Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Cokoliv co se nevejde jinam
 Heroes of Might and Magic V - help
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 31/07/2006 :  18:52:06  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Neměl by někdo tip na web s návodem?
Stáhl jsem si demo, zkoušel jsem kampaň několikrát rozehrát, nicméně pokaždé mne nepřítel rozračkoval bez možnosti vyhnutí... a já nevím, co teda dělám špatně.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 31/07/2006 :  19:12:33  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
http://celestialheavens.com/viewpage.php?id=119

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 31/07/2006 :  20:49:32  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Stáhl jsem si demo, zkoušel jsem kampaň několikrát rozehrát, nicméně pokaždé mne nepřítel rozračkoval bez možnosti vyhnutí... a já nevím, co teda dělám špatně.

Věř tomu nebo ne, je to skutečně takhle těžké. Já sám sem si u dema trhal vlasy, jak mě může oponent pokaždé takhle dementně přejet. Asi na pošesté už jsem to zvládl a pokořil ho. Jen už teda nevím, jak jsem to udělal :) ale musíš se bránit, bránit, bránit... pak vykopat ten artefakt a wtfpwnd

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 31/07/2006 :  22:04:33  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
jn, museli do full verze snizit obtiznost :)

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Edited by - nekrotyrael on 31/07/2006 22:04:46
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 03/08/2006 :  19:35:23  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka
... pak vykopat ten artefakt a wtfpwnd
Což je asi to, na co to prohrávám. Nejde mi vykopat ten artefakt.
Odkrýt puzzle mapu mi nejde, obelisk hlásí, že ta věc není k nalezení.
Od oka jsem zkoušel prokopávat tu lokaci, kde by to mohlo být - a nic.
Nakonec dojde kretén s tisíci jednotkami a rozračkuje mi jednoho hrdinu, co není zrovna ve městě. Konec.

Go to Top of Page

charles
Starting Member

64x64

21 Posts

Posted - 03/08/2006 :  22:42:21  Show Profile  Visit charles's Homepage  Send charles an ICQ Message Send charles a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

nediv se ze je to tezky, jedna o posledni misi kampane ... v bezne hre se predpoklada, ze jsi uz celou kampan prosel a ze to teda vezmes levou zadni ...

Charles, CzH
ex UO Siege Perilous, Drachenfels
ex SWG Eclipse
ex WOW Shadowmoon
ex EQ2 Splitpaw
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 04/08/2006 :  09:18:50  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by charles
nediv se ze je to tezky, jedna o posledni misi kampane ... v bezne hre se predpoklada, ze jsi uz celou kampan prosel a ze to teda vezmes levou zadni ...
To já beru. A nevadí mi, že je to těžší. Potíž je, že jsem ve stadiu, kdy si vážně nevím rady.
Návody na webu praví, že po navštívení tří obelisků se mi odhalí náhled na lokaci té Slzy.
Hloupé je, že když navštívím třetí obelisk (ten úplně dole), objeví se hláška "není k nalezení", obelisk má stále flag "nenavštíveno". Co to má jako znamenat, to nevím, vím jen, že za krátko se přiřítí red enemy, který během dvou tahů nevyhnutelně uděla špatný Game Over.

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 04/08/2006 :  10:11:19  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Bug? A nebo třeba nemáš nějaký nesplněný quest v journalu, který musíš udělat předtím?
Každopádně plnou verzi doporučuji, je to opravdu závislost(na offline :)). Jen je opruz hrát znova první campaň, protože některé mise hraješ pávě v tom demu a je to fakt nuda(stejně jako celá první campań). Ale pak to dostává obrátky a opět člověk říká, že už jen doplním armádu, už jen scoutnu tady to území a vypíná to o 4 hodiny později ve 3 ráno Sem teď v půlce a těším se, jaký to bude mít konec, příběh to má docela chytlavý.
Jinak co se týče ještě těch misý, přijde mi, že na každou campaň je tam vždy pouze jedna těžká, u které se člověk fakt vzteká a zbytek je docela easy mode. Ale je pravda, že jsem konzument a hraju to na normal

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 04/08/2006 :  11:47:17  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale je pravda, že jsem konzument
I agree on that one !

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 04/08/2006 :  12:18:07  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bug? A nebo třeba nemáš nějaký nesplněný quest v journalu, který musíš udělat předtím?
Žurnál je ok, prostě v prvním týdnu obsadím město, pak vysvobodím Isabelu a pak bráním, procházím mapu.
Nevím, jestli jsem ty obelisky měl navštěvovat v nějakém pořadí nebo co...
Na webu se mi nepodařilo najít screenshot lokace se Slzou, jestli se generuje náhodně a náhoda lokaci určila někde v nenakopatelné Prdeli nad Labem, tož pak asi smůla no.

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/08/2006 :  12:42:26  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Nat: Osobně to tipuju na nějakej bug.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000