehne"? |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 11:33:18
|
ja to delam tak, ze skoro trvale drzim pravy mysitko (na toceni kamerou) a kdyz potrebuju popobehnout tak pridam levy...(logicky) pres klavesnici beham tam kde neni potreba rychla reakce... vetsina spellu co pouzivam "porad" je nabindovanych tak v prumeru 15 klaves... a zbytek je na klikani mysi na action barech...to jsou takove ty ridke veci jako poty, bandaze timed abilities s velkym CD (2min. +) |
no mmo
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 11:42:40
|
Myš? WTF?
Myslíš takový to jak se tim vybírá postava v seznamu? Nebo co to je? Ve hře sem to eště ňák nepoužil.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 11:48:50
|
bonusova otazka: jak mate nabindovano, levaci? ;) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 11:52:07
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Myš? WTF?
Myslíš takový to jak se tim vybírá postava v seznamu? Nebo co to je? Ve hře sem to eště ňák nepoužil. 
Ostatně na bubbleheart ani těch keybindingů moc nepotřebuješ...
A k druidovi:
Q medvěd, druhé stisknutí shift do caster formy (odkudkoliv, nejen z medvěda). E kočka, druhé stisknutí stealth. Travel forma, aquatic, mount přes jedno tlačítko "best form" u druid baru. Strafuju pomocí A,D+pravé myšítko.
Zbytek kolem QWEASD jsou různé ability, decurse a tak dál... |
 |
|
Noby
New Member

236 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 13:06:04
|
levaci klikáme na všechno jak magoři až neni myš při pohybu ani vidět  |
NOBY Tauren Druid <Immune> Drak Thul |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 13:10:06
|
quote: Originally posted by Reyden
V nastaveni si muzes zapnout pohyb mysi (kam kliknes tam bezis) Holt aby se lidi z Lineage necitili blbe 
EDIT: "nastvanei" je sice originalni ale nekdo by nemusel vedet co to je  |
Planetside 2, Diablo 3 |
Edited by - Kar-Chee on 22/08/2006 13:29:30 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 13:19:06
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
bonusova otazka: jak mate nabindovano, levaci? ;)
s,d,f,e na pohyb, vsechno okolo nabindovany na akce, mys nabindovana normalne - levy tlacitko i pravy jak u pravaku u kazdy postavy to mam trosku jinak, na meneneni stanci/form mam vzdycky z,x,c nejcasteji pouzivany kouzla/ability na w,r,a,g u vsech postav mam silence/bash/counterspell/pummel/kick na "t" tak se mi to neplete ;) atd... mam 4 postavy na 60 plus low level druida a muzu rict, ze u vsech mam ovladani/bindovani akci vesmes stejny pak cloveku dojde, ze vlastne vsechny postavy umej v globalu to samy ;) |
 |
|
Noby
New Member

236 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 13:21:26
|
quote: Kar-Chee Posted - 22/08/2006 : 13:10:06 -------------------------------------------------------------------------------- quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by Reyden
--------------------------------------------------------------------------------
V nastvanei si muzes zapnout pohyb mysi (kam kliknes tam bezis) Holt aby se lidi z Lineage necitili blbe
JJ jednou jsem zkoumal co lze všechno nastavit a tohle se mi čirou náhodou náhodou povedlo myslel jsem že u toho umřu než jsem se někam dostal fakt se to s tím nedá hrát  |
NOBY Tauren Druid <Immune> Drak Thul |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 18:29:30
|
Ja to hraju jako kdybych hral nejakou fps: mys(invert mouse ON)+sipky, zmena stanci mam na kolecku. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 19:31:31
|
quote: Originally posted by MegaDeath
..... mam 4 postavy na 60 plus low level druida a muzu rict, ze u vsech mam ovladani/bindovani akci vesmes stejny pak cloveku dojde, ze vlastne vsechny postavy umej v globalu to samy ;)
jo to je prave pruser - jak mas vice postav.. dlouho mi trvalo, nez jsem aspon trochu vykutil, jak udelat bary a bindings, aby to u vsech bylo aspon priblizne stejne.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 22:40:16
|
takze moje keybindings u shamana:
; = Purge 1 = LHW 2 = HW 3 = Earthshock 4 = Frostshock 5 = Flameshock 6 = Lightning 7 = Ress
shift + ; = Cure poison shift + 1 = Chain heal shift + 2 = Healing way rank 5 shift + 3 = Earthshock rank1 shift + 4 = Frostshock rank1 shift + 5 = Flameshock rank1 shift + 6 = Chain Lightning shift + 7 = LHW rank1
ctrl + ; = Decursive ctrl + 1 = Potion 1 ctrl + 2 = Potion 2 ... ctrl + 6 = Potion 6
ctrl + shift + ; = Cure Desease ctrl + shift + 1 = Target Emergency monitor 1 ctrl + shift + 2 = Target Emergency monitor 2 ... ctrl + shift + 5 = Target Emergency monitor 5
ctrl + alt + ; = Self Cure Desease ctrl + alt + 1 = Target MT 1 ctrl + alt + 2 = Target MT 2 ... ctrl + alt + 5 = Target MT 5
alt + ; = Warstomp alt + 1 = Self LHW alt + 2 = Self HW alt + shift + ; = Self Cure posion alt + shift + 1 = Self Chain heal alt + shift + 2 = Self HW rank5
alt + shift + F1 = Lightning shield rank1 shift + F1 = Lightning shield shift + F2 = Windfury shift + F3 = Rockbiter shift + F4 = Frostbrand shift + F5 = Flametongue F6 = Far Sight F7 = Water walk F8 = Underwater breath
Q = attack alt + Q = NS shift + Q = Trinket 1 ctrl + Q = Trinket 2
F = assist shift + F = last target alt + F = Macroed assist alt + F1 = Assist MT1 alt + F2 = Assist MT2
alt + Y = Bandages alt + X = consumables 1 alt + C = consumables 2 ctrl + Y = Gadget 1 ctrl + X = Gadget 2 ctrl + C = gadget 3 Y = Flag 1 shift + Y = Flag 2
... uz me to nebavi ... proste pridejte 24 nabindovanych totemu (hezky logicky podle elementu, nabindovane tradeskills a starndartni keybinds na group target atd
|
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 00:13:24
|
wtf, já měl u wara nabidnované na YXC stances, T-mortalstrike(bloodthirst), G-execute, zbytek se mi vlez na čísla a byl sem v klidu... A myš sem používal na shouty a nikdy jsem neměl problém, že bych něco nestíhal  U druida bylo místo mortalstriku NS a místo execute decursive :| |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 23/08/2006 00:14:25 |
 |
|
Mys
Starting Member
1 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 02:42:32
|
quote: Originally posted by MegaDeath
quote: Originally posted by nekrotyrael
bonusova otazka: jak mate nabindovano, levaci? ;)
s,d,f,e na pohyb, vsechno okolo nabindovany na akce, mys nabindovana normalne - levy tlacitko i pravy jak u pravaku u kazdy postavy to mam trosku jinak, na meneneni stanci/form mam vzdycky z,x,c nejcasteji pouzivany kouzla/ability na w,r,a,g u vsech postav mam silence/bash/counterspell/pummel/kick na "t" tak se mi to neplete ;) atd... mam 4 postavy na 60 plus low level druida a muzu rict, ze u vsech mam ovladani/bindovani akci vesmes stejny pak cloveku dojde, ze vlastne vsechny postavy umej v globalu to samy ;)
Presne tak isto az na... q=whirlwind/sweeping strikes, a=execute, w=charge/hamstring macro, r=overpower/MS macro, g=piercng howl, t=pummel
Battlestance=special tlacitko na lavej strane mysi a Bersekerstance mam na scrollovaciom tlacitku co sa da zmacknut. Def. stance moc nepouzivam tak na tu musim kliknut :)
Len neviem najst na ktore klavesy by som dal battle a demo shout, mozna este pvp trinket a wotf, 1,2,3,4... je moc vysoko a z klaves pod asdfg ma potom boli ruka... skor je to asi zlou klavesnicou len neviem ktora by mi sedela teraz mam jednu z tych lacnych za 300 :) |
lol mys :) |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 03:04:57
|
quote: alt + shift + F1 = Lightning shield rank1
na co ?
jinak, hezky keybindy :) |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 08:00:42
|
quote: Originally posted by Mefisto
na co ?
jinak, hezky keybindy :)
na to ze je to buff za 35 many nebo co ...
a neni moc poznat zda sem hodil maxrank nebo rank1 ... takze spousta priestu a shamanu hned purguje (je lepci LS purgout nez dostat tech 700 dmg) ... a taktika ja nahodim LS za 35 many shaman hodi purge za 170 ...
nebo po me jde lock s felhunterem a vim ze kdyz hodim NS tak me ju hned sezere pes a cipnu ... rank1 LS, NS + HW ... kdyz cokl hodi devour magic sezere jen ten LS ... zase jde primarne o usetreni many
a do tretice ... v duelu proti shamanovi sem drze lLSrank1 porad, protoze pokud to purgne, ztraci 5ti nasobek many co to stalo me, pokud ne, tak v moment kdy do me sekne a mel by dostat tech smesnych 7 dmg nebo co, tak tehle dmg znici (v pripade ze ho ma postavenejch) grounding totem... tim ze ten LS drzim porad up defakto nuluju efekt jeho groundingu |
|
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 09:30:52
|
stilgare, jinak jsi v pohode? nez bych naklikal kouzla pres shift+alt a neco tak jsem mrvtej kolik mas charakteru? pamet asi slouzi hodne dobre co? 
jinak behani aswd + mys, CS skola a skilly / kouzla 1-6 a Shift 1-6, instanty mysi, dab ftw :) |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 10:42:36
|
Vetsinu mam od 1-6 a pak jedu prez:
shift + q, w, e - Stance buttons shift + a, s, d, f - Bloodrage, PVP trinket, Intim Shout, Assist
Pak na zbytku (7,8 ... ) mam veci ktere nepouzivam a na ktere klikam, jako treba 30 min cooldowns atd. R je piercing howl, F je demoshout, V je battleshout (na tohle vetsinou ale kliknu misi na liste :D ), T je swap mezi 2h a 1h/shield
Execute je na mouse5
Battle:
1 overpower 2 charge 3 ms 4 rend 5 hamstring
PVPLOLOLpwned:
1 pummel 2 intercept 3 ms 4 whirlwind 5 hamstring 6 zerk rage
Def-nerf
1 taunt 2 sunder 3 revenge 4 shield bash 5 ms 6 heroic 7 shieldblock |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 23/08/2006 10:42:54 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 10:47:28
|
quote: Originally posted by Mefisto
na co ?
jinak, hezky keybindy :)
hezky? dyt je to mala hruza ... proc neco delat jednoduse kdyz to de slozite :p tradeskilly mit na keybindingu je uchylnost, ale u stilga je to znamy :p |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 11:52:01
|
Mimo stealth:
1: Stealth 2: SS / Riposte macro, popr. Hemo 3: CB / Blade Flurry 4: Eviscerate 5: Backstab 6: Gouge C: Kick R: KS Y: Expose Armor G: Vanish
Ve Stealthu:
1: CS 2: Ambush 3: Garrote 4: Sap 5: Distract C: Kick R: Pick Pocket
Ostatni ability / itemy:
;: Mount F1: SnD F2: Rupture F3: Blind F4: Shoot Gun F5: Bandage F6: Distract Shift+R: Adrenaline Rush / Preparation Shift+F: Feint v pve / granat v pvp Shift+G: Sprint Shift+C: Evasion Shift+1: Horni trinket slot Shift+2: Spodni trinket slot Shift+4: Racialka (Shadowmeld) Shift+5: Thistle Tea T: Auto atk |
Trance addicted <3 |
Edited by - Shad3 on 23/08/2006 11:52:56 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 12:12:29
|
quote: Originally posted by plussminuss
stilgare, jinak jsi v pohode? nez bych naklikal kouzla pres shift+alt a neco tak jsem mrvtej kolik mas charakteru? pamet asi slouzi hodne dobre co? 
jinak behani aswd + mys, CS skola a skilly / kouzla 1-6 a Shift 1-6, instanty mysi, dab ftw :)
Pamet ani ne, ale tohle mam nauceny vylozene podvedome ... lightningh shield fadded a hned vyhodnotis situaci a jde nahoru maxrank, rank 1 nebo nic ... vsechny keybindy mackam podvedome ... WF totem a macknu ctrl + T, MTT ? alt + shift + R ... kdyz to tedka pisu tak nad tim musim premyslet jakej je to keybind to jo, ale kdyz to s tim hraju tak proste jen poskladam prsty ...
ale jinak s tema charama ... nehraju vic jak jeden char v jednom casovym obdobi ... protoze prave kvuli temhle navykum si musim 14 dni solidniho hrani pak prevykat.
Kdyz sem swapnul na palata tak sem automaticky mackal "grounding totem" etd :) |
|
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 17:19:04
|
mno ja osobne mam nabindovano
;-6 ( + shift/alt/ctrl ) q e y c x ( + shift/alt/ctrl )
ale musel bych tedkon tuze vzpominat na to jak to mam rozhazeny, taky to mackam tak nejak podvedome
|
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 17:31:38
|
quote: Originally posted by Stilgar Kdyz sem swapnul na palata tak sem automaticky mackal "grounding totem" etd :)
Taky se mi obcas lidi divi proc s druidem porad morfuju do kocky kdyz je po boji, holt je to stejna klavesa jako battle stance jestli se nepletu ;-) |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 09:39:29
|
no, tenhle screen sice slouzi k necemu jinymu, ale je tam videt, jak mam nabindovany klavesy...
bar1, coz je ten, kde jsou klavesy 1-5 a shift + qwert, se meni podle stance ->
http://miralis.wz.cz/wow/WoWScrnShot_082306_235749.jpg
jinak chodim klasicky alfa-krizem (WASD), AD jsou ukroky, otaceni mysi a kameru si tocim pochopitelne taky mysi :)
edit: typo  |
Edited by - Warlord on 24/08/2006 09:44:14 |
 |
|
|
Topic  |
|