Author |
Topic  |
|
Daran
Starting Member
64 Posts |
Posted - 27/07/2006 : 12:26:56
|
Zdravim mám takový malý dotaz. Pokud od někoho koupím účet, a budu znát samozřejmě všechny údaje, odpověď na tajnou otázku, změním si tam email, heslo a nacvakám si tam svojí kreditku, tak pokud se ten původní majitel rozhodne že mě tak trochu podvede má šanci že může nějak dostat svůj účet zpět?
|
|
| |
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 27/07/2006 : 13:10:05
|
Mail si nezmenis.
Teoreticky by ta mohol podviest s tym, ze posle svoje udaje na accountmanagement ze mu niekto hackol acc. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Daran
Starting Member
64 Posts |
Posted - 27/07/2006 : 13:19:43
|
Mail se dá změnit v pohodě když znáš odpověď na tajnou otázku, to není problém. |
 |
|
Mocnor
Starting Member
44 Posts |
Posted - 27/07/2006 : 13:30:29
|
quote: Originally posted by Daran
Mail se dá změnit v pohodě když znáš odpověď na tajnou otázku, to není problém.
jak ? |
 |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 27/07/2006 : 13:33:01
|
quote: Originally posted by Mocnor
quote: Originally posted by Daran
Mail se dá změnit v pohodě když znáš odpověď na tajnou otázku, to není problém.
jak ?
No lehce prostě napíšeš na account support, pošleš jim tam důležitý údaje, starý mail a nový mail a je to. Já jsem svůj měnil asi před 14ti dny. Ono to musí jít změnit už z principu protože se stane že email který jsi zadal při registraci už dávno nemusí být funkční.
edit: a odpověď na původní otázku, pokud víš všechno to co jsi napsal, změníš si heslo, mail a údaje, tak už ti to původní majitel zpět nikdy nemůže vzít. |
Edited by - Magic on 27/07/2006 15:24:26 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 08:01:21
|
Registracni kod od uctu (ten z krabice ...) |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 11:05:10
|
quote: Originally posted by Stilgar
Registracni kod od uctu (ten z krabice ...)
kdyz bude znat jen cd-key a nebude vedet novy email, novou kontrolni otazku atp., tak uz mu to vzit nemuze.... |
 |
|
|
Topic  |
|