Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - PvP - US
 HQ - Dragoon K'Naae of the Thexians
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 14/06/2006 :  10:18:54  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Tady by bylo dobre dostat se na step kdy mame jit zabit Captain T'Sanne do citadely. Pak bych opet udelal hromadny utok

Seznam:

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/06/2006 :  11:09:11  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Tohle myslim zadava az na lvl 24, coz jeste nejsme, ale verim ze nekdy pristi tejden bude Tibor, ja a snadi Tozzi tak daleko ze na tom urcite zacnem makat.

Btw tehle low lvl herritage questu je daleko vic a urcite se vyplati je udelat. Je znich super XP, reward se da prodat za vyborny penize (pokud se danemu charu nehodi) a je z toho i hodne XP pro guildu.

An Axe from The Past - v celku jednoduchej HQ, i kdyz mistama zdlouhavej.... ale hlavne celej solovatelnej az na posledni step.

A Strange Black Rock - neprijemny je ze kazdej potrebuje palladium torque (rare harvest). Je to i slusnej kemp namedu ve Varsoonu (zase hodne buziku na kill) a je nutny aby nekdo udelal acess do zaverecne instance k Varssonovi. (btw Varsoon se da chodit 1x za den a je tam zarucenej drop minimalne 1 master bedny - vetsinou ale padaj 2..... proste zarucenej loot)

Thes Boots Were Made For - easy HQ... je to harvest a behani... da se odsolovat.

Haddens Earring - vybornej reward pro vsechny classy (asi krom casteru). Priprava pred zaverecnou fazi v Nectropos castlu se da delat solo (behani) popripade zbytek ve 2 lidech. NC se musi jit ve full grupe. Ale je to zabava minimalne na celej vecer a dobrej loot.

Stilletos Order Intercept - zacatek se da udelat spolecne s dokoncenim Axe From Past.... reward je manastone, kterej se fakt hodi. Nutnej acces do Cove of Decay. Potreba rare harvest kuze, ale jinak v celku pohodovej HQ.... da se taky dodelavat spolecne se SBO ve Varsoonu.


Tak tohle jsou asi HQ, ktery jsme schopny delat na nasich levelech... zabava dobra pro vsechny a odmeny jsou urcite lakave

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2782 Posts

Posted - 16/06/2006 :  14:39:41  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
mam 31/60 masa na solo vcelku opruz

Dorlas
TESO
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000