Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Ceska sporitelna
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

KrovaK
Starting Member

1 Posts

Posted - 17/06/2006 :  09:11:47  Show Profile  Send KrovaK an ICQ Message Send KrovaK a Private Message  Reply with Quote
Cau, Chtel bych sem se zeptat jestly muzu zaplatit
ucet s kartou od Ceske sporitelny - Visa Electron

Myslim ze sem se na tomhle foru docetl ze to nejde,tak se chci jen ujistit.Jelikoz se nejak tady v CR opozdil dodej Game kuponu.. prej mam cekat 2 tydny .. To docela nastve nekoho co dela rank /cry

Dik za odpoved.(i)

http://ctprofiles.net/895333

Krovacka - Elf Priest <The Venture Co>

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 17/06/2006 :  12:43:35  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Nejjednodussi je, kdyz to vyzkousis. VISA electron by jit uz mela, ale zarucene to neni. Urcite musis mit na zadni strane CIV kod... coz je 3 mistne cislo, ktere slouzi jako PIN pri platbe po netu.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Spider
Starting Member

40 Posts

Posted - 17/06/2006 :  17:47:18  Show Profile  Visit Spider's Homepage Send Spider a Private Message  Reply with Quote
Visu Electron od Sporky jsem si poridil cca pred rokem, kdyz jsem zacinal WoW a platit s ni NEJDE. Ale mozna uz to zmenili, ale nezkousel jsem to... :)

Eltaran <Czech Alliance> Night Elf Druid
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 17/06/2006 :  21:43:17  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Visa Electron sice na placení wow jde použít, ale problém je, že banky při výdeji této karty automaticky blokují platby přes internet z důvodu bezpečnosti klienta. Takže je potřeba o to v bance zažádat.

Některé banky neumožňují platby přes internet prostřednictvím Electronu a pak je potřeba pořídit kartu embosovanou (cca 300-500kč rok/poplatek)..

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/06/2006 :  02:22:52  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
a nekdy jako ten bezp. kod funguji posledni3 cisla na karte

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 22/06/2006 :  10:18:31  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Každopádně pokud se bavíme o ČS a Electron tak nejde. Spořka to neodblokuje.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 28/06/2006 :  13:46:06  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

potvrzuju, taky sem si to zjistoval

WoW: Axgri
Go to Top of Page

Trogar
Starting Member

5 Posts

Posted - 08/08/2006 :  15:41:35  Show Profile Send Trogar a Private Message  Reply with Quote
Nevim jak vam ale me kartu VISA - ELEKTRON STUDENT+ ddblokovali pro zabezpecene platby po internetu (limit 5000 Kc). Nevim ale jestli se pod toto vztahuje platba WoW. Jeste sem nezkousel. WoW budu kupovat v pulce zari. Na zadni strane mam 3 mistny kod. No uvidime snad to pujde. Jinak si necham vyridit VISA CLASSIC PARTNER (400Kc/rok). S tou by to melo valit normalne.
Go to Top of Page

HADESCZ
Starting Member

4 Posts

Posted - 04/09/2006 :  12:41:17  Show Profile Send HADESCZ a Private Message  Reply with Quote
A co Visa Electron u ČSOB? Kolega už si takto koupil kredit na Skype, na druhou stranu on tu kartu má ani ne půl roku. A jak je to s čekací dobou u platby přes net - mám tím na mysli jestli hráč můsí počkat než peníze přijdou Blizzardům nebo může bez přerušení hrát dál?
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 04/09/2006 :  12:43:48  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HADESCZ

A co Visa Electron u ČSOB? Kolega už si takto koupil kredit na Skype, na druhou stranu on tu kartu má ani ne půl roku. A jak je to s čekací dobou u platby přes net - mám tím na mysli jestli hráč můsí počkat než peníze přijdou Blizzardům nebo může bez přerušení hrát dál?

Pri platbe kartou staci autorizace (Blizzard: Ma tam ty prachy? Banka: Jo ma), coz je online. Zbytek uz se poresi v prubehu casu (prevod, treba az za tejden).

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

HADESCZ
Starting Member

4 Posts

Posted - 04/09/2006 :  13:03:14  Show Profile Send HADESCZ a Private Message  Reply with Quote
Tak to je super, už sem se bál že nebudu několik dní hrát. Takže dnes večer (cca 17:30) by to mělo proběhnout a pak sem dám info zda to s kartou Visa Electron u ČSOB jde platit

//edit: Ještě jsem si teď volal do banky a řekli mi že pokud má ta karta čip tak s ní jde platit přes net. A není potřeba aktivovat platby přes net, alespoň u ČSOB jsou už od začátku povoleny

Edited by - HADESCZ on 04/09/2006 14:21:21
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 04/09/2006 :  14:22:06  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

odblokuje, pokud mas elektronku staci zajit do banky a zazadat o platbu na net, jedina karta od CS s kerou nejde platit pres net je maestro

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 04/09/2006 :  15:59:33  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HADESCZ

Tak to je super, už sem se bál že nebudu několik dní hrát. Takže dnes večer (cca 17:30) by to mělo proběhnout a pak sem dám info zda to s kartou Visa Electron u ČSOB jde platit

//edit: Ještě jsem si teď volal do banky a řekli mi že pokud má ta karta čip tak s ní jde platit přes net. A není potřeba aktivovat platby přes net, alespoň u ČSOB jsou už od začátku povoleny

CSOB VISA elektron v pohode de, platim s tim uz veky veku.
Go to Top of Page

HADESCZ
Starting Member

4 Posts

Posted - 05/09/2006 :  07:27:43  Show Profile Send HADESCZ a Private Message  Reply with Quote
Můžu taky konečně potvrdit že Visa Electron u ČSOB jde pro placení WoW použít
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000