Author |
Topic  |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 18:52:06
|
Neměl by někdo tip na web s návodem? Stáhl jsem si demo, zkoušel jsem kampaň několikrát rozehrát, nicméně pokaždé mne nepřítel rozračkoval bez možnosti vyhnutí... a já nevím, co teda dělám špatně.
|
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
|
| |
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 20:49:32
|
quote: Originally posted by Nat
Neměl by někdo tip na web s návodem? Stáhl jsem si demo, zkoušel jsem kampaň několikrát rozehrát, nicméně pokaždé mne nepřítel rozračkoval bez možnosti vyhnutí... a já nevím, co teda dělám špatně.
Věř tomu nebo ne, je to skutečně takhle těžké. Já sám sem si u dema trhal vlasy, jak mě může oponent pokaždé takhle dementně přejet. Asi na pošesté už jsem to zvládl a pokořil ho. Jen už teda nevím, jak jsem to udělal :) ale musíš se bránit, bránit, bránit... pak vykopat ten artefakt a wtfpwnd |
Arokh Estarioll |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 22:04:33
|
jn, museli do full verze snizit obtiznost :) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
Edited by - nekrotyrael on 31/07/2006 22:04:46 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 19:35:23
|
quote: Originally posted by Kořka ... pak vykopat ten artefakt a wtfpwnd
Což je asi to, na co to prohrávám. Nejde mi vykopat ten artefakt. Odkrýt puzzle mapu mi nejde, obelisk hlásí, že ta věc není k nalezení. Od oka jsem zkoušel prokopávat tu lokaci, kde by to mohlo být - a nic. Nakonec dojde kretén s tisíci jednotkami a rozračkuje mi jednoho hrdinu, co není zrovna ve městě. Konec. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
charles
Starting Member

21 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 22:42:21
|
quote: Originally posted by Nat
nediv se ze je to tezky, jedna o posledni misi kampane ... v bezne hre se predpoklada, ze jsi uz celou kampan prosel a ze to teda vezmes levou zadni ... |
Charles, CzH ex UO Siege Perilous, Drachenfels ex SWG Eclipse ex WOW Shadowmoon ex EQ2 Splitpaw
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 04/08/2006 : 09:18:50
|
quote: Originally posted by charles nediv se ze je to tezky, jedna o posledni misi kampane ... v bezne hre se predpoklada, ze jsi uz celou kampan prosel a ze to teda vezmes levou zadni ...
To já beru. A nevadí mi, že je to těžší. Potíž je, že jsem ve stadiu, kdy si vážně nevím rady. Návody na webu praví, že po navštívení tří obelisků se mi odhalí náhled na lokaci té Slzy. Hloupé je, že když navštívím třetí obelisk (ten úplně dole), objeví se hláška "není k nalezení", obelisk má stále flag "nenavštíveno". Co to má jako znamenat, to nevím, vím jen, že za krátko se přiřítí red enemy, který během dvou tahů nevyhnutelně uděla špatný Game Over. |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 04/08/2006 : 10:11:19
|
Bug? A nebo třeba nemáš nějaký nesplněný quest v journalu, který musíš udělat předtím? Každopádně plnou verzi doporučuji, je to opravdu závislost(na offline :)). Jen je opruz hrát znova první campaň, protože některé mise hraješ pávě v tom demu a je to fakt nuda(stejně jako celá první campań). Ale pak to dostává obrátky a opět člověk říká, že už jen doplním armádu, už jen scoutnu tady to území a vypíná to o 4 hodiny později ve 3 ráno Sem teď v půlce a těším se, jaký to bude mít konec, příběh to má docela chytlavý. Jinak co se týče ještě těch misý, přijde mi, že na každou campaň je tam vždy pouze jedna těžká, u které se člověk fakt vzteká a zbytek je docela easy mode. Ale je pravda, že jsem konzument a hraju to na normal  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 04/08/2006 : 11:47:17
|
quote: Originally posted by Kořka
Ale je pravda, že jsem konzument
I agree on that one ! |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 04/08/2006 : 12:18:07
|
quote: Originally posted by Kořka
Bug? A nebo třeba nemáš nějaký nesplněný quest v journalu, který musíš udělat předtím?
Žurnál je ok, prostě v prvním týdnu obsadím město, pak vysvobodím Isabelu a pak bráním, procházím mapu. Nevím, jestli jsem ty obelisky měl navštěvovat v nějakém pořadí nebo co... Na webu se mi nepodařilo najít screenshot lokace se Slzou, jestli se generuje náhodně a náhoda lokaci určila někde v nenakopatelné Prdeli nad Labem, tož pak asi smůla no. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 04/08/2006 : 12:42:26
|
Nat: Osobně to tipuju na nějakej bug. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
|