Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Cokoliv co se nevejde jinam
 Nábor hráčov
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

terra100
Starting Member

2 Posts

Posted - 25/06/2006 :  21:49:59  Show Profile  Send terra100 an ICQ Message Send terra100 a Private Message  Reply with Quote
Kto ma zaujem o online hru ktora neni narocna na cas a pacia sa mu letecke bojove simulatory s prvkami menežovania môže vstúpiť do klanu TERRA FLEET ide o pomerne nový klan kde sa sdružuje viacej hráčov všetkých vekových kategorií a spoločne hrajú online.

Prinášame obrázky na hru do ktorej hladáme ludí: http://terrafleet.wz.cz/terrafleet.rar

táto hra má v sebe moduly to znamená že si človek môže vybrať či chce hrať hru z prostredia starwarsu alebo inú moentálne sú k dispozicí dve. Robí sa ešte verzia homeworld a dalšie. inštalačka - zaberá 45MB je graficky nenáročná a lachko sa ovláda.Hra je absolutne zdarma.

Kto by mal záujem sa môže ozvať na ICQ:289764451

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 25/06/2006 :  23:07:25  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
nějaké bližší info, například kde stáhnout klienta a podobně bys neměl nedaří se mi to vygooglit
edit: takže je to allegiance, free hra od Microsoftu, to teda čumim , ale proč nejde let ovládat myší?

Edited by - SNowie on 26/06/2006 18:34:12
Go to Top of Page

terra100
Starting Member

2 Posts

Posted - 27/06/2006 :  20:48:43  Show Profile  Send terra100 an ICQ Message Send terra100 a Private Message  Reply with Quote
No ovladat mysou to ide ja mam vsetky podstatne veci v tej hre dane na svoju niekolko tlacitkovu myš. A tu ide hrat za klan samozrejme ak ches hrat hru individualne tak mozes cez icq ti poslem link ale to si vela zabavy neuzijes kedze ludia co su mimo klanov sa beru az na tretom mieste.

1 VETERAN
2 CLEN KLANU
3 NOVACIK.

Ak ches klienta staci odpisat a poslem ti.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 27/06/2006 :  21:26:47  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by terra100

No ovladat mysou to ide ja mam vsetky podstatne veci v tej hre dane na svoju niekolko tlacitkovu myš. A tu ide hrat za klan samozrejme ak ches hrat hru individualne tak mozes cez icq ti poslem link ale to si vela zabavy neuzijes kedze ludia co su mimo klanov sa beru az na tretom mieste.

1 VETERAN
2 CLEN KLANU
3 NOVACIK.

Ak ches klienta staci odpisat a poslem ti.

už mám vše stažené ... jen nemůžu najít, kde nastavit to ovládání lodi myší, prostě podobně jako SWG nebo Freelancer
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000