Author |
Topic  |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 30/06/2006 : 09:29:02
|
chtel jsem se zeptat, jestli s tim mate taky zkusenosti nebo je to neco u me v haji 
k veci, nejak od patche se mi nejak podelava FPS u nekterych boju, napr Rodinka v AQ nebo Vael a trochu Chromejpes, proste stojime pred nima, FPS v pohode, ale zacne boj a uz to jde 7, 5 no a vcera rekord u vaela 0,8fps, postupne behem boje, kdyz par lidi umre, tak se to o neco zlepsi, ale nic zavratnyho, no a skonci boj a sup, FPS zase v normalu, jako by se nic nedelo, po ceste k lashleyrovi, kde by to melo byt nejhorsi to jede v pohode jako vzdycky.
podotykam vsechny detaily jsem snizil, co slo vypnout jsem vypnul, ale nic nepomohlo. Pred patchem jsem se s tim nesetkal a taky mi prijde divny, ze je to jen u nekterych encounteru.
tak ted babo rad diky
|
|
| |
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 30/06/2006 : 10:25:48
|
quote: Originally posted by plussminuss
chtel jsem se zeptat, jestli s tim mate taky zkusenosti nebo je to neco u me v haji 
k veci, nejak od patche se mi nejak podelava FPS u nekterych boju, napr Rodinka v AQ nebo Vael a trochu Chromejpes, proste stojime pred nima, FPS v pohode, ale zacne boj a uz to jde 7, 5 no a vcera rekord u vaela 0,8fps, postupne behem boje, kdyz par lidi umre, tak se to o neco zlepsi, ale nic zavratnyho, no a skonci boj a sup, FPS zase v normalu, jako by se nic nedelo, po ceste k lashleyrovi, kde by to melo byt nejhorsi to jede v pohode jako vzdycky.
podotykam vsechny detaily jsem snizil, co slo vypnout jsem vypnul, ale nic nepomohlo. Pred patchem jsem se s tim nesetkal a taky mi prijde divny, ze je to jen u nekterych encounteru.
tak ted babo rad diky
Používáš nějaky add-ony? Co jsem si všimnul, tak po patchi mi něco podobného dělá pravděpodobně SCT (Scroll Combat Text). Pokud nemáš žádnej add-on, tak zkus napsat na technickou podporu Blizz. |
Lexon |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 30/06/2006 : 10:33:45
|
Vcera jsem mel podobny problem v Naxxu. SCT nepouzivam. |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 30/06/2006 : 11:27:11
|
sct pouzivam, mam novy, takze by nemeli byt problemy, prave ze to dela jen u nekterych bossu a v mistech, kde bych cekal, ze budou problemy to jede v pohode. |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 30/06/2006 : 12:52:19
|
Zkus vypnout postupně damagemeter, threatmeter a raidassist (popř. jiný addon který pracuje s combatlogem). |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 30/06/2006 : 12:55:00
|
jediny co mam je RA, zkusim no, ale v raidu... mno zkusim a uvidim  |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 10:19:08
|
me osobne se stava to ze +- kazdych 15 sec me to lagne a spadne fps na polovinu pak se to zas rozjede a tak porad dokola, nebo se to stava pri zacatku boje, pri hazeni totemu atd. dela to jen v raidu a zpusobuje to CTraid, pripadne CTraid v kombinaci s nejakym dalsim addonem ... jak to poresit nevim pac CTraid je nutnost |
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
 |
|
Iani
New Member

206 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 11:20:36
|
quote: Originally posted by CabA
jak to poresit nevim pac CTraid je nutnost
CTRA je prezitek, ne nutnost. Existuji addony, plne nahrazujici funkce CTRA a nezatezujici tolik UI Memory -> castejsi Garbage Collection.
Pro priklad: oRA, XRaid, BigWigs. |
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 11:48:06
|
quote: Originally posted by Iani
quote: Originally posted by CabA
jak to poresit nevim pac CTraid je nutnost
CTRA je prezitek, ne nutnost. Existuji addony, plne nahrazujici funkce CTRA a nezatezujici tolik UI Memory -> castejsi Garbage Collection.
Pro priklad: oRA, XRaid, BigWigs.
zkusim
|
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 11:52:53
|
jj taky jse mi to stava, vyresil jsem to tak, ze jako healer si zkratka stoupnu celem ke stene, sice nevidim co se kde deje, ale zato mam v pohode fps:] |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|