Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 ArchLord
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 11/08/2006 :  17:39:47  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
nejake info: http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/zurnalpc/archlord060123.html
http://www.archlordgame.com/

betatest:
http://www.fileplanet.com/promotions/archlord/

co nato rikate? zkousel uz nekdo ten betatest?

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 11/08/2006 :  21:47:32  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Rad bych to vyzkousel, ale bohuzel ta beta je jen pro predplatitele Fileplanetu a to nejsem.
Do bety na jejich webu jsem se prihlasil pred nekolika mesici a jeste me nevybrali, tak uvidim.
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 12/08/2006 :  01:31:19  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
jojo jsem na tom podobne. jako 40 dolacu za predplatne davat nebudu:) co vis treba to uvolni pro vsechny ale moc tomu neverim :((
Go to Top of Page

Lekarnik
New Member

280 Posts

Posted - 21/08/2006 :  14:40:18  Show Profile  Send Lekarnik an ICQ Message Send Lekarnik a Private Message  Reply with Quote
Podle obrázků těch "ženských postav" to vypadá jako pěkná úchylárna....Takže proč to z prdele nezkusit...::D::D::D

Karotka 65 Dwarf Guardian
LOTRO - Gilrain - Heroes of Bohemia
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 23/08/2006 :  01:16:31  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
tjn spis je zajimave ze se hraci deli do "kast" a podle toho se odrazi i velikost predplatneho. Ja se na to urco tesim:)) alespon neco noveho:D ale zatim u me vede VG
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 24/08/2006 :  11:06:40  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
predplatny na FP je pokud vim cca 7$/mes .. proste si ho zaplatis, dostanes account a predplatny zrusis. Teda oni ho maji na 3 mes = 21$ no..ale i tak to jde, pokud vas to laka ne?

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 24/08/2006 :  12:06:55  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
No je tam systém, kde môžeš platiť mesačne viac a za to dostaneš špeciálne ingame kredity, ktoré ale môžeš minúť len na špeciálne consumables. Tento systém je úplne oddelený od ostatnej ingame ekonomiky. Veci,ktoré sa dajú za to kúpiť sú napr. buf na získavanie viac expy, možnosť teleportnúť svojich kamarátov k sebe a podobne.

Mesačne teda môžeš platiť od 10$ až do 40$. Ale aj tí, čo platia len 10$ dolárov dostanú tieto kredity. Len menej.

Momentálne, (ale nezabúdajte, že je to len beta) si môžete pri vytváraní postavy vybrať:

človeka, ktorý môže byť knight, mage, archer
orca:berserker, hunter, sorcerer
moon elf:ranger, elementalist

Principiálne je to vždy buď melee, archer, alebo mág. Podľa rasy ale nie je mág ako mág. Elementalist môže vykúzliť príšery, human mág je štandartný mág. U jednej rasy archer ovláda zvieratá, u inej je to skôr stealth postava. atď.

Dôležitá vec, ale asi len preto, že je to beta: nemôžeš si vybrať pohlavie. každý class má svoje pevné pohlavie. Orc berserker je vždy chlap. mon elf sú len ženy. atď.

Zatiaľ som to skúsil a som len lvl7 takže o hre samotnej písať nejdem.
Grafiku nech posúdi každý sám.
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 24/08/2006 :  13:19:35  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
erde parada napis pak nejakej reportik jake to vlastne je a jak se to v celku hraje:)) trochu se bojim toho asijskeho vlivu ale jinak se na to dost tesim:))

rodi: kdyz jsme si chtel predpaltit FP juklo tam na me neco kolem 30 dolaru a cislo kreditky nebo neco podobneho dal jsem to neresil:)) ona tam moznost 7/ dolacu je ale mam pocit ze takhle rozkouskovat se to neda fakt si nejsem jistej mozna da:)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/08/2006 :  07:13:50  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no, zjistil jsem, ze Fileplanet chce urcitou castku mesicne ALE chteji na 4 mesice do predu

nastesti 3dgamers.com je ta sama firma taky nabizi archlord betatest ale tam se plati mesicne = skutecne zaplatis jen asi 5$ a ziskas ten betaucet .. zrusis ten gamers ucet a paris dal.. par lidi to takhle udelalo co jsem cetl u jinych her drive..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 31/08/2006 :  13:43:48  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Prisla mi pozvanka do betatestu

We are delighted to inform you that you have been selected to
participate in the next phase of the ArchLord BETA.

Requirements
------------

In order to take part in the beta test you will need to:
- Be over 18 years of age
- Be able to download a 2GB+ client
- Have a broadband connection
- Meet the game's minimum specs (below)

o Pentium/Athlon 800 MHz
o 256MB RAM
o Windows 2000/XP
o 4.5GB Hard Disk Space
o 2x DVD ROM Drive
o DirectX 9.0c
o Broadband Internet Connection 512kbps or higher
o DirectX compatible sound card
o Supported Direct3D Compatible Video Card
o Minimum Video Cards: ATI 8500 or GeForce 3 or above.

- Agree to the terms and conditions of the NDA. By entering the BETA
you are agreeing by the terms of the NDA, which can be viewed at:
http://www.archlordgame.com/nda.php

If you meet all of these requirements then please read the
following instructions to get started.

Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 31/08/2006 :  14:13:34  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
Tak nechcem nikoho odradit, ale ja sa pri takto nudnej hre fakt nedostanem na žiadny high level content. Môžem hodnotiť len low level a bez group play, ale keďže zatiaľ nikto nenapísal viac, napíšem aspoň moje pocity.

Grafika je veľmi pekná, jemná, chvíľami som sa len prechádzal po krajine a kochal sa. Animácia zvierat a NPC je tiež super, ale animácia hráčov mohla byť lepšia. Je trochu kostrbatá a neplynulá (seká sa). Inak postavičky nie sú nakreslené tak infantilne ako v korei. Sú prerobené a okrem moon elfov sa to dá vydržať.

Ovládanie (čisto subjektívne) mi nevyhovuje, pretože nie je možné zatočiť inak ako klávesou, alebo potom point and click. Myš len otáča view. Keď k tomu pridáte nemožnosť invert mouse, tak je to trochu bolesť. Podľa ich webu: "Players will be able to choose between a 'point and click' style gameplay or WASD." Takže otáčať sa myšou asi nepôjde.

Hudba je úplne úžasná. dotvára perfektne atmosféru a spolu s grafikou je to úplná romantická prechádzka po krásnej prírode .))

Ako lvl1 sa objavíte v dedinke, kde sú NPC, ktoré Vám začnú dávať questy. Zabi 10 potvor takých, zabíjaj tamtie potvory, kým z nich nevypadne toto, dones toto tamtomu. expu dostávate za questy aj za zabité potvory.

Na určitom levely si môžete kúpiť combat skill (specku), buff skill, class specific skill, alebo passive skill (napr. zväčšenie agility), crafting skill (napr. cooking) atď. Zaujímavé je, že pri každom novom skille (specke) miniete aj skillpoint, ktorý získate pri prechode na vyšší level. Takže to bude nejaké obmedzenie, že nebudete môcť mať všetky specky, ktoré by ste mohli mať teoreticky s určitým levelom. Niektoré specky sa dajú ďalej upgradovať na vyššom levely.

Z každého zabitého moba vypadnú prachy (vždy), health alebo mana potion (optional ale skoro z každého padne aspoň jedna) a ešte navyše aj nejaká vec (optional). A keďže nie je obmedzenie na počet za sebou vypitých fľašiek, môžete zabiť čokoľvek čo Vás nedá na jednu ranu ak máte dosť fľašiek. Dotiahli to tak ďaleko, že si posuniete na health a mana lište záložky, kedy máte automaticky vypiť nápoje. Takže aj v PVP víťazí ten, kto dá súpera na jednu ranu, alebo komu skôr dôjdu nápoje.

Neviem či je tento systém len kôli bete a levelovaniu, ale je absolútne demotivujúci. Skôr by mali pridať expu za zabitého moba. Stráviť večer v hre a dostať sa cez jeden level v bete ma nebaví (ale možno som veľa času venoval prehliadke krajiny)

V PVP je jedno obmedzenie, že keď budete zabíjať niekoho, kto je príliš nízky level od Vás, dostanete rouge body, podľa ktorých začnete mať postihy na expu, na počet vecí, ktoré dropnete, keď Vás zabijú, pôjdu po Vás stráže, až sa môžete dostať do stavu, kedy nemôžete útočiť ako prvý. Ale dajú sa kúpiť nejaké odpustky.

Inak na to že to je beta som tam videl iba veľmi málo chýb (skôr vo fontoch). Ale ak som správne pochopil v korei to beží naostro a zadarmo. V tom prípade buď som sa ja nedostal k high level kontentu, alebo žiaden okrem questov nemá. Lenže na ich webe je toho tak málo, že nie je z čoho čerpať. Každá nová hra má na webe vo FAQ aspoň odpoveď na otázku "Čím bude táto hra lepšia ko ostatné?" Tu som zatiaľ v hrateľnosti nenašiel nič, čo by som už niekde nevidel.

No keď máte niekto trpezlivosť, dajte vedieť či na high level nie je niečo zázračne zábavné. Craft som neskúšal.

Edited by - erdisk on 31/08/2006 14:14:25
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 31/08/2006 :  15:04:18  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Zajimave, nekde na webu jsem cetl, ze se hra zameruje na PvP a odstranuje nudne grindovani mobu. Pokud je to tak jak rikas tak to ani nebudu zkouset. Ted jsem napriklad jen tak z nudy zkusil last chaos a takova ptakovina se jen tak nevidi. Pokud to bude podobne, tak nevim za co chteji platit.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 31/08/2006 :  15:32:05  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
podle toho popisu mi to prijde jako Lineage 2, coz je 2. nejhranejsi mmorpg po wowku..... holt kazdeho bavi neco jineho no

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 31/08/2006 :  18:13:10  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

podle toho popisu mi to prijde jako Lineage 2, coz je 2. nejhranejsi mmorpg po wowku..... holt kazdeho bavi neco jineho no

Ale kdyz budu chtit hrat L2 tak si ho zahraju na free serveru a nebudu platit za klon toho sameho.Jsem zvedavej jak chtej s timhle prorazit.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/09/2006 :  00:48:34  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jsou tuny lidi, kteri na free v zivote hrat nebudou.. a nez dat 15$ za starej L2 proc nedat 10$ za novinku?

Go to Top of Page

potok
Starting Member

13 Posts

Posted - 07/09/2006 :  11:17:07  Show Profile  Send potok an ICQ Message Send potok a Private Message  Reply with Quote
dostal jsem jakysi meil s beta kodem(je to myslim do BETA 3), takze pokud nekdo mate zajem pisnete, ja o tuto hru zajem uz/zatim nemam

Edited by - potok on 07/09/2006 11:17:41
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/09/2006 :  16:22:40  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak jsem to zkusil a neni to zas tak spatne..

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 10/09/2006 :  18:21:40  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak jsem to zkusil a neni to zas tak spatne..

Vono te to tak po 3 hodinach prejde. Uvidis. **/vlastni zkusenost/**
Apropo hraje to nekdo? Zatim jsem zadneho cecha nepotkal.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/09/2006 :  17:45:38  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak uz je to v open beta.. a ma byt nejaky velky pvp event http://www.gamepark.cz/Clanek.asp?idC=2285

Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 26/09/2006 :  19:26:22  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Tak sem to zkusil, vypada to jak kopie lineage2, co si pamatuju. Po chvilce mi to ale padlo a ted se mi to dycky sekne pri loadovani po vyberu serveru, nemate s tim nekdo podobnej problem?
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 26/09/2006 :  23:04:39  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Mno me to taky chvilku bavilo(8-10hodin). Ale novy patch snizil dropovani HP potionu na minimum a tak jsem na to reagoval -*uninstalem*-
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 29/09/2006 :  04:59:00  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
vzdyt to je prave dobre ne? JSte tu na to nadavali ze slo HP poty chlastat porad.

Co je ale zajimave, ze se Codemasters rozhodl zrusit PlayPLUS system a misto 9$/mes zvysil cenu na 15$/mes .. lol

Go to Top of Page

Bohous
New Member

214 Posts

Posted - 19/10/2006 :  17:15:25  Show Profile  Send Bohous an ICQ Message Send Bohous a Private Message  Reply with Quote
tak archlord se rozjel nam na vostro. hraje ho nakonec vubec nekdo?

Bohous - AO - MA lamka
Mrkef - AO - ENF hromotluk
Break - UO, Kelevar -inactive
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 19/10/2006 :  18:04:06  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bohous

tak archlord se rozjel nam na vostro. hraje ho nakonec vubec nekdo?

to je jedno ne? stejne budes logovat jednou mesicne

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 19/10/2006 :  18:47:30  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

vzdyt to je prave dobre ne? JSte tu na to nadavali ze slo HP poty chlastat porad.

Co je ale zajimave, ze se Codemasters rozhodl zrusit PlayPLUS system a misto 9$/mes zvysil cenu na 15$/mes .. lol

Ja jsem na to nenadaval. Naopak, pokud je hra diablo like rubacka tak chlastani potionu k tomu jaksi patri.
Ale popravde receno tahle slatanina ani nestoji za to aby se tu o ni vedla nejaka diskuse.Opravdu nechapu co tim chce Codemaster rict.Jsem zvedavej kolik hracu bude za tuhle hru ochotno platit 9$.
Go to Top of Page

Bohous
New Member

214 Posts

Posted - 23/10/2006 :  00:42:44  Show Profile  Send Bohous an ICQ Message Send Bohous a Private Message  Reply with Quote
to nekrous: si pis =] nekdo vam ty hraci servery musi dotovat ;)

a jinak: ja bych byl ochotnej dat par supu za odzkouseni...jen nejsem ochotnej dat dalsich 30$ za porizeni nejaky nepotrebny krabice...zvlast kdyz je seedovanej na netu...jen to reg.cislo na zalozeni uctu tam chybi...

Bohous - AO - MA lamka
Mrkef - AO - ENF hromotluk
Break - UO, Kelevar -inactive

Edited by - Bohous on 23/10/2006 00:43:51
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 05/12/2006 :  04:42:55  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ArchLord je od 4.1.2007 bez mesicnich poplatku, download a key stoji 1200czk, navic je moznost si ho zkusit po dobu 7dni uplne zdarma
http://www.gamepark.cz/Clanek.asp?idC=3018

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 16/12/2006 :  00:08:26  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Tak dlouho uz jsem nevidel pohodovejsi hru (odechovku) clovek si zavzpomina na Diablo v novem MMORPG (asijskem) kabatku. Urcite doporucuju alespon zkusit tech 7dni free. Ja zkusil a kupuju

Black
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 16/12/2006 :  09:40:28  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Pro prehlednost shrnu zakladni informace:

ArchLord HomePage - bohuzel nefunguje z IE, takze zkuste treba Operu na te mi to jde
Klient na Fileplanet
7 Free Key
EShop ArchLord - zde koupite klic k plne hre

Black

Edited by - Black on 16/12/2006 09:40:54
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 16/12/2006 :  10:48:41  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Jo, taky se na to chci mrknout.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 16/12/2006 :  11:48:10  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Vezmemes to zkratka, srovnej to s WoWem, kdo mas zkusenost s hrou touto, at se tu s tim dlouho necamrame, stejne na to srovnani dojde :)

Jestli ma smysl se nad tou hrou vubec pozastavovat..

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 16/12/2006 :  12:53:40  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Necekejte od toho klasickou "A" MMORPG, WoW neni co srovnavat je to uplne jine. Jak jsem psal jiz vyse je to novodobej klon Diabla alespon co se mechanismu hry tyce.

Trosku me ted zklamala team hra ale uvidime, chceme udelat nejakej lvl a zkusit PvP to podle me rozhodne jestli ma cenu se tim dele zabyvat.

Black
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 16/12/2006 :  13:15:49  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

Vezmemes to zkratka, srovnej to s WoWem, kdo mas zkusenost s hrou touto, at se tu s tim dlouho necamrame, stejne na to srovnani dojde :)

Jestli ma smysl se nad tou hrou vubec pozastavovat..

Precti si post Erdiska(plne s nim souhlasim) na prvni strance a budes hned vedet co to je za hru.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 16/12/2006 :  13:29:47  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Je to fakt příjemná a vysoce hratelná hra ala Diablo - prostě vymývačka mozků s dobrými vychytávkami typu (e-mail, aukce, crafting atd...) ... jak píše Black teamová hra zatím nic moc ale nevíme jestli se teamy nemají slučovat teprve až vylezem z newbie zony což je odhadem tak po 10-15 levelu.

Noe

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/12/2006 :  13:47:28  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
to ovladani proste neprekousnu to se neda a bez ovladani nemuzu ke hre nic rict kdyz ji nejsem schopnej normalne ovladat

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 16/12/2006 :  14:18:26  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

to ovladani proste neprekousnu to se neda a bez ovladani nemuzu ke hre nic rict kdyz ji nejsem schopnej normalne ovladat

Ja jsem to jeste nevidel v akci, vyjma vydea, jaky mas konkretne problemy ? Da se to ovladat jako wow sipkama, nebo to ma debilni klik point system ala L2 ?

Go to Top of Page

nses
New Member

100 Posts

Posted - 16/12/2006 :  14:21:32  Show Profile Send nses a Private Message  Reply with Quote
Onoho casu som hral betu, kupa tejto hry su len zbytocne vyhodene peniaze, je to klasicka korejska grindovacka.Na nete je hafo "free" korejskych mmorpg, v CZ/SK sa asi najviac hra Silkroad online.
(ale ako oddychova rubacka...moze byt)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/12/2006 :  15:08:14  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja jsem to jeste nevidel v akci, vyjma vydea, jaky mas konkretne problemy ? Da se to ovladat jako wow sipkama, nebo to ma debilni klik point system ala L2 ?

click point este s uchylnou kamerou kera si bud dela co chce nebo nereflektuje to kam ses otocil a pro zmenu visi jak natvrdla

otaceni funguje jakymsi zpusobem tres awsd ale fakt divne :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 16/12/2006 :  15:15:09  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

to ovladani proste neprekousnu

Da se to ovladat jako wow sipkama, nebo to ma debilni klik point system ala L2 ?

click point este s uchylnou kamerou kera si bud dela co chce

Bye Bye ArchLords ...

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 16/12/2006 :  16:10:27  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

click point este s uchylnou kamerou kera si bud dela co chce nebo nereflektuje to kam ses otocil a pro zmenu visi jak natvrdla

A na co potrebujes dobrou kameru a poradne ovladani, kdyz jenom stojis na miste a pomoci par tlacitek rubes moby? To je naprosta zbytecnost.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 16/12/2006 :  16:23:41  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

otázka asi 3 hodin si na to zvyknout. Ze začátku hrůza ted už bez problémů - důležité je naučit se kameru ovládat myší - klávesama se to hrát nedá. Imho podobné ovládání mělo Shadowbane a defako i to Diablo :)

Noe

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 16/12/2006 :  16:58:16  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
nses > jenze to je prave problem tech 100% free mmorpg.
Totalne zaprasene zbugovane zalagovane precpane servery.

Co mne ale fakt prekvapilo ze z rovna NOe & Blacka bude tohle bavit. Pravdou je, ze je to celkem fajn oddechovka. Treba Codemasters to same udelaji u RF Online, coz je z 90% podobna hra, akoratze v jinem kabatku (hezci grafika, mix scify a fantasy, zamerena zejmena na PvP a hodne questovani).

Jinak pokud si teda zvyknete na to ovladani, tak bych vam stejne doporucil Lineage 2. Na nejakem velkem zahranicnim bezproblemovem serveru (free) nebo na oficu. Je to v podstate to same, ale PvP se tam vede o hrady, je to proste vymakanejsi diky 5ti datadiskum couz v te hre jsou zcela zdarma. viz www.lineage2.com

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 18/12/2006 :  07:25:33  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Tak to zkousim/zkousel jsem. Momentalne jsem lvl 12, v ruce drzim unique kosu (druha nejlepsi kvalita) a farmim a farmim ...

Zhrnu to jenom kratce, kdyztak doplnim pozdeji:

+ je to neco noveho
+ neni inflace (ta unique kosa na lvl 11 stala 5000 a rozdil je zatracene znat)
+ podpora lepsiho farmu = farma + heal poty. Lze to s timto ekonomicky davat a jeste vydelat mraky prachu. No je to hlavne diky tomu, ze muzete farmit silnejsi a prakticky bez prestavky.
+ relativne slusny drop rate veci

- dementni ovladaji
- blby pickup veci, ktere mizi strasne rychle. Navic jsem nikde nenasel zadny macro na pickup itemu. Hnus
- dalsi farma hra
- questy sice jsou, ale bohuzel jich neni tolik, aby mohl pomoci nic levelovat.
- grafika
- zabava ala Diablo, jak zminoval Noe neplati. To bych musel kosit nepratele po 100vkach, nejlepe ihned a droprate by musel nabrat jinou demenci
- dobre tak na brainless relax
- porad mi na hre neco chybi, ale nevim presne co. Proste je to takovy nedotazeny...

Edit: Jeste par veci jsem pridal..

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Edited by - Shemiramoth on 18/12/2006 09:33:22
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 18/12/2006 :  09:08:56  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth
- dementni ovladaji
- blby pickup veci, ktere mizi strasne rychle. Navic jsem nikde nenasel zadny macro na pickup itemu. Hnus
- dalsi farma hra

- na ovladaní se da zvyknout jen mi chybi nastaveni na automatiku kamery
- pomoci alt muzes pridat k lootu popis je to pak lepe videt, spacem lootujes, nebo si zalozis grupu a nastavis autoloot pak se o to nemusis starat vubec
- jo a ktera neni :)

za sebe pridam take minusy, bohuzel podstatny k tomu, ze to dal hrat nebudeme (asi na vetsim lvl v pvp by zabava mohla byt ale chtelo by to particku lidi)

- zbytecnost grupy (neprisli jsme na jediny zpusob jak se da grupa vyuzit, krome lepsiho lootovani a vetsimu boostu postavy, automaticky to prida clenum do statu)
- chybejici spoluprace jednotlivych postav, nevidim spolecny target pro grupu, neni assist, nemuzu v grupe healovat ani bufovat, ....
- v pripade spolecneho lvlovani grupy nutnost hrat to za jednu stranu, jinak jsou ostatni rasy bez questu
- tim padem pak dost maly (zadny) vyber pri volbe postavy

Black
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 18/12/2006 :  12:02:15  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

quote:
Originally posted by Shemiramoth - dalsi farma hra
- jo a ktera neni :)
Ona je farma a farma. Pokud je farma jedina vec jak levelovat, tak je to hodne spatny. Osobne davam prednost questove forme levelingu + zbytek dofarmis. Takto jsem to treba delal ve WoWku. Z tech 60ti levelu jsem uplne cely nafarmil mozna tak tri. Zbytek bylo v pomeru 70 ku 30ti (questy a farma). Navic double expa a dalsi vychytavky to jeste zprijemnuji. Nerikam, ze to ma trvat mesic na nejvyssi level, ale melo by to byt udelano trochu jinak.

Nevidim duvod, proc by tvurci nemohli udelat dostatek contentu, aby jsi jim byl zabaven do maximalniho levelu.

Edited by - Shemiramoth on 18/12/2006 12:04:57
Go to Top of Page

wez
Starting Member

7 Posts

Posted - 19/12/2006 :  10:11:28  Show Profile  Send wez an ICQ Message Send wez a Private Message  Reply with Quote
Zdravim lidi. Vy kdo hrajete Archlord muzete se mi ozvat na ICQ 165922652 nebo ve hre na wezcz? S kamosema jsme zalozili "ceskoslovenskou" guildu, tak pokud mate zajem, ozvete se. Dik
Go to Top of Page

wez
Starting Member

7 Posts

Posted - 19/12/2006 :  10:21:11  Show Profile  Send wez an ICQ Message Send wez a Private Message  Reply with Quote
To Black: no v tehle hre buffy jsou, ale buffuje se kazdy sam. Kazdy ma svoje buffy. Mozn a je to lepsi nez mit v tymu buffera co nevi co ma delat. mnohokrat s v L2 dostal za archera treba bless shield atd... Healer tam neni a jestli tam chybi tot otazka. Mas lahve a pokud umis pvp prezijes i na nich. samozrejme tezko kdyz jdou po tobe napr tri lidi. to ti ale nepomuze ani healer... navic kdyby tam byl healer nesmely by tam byt mana lahve! ta hra je ciste o pvp. jak vypada muj char, jaky ma oblicej atd je mi celkem jedno. nehraju tu hru abych si u ni honil pero... grupa jak rikas je jenom na party bonusy a autoloot. na co jineho ji v te hre potrebujes? healer neni. chybi assist - pravda. pokud mas VT/TS nepotrebujes. je to tak tezsi ale da se to. stejne musi nekdo targetovat. a ver mi ze v bitkach 20+ vs 20+ je ti i assist na nic. jak chces vybrat i v l2 ze skupiny 40 lidi healera. jde to tezko. pokud clovek zvoli dobre skilly je to dobra hra. bitky tam jsou docela slusne. ale jak jsi napsal: pro poradnou srandu to chce rozsahlou guildu. Pak je to vazne masakr...
Go to Top of Page

wez
Starting Member

7 Posts

Posted - 19/12/2006 :  10:24:14  Show Profile  Send wez an ICQ Message Send wez a Private Message  Reply with Quote
To Shemiramoth: levny dobry equip. to kupujes od lidi. za to autori hry nemuzou. nekomu dropne item a on se rozhodne za kolik ho proda... ovladani. hrej hru na mysi a je to ok. jako L2.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 19/12/2006 :  11:13:03  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Jo v podstate si potvrdil moje teorie. Co se tyce hry ja bych ji i prekous minimalne na mesic hrani (preci jen lepsi brainwash hra nez chodit do hry pracovat), ale bez znamejch se do toho nepustim, preci jen hry hraju kvuli lidem.

Jeste jednu vec mi rekni jak probiha PvP o co tam jde, je tam loot, od jakyho lvl to ma smysl v jakych zonach probiha, atd ...

Black

Edited by - Black on 19/12/2006 11:19:43
Go to Top of Page

wez
Starting Member

7 Posts

Posted - 19/12/2006 :  14:49:43  Show Profile  Send wez an ICQ Message Send wez a Private Message  Reply with Quote
pravda. ja do te hry sel taky se 3 kamarady. hrat mmorpg sam je asi na nic. mame VT takze komunikace neni problem. premluv kamose a zkuste ten trial. mi zitra konci, ale uz mam orig. objednanou (i kamosi). za tyden se da dostat na level 20 (jsem 23), takze si muzete zkusit i PVP. PVP probiha podobne jako v L2 (pres CTRL), cely system PVP zatim taky neznam, ale lidi jsou chraneni systemem +-4LVL. Pokud zabijes nekoho o 4LVL nizzsiho mel bys ziskat neco jako PK bod v L2. Se 3+ body po smrti pry dropujes equip. bit se muzes kdekoliv mimo Save zonu (mesta). Vyjimka jsou guild wary, ktere muzou probihat i ve meste. Ale nevim jak se to organizuje. Videl pouze bitku uprostred mesta a vypadalo to jako docela dobra zabava. Jedinne s cim mam zkusenosti je lov lidi +-3 lvl behem expeni. druha vec o ktere jsem slysel je, ze utocnik by mel mit postih pokud utoci na nekoho kdo se bije s mobama. jaky postih bohuzel nevim. taky teprve na vsechno prichazim :)

no a jinak co se tyce nedostatku charu. je to resene tak ze max level by mel byt 100. coz znamena 100 skill pointu (mozna 99 - nejsem si jisty jestli mas bod na levelu 1). v kazdem pripade, kazdy skill ma max level 5. zalezi uz pak na tobe co ze sebe udelas. jestli DD nebo tanka. (jestli si nahazis hodne utocnych skillu, debuufu, nebo selfbuffu). v kazdem pripade behem hry se muzes rozhodnout resetovat vsechny skilly a zmenit si to.

ale tahle hra se rozhodne neda hrat na klavesnici. autori sice neco podobneho chteli asi zavest ale nepodarilo se jim to moc sikovne dotahnout do konce. je to spis neco jako L2. proste klikat mysi... druha vec, ze hra bezi par mesicu (nekde jsem slysel 3), par bugu tam je, ale maintence tam probiha tak snad kvuli tomu aby opravovali chyby a rozsirovali hru. Kdyz si vzpomenu na Chronicle 1 - taky zadna slava...
Go to Top of Page

wez
Starting Member

7 Posts

Posted - 19/12/2006 :  14:50:57  Show Profile  Send wez an ICQ Message Send wez a Private Message  Reply with Quote
jo jinak my jsme na serveru Brumhart...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000