Author |
Topic  |
|
KrovaK
Starting Member
1 Posts |
Posted - 17/06/2006 : 09:11:47
|
Cau, Chtel bych sem se zeptat jestly muzu zaplatit ucet s kartou od Ceske sporitelny - Visa Electron
Myslim ze sem se na tomhle foru docetl ze to nejde,tak se chci jen ujistit.Jelikoz se nejak tady v CR opozdil dodej Game kuponu.. prej mam cekat 2 tydny .. To docela nastve nekoho co dela rank /cry
Dik za odpoved.(i)
|
http://ctprofiles.net/895333
Krovacka - Elf Priest <The Venture Co>
|
|
| |
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 17/06/2006 : 12:43:35
|
Nejjednodussi je, kdyz to vyzkousis. VISA electron by jit uz mela, ale zarucene to neni. Urcite musis mit na zadni strane CIV kod... coz je 3 mistne cislo, ktere slouzi jako PIN pri platbe po netu. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Spider
Starting Member
40 Posts |
Posted - 17/06/2006 : 17:47:18
|
Visu Electron od Sporky jsem si poridil cca pred rokem, kdyz jsem zacinal WoW a platit s ni NEJDE. Ale mozna uz to zmenili, ale nezkousel jsem to... :) |
Eltaran <Czech Alliance> Night Elf Druid |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 17/06/2006 : 21:43:17
|
Visa Electron sice na placení wow jde použít, ale problém je, že banky při výdeji této karty automaticky blokují platby přes internet z důvodu bezpečnosti klienta. Takže je potřeba o to v bance zažádat.
Některé banky neumožňují platby přes internet prostřednictvím Electronu a pak je potřeba pořídit kartu embosovanou (cca 300-500kč rok/poplatek).. |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 22/06/2006 : 02:22:52
|
a nekdy jako ten bezp. kod funguji posledni3 cisla na karte |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 22/06/2006 : 10:18:31
|
Každopádně pokud se bavíme o ČS a Electron tak nejde. Spořka to neodblokuje. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 28/06/2006 : 13:46:06
|
quote: Originally posted by tojejedno
Každopádně pokud se bavíme o ČS a Electron tak nejde. Spořka to neodblokuje.
potvrzuju, taky sem si to zjistoval |
WoW: Axgri |
 |
|
Trogar
Starting Member
5 Posts |
Posted - 08/08/2006 : 15:41:35
|
Nevim jak vam ale me kartu VISA - ELEKTRON STUDENT+ ddblokovali pro zabezpecene platby po internetu (limit 5000 Kc). Nevim ale jestli se pod toto vztahuje platba WoW. Jeste sem nezkousel. WoW budu kupovat v pulce zari. Na zadni strane mam 3 mistny kod. No uvidime snad to pujde. Jinak si necham vyridit VISA CLASSIC PARTNER (400Kc/rok). S tou by to melo valit normalne. |
 |
|
HADESCZ
Starting Member
4 Posts |
Posted - 04/09/2006 : 12:41:17
|
A co Visa Electron u ČSOB? Kolega už si takto koupil kredit na Skype, na druhou stranu on tu kartu má ani ne půl roku. A jak je to s čekací dobou u platby přes net - mám tím na mysli jestli hráč můsí počkat než peníze přijdou Blizzardům nebo může bez přerušení hrát dál? |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 04/09/2006 : 12:43:48
|
quote: Originally posted by HADESCZ
A co Visa Electron u ČSOB? Kolega už si takto koupil kredit na Skype, na druhou stranu on tu kartu má ani ne půl roku. A jak je to s čekací dobou u platby přes net - mám tím na mysli jestli hráč můsí počkat než peníze přijdou Blizzardům nebo může bez přerušení hrát dál?
Pri platbe kartou staci autorizace (Blizzard: Ma tam ty prachy? Banka: Jo ma), coz je online. Zbytek uz se poresi v prubehu casu (prevod, treba az za tejden). |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
HADESCZ
Starting Member
4 Posts |
Posted - 04/09/2006 : 13:03:14
|
Tak to je super, už sem se bál že nebudu několik dní hrát. Takže dnes večer (cca 17:30) by to mělo proběhnout a pak sem dám info zda to s kartou Visa Electron u ČSOB jde platit
//edit: Ještě jsem si teď volal do banky a řekli mi že pokud má ta karta čip tak s ní jde platit přes net. A není potřeba aktivovat platby přes net, alespoň u ČSOB jsou už od začátku povoleny |
Edited by - HADESCZ on 04/09/2006 14:21:21 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 04/09/2006 : 14:22:06
|
quote: Originally posted by tojejedno
Každopádně pokud se bavíme o ČS a Electron tak nejde. Spořka to neodblokuje.
odblokuje, pokud mas elektronku staci zajit do banky a zazadat o platbu na net, jedina karta od CS s kerou nejde platit pres net je maestro |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 04/09/2006 : 15:59:33
|
quote: Originally posted by HADESCZ
Tak to je super, už sem se bál že nebudu několik dní hrát. Takže dnes večer (cca 17:30) by to mělo proběhnout a pak sem dám info zda to s kartou Visa Electron u ČSOB jde platit
//edit: Ještě jsem si teď volal do banky a řekli mi že pokud má ta karta čip tak s ní jde platit přes net. A není potřeba aktivovat platby přes net, alespoň u ČSOB jsou už od začátku povoleny
CSOB VISA elektron v pohode de, platim s tim uz veky veku. |
 |
|
HADESCZ
Starting Member
4 Posts |
Posted - 05/09/2006 : 07:27:43
|
Můžu taky konečně potvrdit že Visa Electron u ČSOB jde pro placení WoW použít  |
 |
|
|
Topic  |
|