Author |
Topic  |
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 17:04:45
|
quote: Originally posted by beldor5
quote: Originally posted by Rahman
Nevim jak ste prisli na to, ze druid v nicem nevynika. Druid se da hrat jako top healer, nebo jako top tank. Jedine v cem nevynika je damage dealing (ale zvlada soucasne top tankovani a hodne slusnou damage v jednom talent buildu). Osobne neznam zadnou jinou classu krom druida a warriora, ktera by byla schopna plne obsahnout dve ze tri zakladnich funkci v PvE raidovani.
HU? :) takze nebudes proti kdyz nam budu v naxu tankovat s druidkem? .Nerikam ze to neni nerealne ,je to jako by vam tankoval blue/T1 war. de to ,ale dre to
Jiste ze budu proti. Ale to neni o tom, ze by na to druid nemel ;-) |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 17:07:13
|
Snazit se tankovat v healovacim equipu je neco jako snazit se tankovat v dps equipu (no mozna jeste o neco horsi ;-)). Samozrejme musis porovnavat porovnatelne, tj i srovnatelny equip.
Druha vec je, ze warrior je (so far) univerzalni tank. Druid narazi na par bossu, kde na tom bude vyrazne hur (ale taky na par kde bude druid o dost lepsi). |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 18:15:55
|
Snazit se tankovat v healovacim equipu je neco jako snazit se tankovat v dps equipu (no mozna jeste o neco horsi ;-)). Samozrejme musis porovnavat porovnatelne, tj i srovnatelny equip.
Druha vec je, ze warrior je (so far) univerzalni tank. Druid narazi na par bossu, kde na tom bude vyrazne hur (ale taky na par kde bude druid o dost lepsi).
druid tankujici v heal equipu je neco co prakticky neuexistuje.pokud teda nemas v umyslu chtit po raidu aby nepreagroval tanka co udela 100"threatu"/sec.Ja rikal ze v mem nejlepsim tankovacim equipu(a o moc lepsi uz neexistuje) se vyrovnam warovi s napul modrejma itemama a T1. Samozrejmne musim byt MT(OT druid prakticky delat nemuze) a nemam zadnej rezist gear, takze ...:) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 19:12:53
|
S tim farmarenim to zase neni tak strasny, v pohode sem si udelal repku v CH..i ten summon bossu sel, jen fire elemental delal trochu vetsi problemy :)
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 19:49:44
|
quote: Originally posted by beldor5
Druha vec je, ze warrior je (so far) univerzalni tank. Druid narazi na par bossu, kde na tom bude vyrazne hur (ale taky na par kde bude druid o dost lepsi).
druid tankujici v heal equipu je neco co prakticky neuexistuje.pokud teda nemas v umyslu chtit po raidu aby nepreagroval tanka co udela 100"threatu"/sec.Ja rikal ze v mem nejlepsim tankovacim equipu(a o moc lepsi uz neexistuje) se vyrovnam warovi s napul modrejma itemama a T1. Samozrejmne musim byt MT(OT druid prakticky delat nemuze) a nemam zadnej rezist gear, takze ...:)
Pokud máš opravdu takový equip, tak se imho podceňuješ, protože T1 wara strčíš do kapsy. Samozřejmě, pokud na to máš talent build, ideálně 11/33/7.
Nevím, proč bys musel být MT a nemohl být OT. Jediné, co mě napadá, je aggro gain a to nechápu. Když mám moba nasunderovaného od MT, tak mi celkem nedělá problémy MT přeagrovat a neřekl bych, že se Tazikus se TF fláká :) |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 20:18:21
|
quote: Originally posted by Gurrshael Pokud máš opravdu takový equip, tak se imho podceňuješ, protože T1 wara strčíš do kapsy. Samozřejmě, pokud na to máš talent build, ideálně 11/33/7.
s agrem problem nemam ,ale proste dostavam o dost vice dmg. proti T2/Aq40 warovi je ten rozdil v obdrzene dmg jeste markantnejsi.
Problem tankovani a druida je hlavne ten ze nemas nic na rychle vytvoreni agra a jedine co muzes pouzivat je maul.coz je imho vs war hodne malo.Pokud muzes do moba davat konstantne mauly tak s vytvorenim agra neni problem,ovsem treba na mobech ktere jde tauntovat mas proti warovi extremni nevyhodu.von hodi taunt(pokud ma rage) nasazi par sunderu a ma agro az do konce zivota.Ty musis doufat ze v prvnich 10sec protlacis aspon 3 mauly.
btw:tomu ze preagrujes MT s TF fakt neverim tos trosku prehnal.rahman je schopen udelat jako MT 2x vice agra nez ja kdyz skousim ot. TF este dluho bude best tankovacka daleko pred ostatnima |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 20:24:13
|
quote: Originally posted by berousek
S tim farmarenim to zase neni tak strasny, v pohode sem si udelal repku v CH..i ten summon bossu sel, jen fire elemental delal trochu vetsi problemy :)
mno ja kdyz vidim ty druidy v silithusu bez poradnyho equipu co se snazej kotit v kocce ty lvl 60mobiky a trva jim to 2.5x dele nez me ,kdyz jsem full feral, tak je mi jich uplne lito i kdyz jsou to alici
btw:mam v kocce 1410ap 26%crit a zabiju toho s druidem za hodku asi stejne jako muj blue 60hunter(BMspec) |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 20:51:42
|
no ja mam set jen za rank.. plus nejaky ty veci s AQ20 a MC.. AP mam malo, jen 990 s pacickou.. ale nestezuju si :) takovy tri az ctyri moby najednou jeste zvladnu, dokonce se mi povedlo dat na solo Twilight patrolu i s tou elitkou :) |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 22:43:32
|
urcite by nebylo dobre aby se raid skladal z 35 druidu ale stejne tak neni spravne ze raid potrebuje prave jednoho druida na maximalni efektivitu a zbytek jiny classy, to vam opravdu prijde overpowered ?
Co se tyce overpowered hybridu, tuto pozici maji ve wowku zabranou paladini.
Doporucoval bych zahrat si treba ffxi, kde nejlepsi a nejchtenejsi hybrid je red mage ktery muze od vseho neco a v nicem neni lepsi nez specializovana classa jenze ma unikatni ability ktery nema nikdo jiny a ktery jsou temer nepostradatelny, hraje ho tim padem spousta lidi a pritom je ta classa natolik narocna na skill tim ze se prakticky nezastavi a mzue delat spoustu veci a zavisi na ni efektivita cely party ze je jen velmi malo opravdu kvalitnich red magu a ti jsou extremne chteni.
Moje vize druida je ze specnuta vetev dosahne 90% svyho materskyho classu a v ostatnich dvou nespecnutych bude kolem 30% + bude mit uzitecne ability ktere nebudou buff na hodinu na ktery staci 1 druid a tyto ability budou potrebne.
abych to shrnul nechci byt overpovered, chci byt uzitecny a mit pocit ze mnou odvedena cinnost ma pro raid smysl a ze kdyby misto me vzali priesta a tim dosahli v raidu pomeru priestu vuci druidum 9:1 ze by to pro raid nebylo efektivni. |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 03/08/2006 22:51:56 |
 |
|
Topic  |
|